-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
...
1ον το τι γνωρίζω δεν θα το κρίνεις εσυ σαν νέα Πυθια.
2ον αυτό που μόλις παρεθεσες είναι η απάντηση στα λεγόμενα σου. Δεν εχω να πω κάτι άλλο μετά από αυτό.- Κρίνω τις απόψεις σου όπως κάθεσαι και εσύ και κρίνεις τις απόψεις των άλλων.
- Σαν τι να πεις δηλαδή;; Εσύ κρίνεις την πολιτική σκηνή από την δική σου ιδεολογική οπτική γωνία, ενώ εγώ γράφω ότι υπάρχει υπαρκτό ενδεχόμενο για επαναληπτικές εκλογές μέσα στον Αύγουστο με βάση το εκλογικό σύστημα.
-
Γνώρισα σήμερα ένα κρητικό, δεν μου είπε από ποιό μέρος της Κρήτης, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης παντρεμένος με Θεσσαλονικιά. ήρθε για διακοπές ο άνθρωπος. Πήγε στο χωριό του και του έλεγαν - προφανώς Συριζαίοι ? ντόπιοι ότι η συμφωνία με τα Σκόπια ήταν καλή και ότι πρέπει να είμαστε λέει ανοιχτόμυαλοι.
'Ντρέπομαι που είμαι κρητικός, ντρέπομαι που πολεμίσαμε και σκοτωθήκαμε κρητικοί για τη μακεδονία'
Φεύγοντας μου είπε: 'εμείς τώρα επιστρέφουμε και πάμε σπίτι μας στη νότια μακεδονία'
και το καλύτερο..
'Μην εκπλαγείς αν σε κάποια χρόνια η κρήτη λέγεται βόρεια Αίγυπτος. Ανοιχτόμυαλοι δεν πρέπει να είμαστε? ' -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
να κρατάτε μεγάλο καλάθι γιατί η ηθική... τους είναι ανώτερη
πράγματι
Σκατά στον τάφο λοιπόν των Ελληναράδων!!!
Καμία ανοχή σε ρατσιστές και μισανθρώπους.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γνώρισα σήμερα ένα κρητικό, δεν μου είπε από ποιό μέρος της Κρήτης, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης παντρεμένος με Θεσσαλονικιά. ήρθε για διακοπές ο άνθρωπος. Πήγε στο χωριό του και του έλεγαν - προφανώς Συριζαίοι ? ντόπιοι ότι η συμφωνία με τα Σκόπια ήταν καλή και ότι πρέπει να είμαστε λέει ανοιχτόμυαλοι.
'Ντρέπομαι που είμαι κρητικός, ντρέπομαι που πολεμίσαμε και σκοτωθήκαμε κρητικοί για τη μακεδονία'
Φεύγοντας μου είπε: 'εμείς τώρα επιστρέφουμε και πάμε σπίτι μας στη νότια μακεδονία'
και το καλύτερο..
'Μην εκπλαγείς αν σε κάποια χρόνια η κρήτη λέγεται βόρεια Αίγυπτος. Ανοιχτόμυαλοι δεν πρέπει να είμαστε? 'Την επιστολή Καραμανλή junior στον Μπους junior που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα τη διάβασες πατριώτη;
Γιατί αν κρίνουμε με βάση τα όσα προτείνει και αποδέχεται ο μακεδόνας πρωθυπουργός μας το 2005 η συμφωνία των Συριζαίων για το ονοματολογικό είναι θρίαμβος... -
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
και το καλύτερο..
'Μην εκπλαγείς αν σε κάποια χρόνια η κρήτη λέγεται βόρεια Αίγυπτος. Ανοιχτόμυαλοι δεν πρέπει να είμαστε? 'Την επιστολή Καραμανλή junior στον Μπους junior που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα τη διάβασες πατριώτη;
Γιατί αν κρίνουμε με βάση τα όσα προτείνει και αποδέχεται ο μακεδόνας πρωθυπουργός μας το 2005 η συμφωνία των Συριζαίων για το ονοματολογικό είναι θρίαμβος...Θρίαμβος λες ότι είναι? Ωραίος είσαι πατριώτη!!! Εγώ λέω ότι όσο προδότης είναι ο Τσίπρας είναι και φίλτατος Καραμανλής και γενικά όποιος συνέβαλε σε αυτό το αποτέλεσμα!!!
-
Σε αυτή την επιστολή αναφέρεστε;
https://img.documentonews.gr/unsafe/sma ... 163013.jpgΠάντως αυτά ήταν γνωστά τότε. Είναι γνωστές οι προτάσεις του Νίμιτς και οι συζητήσεις πάνω σε αυτές. Ειδικά το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια έπαιζε πολύ τότε.
Το περίεργο που είναι; -
Πραγματικά δε σε κατάλαβα. Τι εννοείς; Την επιστολή τη διάβασες;
-
Η επιστολη μιλαει για υποχωρηση στο ονοματολογικο εφοσον λυνονταν αλλα ζητηματα. Ζητηματα οπως γλωσσα, εθνοτητα κτλπ κτλπ που δωθηκαν τωρα μαζι με το ονομα.
Η Μπακογιαννη παντα ελεγε πως εαν λυνοντουσαν τα αλλα ζητηματα θα επρεπε σοβαρα να σκεφτουμε να θυσιασουμε το ονομα, που μεταξυ μας ειχε χαθει χρονια τωρα.Επισης το περιεχομενο της επιστολης το ειχε διαβασει ο Κοτζιας στη βουλη περυσι. Τωρα ξυπνησαμε?
-
Τους άκουγε τόσο καλά τους προστάτες ο ΚΚ ΙΙ , που 10 χρόνια τώρα δεν είχε βάλει γλώσσα μέσα του...
Ο Μπαξεβάνης είναι άξιος διάδοχος του Κουρή και εκείνης της 'φωτογραφίας' του Μητσοτάκη με τους Γερμανούς το 1989 ..
Προφανώς θα έχει και την ίδια τύχη ... Μετά τον Αυριανισμό , έχουμε τον Μπαξεβανισμό ...
-
Τους ακουτε στην ερτ;
Παμε στον δευτερο πυλωνα με κεφαλοποιητικο συστημα το οποιο θα μπορουν να μπουν και τα επαγγελματικα ταμεια (αυτο τωρα τους ξεφυγε δεν το ελεγαν πριν) περα δηλαδη απο τον τριτο πυλωνα του επικουρικου.
Δεν εχουν ιδεα για το μεταβατικο σταδιο.... ποιος θα το φαει στη μαπα;;;
Ε ρε μπιζνες...... μπιζναρες δισεκατομμυρίων.Δεν φτανει που βουλιξαν τη χωρα σε τεραστια ελλείμματα, εδιωξαν 500.000 επιστημονες, εκρυβαν τα ελλειματα με αποτελεσμα να ζητα η ευρωπη παρα πολυ υψηλα πρωτογεννη πλεονασματα διοτι τα κοινοβουλια τους πραγματικα μας μισουσαν, να χρησιμοποιουν τετοιους πολλαπλασιαστες που διελυσαν τα παντα καθως και τα ταμειακα διαθεσιμα του κρατους. Αργοτερα πηγαν να σωσουν την Ελλαδα απο τους εαυτούς τους και διελυσαν τους ελ. επαγγ. απο τη μεσαια ταξη εριξαν 800.000 οικογενειες στα φτωχα στρωματα (φωναζαν μεχρι χθες για τα επιδόματα, τωρα τα μαζευουν οταν βλεπουν το νεο μικρασιατικο κυμα φτωχειας που εφτιαξαν) . Εβαλαν μεσα τα ασφαλιστικα ταμεια κατα ενα δις, τα παρτυ στην υγεια (ενταξει αυτο περιμενουμε τη δικη) τις εργασιακες σχεσεις και τις συλλογικες συμβασεις με προεδρικα διαταγματα, τωρα θελουν να μας σωσουν στο ασφαλιστικο το οποιο ακομα δεν εχουν εξηγησει πως θα λειτουργει.
Δομημενα ομολογα των ταμειων με αλλο προσωπειο δηλαδη, τα θυμαστε καθως το κεφαλαιο που θα πιστωνεται στις ιδιωτικες εταιριες θα παίζεται στις αγορες για να βγαλουν κερδη καποιοι παραγοντες.
Τα χρηματα οταν ειναι σταθερα χανουν την αξια τους. Συνεπως και λογικα τα κεφαλαια θα τα παιζουν στις αγορες.
Απλα, τωρα αν λοιπον χαθουν τα χρηματα δεν θα ειναι σκανδαλο διοτι εσεις θα εχετε επιλεξει αυτην την ιδιωτικη εταιρια. Να διαλεγατε την απεναντι θα σας πουν. Αρα θα πρεπει να μαθετε τα μυστηικα της αγορας που πυτε οι ιδιοι δεν ξερουν.Μωρε μπραβο αγαπη για τους ελληνες.
Στο αγαρμπο συμμαζεμα ολου αυτου εκαναν αντιπολιτευση και πνευμα.
Ειπαμε η κριτικη που αξιζει να γινει ειναι στο πρωτο εξαμηνο. Οπου και εκει παρελαβαν αδεια ταμεια και 20 μερες να κλεισουν μια συμφωνια.Θελουν και αυτοδυναμια. Ε ρε γλεντια
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τους ακουτε στην ερτ;Παμε στον δευτερο πυλωνα με κεφαλοποιητικο συστημα το οποιο θα μπορουν να μπουν και τα επαγγελματικα ταμεια (αυτο τωρα τους ξεφυγε δεν το ελεγαν πριν) περα δηλαδη απο τον τριτο πυλωνα του επικουρικου.
Δεν εχουν ιδεα για το μεταβατικο σταδιο.... ποιος θα το φαει στη μαπα;;;
Ε ρε μπιζνες...... μπιζναρες δισεκατομμυρίων.Δεν φτανει που βουλιξαν τη χωρα σε τεραστια ελλείμματα, εδιωξαν 500.000 επιστημονες, εκρυβαν τα ελλειματα με αποτελεσμα να ζητα η ευρωπη παρα πολυ υψηλα πρωτογεννη πλεονασματα διοτι τα κοινοβουλια τους πραγματικα μας μισουσαν, να χρησιμοποιουν τετοιους πολλαπλασιαστες που διελυσαν τα παντα καθως και τα ταμειακα διαθεσιμα του κρατους. Αργοτερα πηγαν να σωσουν την Ελλαδα απο τους εαυτούς τους και διελυσαν τους ελ. επαγγ. απο τη μεσαια ταξη εριξαν 800.000 οικογενειες στα φτωχα στρωματα (φωναζαν μεχρι χθες για τα επιδόματα, τωρα τα μαζευουν οταν βλεπουν το νεο μικρασιατικο κυμα φτωχειας που εφτιαξαν) . Εβαλαν μεσα τα ασφαλιστικα ταμεια κατα ενα δις, τα παρτυ στην υγεια (ενταξει αυτο περιμενουμε τη δικη) τις εργασιακες σχεσεις και τις συλλογικες συμβασεις με προεδρικα διαταγματα, τωρα θελουν να μας σωσουν στο ασφαλιστικο το οποιο ακομα δεν εχουν εξηγησει πως θα λειτουργει.
Δομημενα ομολογα των ταμειων με αλλο προσωπειο δηλαδη, τα θυμαστε καθως το κεφαλαιο που θα πιστωνεται στις ιδιωτικες εταιριες θα παίζεται στις αγορες για να βγαλουν κερδη καποιοι παραγοντες.
Τα χρηματα οταν ειναι σταθερα χανουν την αξια τους. Συνεπως και λογικα τα κεφαλαια θα τα παιζουν στις αγορες.
Απλα, τωρα αν λοιπον χαθουν τα χρηματα δεν θα ειναι σκανδαλο διοτι εσεις θα εχετε επιλεξει αυτην την ιδιωτικη εταιρια. Να διαλεγατε την απεναντι θα σας πουν. Αρα θα πρεπει να μαθετε τα μυστηικα της αγορας που πυτε οι ιδιοι δεν ξερουν.Μωρε μπραβο αγαπη για τους ελληνες.
Στο αγαρμπο συμμαζεμα ολου αυτου εκαναν αντιπολιτευση και πνευμα.
Ειπαμε η κριτικη που αξιζει να γινει ειναι στο πρωτο εξαμηνο. Οπου και εκει παρελαβαν αδεια ταμεια και 20 μερες να κλεισουν μια συμφωνια.Θελουν και αυτοδυναμια. Ε ρε γλεντια
+1
Τώρα θα σου πουν οτι ο Τσιπρας πέρυσι εκανε το τάδε και οτι τα δημόσια ταμεία εχασαν τα λεφτα μια φορά αρα κλαιν ας πλουτισουν 2-3 κολλητοι καποιων. Ελλάδα 2019.........
Θέλουμε ξένη εποπτεία επ απειρον και βαθμό ελευθερίας μηδενικό. Ελπίζω οι ξένοι να τραβήξουν αυτιά για όλα αυτά. -
Λαπ οι αγαπημένες σου καμπύλες , θα σου απαντήσουν και θα σε κατατροπώσουν ...
Εχεις δίκιο για όσα γράφεις για τα ταμεία και τις ιδιωτικές εταιρείες . Μόνο που αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο . Μάλιστα οι διάφοροι σωραίοι του κόσμου ετούτου , αυτήν την δουλίτσα κάνουν κυρίως . Επενδύουν τα χρήματα των ταμείων ανά τον κόσμο σε διάφορες επενδύσεις . Αν θυμάμαι καλά στο Ελ Βεν , έχει επενδύσει κάποιο μεγάλο καναδέζικο ταμείο . Κάτι ανάλογο γίνεται στις τράπεζες μας .
Ολο το σκηνικό με τους λάθρο , γίνεται ακριβώς γιατί η υπογεννητικότητα στην Δύση , δημιουργεί πρόβλημα με τις συντάξεις όλων μας . Ετσι πιέζουν για νέο αίμα . Η διαφορά είναι ότι κάποιοι θέλουν να κάνουν διακρίσεις στο νέο αίμα .
Να φέρουν πολύ νέο αίμα , για να έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν τα καλύτερο 10 % . Το υπόλοιπο 90 % στην περιφερειακή πλέμπα της Ευρώπης .
Εδώ μπαίνουν και τα σκηνικά με την Γερμανίδα καπετάνισσα που μπουζούριασε ο Μέγας Σαλβίνι . Τα μμε που προφανώς έχουν και αυτά τους επενδυτές τους , την παρουσιάζουν ως Αντιγόνη . Αλλά ο Σαλβίνι δεν μάσησε . Απάντησε ανάλογα στον Αλάριχο των Βανδάλων , ότι σήμερα δεν είναι το 476 και η Ρώμη δεν θα πέσει στα χέρια τους ...
Το ελπίζουμε τουλάχιστον .Οσο για τα λεφτά που μπορεί να χαθούν από τα ιδιωτικά ταμεία , αυτά συμβαίνουν . Όπως συνέβη και το 2008 με τα σύνθετα προϊόντα και τα λεφτά που έχασε το μεγάλο ταμείο στην μεγάλη υπερατλαντική χώρα . Όμως εκεί λειτουργούν οι νόμοι και μέσα σε λίγους μήνες ο σι ι οου , είχε φάει τα ισόβια του , που έπαιζε παιχνιδάκια που δεν έπρεπε .
Αν και εδώ αποκτήσουμε δικαιοσύνη , προφανώς τα λάθη θα έχουν τις κυρώσεις τους , ανάλογα από το αν ήταν λάθη ή 'λάθη' ...
Από την άλλη είδαμε και πόσο καλά τα πήγαμε με τα κρατικά ταμεία . Τι σύνταξη θα πάρουμε εμείς που έχουμε πληρώσει 30-40 χρόνια , αλλά και οι επόμενοι . Εγώ θα έπαιρνα 2400 σύνταξη στα 37 χρόνια εργασίας και τώρα πάω για τα μισά στα 40 χρόνια εργασίας . Αυτό πως σου φαίνεται ?
Η τι θα πεις στον φίλο μου που τον έφυγαν από την τράπεζα με 40 χρόνια εργασίας , αλλά επειδή θέλει ακόμα 2-3 χρόνια για να φτάσει τα 62 , θα έπαιρνε τα λεφτά του προσυνταξιοδοτικού , τα οποία ήταν εισφορές τους , αλλά πλέον κοσμούν τα πλεονάσματα του τσιπρέικου προϋπολογισμού , οπότε 1,5 χρόνο τώρα δεν έχει πάρει φράγκο .
Βέβαια από την άλλη και ο νέος συνταξιούχος μηχανικός δεν έχει παράπονο . Δύο χρόνια έφτασε χωρίς σύνταξη . Ανάλογα και ο νέος συνταξιούχος εκπαιδευτικός . Αλλά και η πεθερά μου που έκλεισε 3 χρόνια και περιμένει την σύνταξη χηρείας και παίρνει το έναντι των 340 €... Και για αυτό περίμενε 8 μήνες .
Για όλο αυτό τον κόσμο τι έχεις να πεις φίλε μου ? Για τον κόσμο που λόγω ηλικίας ή και ασθενείας και ανάγκης βρίσκεται στην σύνταξη και ξαφνικά έχει ΜΗΔΕΝ εισόδημα ? Αυτά τα ξεπερνάμε ? Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που σήμερα περνάνε δύσκολα και βέβαια ούτε επιδόματα παίρνουν .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
να κρατάτε μεγάλο καλάθι γιατί η ηθική... τους είναι ανώτερη
πράγματι
Σκατά στον τάφο λοιπόν των Ελληναράδων!!!
Καμία ανοχή σε ρατσιστές και μισανθρώπους.
-
Για την περίφημη επιστολή έχω να πω ότι ήταν μόνο συζητήσεις επί απόψεων, γιατί στο τέλος υπάρχει και το βέτο του 2008 από τον ίδιο άνθρωπο που σήμερα κατηγορεί ψευδώς ο Σύριζα, ήταν μόνο λόγια γιατί όταν ήρθε η ώρα τον αποφάσεων το με βέτο του ΚΚ2 το 2008 δεν έπεσαν τότε υπογραφές, τις οποίες έβαλε πολύ αργότερα ο Κοτζιάς, ο Τσίπρας σαν έξυπνο λαμόγιο όπως και ο Ζάεφ δεν έχουν βάλει τις υπογραφές τους στη συμφωνία, ακόμα και η υπογραφή του Νίμιτς αναφέρετε σαν μάρτυρας και όχι σαν ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών, ( γιατί άραγε ? ) οι Τσίπρας και Ζάεφ ήταν απλά συμφωνούντες, η αρχιτέκτονας της προδοσίας των Πρεσπών είναι ο πράκτορας της Stazi και μετέπειτα δουλάκι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ Νίκος Κοτζιάς.
-
Το παρακάτω σε αριστερό site...
Ο Τσίπρας δεν ήθελε το debate
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, 9:05 πμΆφησε τη Σύνοδο Κορυφής και με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πέταξε στην Κρήτη για να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση
Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε το debate! Αφού όλοι είχαν συμφωνήσει για την 1η Ιουλίου και ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε τη Σύνοδο Κορυφής δηλώνοντας ότι “Δεν θα προλάβει”.
Τελικά εχθές ο Αλέξης Τσίπρας αγνοώντας τη σπουδαιότητα της Συνόδου, άφησε Ισπανό πληρεξούσιο, πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος (διαψεύδοντας για άλλη μια φορά τον εαυτόν του ότι δεν το χρησιμοποιεί στις εσωτερικές πτήσεις για να μην επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός με έξοδα), για να βρεθεί απευθείας από τις Βρυξέλλες στο Ηράκλειο της Κρήτης σε προγραμματισμενη προεκλογική ομιλία!
Και δεν είναι μόνο ότι έφυγε από την κρίσιμη Σύνοδο (για τον διάδοχο του Γιούνκερ), αφήνοντας τον Ισπανό (να εκπροσωπήσει την ελληνική πλευρά)… Δεν είναι μόνο ότι θα μπορούσε να επιστρέψει Αθήνα και από κει με την πτήση της γραμμής να βρεθεί στην Κρήτη… Είναι τα ψέματα με τα οποία έχει ταράξει τον ελληνικό λαό σε κάθε ευκαιρία!
http://www.enimerosi24.gr/201470/ο ... bf-debate/
-
Δεν λέει ψέματα στο Ελληνικό λαό, απλά τον έχει γραμμένο στα @@@@@δια του, ειδικά μετά τις ευρωεκλογές, πάντως ακούγονται φωνές ότι πάμε για εκλογικό πραξικόπημα από τον Πάϊατ και άλλους από Αμερική μεριά, τώρα υπέρ ποιού θα δείξει, όπως θα δούμε και αν αληθεύουν οι φήμες, το παιγνίδι είναι μεγάλο, υπόγειο και πολύπλευρο γιατί είναι τεράστια τα συμφέροντα για πολλούς εντός και εκτός ακόμα και για μια μικρή και χρεωμένη χώρα σαν τη δική μας.
Οι Αμερικανοί μετά το 2008 και το βέτο του Κ.Κ2 που από τότε ήθελαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και τις μετέπειτα συζητήσεις του ΚΚ2 με τον Πούτιν δεν εμπιστεύονται τη ΝΔ, γιαυτό ανέβασαν τον Τσίπρα που τους είχε πεί Ναί σε όλα 2 χρόνια πρίν το 2015, θα θυμάσαι από πότε πρίν έκανε περιοδείες σε όλη την Ευρώπη, στην Μέρκελ και στην Αμερική, στο ίδρυμα Κλίντον και αλλού για να δώσει διαπιστευτήρια ότι εγώ θασ σας υπογράψω ότι θέλετε αν με βάλετε επάνω.
Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα 50 χρόνια να ανέβει στην εξουσία πρωθυπουργός που θα τα βάλει με τους έξω, αυτό που εγ΄λω περιμένω είναι να τους πείσει ότι δεν κινδυνεύουν τα στρατηγικά τους συμφέροντα αλλά αφήστε λίγο λάσκα την οικονομία μην πνίξουμε άλλο τον κόσμο και μας πετάξει στ θάλασσα, όπως και να μην αφήσει να πτοχωρήσει σε βάθος η αλλοτρίωση της κοινωνίας μας από αλλόθρησκους που δεν έχουν κανένα κοινό με εμάς, και ας με λένε κάποιο από βόρεια Ελλάδα μισέλληνα και ρατσιστή, όταν μετά από χρόνια νιώσουν το αγγούρι που θα τους πονέσει ίσως με θυμηθούν και ζητήσουν νοερά συγγνώμη, γιατί δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι όχι δεν έχουν τίποτα κοθινό με εμάς αλλά μισούν και τον τρόπο ζωής μας και θέλουν να τον αλλάξουν με την βία, αν δεν ήταν αυτής της λογικής και νοοτροπίας δεν θα είχα κανένα θέμα.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Λαπ οι αγαπημένες σου καμπύλες , θα σου απαντήσουν και θα σε κατατροπώσουν ...
**Σε ποιό θέμα; Οι καμπύλες της Ελλαδος στην Ευρωπη τοσα χρονια διδασκονται στα Ανωτατα Ιδρυματα. **Εχεις δίκιο για όσα γράφεις για τα ταμεία και τις ιδιωτικές εταιρείες . Μόνο που αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο .
**Το συστημα τους ειχε ξεκινησει εξ αρχης ετσι, διοτι οι οικομομιες τους ειχαν αλλη διάρθρωση . Ειχαν διαφορους πυλωνες. Οχι σαν εμας εδω, που μετα προσθεσαμε πυλώνες αλλα και παλι με το ιδιο αναδιανεμητικό σύστημα λογω συγκεκριμενων συνθηκων. Και η Ελβετία δεν συμμετειχε στο Β ΠΠ. Ασχετο; Γιατι; καθε κρατος εχει τις ιδιαιτερότητες του και την ιστορική του διαδρομη. Γιατι δεν ειμαστε Ελβετια; **
Να φέρουν πολύ νέο αίμα , για να έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν τα καλύτερο 10 % . Το υπόλοιπο 90 % στην περιφερειακή πλέμπα της Ευρώπης .
Εμ, δεν θελετε να δωσετε οικονομικο χωρο στα νιατα τα δικα μας, μετα θα σας πιασουν τα ρατσιστικα. Παρτακιδες μια ζωη αυτη η γενια ρε παιδι μου. Μα τι αγωγη ειναι αυτή; (ετσι να αναψουν τα αιματα )Οσο για τα λεφτά που μπορεί να χαθούν από τα ιδιωτικά ταμεία , αυτά συμβαίνουν . Όπως συνέβη και το 2008 με τα σύνθετα προϊόντα και τα λεφτά που έχασε το μεγάλο ταμείο στην μεγάλη υπερατλαντική χώρα . Όμως εκεί λειτουργούν οι νόμοι και μέσα σε λίγους μήνες ο σι ι οου , είχε φάει τα ισόβια του , που έπαιζε παιχνιδάκια που δεν έπρεπε .
**
Κανω πως δεν το διαβασα αυτο, Ρε συ ηπιες καφε το πρωι; .**Αν και εδώ αποκτήσουμε δικαιοσύνη , προφανώς τα λάθη θα έχουν τις κυρώσεις τους , ανάλογα από το αν ήταν λάθη ή 'λάθη' ...
**so what? Αυτο να πουμε στους βιοπαλαιστές των 40 ετων. Πηγε φυλακη, Τρωγεται αυτο; **Από την άλλη είδαμε και πόσο καλά τα πήγαμε με τα κρατικά ταμεία . Τι σύνταξη θα πάρουμε εμείς που έχουμε πληρώσει 30-40 χρόνια , αλλά και οι επόμενοι . Εγώ θα έπαιρνα 2400 σύνταξη στα 37 χρόνια εργασίας και τώρα πάω για τα μισά στα 40 χρόνια εργασίας . Αυτό πως σου φαίνεται ?
**Πολυ κακο, αλλα ποιος σου ειπε οτι μαυτα τα χρηματα τα ειχατε κλειδωμενα; αυτα τα χρηματα ηταν με βαση τα συγκεκριμενα δεδομενα της αγορας εργασιας και των εργασιακών σχεσεων και μισθολογικων συνθικων της αγορας. Όταν λεω πως ο λαουτζικος δεν ξερει τι του γινεται, σαν γερους με άνοια, ψηφιζουν και αντιλαμβανονται τον κοσμο με συμπλεγματα και οδηγησαν την χωρα τους με τους ψηφους και την ανοχη τους στο γκρεμο. Παρ ολα αυτα εξακολουθουν να εχουν υψηλη συνταξη σχετικα με αντιστοιχα αναπτυγμενες ευρωπαϊκες χωρες. Η χωρα καταστράφηκε και προσπαθεί να βγει. **
Η τι θα πεις στον φίλο μου που τον έφυγαν από την τράπεζα με 40 χρόνια εργασίας , αλλά επειδή θέλει ακόμα 2-3 χρόνια για να φτάσει τα 62 , θα έπαιρνε τα λεφτά του προσυνταξιοδοτικού , τα οποία ήταν εισφορές τους , αλλά πλέον κοσμούν τα πλεονάσματα του τσιπρέικου προϋπολογισμού , οπότε 1,5 χρόνο τώρα δεν έχει πάρει φράγκο .
κακο και αυτο, αλλα να πεις το φιλο σου να ενεργοποιηθει και να κυνηγα τις διαδικασιες, εχω προσφατο παραδειγμα μαλιστα που σε 3 μηνες βγηκε. Ο λογος; Πηγε αμεσα τα εγγραφα σε δυο εβδομαδες, και πηγαινε και ρωτουσε συνεχως για τη διαδικασια και την εξέλιξη
-
Απαντήσεις αποσπασματικές που πρέπει να απαντηθούν επίσης αποσπασματικά , δεν με εμπνέουν .
Πάντως μια χαρά πήραν αυτές τις συντάξεις οι λίγο μεγαλύτεροι από μένα που πρόκαναν , μιλώ για του ιδιωτικού τομέα , αλλά και οι νεώτεροι από μένα που είχαν ένσημα στο ξύσιμο...
Και λόγω προσωπικής διαφοράς τα κράτησαν ...
Στα άλλα δεν προκάνω τώρα που έλεγε ο Χαρίλαος , γιατί πρέπει να πάμε να κάνουμε επαφές με τους ξύστες που έχουν περιορισμένο ωράριο κοινού 10-1 καθότι πριν και μετά έχουν να γράφουν στα διάφορα φόρουμ...
-
Αντε παρατα μας ρε συ, καθομαι τοση ωρα να γραψω και παιδευομαι με τις παρενθεσεις και τις βλακειες
Με γειωσες ....Για μενα πηγε το ωραριο;;;;
Εγω γραφω ετσι γιατι και για μενα αυτοι τοτε ενεργοποιουνται και ετσι μπορω και εγω να κανω τη δουλεια μου, και στις τραπεζες τα ιδια βεβαια. Τα ζωα μου αργα
-
Αναφορικά με την επιστολή Καραμανλή καλό θα ήταν όσοι μπορείτε να τη διαβάσετε πρώτα και μετά να σχολιάσετε το περιεχόμενό της. Κατανοώ ότι είναι στα αγγλικά και δεν είναι εύκολο. Το λέω αυτό διότι διαπιστώνω ότι πολλοί σχολιάζουν πράγματα που δεν αναφέρονται στο κείμενο. Πρόκειται για μνημείο εθνικής υποχωρητικότητας από εκείνους που κουνούν το δάχτυλο σήμερα. Δεν πρόκειται για έναν απλό σχολιασμό της πρότασης Νίμιτς εκείνης της περιόδου αλλά για παράκληση της Ελλάδας η συγκεκριμένη πρόταση Νιμιτς να γίνει αποδεκτή!
Συνοπτικά:
- Αποδέχεται την (προτεινόμενη από Νίμιτς για λογαριασμό του ΟΗΕ) ονομασία 'Μακεδονία-Σκόπια' στα σλαβικά αμετάφραστη με χρήση 'εντός του συστήματος του ΟΗΕ'
- Προτείνει στους άλλους διεθνείς οργανισμούς και κράτη να χρησιμοποιούν αυτή την ονομασία
- Διατηρεί τη 'συνταγματική ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας' εντός της επικράτειάς της
- Τονίζει ότι δε χρειάζεται συνταγματική αναθεώρηση
- Αναφέρει ότι 'παρότι η πρόταση (Νίμιτς) είναι κατώτερη των προσδοκιών μας είμαστε έτοιμοι να την αποδεχτούμε ως βάση λύσης'
- Αναφέρει ότι είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε σύντομα την τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων ώστε η FYROM να ενταχθεί στους ευρωατλαντικούς θεσμούς
- Αναφέρει ότι 'αυτή η πρόταση παρέχει και στις δύο πλευρές ένα μοναδικό παράθυρο ευκαιρίας που θα συμβάλλει στην περαιτέρω σταθεροποίηση της περιοχής. Είναι επομένως σημαντικό σ' αυτήν τη φάση και τα δύο μέρη να υποστηρίξουν την πρόταση των Ηνωμένων Εθνών'
- Καλεί επίσης τις ΗΠΑ να στηρίξουν την πρόταση Νίμιτς.
Επειδή διαβάζω διάφορες θεωρίες για αγρίους που έχει καλλιεργήσει η ΝΔ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα υπενθυμίζω σε κάθε καλόπιστο ενδιαφερόμενο ότι χωρίς συνταγματική αναθεώρηση στη FYROM (όπως τονίζει η επιστολή ότι δε χρειάζεται) η γλώσσα και η εθνότητα παραμένουν ως έχουν στο σύνταγμα (μακεδονικές και οι δύο εννοείται).
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ