-
Είσαι άδικος Κώστα!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Tα έφτιαξα με την Ελένη, ωραία κοπέλα.Ελπίζω όχι με την Ωραία Ελένη. Νέος τρωικός πόλεμος προβλέπεται
-
Αν και κινδυνεύω να με πετύχει καμία υπερηχητική κοτσιλιά, βρε φίλε roadrunner κόψε τα !@##*%&^ κεφαλαία. Εν ολίγοις μοιάζεις να έχεις κυρίως δίκιο αλλά ένα τα κεφαλαία, δύο το τεράστιο γραφικό σου, τρία τα άσπρα γράμματα και τέσσερα οι συνήθως βιαστικά γραμμένες απαντήσεις σου κοντεύουν να τρελάνουν τα ματάκια μας.
Δοκίμασε να μην αφήνεις κενά μεταξύ παραγράφων, επίσης, και να τονίζεις με bold αυτά που θες να βαρύνεις και μετά ψάξε το δίκιο σου. (ξέρω ότι τα ξέρεις αλλά...)
Μη διώχνεις κάποιους που θα ήθελαν να σε υποστηρίξουν με τέτοια αστεία ατοπήματα... Δώσε ύφος στα γραφόμενα σου χωρίς τέτοιες υπερβολές. -
QUIZ
ΠΟΣΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ?
Α.1
Β.2
Γ.5
Δ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10ΠΟΣΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?
Α.ΜΙΣΟ
Β.1
Γ.2
Δ.ΚΑΝΕΝΑΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ!!!
-
Βρε roadrunner, αυτά που λες τα βλέπουμε και τα ξέρουμε και πολλοί είναι μαζί σου. Αλλά βρε παιδί μου, μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι σα να φωνάζεις και να ωρύεσαι (άσε που είναι και κουραστικά στο μάτι).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βρε roadrunner, αυτά που λες τα βλέπουμε και τα ξέρουμε και πολλοί είναι μαζί σου. Αλλά βρε παιδί μου, μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι σα να φωνάζεις και να ωρύεσαι (άσε που είναι και κουραστικά στο μάτι).οκ θα γραφω με μικρα απο δω και περα! θα ωρυομαι χαμηλοφωνως! σαν κινεζος ενα πραμα
-
Εντάξει ??? Σας πέρασε ???
Όχι ????
ε τότε ...............Για πάρτε βαθιές ανάσες ....μπράβο .......... τώρα σηκώστε τα κεφαλάκια σας πάνω απο την οθόνη ..... ωραία .... και έτσι όπως είστε κουνήστε τα πέρα δώθε σε γρηγορους ρυθμούς .... έχουμε καμμία αλλαγή ??? Καλύτερα τώρα ???
Αν όχι ...... τότε διαβάστε την υπογραφή του APR ...... μόνο αντί για τη λέξη άθλημα βάλτε το δικό σας nick.
Ρε με τι ασχολείται ο κόσμος !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
QUIZΠΟΣΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ?
Α.1
Β.2
Γ.5
Δ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10ΠΟΣΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?
Α.ΜΙΣΟ
Β.1
Γ.2
Δ.ΚΑΝΕΝΑΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ (Δ)!!!!
ΠΟΥΛΑΚΙ ΑΤΙΘΑΣΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΣΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΩΣΤΗ! ΣΕ ΞΑΝΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
-
Πάω ΜΙΑ ΧΑΡΑ, κι ας μου το ρωτάς με evil φατσούλες (τουλάχιστον δεν μου λες 'ψόφια' φιλικά στο τέλος, αυτό το εκτιμώ ).
Εσύ πως πας; -
δε μίλησα προσωπικά (αλλά είσαι ο μόνος ως τώρα τουλάχιστον που απάντησε και μάλιστα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ)
-
μπορεί να μην τους πήρε/αν τηλέφωνο ή να έστειλε/αν email, αλλά να είχε γίνει κατ ιδίαν συζήτηση μετά από περασμένη αντίστοιχου κάλλους σκηνή και άμεσα ή έμμεσα να έπιασε/αν την παρέα στο φιλότιμο να τον/τους βοηθήσουν (ή 'βοηθήσουν') αν επαναληφθεί.
-
Ναι, εγώ το λέω, εκτός αν έχεις υπόνοιες πως η δημοσίευσή μου έχει αλλοιωθεί, ή (εκεί θα τσακωθούμε όμως) πως δεν είμαι ικανός προς σκέψη και συγγραφή...
Αν δέν τό κατάλαβες,η συζήτηση αυτή γίνεται μέσα στό φόρουμ,πού είναι χώρος ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
Οποιος βλέπει τό θέμα,μπορεί να απαντήσει ελεύθερα.
Διαφωνείς;
πώς συμπέρανες ρε θηρίο ότι μας μάζεψε ο μόντ γιά να τήν 'πέσουμε' στόν φτωχό ρόντράνερ;
Είσαι μέντιουμ;Πάμε πάλι...
-
όποιος θέλει απαντά ελεύθερα. Όποιος μυγιάζεται πάλι ελεύθερος να μυγιαστεί είναι, όπως και να δηλώσει πως δεν μυγιάστηκε και απλά έτσι του βγήκε.
-
Δεν μίλησα ποτέ προσωπικά, οπότε δεν είπα ποτέ πως ΣΑΣ μάζεψε. Μην μυγιάζεσαι (ξέρω, απλά έτσι βγήκε)
-
Όχι δεν είμαι μέντιουμ. Εσύ είσαι; (δεν μου απάντησες ακόμα στο προηγούμενο, μάλλον γιατί σε στεναχώρησα και μου είσαι με φατσούλα evil...)
-
-
Επιτρέπεται η διαγαρφή θέματος; Γιατί μόλις διεγράφει ένα θέμα του Νικόδημου...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πάμε πάλι...
-
όποιος θέλει απαντά ελεύθερα. Όποιος μυγιάζεται πάλι ελεύθερος να μυγιαστεί είναι, όπως και να δηλώσει πως δεν μυγιάστηκε και απλά έτσι του βγήκε.
-
Δεν μίλησα ποτέ προσωπικά, οπότε δεν είπα ποτέ πως ΣΑΣ μάζεψε. Μην μυγιάζεσαι (ξέρω, απλά έτσι βγήκε)
-
Όχι δεν είμαι μέντιουμ. Εσύ είσαι; (δεν μου απάντησες ακόμα στο προηγούμενο, μάλλον γιατί σε στεναχώρησα και μου είσαι με φατσούλα evil...)
Δηλαδή,εγώ πού...μυγιάστηκα,είμαι ο κολλητός τού Μαρινάκη από τή Θεσσαλονίκη;
Είχα ή δέν είχα (εγώ καί όλοι όσοι απάντησαν στό θέμα) να απαντήσουμε;
Μέ ποιό δικαίωμα μας κολλάς τήν ταμπελίτσα τού ''πονηρού';
μού λές ότι μόνο σέ αυτό απάντησα,αλλά δέν είδες ότι μόνο αυτό ήταν πού με αφορούσε;
ολα σου τα υπόλοιπα σημεία,είχαν αποδέκτες τους μοντερέιτορς.
μόνο αυτό είχε όσους απαντήσανε στό θέμα.σέ ρωτάω λοιπών
μπορούμε να γράφουμε τήν γνώμη μας,χωρίς να κινδυνεύουμε να ''χαρακτηριστούμε' από τήν χάρη σου;
Ενοχλήθηκες πού πήραμε θέση;
Αν έπαιρνα τό μέρος τού ροντράνερ,θά έλεγες όμως ότι είμαι ο 'κολλητός' του πού κλήθηκε να γελοιοποιοίσει τούς μοντερέιτορς;
Τί άλλη απάντηση θέλεις από μένα,νά σου τή δώσω καθαρά καί ξάστερα;
Τό ότι τουλάχιστον εσύ,πού τρέχεις να προλάβεις γιά τυχόν 'συμμάχους' στό αντι-μοντερατορικό σου αγώνα,δέν θα έπρεπε να κάνεις τέτοιες παρατηρήσεις,ή κάτι άλλο;Καί τέλος,άν τιμάς τα παντελόνια πού φοράς,κόψε τα διφορούμενα λογοτεχνικά κολπάκια σου (έτσι σου βγήκε,κ.λ.π.) καί εξηγήσου σάν άντρας.
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάμε πάλι...
-
-
-
Δηλαδή,εγώ πού...μυγιάστηκα,είμαι ο κολλητός τού Μαρινάκη από τή Θεσσαλονίκη;
Είχα ή δέν είχα (εγώ καί όλοι όσοι απάντησαν στό θέμα) να απαντήσουμε;
Μέ ποιό δικαίωμα μας κολλάς τήν ταμπελίτσα τού ''πονηρού';
μού λές ότι μόνο σέ αυτό απάντησα,αλλά δέν είδες ότι μόνο αυτό ήταν πού με αφορούσε;
ολα σου τα υπόλοιπα σημεία,είχαν αποδέκτες τους μοντερέιτορς.
μόνο αυτό είχε όσους απαντήσανε στό θέμα.σέ ρωτάω λοιπών
μπορούμε να γράφουμε τήν γνώμη μας,χωρίς να κινδυνεύουμε να ''χαρακτηριστούμε' από τήν χάρη σου;
Ενοχλήθηκες πού πήραμε θέση;
Αν έπαιρνα τό μέρος τού ροντράνερ,θά έλεγες όμως ότι είμαι ο 'κολλητός' του πού κλήθηκε να γελοιοποιοίσει τούς μοντερέιτορς;
Τί άλλη απάντηση θέλεις από μένα,νά σου τή δώσω καθαρά καί ξάστερα;Το ποιος είσαι δεν θα στο πω εγώ. Ούτε προσπάθησα ποτέ άλλωστε.
Ουδέποτε στην αρχική μου δημοσίευση απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά, ή σε άλλο απλό χρήστη. Δε σου φταίω εγώ που το παίρνεις προσωπικά, ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΣ σου ξεκαθάρισα πως δεν απευθύνθηκα σε εσένα. Πάντως όσο επιμένεις στο ίδιο τροπάριο τόσο μου δίνεις την εντύπωση πως δίκιο έχω...
Μπορείς να γράφεις όσα θες σε ένα δημόσιο φόρουμ. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ με το που το πράττεις αυτά που γράφεις σε χαρακτηρίζουν, και αυτοί που τα διαβάζουν σε κρίνουν. Όλοι. Άλλοι φανερά, άλλοι από μέσα τους. Από τη στιγμή που αυτό που λένε φανερά δεν παραβαίνει τον κανονισμό του φόρουμ, τότε δεν σου πέφτει λόγος να παραπονεθείς... Αν σε αυτό αναφέρεσαι όταν λες 'μπορούμε να γράφουμε τήν γνώμη μας,χωρίς να κινδυνεύουμε να ''χαρακτηριστούμε' από τήν χάρη σου;', τότε έχεις άδικο και ΟΧΙ, ΔΕΝ μπορείς... Όπως κι εγώ άλλωστε δεν μπορώ, όπως και κανείς άλλος απλός χρήστης.
Αν έπαιρνες το μέρος του ράννερ φαντάζομαι δε θα έλεγα τίποτα για σένα, όπως και τώρα δεν είπα τίποτα για σένα, άλλο που δεν θες να το καταλάβεις... Αν πάλι έλεγες κάτι στο οποίο να διαφωνούσα ή συμφωνούσα θα έκανα παράθεση και θα το κουβεντιάζαμε όπως τώρα.
Απάντηση από σένα δε ζήτησα ποτέ, οπότε περιττή η ερώτηση. Ούτε ξάστερη, ούτε συννεφιασμένη.
Τό ότι τουλάχιστον εσύ,πού τρέχεις να προλάβεις γιά τυχόν 'συμμάχους' στό αντι-μοντερατορικό σου αγώνα,δέν θα έπρεπε να κάνεις τέτοιες παρατηρήσεις,ή κάτι άλλο;
Καί τέλος,άν τιμάς τα παντελόνια πού φοράς,κόψε τα διφορούμενα λογοτεχνικά κολπάκια σου (έτσι σου βγήκε,κ.λ.π.) καί εξηγήσου σάν άντρας.
Σε αγώνες ράλι τρέχω, άντε να προλάβω και καμια παράδοση το πρωί που ξυπνάω δύσκολα.
Τις συμμαχίες και τους αγώνες τους αφήνω στους αγωνιστές, όπως γράφεις δεν τιμώ τα παντελόνια μου...Από την άλλη ποιος είναι που κολλάει ταμπέλες στους άλλους; Εγώ ή εσύ; Να ανατρέξω ποσες φορές με ειρωνεύτηκες σε αυτό το θέμα;
Από μέντιουμ και λογοτέχνη μέχρι ούτε λίγο ούτε πολύ αδερφή με λες...Για πες μου πού είμαι διφορούμενος;
Έκανα μια αρχική τοποθέτηση, η οποία είμαι σίγουρος πως στέκει 100%. Από εκεί και πέρα προσπαθείς να ξεχειλώσεις τη συζήτηση. Συνέχισε μόνος σου, διάλογο με κάποιον που με προσβάλλει δεν έχω διάθεση να κάνω άλλο.
Αρκεί.- -
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ , ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!ΕΔΩ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΦΑΛΙΑΡΩΝ! ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ?
-
Ο χρήστης ΚΟΥΓΙΑΣ έγραψε:
ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ , ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!
ΕΔΩ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΦΑΛΙΑΡΩΝ! ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ?
Πολύ εύστοχο!
-
Ελεος γαμοτο!! Φιλοξενουμενοι ειμαστε εδω μεσα, μας ανεχονατι με διπλα τριπλα τετραπλα κλπ ονοματα, να κατηγορουμε ανωνυμα και να αφηνουμε υπονοουμενα για ολους και τα πάντα και τους την λεμε κιολας;
Ρε πουλακι δεν εχεις κατι άλο να ασχολειθείς;;Τιποτα καράβια;
Τιποτα γραμματακια του ΣΟΑΑ;
Επαψε να έχει πλάκα αυτο το φορουμ.
Απο εδω και περα θα λεω την γνωμη μου τηλεφωνικα στις εκπομπες του υποφαινόμενου που απο οτι ειδα τα αρπαξε οικογενιακως αοπο την Εγνατια.Αντεεεε γειααααααα!!! Χαλαρωστε υπάρχουν και άλλα καλύτερα πραγματα στην ζωη απο το φορουμ. Μπαιιιιι
-
Επαψε να έχει πλάκα αυτο το φορουμ.
ΑΦΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ!
Απο εδω και περα θα λεω την γνωμη μου τηλεφωνικα στις εκπομπες του υποφαινόμενου που απο οτι ειδα τα αρπαξε οικογενιακως αοπο την Εγνατια.
ΡΕ 'ΑΓΝΩΣΤΕ' ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ! ΣΩΣΤΑ?
-
Αν θέλετε να ξεκατινιαστείτε πάλι, δεν γυρνάτε πίσω στην τρύπα σας τους 'Ελληνικούς Αγώνες' λέω γω και να μας αφήσετε εμάς στην ησυχία μας;
-
ενας φιλος απο το εξωτερικο με ρωτησε 'τι γινεται με τους Ελληνικους' αγωνες. Σκεφτομαι αντι για απαντηση να του στειλω αυτο το topic...
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αν θέλετε να ξεκατινιαστείτε πάλι, δεν γυρνάτε πίσω στην τρύπα σας τους 'Ελληνικούς Αγώνες' λέω γω και να μας αφήσετε εμάς στην ησυχία μας;Καλοοοό
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ