-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Εφτασε απο εμένα, ελπίζω να μήν έχει πρόβλημα.
Τζάμι, ευχαριστώ.
Λοιπόν,
Το να πάρεις κάτι προσωπικά στο φόρουμ, όπου είσαι κατά τεκμήριο άγνωστος, κατ' εμέ είναι λάθος. Από την άλλη, σε συνδυασμό με μια κακή ψυχολογία της στιγμής, μπορεί να γράψεις κάτι και μετά να το βλέπεις και να κοκκινίζεις.
Οπότε, sleep on it και τα ξαναλέμε.... -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εξίσου (αν όχι περισσότερο) ενδιαφέρον, θα ήταν τι πιστεύουν και οι υπόλοιποι users, μιας και είμαστε στον αντίλογο πλέον
Εγκω παντως ντεν καταλαβαινει τιποτε......
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι ενδιαφέρον, το πολύ να ρίξω κανά μπινελίκι. Ένας από τους βασικούς συντελεστές για το χάλι που έχει το φόρουμ των ελληνικών αγώνων φορτώθηκε κι εδώ; Μη χειρότερα... Προτείνω λουκέτο και στην τελική άμα έχει πρόβλημα ο μπέρντι τα κουβαδάκια του και σ'άλλη παραλία. **Απειλεί με μηνύσεις και δίκες σε ένα φόρουμ, έλεος! **Get a life, ρε.GET GLASSES RE!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Ελεος._Δεν ξερω αν ο roadrunner εχει δικαιο..και ουτε θα κατσω να το ψαξω αλλα νομιζω πως δεν ειναι σωστη αντιμετωπιση αυτη απο τους μοντς. Αν εχετε να πειτε κατι πειτε το και τεκμηριωστε το. Αλλιως μην γραφετε καθολου. Με τα χαμογελακια και τις ειρωνιες (απο οποια πλευρα και να αρχισαν) 'ριχνετε' τον roadrunner γιατι εσεις ειστε πιο δημοφιλεις και περισσοτεροι ασχετοι επι του θεματος (σαν και εμενα) βλεπωντας οτι τον ειρωενευστε θα θεωρησουν αυτοματα πως εχει αδικο επειδη εσας σας ξερουμε....
ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
ΑΜΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι ενδιαφέρον, το πολύ να ρίξω κανά μπινελίκι. Ένας από τους βασικούς συντελεστές για το χάλι που έχει το φόρουμ των ελληνικών αγώνων φορτώθηκε κι εδώ; Μη χειρότερα... Προτείνω λουκέτο και στην τελική άμα έχει πρόβλημα ο μπέρντι τα κουβαδάκια του και σ'άλλη παραλία. **Απειλεί με μηνύσεις και δίκες σε ένα φόρουμ, έλεος! **Get a life, ρε.
GET GLASSES RE!
Μη φορώντας γυαλιά είδα αυτό...
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!
...και μου έφτανε. Κατάλαβα κάτι λάθος;
Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει να ασχολούμαι μαζί σου, όποτε γράφεις κάτι είναι εγγυημένες βλακείες, γι αυτό και δεν πρόκειται να γράψω τίποτα παραπάνω σε θέμα που έχει να κάνει με την πάρτη σου. Στην τελική κάνε μου μήνυση. -
Καλά ρε φίλε ποιος είσαι στην τελική ο Κούγιας;
Ξεκολλάτε ρε άντε για καμιά βόλτα, έχει τόσο ωραία μέρα
-
Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι ενδιαφέρον, το πολύ να ρίξω κανά μπινελίκι. Ένας από τους βασικούς συντελεστές για το χάλι που έχει το φόρουμ των ελληνικών αγώνων φορτώθηκε κι εδώ; Μη χειρότερα... Προτείνω λουκέτο και στην τελική άμα έχει πρόβλημα ο μπέρντι τα κουβαδάκια του και σ'άλλη παραλία. **Απειλεί με μηνύσεις και δίκες σε ένα φόρουμ, έλεος! **Get a life, ρε.
GET GLASSES RE!
Μη φορώντας γυαλιά είδα αυτό...
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!
...και μου έφτανε. Κατάλαβα κάτι λάθος;
Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει να ασχολούμαι μαζί σου, όποτε γράφεις κάτι είναι εγγυημένες βλακείες, γι αυτό και δεν πρόκειται να γράψω τίποτα παραπάνω σε θέμα που έχει να κάνει με την πάρτη σου. Στην τελική κάνε μου μήνυση.ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ! ΕΣΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ!!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καλά ρε φίλε ποιος είσαι στην τελική ο Κούγιας;Ξεκολλάτε ρε άντε για καμιά βόλτα, έχει τόσο ωραία μέρα
διαφορικες εξισωσεις on their way
-
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!
ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΑΠΙΕΣ!!!!!
-
Ωπα βρε,μή χάνεις τήν ψυχραιμία σου.
Σέ λίγο θα σέ πάρουνε καί τα κλάματα.
Αφού έχεις κάνει τίς κινήσεις πού έπρεπε,τί ελπίζεις ότι θα κερδίσεις από τό θέμα;
-
Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει να ασχολούμαι μαζί σου, όποτε γράφεις κάτι είναι εγγυημένες βλακείες, γι αυτό και δεν πρόκειται να γράψω τίποτα παραπάνω σε θέμα που έχει να κάνει με την πάρτη σου. Στην τελική κάνε μου μήνυση.κοίτα. Το πουλί έχει χιούμορ. Τα μισά του ποστ τουλάχιστον έχουν πλάκα. Τα υπόλοιπα μισά, είναι βλακείες, αλλά τον συγχωρούμε, n'est-ce pas?
-
Ποια είναι τα πιο φωνακλάδικα πουλιά στο ζωικό βασίλειο είπαμε;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ποια είναι τα πιο φωνακλάδικα πουλιά στο ζωικό βασίλειο είπαμε;τα μωρά των ανθρώπων! 125 dB στο 1 μέτρο!
-
Ποια είναι τα πιο φωνακλάδικα πουλιά στο ζωικό βασίλειο είπαμε;
τα μωρά των ανθρώπων! 125 dB στο 1 μέτρο!
Τις μαμάδες τους, τις έχει μετρήσει ποτέ κανείς;
-
εξίσου (αν όχι περισσότερο) ενδιαφέρον, θα ήταν τι πιστεύουν και οι υπόλοιποι users, μιας και είμαστε στον αντίλογο πλέον
Σπύρο,τί θέλεις να σχολιάσουμε για τα ανώνυμα φτερά και τα πούπουλα?
Ξεκαβάλησε πουλάκι,γιατί σε βλέπω κατά λάθος να 'καβαλάς' το κοντάρι του κογιότ (και δεν σε σώνει τίποτε από τη διαθλαστική ανωμαλία)....
-
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΠΕΤΑΜΕ ΕΝΑ 'ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ' ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ 'ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ' ΕΦ'ΌΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ' ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΚΑΙ ΚΑΘΑΑΑΑΑΡΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
-
Λοιπόν επειδή βαρέθηκα τις φωνές, υπάρχει κάποιος χρήστης που να συμφωνεί με το πουλί; Αν ναι ας βγει να το δηλώσει σε αυτό το θέμα αλλιώς ας μην απαντά κανείς παρακαλώ.
Και δε μιλώ ως συντονιστής (αφού δεν είμαι) αλλά ως απλός χρήστης.
-
ΚΥΡΙΟΙ κ' ΚΥΡΙΕΣ,
ΚΑΘΩΣ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ , ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ.
-
ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΘΩΣ Ο MOD(cmarin) ΠΕΤΑΞΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΜOD ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
-
ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ MOD ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ MOD.
-
ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΕ.
-
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ MOD , ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕ ΘΑ ΦΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ! ΜΑ ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !!!1 ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ!!
ΑΥΤΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
( ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΑΖΩ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) -
-
Τι γίνεται ρε παιδιά...;;
Γιατί όλος αυτός ο χαμός...;
*δεν μπαίνω στο Ελληνικοί Αγώνες...
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ