-
Η στην αγγλική η γαλλική σελιδα μου βγάζει το ίδιο 'Unfortunately, your vehicle is not compatible with any of our services.
Please visit our website again soon, as our range of connected services is growing' ίσως επειδή είναι πρόσφατα αγορασμένο και θέλει το χρόνο του. -
Το σαβκο που μας πέρασε κατέβηκα οδικώς από Θεσσαλονίκη Αθήνα.. Καταρχήν το αυτοκίνητο πραγματικά στο ταξίδι είναι εξαιρετικό.. 4 άτομα μέσα φορτωμένο και φουλ a/c οι επιδόσεις του για το 1.2 κινητήρα που φοράει είναι φοβερές.. Το μόνο που με χάλασε ήταν η κατανάλωση η οποία στο trip έγραψε 8.3 και χρειάστηκα ένα ολόκληρο ντεπόζιτο μέχρι την Αθήνα και άλλο ένα για να γυρίσω όπου στον γυρισμό είμασταν και 2 άτομα λιγότερο.. Οι ταχύτητες που κινήθηκα ήταν 130-150 στο μεγαλύτερο κομμάτι και στο υπόλοιπο 130 σταθερό με Cruise control.. Το θεωρείτε νορμάλ ή μόνο εμένα μου φαίνεται τσιμπημένη.. Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος με diesel έχει κάνει την αντίστοιχη διαδρομή να μου πει τι κατανάλωση είχε..
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης geopeo έγραψε:
Η στην αγγλική η γαλλική σελιδα μου βγάζει το ίδιο 'Unfortunately, your vehicle is not compatible with any of our services.
Please visit our website again soon, as our range of connected services is growing' ίσως επειδή είναι πρόσφατα αγορασμένο και θέλει το χρόνο του.Δοκίμασε το ξανά και σιγουρέψου ότι έχεις κάνει tethering με το κινητό στην εφαρμογή του αυτοκινήτου.
Και σε μένα στην αρχή μου έδινε το αυτοκίνητο μη συμβατό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δηλαδή την αγορά την κάνεις όταν είσαι συνδεδεμένος κινητό με αυτοκίνητο;
-
Με προλαβες αυτό το ερώτημα ήθελα να κάνω , εγώ προσπαθώ από υπολογιστή να ενεργοποιήσω την υπηρεσία και μετά στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Δηλαδή την αγορά την κάνεις όταν είσαι συνδεδεμένος κινητό με αυτοκίνητο;Όχι, όταν έκανα την αγορά δεν ήμουν συνδεδεμένος στο αυτοκίνητο αλλά είχα ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό (δεν ξέρω αν παιζει ρόλο).
Στο γαλλικό site μου το έβγαλε μη συμβατό αλλά στα καπάκια που μπήκα στο αγγλικό site το προχώρησε κανονικά.
Μιλάμε πάντα για το Connected 3D Navigation.
Η απόδειξη από την αγορά (με μηδενική αξία) ήρθε από το γαλλικό.Σίγουρα κάποιο bug παίζει, ξαναπροσπαθήσετε εφόσον το αυτοκίνητο αναγνωρίζεται από το my Peugeot βάσει VIN.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
gkrimnian εχω το δίλιτρο 5008 και σε ανάλογης διαδρομή Καλαμάτα -Λάρισα και πίσω με φουλ φορτίο 4 άτομα και πορτ μπαγκαζ αλλά και μπαγκαζιέρα στο φουλ έκαψα με παρόμοιες ταχύτητες 8,5 λίτρα. Δεν μπορώ να βγάλω ξεκάθαρο συμπέρασμα αλλά ένα μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητο μπορεί να κάψει τα ίδια περίπου με ένα μικρότερου κυβισμού όταν κινούνται σε παρομοιεσ ταχύτητες που το ένα ζορίζεται παραπάνω και το άλλο κινείται πιο άνετα. Νομίζω δηλαδή!
-
Το έχω αναφέρει και στην σελίδα του 5008 αλλά παραθέτω τα παρακάτω συγκριτικά και εδώ μιας και πρόκειται για τον μεγάλο αδερφό του 3008 που τα πάει και αυτός περίφημα και αποδεικνύει ποσό καλή δουλειά έχουν κάνει οι Γάλλοι στις 2 αυτές κατηγορίες πράγμα που δικαιολογεί σε ένα βαθμό και την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας.
“Στο τεύχος 24 του “auto Τρίτη” επιτέλους ένα συγκριτικό τεστ στα (5008-KODIAG-SEAT TARRACO-VOLVO XC60-HONDA CR-V) όλα στις 2λιτρες εκδόσεις diesel με 180+ άλογα. Μόνο το HONDA είναι βενζίνη, Υβριδικό με 184 ίππους συδιαστικα.
Καθόλου τυχαίο ότι το PEUGEOT 5008 στις κατηγορίες ( Κατανάλωση/ρύποι - Ενεργητική ασφάλεια/φρένα - Παθητική ασφάλεια - αξιοπιστία/συχνότητα βλαβών - κινητήρας επιδόσεις - εικόνα/ποιότητα/τεχνολογία - άνεση/χώροι - μεταπωλητική αξία ) παίρνει την υψηλότερη βαθμολογία ενώ στην κατηγορία value for money παίρνει την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία. Συνολικά λοιπόν κερδίζει όλα τα υπόλοιπα και βγαίνει ξεκάθαρα πρώτο.- Επίσης στο ειδικό ετήσιο τεύχος των 4 τροχών με την ονομασία SUV υπάρχει μια συγκριτική δοκιμή ανάμεσα στα (Mercedes GLC 250d 4matic - Audi Q5 40TDI QUATTRO S TRONIC - Volvo XC 60 D5 - Peugeot 5008 2.0 BlueHdi 180 EAT8 GT). Η Mercedes κερδίζει το συγκριτικό αλλά το Peugeot είναι εκεί για να συγκριθεί με την κορυφή!”
-
Η προσφερόμενη πλέον έκδοση gt line έχει τα πάντα και πλέον οι ελλείψεις που έχει είναι λίγο εξυζητημενες με πιο σοβαρή ίσως την αυτόματη πόρτα αποσκευών. Από το υπόλοιπα οι ελλείψεις εντοπίζονται σε κάμερα 360 έχει 180 σε αυτόματο παρκάρισμα και οποια αυτόνομη οδήγηση!
Όλα τα υπόλοιπα τα εχει.
Το θέμα είναι ότι στα προωθητικά που έχουν βγάλει αυτή η έκδοση παίρνει την μικρότερη έκπτωση και έτσι ενώ η διαφορά με την αλιρ είναι αρχικά στα 300 ευρώ ( μιλάω για 1.5 εατ8) μετά τα προωθητικά εκτοξεύει στα 1750 ευρώ!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Τκιν73
έχεις μήπως πάρει προσφορά με το νέο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκπτώσεων της Peugeot για το 1.5 diesel GT Line σε χειροκίνητο κιβώτιο? Τον Νοέμβριο 2018 - (Black Friday προωθητικό)που το κοίταζε ένας συνάδελφος του είχαν κάνει από 36600 με μεταλλικο χρώμα έκπτωση 3.500€ και πήγαινε 33100 με το κλειδί στο χέρι αλλά δεν προχώρησε στην αγορά για άλλους λόγους.... τώρα είναι ξανά ζεστός αλλά δεν έχει ακόμα πάει να πάρει προσφορά...
-
Κρίμα να πάρει τέτοιο αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο....
-
3150 είναι η μεγαλύτερη έκπτωση που δίνουν τώρα αλλά μόνο στο μηχανικό 1.5 allure. Αλλά και εγώ θεωρώ ότι είναι must το αυτόματο σε αυτό το αμάξι (όπως και το αιρκρος) είναι και αυτές οι ποτηροθηκες που έτσι και βάλεις καφέ/νερό σε κάθε 4 και 6 θα βλαστημας τον σχεδιαστή!
Όταν το οδήγησα στο αιρκρος ήταν απολαυστικο!
Edit: βασικά το allure προωθούν είτε σε αυτόματο είτε σε μηχανικό σε αυτό το προωθητικό στις άλλες δύο οι εκπτώσεις είναι 1200 και 1650 ....πάμε για την επόμενη black Friday με τον ....Κούλη μπας και μεχρι τότε πέσουν και κάνα 2 μονάδες τα επιτόκια γιατί με το 9.1% που έχει τώρα η πεζω το λες και ληστεία!
Έντομεταξυ κοιτάζω τώρα περσινή προσφορά από άλλον αντιπρόσωπο πεζω Θεσσαλονίκη και αυτός και ήταν 7.9% ! Υπάρχουν διάφορες μεταξύ αντιπροσώπων ή απλά ανέβηκε το επιτόκιο; 1680 διαφορά μόνο από τα επιτόκια !!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το σαβκο που μας πέρασε κατέβηκα οδικώς από Θεσσαλονίκη Αθήνα.. Καταρχήν το αυτοκίνητο πραγματικά στο ταξίδι είναι εξαιρετικό.. 4 άτομα μέσα φορτωμένο και φουλ a/c οι επιδόσεις του για το 1.2 κινητήρα που φοράει είναι φοβερές.. Το μόνο που με χάλασε ήταν η κατανάλωση η οποία στο trip έγραψε 8.3 και χρειάστηκα ένα ολόκληρο ντεπόζιτο μέχρι την Αθήνα και άλλο ένα για να γυρίσω όπου στον γυρισμό είμασταν και 2 άτομα λιγότερο.. Οι ταχύτητες που κινήθηκα ήταν 130-150 στο μεγαλύτερο κομμάτι και στο υπόλοιπο 130 σταθερό με Cruise control.. Το θεωρείτε νορμάλ ή μόνο εμένα μου φαίνεται τσιμπημένη.. Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος με diesel έχει κάνει την αντίστοιχη διαδρομή να μου πει τι κατανάλωση είχε..
Με το PEUGEOT 5008 1.5 BlueHDi 130 manual κ με το πρώτο γέμισμα 80€(περίπου) έκανα 900χλμ τα μισά χλμ σε διαδρομη εντός πόλης κ τα άλλα μισα σε εθνικό επαρχιακό δίκτυο(φουλ φορτωμένος). Θέλω να πιστέυω ότι σε εθνική οδό κ με σταθερές ταχύτητες με ένα γέμισμα θα κάνω περίπου 1000χλμ.
-
Νομίζω ότι τα 130-150 που κινήθηκε ο βενζινοκινητος είναι αρκετά ψηλή ταχύτητα οπότε υποφέρει η αυτονομία. Για αυτήν την ταχύτητα νομίζω ότι δεν είναι υπερβολικό το 8.3
Θεωρώ ότι στα 120 θα έβλεπε 7-7.5 -
Όταν έψαχνα πριν 2 χρόνια προσφορές μεταξύ Kuga και 3008 , είχα πάρει προσφορά εξαιρετική από Peugeot Καβαλας (δεν έχω σχέση με την περιοχή) γιατί ειχα δει στο car ένα ετοιμοπαράδοτο 3008 σε καλή τιμή αλλά το είχαν για κράχτη γιατί το πούλησαν αμέσως - μου έκαναν όμως πολύ καλή προσφορά για παραγγελία και παράδοση τριμήνου σε τιμή Black Friday (την πρώτη χρονιά που είχαν βγάλει το προωθητικό αυτό) και χρηματοδοτικό με 5,9% την ώρα που όλοι στην Αθήνα ούτε τόσο καλή προσφορά έκαναν ούτε αυτό το επιτόκιο έδιναν με την καμία όμως!!!
Όταν βεβαια πήγα σε έναν αντιπρόσωπο της Αθηνας με εκτυπωμένη την προσφορά αμεσως αλλαξε στυλ και μέσα σε 10 λεπτά και καλά μίλησε με τον διευθυντή και την εισαγωγική της Peugeot και μου έκαναν την ίδια προσφορά και ελαφρώς καλύτερο επιτόκιο μιλώντας με την τράπεζα....Όπου σε πιάσουν και όπου τους πιάσεις είναι η αγορά αυτοκινήτου....
Γενικά αν τους πιέσεις όλοι έχουν άκρες με τις τράπεζες και μπορούν (ειδικά για μεγάλα ποσά δανείου) αν δείξεις αποφασισμένος να ψωνίσεις από αυτούς να παίξεις σαν τελευταίο χαρτί ένα καλό επιτόκιο που δίνουν σε λίγους πελάτες (στην τελική αν πας για αγορά με δάνειο και το ξέρεις από την αρχή, μερικές φορές γλιτώνεις πολλά περισσότερα χρήματα διαπραγματευόμενος ένα καλό επιτόκιο παρά μια έκπτωση στην τιμή)... -
Εντάξει του άλλου αντιπροσώπου είναι όντως 7.9 αλλά στην πραγματικότητα 10.3% ( λέγε με εισφορά 0.6% οκ γνωστό αλλά και 1.8% επιπλέον επιβάρυνση credit life) !!! Ότι να ναι!!! Και του άλλου που είναι 9.1 τελικά είναι 9.5%.... μια χαρά
Έντομεταξυ ο αμπαλος ο πωλητής αντί να μου στείλει ένα pdf μου έστειλε το excel υπολογισμού για κανονικό δάνειο και μπαλουν! Βάζεις στο μπαλουν αξία οχήματος και σου βγάζει αυτόματα την προκαταβολή απαιτείται μηνιαία δόση και τελευταία δόση παίζεις και με τα επιτόκια ότι θες! Θεουλης ο πωλητής!!!
Edit τελικά μου είπε ότι η επιβάρυνση credit life δεν ...με αφορά ...ότι ναναι. Αν ισχύει αυτό έχει 8.5% ο ένας και 9.5% ο άλλος τελικά επιτόκια
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης kns_naples έγραψε:
Το σαβκο που μας πέρασε κατέβηκα οδικώς από Θεσσαλονίκη Αθήνα.. Καταρχήν το αυτοκίνητο πραγματικά στο ταξίδι είναι εξαιρετικό.. 4 άτομα μέσα φορτωμένο και φουλ a/c οι επιδόσεις του για το 1.2 κινητήρα που φοράει είναι φοβερές.. Το μόνο που με χάλασε ήταν η κατανάλωση η οποία στο trip έγραψε 8.3 και χρειάστηκα ένα ολόκληρο ντεπόζιτο μέχρι την Αθήνα και άλλο ένα για να γυρίσω όπου στον γυρισμό είμασταν και 2 άτομα λιγότερο.. Οι ταχύτητες που κινήθηκα ήταν 130-150 στο μεγαλύτερο κομμάτι και στο υπόλοιπο 130 σταθερό με Cruise control.. Το θεωρείτε νορμάλ ή μόνο εμένα μου φαίνεται τσιμπημένη.. Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος με diesel έχει κάνει την αντίστοιχη διαδρομή να μου πει τι κατανάλωση είχε..Με το PEUGEOT 5008 1.5 BlueHDi 130 manual κ με το πρώτο γέμισμα 80€(περίπου) έκανα 900χλμ τα μισά χλμ σε διαδρομη εντός πόλης κ τα άλλα μισα σε εθνικό επαρχιακό δίκτυο(φουλ φορτωμένος). Θέλω να πιστέυω ότι σε εθνική οδό κ με σταθερές ταχύτητες με ένα γέμισμα θα κάνω περίπου 1000χλμ.
Έτσι όπως το περιγράφεις με το 1.5 ντίζελ θα ήσουν γύρω στο 6.5-6.7
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τις ταχύτητες που αναφέρεται παραπάνω κ φουλ φορτωμένος πιστευω καπου εκει θα κυμαινομαι αν κ δεν τρεχω τοσο λογο παιδιών στο αυτοκινητο οποτε πιστευω θα εχω χαμηλοτερες καταναλώσεις.
-
Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη βδομάδα που είχα πάει Χαλκιδική και ξεκίνησα βράδυ χαλαρά και χωρίς a/c με ταχύτητες μέχρι 120 είδα κατανάλωση 6.5..απλα πίστευα ότι για Αθήνα θα ήμουν κάτω από 8..τεσπα σημασία έχει ότι το αυτοκίνητο στον δρόμο είναι εκπληκτικό πραγματικά.. Δεν εχω ξανακάνει τόσο ξεκούραστο ταξίδι
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ενημερώσω τους φίλους πως σήμερα μου έδωσε το δικαίωμα και στην αγγλική και στη γαλλική σελίδα για ενεργοποιήσω το connected 3d navication και την αγορα του speedcam ,στην διαδικασία έβαλα ελληνική διεύθυνση χωρίς κανένα πρόβλημα.
Peugeot 3008 2016