-
O Σκρέκας δήλωσε το πρωί , ήταν αρκετά πρωί , ότι είχαν κλείσει την εμφάνιση και δεν μπορούσε να τους κρεμάσει . Οπότε δεν πήγε στις 8 στο υπουργείο , πήγε στις 9 .
Συνταρακτικό όντως..
Ο μικρός-μικρός Κωστάκης ήταν σκιώδης υπουργός ήδη στο αντικείμενο . Ας δούμε τι θα κάνει . Σε αυτό τον τομέα είχε αναδειχθεί ο θείος του .
Τον έβριζαν επειδή ξήλωσε τα τραμ της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιρείας Πάουερ μετά από χρόνια οι πασόκοι .
Ξαναέβαλαν το τράμ και μετά έβριζαν γιατί δεν είναι γρήγορο σε μια πόλη που ασφυκτιά και οι οδηγοί είναι εθισμένοι στην παρανομία .
Τώρα αποκαλύφθηκε ότι η μελέτη για την διέλευση πάνω από τον Ιλισσό δεν ήταν σωστή και η πλάκα επικάλυψης δεν αντέχει . Λες και δεν ήξεραν ότι τα ΜΣΤ έχουν δονήσειςΕτσι πλέον το τράμ σταματάει στον Ν. Κόσμο και δεν πάει Σύνταγμα , ούτε και παραπέρα που έλεγαν . Οπότε βγήκε κάποιος από τους επαγγελματίες οικολόγους για το μεροκαματάκι και είπε να ανοίξουμε τον Ιλισσό για να αποκτήσει και η Αθήνα ποτάμι...
Ναι ρε μλκες σαν τον Τάμεση είναι ο Ιλισσός ή έστω σαν τον Ιζαρ... 7 μήνες ξερός .
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Περί ΣΥΡΙΖΕΡΤ...
Μπορεί να την θέλει ο Μητσοτάκης για να την κλείσει μια και καλή, οριστικά και αμετακλήτως...Αλλά που τέτοια τύχη. Μάλλον θα θέλει να την μετατρέψει σε ΝΟΥΔΟΥΕΡΤ..
Δεν νομίζω ότι μιλάς σοβαρά ότι πρέπει να κλείσει η ΕΡΤ ? Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε να ισχύσει το - πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι - Υπάρχουν πολλές λύσεις ( όχι κομματικές ασφαλώς ) για να λειτουργεί εύρυθμα ένας κρατικός οργανισμός αυτού του μεγέθους.
Σόρυ αλλά η άποψή μου είναι γνωστή. Εγώ είμαι σε εμπόλεμη κατάσταση με δημόσιους οργανισμούς βολέματος κρατικοδίαιτων, κομματόσκυλων, ανιψούδων, εγγονών, κουμπάρων, γκόμενων, κλπ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Περί ΣΥΡΙΖΕΡΤ...
Μπορεί να την θέλει ο Μητσοτάκης για να την κλείσει μια και καλή, οριστικά και αμετακλήτως...Αλλά που τέτοια τύχη. Μάλλον θα θέλει να την μετατρέψει σε ΝΟΥΔΟΥΕΡΤ..
Δεν νομίζω ότι μιλάς σοβαρά ότι πρέπει να κλείσει η ΕΡΤ ? Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε να ισχύσει το - πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι - Υπάρχουν πολλές λύσεις ( όχι κομματικές ασφαλώς ) για να λειτουργεί εύρυθμα ένας κρατικός οργανισμός αυτού του μεγέθους.
Σόρυ αλλά η άποψή μου είναι γνωστή. Εγώ είμαι σε εμπόλεμη κατάσταση με δημόσιους οργανισμούς βολέματος κρατικοδίαιτων, κομματόσκυλων, ανιψούδων, εγγονών, κουμπάρων, γκόμενων, κλπ...
Όλοι είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τους ποντικούς που ροκανίζουν την χώρα και οι οποίοι επιζούν σε κάθε κυβέρνηση, όμως το κλείσιμο δεν είναι λύση, είπα ότι υπάρχουν λύσεις όταν η κεφαλή θέλει να είναι σοβαρή και να διώξει τα ποντίκια, είναι μέχρι να γίνει η αρχή, τα πράγματα στρώσουν όταν ο επικεφαλής δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και κόβει κώλους 'άμεσα, τότε όλοι οι αποκάτω κάθονται στα αυγά τους, το παράδειγμα πάντα το δίνει ο ένας, αυτός που είναι στην κορυφή της πυραμίδας.
Είδες τι έγινε με την Κεφαλογιάννη που για να πάρει το υπουργείο τουρισμού που της πρότεινε αυτή ζήτησε συγχώνευση και με το υπουργείο πολιτισμού για να είναι υπερυπουργός επειδή πήρε τους περισσότερους ψήφους και επειδή είναι κόρη βαρώνου της ΝΔ, την έστειλε σπίτι της άμεσα στέλνοντας και στους υπόλοιπους μήνυμα ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοιες απαιτήσεις που δεν συνάδουν με την γραμμή του, ελπίζω να το κάνει σε όλους που θα θελήσουν να ξεφύγουν από αυτό που αυτός ορίζει, αν αυτό γίνει άμεσα και αρκετές φορές όλοι θα γίνουν κοτούλες από κοκκοράκια, αν το κάνει με τους υπουργούς του θα στρώσουν όλοι παντού, και οι από κάτω, ειδικά αν το εφαρμόζουν και οι υπουργοί στα υπουργεία τους, αυτό πιστεύω εγώ.
Δες και τι είπε στο 1ο πανηγυρικό συμβούλιο υπουργών, στο πρώτο και τελευταίο με κάμερες και μικρόφωνα, γιατί το υπουργικό είπε είναι χώρος δουλειάς και όχι εντυπωσεων για τα κανάλια. Μακάρι να είναι ένας δημοκρατικός - δικτάτορας - αν μου επιτρέπεται ο όρος και να μην αφήσει ανεξέλεγκτους τους υπουργούς να παίζουν μπάλα μόνοι τους με τους συγγενείς και τους ψηφοφόρους, αν σουτάρει και 1-2 που θα τους πιάσει να μην είναι εντάξει με την γραμμή του τότε θα δούμε μια άλλη κυβέρνηση, μακάρι γιατί το πράγμα έχει ξεχειλώσει και έχει ξεπεράσει κάθε κόκκινη γραμμή.
και κάτι ακόμα, σε συνεύντευξη του στους Νew york times που τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν τον ενοχλούν οι προσωπικές επιθέσεις του Τσίπρα, είπε δεν με ενοχλούν καθόλου γιατί προέρχονται από έναν άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ούτε μια ημέρα στη ζωή του και έκανε 10 χρόνια να βγάλει το πανεπιστήμιο.
Αυτός είναι ο - λίγος - όπως τον αναφέρουμε πολλοί εδώ μέσα και όχι μόνο, πήρε μια ΝΔ του 18% το 2012 και την έφερε στην εξουσία, έχοντας αλλάξει αρκετά το κόμμα και τώρα θα το αλλάξει περισσότερο, τώρα δείχνει τα δόντια του ο - λίγος - Μητσοτάκης.
-
Ο μητσοτακης κραζει τον τσιπρα οτι δεν εχει δουλεψει.
-
Όλοι είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τους ποντικούς που ροκανίζουν την χώρα και οι οποίοι επιζούν σε κάθε κυβέρνηση, όμως το κλείσιμο δεν είναι λύση, είπα ότι υπάρχουν λύσεις όταν η κεφαλή θέλει να είναι σοβαρή και να διώξει τα ποντίκια, είναι μέχρι να γίνει η αρχή, τα πράγματα στρώσουν όταν ο επικεφαλής δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και κόβει κώλους 'άμεσα, τότε όλοι οι αποκάτω κάθονται στα αυγά τους, το παράδειγμα πάντα το δίνει ο ένας, αυτός που είναι στην κορυφή της πυραμίδας...
Ειδικά για οργανισμούς τύπου ΣΥΡΙΖΕΡΤ/ΝΟΥΔΟΥΕΡΤ/ΠΑΣΟΚΕΡΤ έχω άλλη άποψη.
Και η άποψη αυτή είναι σταθερή από το 1997. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Ο μητσοτακης κραζει τον τσιπρα οτι δεν εχει δουλεψει.Γιατί σου φαίνεται περίεργο ? Που και πόσο δούλεψε ο ένας και πόσο και που ο άλλος, και μην απαντήσεις ότι ήταν γιός του Μητσοτάκη γιατί έξω δεν καταλαβαίνουν από αυτά που κάνουμε στην Ελλάδα, ούτε οι ίδιοι δέχονται αυτού του είδους τα χατήρια που εκθέτουν την οικογένεια τους και την ιστορία τους, αυτά βρίσκονται στο δικό μας μυαλό που φτιάχνει δράκους για όσους δεν γουστάρουμε.
-
Θα συμφωνησω με τον μπαρμπα quadra στα προηγουμενα που ελεγε για τον κυριακο.
Τωρα ειδα το συμβουλιο καθως τωρα γυρισα απο δουλεια. Δεν εχει σημερα 15 ωρα
Λοιπον, ετσι ακριβως λεοτπυργουν οι επιχειρησεις, οπως παει να οργανωσει το συστημα. Επισης συμφωνω πως θα τους τρεχει..... ειναι δυσκολος ανθρωπος. Δεν ξερω αν ειναι καλος τυπος για παρεακι αλλα το οτι θα τον φοβουνται λιγουλακι μου φαινεται καλο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όλοι είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τους ποντικούς που ροκανίζουν την χώρα και οι οποίοι επιζούν σε κάθε κυβέρνηση, όμως το κλείσιμο δεν είναι λύση, είπα ότι υπάρχουν λύσεις όταν η κεφαλή θέλει να είναι σοβαρή και να διώξει τα ποντίκια, είναι μέχρι να γίνει η αρχή, τα πράγματα στρώσουν όταν ο επικεφαλής δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και κόβει κώλους 'άμεσα, τότε όλοι οι αποκάτω κάθονται στα αυγά τους, το παράδειγμα πάντα το δίνει ο ένας, αυτός που είναι στην κορυφή της πυραμίδας...
Ειδικά για οργανισμούς τύπου ΣΥΡΙΖΕΡΤ/ΝΟΥΔΟΥΕΡΤ/ΠΑΣΟΚΕΡΤ έχω άλλη άποψη.
Και η άποψη αυτή είναι σταθερή από το 1997.Μα δεν διαφωνούμε ούτε έχουμε διαφορετική άποψη, πάντα η κεφαλή της ΕΡΤ ήταν υποταγμένη στην εκάστοτε κυβέρνηση, πρέπει όμως να δυχθούμε ότι ανάμεσα στην εκάστοτε κομματική διοίκηση της ΕΡΤ υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στην ραδιοφωνία, υπάρχουν τεχνικοί, μοντάζ, μακιγιέρ, μουσικοί παραγωγοί, νέοι δημοσιογράφοι που τρέχουν το καθημερινό ρεπορτάζ, και πολλές άλλες ειδικότητες που δεν ασχολούνται ενεργά με τα κομματικά γιατί πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους, δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι στην ΕΡΤ προβεβλημένα κομματόσκυλα και ξύστες, η δουλειά βγαίνει από τους αφανείς εργάτες της και όχι από αυτούς που δέχονται εντολές από το εκάστοτε κομματικό τους αφεντικό, αξίζει για όλους αυτούς τους απλούς μεροκαματιάρηδες να κλείσει και να τους πάρει όλους η μπάλα ?
Ο Σαμαράς έκανε μια ρεμβασιστική λαλακία, ας μην επαναληφθεί ποτέ ξανά.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Θα συμφωνησω με τον** μπαρμπα quadra** στα προηγουμενα που ελεγε για τον κυριακο.Τωρα ειδα το συμβουλιο καθως τωρα γυρισα απο δουλεια. Δεν εχει σημερα 15 ωρα
Λοιπον, ετσι ακριβως λεοτπυργουν οι επιχειρησεις, οπως παει να οργανωσει το συστημα. Επισης συμφωνω πως θα τους τρεχει..... ειναι δυσκολος ανθρωπος. Δεν ξερω αν ειναι καλος τυπος για παρεακι αλλα το οτι θα τον φοβουνται λιγουλακι μου φαινεται καλο.
Σταμάτα αυτή τη μαλακία γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας αν σε πετύχω πουθενά.
-
ούτε οι ίδιοι δέχονται αυτού του είδους τα χατήρια που εκθέτουν την οικογένεια τους και την ιστορία τους,Συμφωνώ σε όλα, εκτός από αυτό! Δεν ξέρω για τον Κυριάκο, αλλά για την Ντόρα και την οικογένειά της έχω προσωπική εμπειρία (και όχι μια φόρα) από όταν εργαζόμουν σε τράπεζα. Ειδικά για την κόρη της, η οποία ήταν επιεικώς μέτρια, αλλά έπαιρνε δουλειές (ώς συνεργάτης) λόγω της μητέρας της.
Πιστεύω και ελπίζω ότι ο Κυριάκος είναι καλύτερος, γιατί η Ντόρα είναι αισχρή...και λίγα λέω με αυτά που ξέρω για την συγκεκριμένη.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
γιατί η Ντόρα είναι αισχρή...και λίγα λέω με αυτά που ξέρω για την συγκεκριμένη.Η Ντόρα έχει πολύ άσχημη γλώσσα. Βρωμόστομη, ειδικά σε ανθρώπους που έχει γύρω της, πχ προσωπικό.
Από μαρτυρία πολύ έγκυρου και σοβαρού ανθρώπου που μου τα διηγήθηκε.
-
Ειναι τραγική σου λέω....μακάρι να μην είναι έτσι ο Κυριάκος. Αλλιώς την πατήσαμε....
-
...πρέπει όμως να δυχθούμε ότι ανάμεσα στην εκάστοτε κομματική διοίκηση της ΕΡΤ υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στην ραδιοφωνία, υπάρχουν τεχνικοί, μοντάζ, μακιγιέρ, μουσικοί παραγωγοί, νέοι δημοσιογράφοι που τρέχουν το καθημερινό ρεπορτάζ, και πολλές άλλες ειδικότητες που δεν ασχολούνται ενεργά με τα κομματικά γιατί πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους, δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι στην ΕΡΤ προβεβλημένα κομματόσκυλα και ξύστες, η δουλειά βγαίνει από τους αφανείς εργάτες της και όχι από αυτούς που δέχονται εντολές από το εκάστοτε κομματικό τους αφεντικό, αξίζει για όλους αυτούς τους απλούς μεροκαματιάρηδες να κλείσει και να τους πάρει όλους η μπάλα ?Ο Σαμαράς έκανε μια ρεμβασιστική λαλακία, ας μην επαναληφθεί ποτέ ξανά.
Να τα κρατήσουμε λοιπον αυτά τα λόγια συμπάθειας για εργαζομενους, φαντάζομαι θα ισχύουν και για άλλους τομείς του δημοσίου...
-
Η απάντηση στους κοπανατζήδες του δημοσίου
https://gr.euronews.com/2019/07/09/ital ... -ypallhloi
-
Αν ποτε γινει αυτο, ωραιο θα ταν. Αλλα εχω αποριες. Μπορουν να πανε στη εργασια τους και αμεσως μετα να φυγουν. Πανευκολο.
Μπορουν να βαλουν στην μνημη του συστηματος αλλο δαχτυλο απο αλλο συνεργατη και οταν πηγαινει αυτος να βαζει μια το ενα δαχτυλο και μετα απο λιγο το αλλο, και να φευγει και αυτος μετα
Ελληνικες πατενετες υπαρχουν. -
Μα δεν διαφωνούμε ούτε έχουμε διαφορετική άποψη, πάντα η κεφαλή της ΕΡΤ ήταν υποταγμένη στην εκάστοτε κυβέρνηση, πρέπει όμως να δυχθούμε ότι ανάμεσα στην εκάστοτε κομματική διοίκηση της ΕΡΤ υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στην ραδιοφωνία, υπάρχουν τεχνικοί, μοντάζ, μακιγιέρ, μουσικοί παραγωγοί, νέοι δημοσιογράφοι που τρέχουν το καθημερινό ρεπορτάζ, και πολλές άλλες ειδικότητες που δεν ασχολούνται ενεργά με τα κομματικά γιατί πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους, δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι στην ΕΡΤ προβεβλημένα κομματόσκυλα και ξύστες, η δουλειά βγαίνει από τους αφανείς εργάτες της και όχι από αυτούς που δέχονται εντολές από το εκάστοτε κομματικό τους αφεντικό, αξίζει για όλους αυτούς τους απλούς μεροκαματιάρηδες να κλείσει και να τους πάρει όλους η μπάλα ?
Άστο φίλε. Εγώ έχω άλλη άποψη.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
...πρέπει όμως να δυχθούμε ότι ανάμεσα στην εκάστοτε κομματική διοίκηση της ΕΡΤ υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στην ραδιοφωνία, υπάρχουν τεχνικοί, μοντάζ, μακιγιέρ, μουσικοί παραγωγοί, νέοι δημοσιογράφοι που τρέχουν το καθημερινό ρεπορτάζ, και πολλές άλλες ειδικότητες που δεν ασχολούνται ενεργά με τα κομματικά γιατί πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους, δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι στην ΕΡΤ προβεβλημένα κομματόσκυλα και ξύστες, η δουλειά βγαίνει από τους αφανείς εργάτες της και όχι από αυτούς που δέχονται εντολές από το εκάστοτε κομματικό τους αφεντικό, αξίζει για όλους αυτούς τους απλούς μεροκαματιάρηδες να κλείσει και να τους πάρει όλους η μπάλα ?
Ο Σαμαράς έκανε μια ρεμβασιστική λαλακία, ας μην επαναληφθεί ποτέ ξανά.
Να τα κρατήσουμε λοιπον αυτά τα λόγια συμπάθειας για εργαζομενους, φαντάζομαι θα ισχύουν και για άλλους τομείς του δημοσίου...
Δεν είναι φορτισμένα λόγια συμπάθειας, είναι μια αληθινή πραγματικότητα για όλο το δημόσιο το οποίο όλοι συμφωνούμε ότι έπρεπε να είναι μικρότερο και αποτελεσματικότερο, όμως αυτή η λογική που έχει επικρατήσει εδώ και 50 χρόνια δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει με απολύσεις χωρίς τεράστιο κοινωνικό αντίκτυπο ειδικά σε μια χώρα με 10ετή κρίση.
Πρέπει να εκσυγχρονιστεί το δημόσιο και να μικρύνει, για να γίνει αυτό χρειάζεται πρώτα να επανέλθιε μια κανονικότητα στην ανάπτυξη του Ι.Τ ώστε να μειωθεί η ανεργία, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και στη συνέχεια να προταθεί εθελουσία έξοδος παράλληλα με την μείωση ή διακοπή των προσλήψεων στο δημόσιο και όχι με απολύσεις. Οι όποιες προσλήψεις πρέπει να γίνονται με την κάλυψη θέσεων , πρέπει με νόμο να μπορούν να επιβάλλονται μετακινήσεις στο δημόσιο για την κάλυψη των αναγκών με αυστηρά κριτήρια και όχι με κομματικά και ραμβασισμούς, όταν μόνο όταν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα σε όλο το δημόσιο να προσλαμβάνονται οι ειδικοί που χρειάζονται.
Αυτό θα πάρει πολλά χρόνια για να γίνει από την στιγμή που θα και όταν αρχίσει να εφαρμόζεται απαρέγκλητα ( μάλλον ποτέ γιατί θα χαθούν τα πελατάκια και οι εκβιασμοί του εκλογικού σώματος ) όμως μόνο έτσι θα αποκτήσουμε ένα σωστό, ευέλικτο και ελκυστικό δημόσιο που θα εξυπηρετεί τον πολίτη ο οποίος επωμίζεται από δεκαετίες τα βάρη και πληρώνει την καλοπέραση όλων αυτών που το παίζουν σωτήρες της πατρίδας έχοντας στο νού τους τη σωτηρία τη δική τους και μόνο.
Έχω πικρά και μακρά πείρα από τη συμπεριφορά πολιτκών προσώπων λόγω προηγούμενης θητείαςπριν χρόνια σε εταιρία του Ι.Τ που ήταν προμηθευτής του δημοσίου ( κατασκευή εξαρτημάτων όπλων και συναφούς πολεμικού υλικού ) και έρχομαι να συμφωνήσω για το ποιόν τους με τους προλαλίσαντες, το μεγαλύτερο ποσοστό τους πρόκειται για τομάρια έως και αλήτες με μια γλώσσα που θέλαν τα αυτιά μου να ξεκολλήσουν και να το βάλουν στα πόδια, η τέλεια απομυθοποίηση πολιτικών ανδρών και γυναικών, ναι, τομάρια του κερατά, για την μίζα τους και τη θεσούλα τους θα πέταγαν τη μάνα τους από το παράθυρο, ελάχιστοι είναι οι ευγενικοί ( βαρειές κουβέντες λέω και δεν τις πέρνω πίσω )
Όταν λέω ότι δεν στηρίζω κανένα πολιτικό το εννοώ, όταν λέω καλά λόγια για κάποιον αυτά προέρχονται από τις προσλαμβάνουσες της στιγμής και από την αποτελεσματικότητα του για το έργο που ανέλαβε, τη νένα κυβέρνηση θα τηνκρίνω όταν αρχίσει να παράγει έργο. Όσοι οπαδοί του Σύριζα και υπουργοί του έχουν αρχίσει από τώρα τις κρίσεις θεωρώ ότι πρέπει να πάνε για εξορκισμό γιατί έχουν χάσει κάθε λογική και βγάζουν φίδια από το στόμα τους, τους κατανοώ ότι είναι πικραμένοι αλλά πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά γιατί έτσι δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και το καλό τους αλλά η προσωπική τους ανάταξη και η καλή εικόνα που έχουν για το είδωλο που πιστεύουν, άλλωστε η πολιτική του Σύριζα ήταν εκτός κοινής λογικής και ενάντια στο μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, μόνο στα λόγια την στήριζαν με τις πράξεις τους να εί ναι αντίθετες.
αυτό το κάνω για όλους και για ότι πέφτει στην αντίληψη μου, πχ πόσες φορές δεν έχω πεί καλά λόγια για τον Σταθάκη, ήταν ο μόμνος από όλους τους προηγούμενους υπουργούς ο οποίος κίνησε fast track διαδικασίες και έβαλε τις υπογραφές για τις εταιρίες που θα κάνουν τις έρευνες για τους υδρογονάνθρακες και υπέγραψε και τα οικόπεδα που αγόρασε η κάθε μία, αυτό είναι καλό για τη χώρα, δεν γνωρίαζω αν υπάρχει σκοπιμότητα, αυτό μόνο που έκανε μου φτάνει, όπως δεν γνωρίζω αν υπήρχαν σκοπιμότητες ή βλακεία των προηγουμένων που έμενε το θέμα στα συρτάρια τους.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αν ποτε γινει αυτο, ωραιο θα ταν. Αλλα εχω αποριες. Μπορουν να πανε στη εργασια τους και αμεσως μετα να φυγουν. Πανευκολο.
Μπορουν να βαλουν στην μνημη του συστηματος αλλο δαχτυλο απο αλλο συνεργατη και οταν πηγαινει αυτος να βαζει μια το ενα δαχτυλο και μετα απο λιγο το αλλο, και να φευγει και αυτος μετα
Ελληνικες πατενετες υπαρχουν.Σκλεψου τι είπες, η είσοδος χρειάζεται αποτύπωμα το ίδιο και η έξοδος, πρόσβαση στην μνήμη υποθέτω δεν θα υπάρχει από τον υπάλληλο παρά μόνο απότο τεχνικό τμήμα. Δεν είναι όπως τα λές και ούτε είναι χαζοί να μην υπάρχουν δικλειδες ασφαλείας στο σύστημα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μα δεν διαφωνούμε ούτε έχουμε διαφορετική άποψη, πάντα η κεφαλή της ΕΡΤ ήταν υποταγμένη στην εκάστοτε κυβέρνηση, πρέπει όμως να δυχθούμε ότι ανάμεσα στην εκάστοτε κομματική διοίκηση της ΕΡΤ υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στην ραδιοφωνία, υπάρχουν τεχνικοί, μοντάζ, μακιγιέρ, μουσικοί παραγωγοί, νέοι δημοσιογράφοι που τρέχουν το καθημερινό ρεπορτάζ, και πολλές άλλες ειδικότητες που δεν ασχολούνται ενεργά με τα κομματικά γιατί πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους, δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι στην ΕΡΤ προβεβλημένα κομματόσκυλα και ξύστες, η δουλειά βγαίνει από τους αφανείς εργάτες της και όχι από αυτούς που δέχονται εντολές από το εκάστοτε κομματικό τους αφεντικό, αξίζει για όλους αυτούς τους απλούς μεροκαματιάρηδες να κλείσει και να τους πάρει όλους η μπάλα ?
Άστο φίλε. Εγώ έχω άλλη άποψη.
Το αφήνω, βλέπω ότι έχεις πολλά γκάζια που μάλλον θολώνουν την κρίση σου η οποία λειτουργεί οριζόντια για όλους και για όλα, ο θυμός είναι κακός σύμβουλος και δεν γίνεται να κατέχεις τη μια και μόνη αλήθεια γύρω από το θέμα αυτό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ