-
Ελαααααα αμεσως ο ορθογραφος
Ουτε εγω το προσεξα'Οπου ειναι σωστη η μειωση της φορολογιας' εννοω. Το 'μ' και το 'ν' ειναι διπλα. Αν εχεις χοντρα δαχτυλα πατας οτι αν ναι.
Οχι ρε φανη, τι λες;. Τοτε γιατι κανουμε εκλογες;
Η χωρα εχει λογιστήριο, εξοδα και εσοδα.
Παιδια δεν βγαινουν τα νουμερα χωρις πλακα τωρα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οχι ρε φανη, τι λες;. Τοτε γιατι κανουμε εκλογες;Η χωρα εχει λογιστήριο, εξοδα και εσοδα.
-
Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα!! Είμαι 44 ετών και ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο που κάνουμε εκλογές. Από το κακό στο χειρότερο πάμε...άρα...??
-
Σαφώς έχει έσοδα και έξοδα, τα οποία ποτέ δεν βγαίνουν...πάντα τα έξοδα είναι μεγαλύτερα, σε όλες τις χώρες. Δεν υπάρχει χώρα (εκτός από κάτι μοναρχίες της Αφρικής με παράνομες δραστηριότητες,κάποιες offshore, το Λουξεμβούργο και την Σιγκαπούρη...και ίσως 2-3 άλλες, όπως Λίχτενσταιν, Βατικάνό κλπ.) που να μην έχει έλλειμα. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστιο έλειμα. Είναι ιδίων της φύσης της χώρας, επειδή δεν πεθαίνει άρα μπορεί να χρωστάει στο διηνεκές, αντίθετα με τον άνθρωπο.
-
-
Ρε παιδια ο ταξιδευτης, επιασε τα φραγκα τωρα και μας ξεχασε.
Οχι σαν εμας ανα e mail που ριχνουμε και μια ματια.
Α ρε τα φραγκα δεν κρυβονται
-
Aυτό είναι το ηθκό πλεονέκτημα της Π.Φ.Α ?
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... orodokisan
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
...
Εγω αυτο θα εκανα...Αν δεν βάλεις μαχαίρι στον κρατισμό και στο ετήσιο κόστος του τότε μην περιμένεις άσπρη μέρα.
Εγώ εκεί θα εστίαζα. Όσο η χώρα παραμένει Σοβιέτ κρατίδιο άκρη δεν πρόκειται να βγει. Και κάθε μέρα που περνά θα μεταμορφώνεται σε Κίνα της Ευρώπης. Κομουνιστικός καπιταλισμός.
Αυτό επιδιώκουν πολλοί στην Ελλάδα.https://www.iefimerida.gr/news/371122/k ... he-eikones
-
Ο δημοσιος τομεας εχει αχρειαστους υπαλληλους σε καποιες δεκο και ελλειψεις σοβαρες σε αλλες. Η ισσοροπια μη περιμενεις να εχει μεγαλη διαφορα απο το σημερα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ρε παιδια ο ταξιδευτης, επιασε τα φραγκα τωρα και μας ξεχασε.Οχι σαν εμας ανα e mail που ριχνουμε και μια ματια.
Α ρε τα φραγκα δεν κρυβονται
Δεν σας ξέχασα , συνήθως μία φορά την ημέρα γράφω τα πρωινά , αλλά είχα γράψει προχτές αργά το βράδυ ...
Τα φράγκα ακόμα δεν τα έχω δει , τουλάχιστον στον βαθμού που θα ήθελα , αλλά έχω την ικανοποίηση ότι τελειώσαμε με τον συνέταιρο, την κατασκευή ενός ξενοδοχείου 1100 τμ , στο καρακέντρο της Αθήνας , που είχε μόνο μπετά και εξωτερικούς τοίχους στις 15 Μαρτίου και την Δευτέρα, ανοίγει με σχεδιασμό εσωτερικό , ακόμα και των επίπλων και των κρεββατιών - κεφαλαριών από εμάς . Σε 3 μήνες ουσιαστικά με πολύ προσπάθεια και ευτυχώς 10 κιλά λιγότερα που έτσι και αλλιώς έπρεπε να τα χάσω . Βοήθησε και το περπάτημα 3-4 χλμ την ημέρα , αφού είτε παρκάρουμε μακριά , είτε πάμε με τα ΜΜΜ . Θέλω άλλο ένα τέτοιο για να έρθω στα ίσια μου....
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση στην δουλειά μας . Να έχεις μπροστά σου ένα ανοιχτό χώρο με δεδομένες δυσκολίες , να τον σχεδιάσεις , να τον διαμορφώσεις και να τον δεις ολοκληρωμένο .
Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις στο μυαλό σου τον χώρο από πριν και να γίνεται ακριβώς όπως τον έχεις σχεδιάσει , είναι το αίσθημα της δημιουργίας που δεν έχεις εύκολα από άλλα επαγγέλματα , που έχουν καμπύλες όπως αυτές του Λάπ .
Βέβαια από άλλες καμπύλες μπορείς επίσης να έχεις δημιουργικά αποτελέσματα ...
Στα της πολιτικής , ο αγαπημένος Ηγέτης ΚΚ ΙΙ μίλησε χτες και έσκασαν οι οχτροί του . Αυτοί που δεν κατάφεραν να τον κάνουν Γεώργιο Ράλλη . Δεν είναι τυχαία η αγάπη του κόσμου .
Εκείνο που φοβούνται διάφοροι της ΝΔ , είναι μήπως λόγω της εποχής , πολύς κόσμος δεν πάει , ή δεν μπορέσει να πάει να ψηφίσει , οπότε παίζεται η αυτοδυναμία . Θα δείξει .
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ο δημοσιος τομεας εχει αχρειαστους υπαλληλους σε καποιες δεκο και ελλειψεις σοβαρες σε αλλες. Η ισσοροπια μη περιμενεις να εχει μεγαλη διαφορα απο το σημερα.Προφανέστατα δεν ξέρεις τι γίνεται στο δημόσιο. Και αυτό είναι ένα άλλο θέμα που δεν καταλαβαίνουν πολλοί πολίτες. Εστιάζουν στο υπαλληλικό προσωπικό που φαίνεται στο μάτι και όχι σε υπαλληλικό προσωπικό που είναι καλά κρυμμένο και κανείς δεν θα πίστευε ότι υπάρχουν και αυτοί οι υπάλληλοι.
Τα παραδείγματα ατελείωτα, όπως και οι δικές μου προσωπικές εμπειρίες λόγω επαγγέλματος.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Στα της πολιτικής , ο αγαπημένος Ηγέτης ΚΚ ΙΙ μίλησε χτες και έσκασαν οι οχτροί του . Αυτοί που δεν κατάφεραν να τον κάνουν Γεώργιο Ράλλη . Δεν είναι τυχαία η αγάπη του κόσμου .Αν εννοείς απ'τα γέλια, ναι. Να 'σαι καλά...
-
Και σένα αν σε διόριζε στο δημόσιο σε καλή θεσούλα, με νόμο Παυλόπουλου Γκούφη να δεις αγάπες που θα του έκανες.
Μόνο αγάπες; Κωλοτούμπες θα έκανες...Ο Κρατιστής ΜπαρμπαΡαφήνας Χάμπουργκερ Πλεϊστέσιον καλά θα κάνει να μπει σε ένα μπαούλο και να εξαφανιστεί.
-
Εγώ ξέρω πάρα πολλούς ευτυχισμένους ψηφοφόρους τους Μπαρμπα-Ραφήνα που βολεύτηκαν μια χαρά στο ΔΗΜΟΣΙΟ και σε ΔΕΚΟ την εποχή εκείνη.
Και σήμερα πίνουν στην υγειά των κορόιδων. Και όχι μόνο.
Πλέον τα έχουν γραμμένα όλα στα π@πάρια τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Τους αρκεί η καλοζωία τους.Τους λες για κρίση, τους λες για ιδιωτικό τομέα και ξύνουν τα @απάρια τους.
Χασκογελάνε που βλέπουν τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα να ματώνουν. -
Κόψε φάτσα...
Και δες εδώ: https://www.iefimerida.gr/news/360328/o ... o-voyleyti
Και μετά δες εδώ: https://nd.gr/ekloges-2019/ypopsifioi-vouleutes
ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑΟ γεροτράγος πάλι υποψήφιος...
Και μετά μου λένε εδώ μέσα για αυτοδυναμία της ΝΔ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποτέ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Ρε ουυυυυυσσσσσστττττττττττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Και όλο του το σόι στη βουλή...
-
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Κοιτούσα τους υποψήφιους της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στην Β1΄ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ.
Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλο. Η πρώτη έχει σπουδάσει σε Κολλέγιο που ήταν μαϊμού και του έβαλαν λουκέτο...Για αυτό η αποχή θα χτυπήσει κόκκινο.
Β1΄ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του Αλέξανδρου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΙΑΝ) του Γεωργίου ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κωνσταντίνου ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΡΗΓΑΝΕΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μιχαήλ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΓΛΑΥΚΟΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αχιλλέα -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο γεροτράγος πάλι υποψήφιος...Και μετά μου λένε εδώ μέσα για αυτοδυναμία της ΝΔ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποτέ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Ρε ουυυυυυσσσσσστττττττττττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εδώ έβαλε τον Μπογδάνο...ο τραγάκης θα μας ενοχλήσει!?!
Μα τον Μπογδάνο??? Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω.... Μόνο αυτή η κίνηση για εμένα ήταν αρκετή να διαγράψω τη ΝΔ (που την είχα 1η) από τα πιθανά κόμματα που θα ψηφίσω. Άντε να βρω τώρα....
-
Τι κακό προκάλεσε ο Μπογδάνος στη χώρα;
-
Ρε παιδια μη τους ψηφίσετε. Ψηφιστε αλλους απο το κομμα που θελετε.
-
Ποιους άλλους; Πέντε είναι όλοι και όλοι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι κακό προκάλεσε ο Μπογδάνος στη χώρα;Δεν ξέρω. Εμένα πάντως μου είναι αντιπαθέστατος. Είναι γλειώδης, αλλαζώνας, γελοίος και κατάπτυστος. Έχει έπαρση, χωρίς να δικαιολογείται από τίποτα και γενικά δεν έχει κάτι να προσφέρει ούτε ως δημοσιογράφος ούτε ως βουλευτής ή πολιτικός.
Ρε παιδια μη τους ψηφίσετε. Ψηφιστε αλλους απο το κομμα που θελετε.
Δεν θέλω (δεν μου 'πάει') να ψηφίσω ένα κόμμα που:
- Έχει δεχθεί τον Μπογδάνο ως υποψήφιο
- Που τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Μπογδάνος ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος και τον Μάιο τον έβαλε. Ποιά η αξιοπιστία αυτού του κόμματος? Εαν δεν γνωρίζουν την πολιτική για τους υποψηφίους τους (κάτι τόσο απλό) πώς θα εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους? Ποιος μου λέει ότι σε 3 μήνες δεν θα το αλλάξουν. Για εμένα αυτό δείχνει αναξιοπιστία και 'όπου φυσάει ο άνεμος'. Το ίδιο δεν έγινε και με τον Τραγάκη? Παραιτείται να πάρει την θέση ο γιός του, δεν γίνεται δεκτός ο γιός, επιστρέφει ξανά ο πατέρας...γελοιότητες και αξιοπιστία μηδέν.
Καλός ο Κυριάκος, αλλά προφανώς υποκείπτει σε πιέσεις...άρα δεν.....
Σάββατο (6/7) ξημερώματα επιστρέφω Ελλάδα...τότε θα αποφασίσω...έχω χρόνο μέσα στο αεροπλάνο να σκεφτώ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τι κακό προκάλεσε ο Μπογδάνος στη χώρα;
Δεν ξέρω. Εμένα πάντως μου είναι αντιπαθέστατος. Είναι γλειώδης, αλλαζώνας, γελοίος και κατάπτυστος. Έχει έπαρση, χωρίς να δικαιολογείται από τίποτα και γενικά δεν έχει κάτι να προσφέρει ούτε ως δημοσιογράφος ούτε ως βουλευτής ή πολιτικός.
α! καλά! Έχεις δίκιο. Ξέχασες όμως ότι είναι και ποιητής...
Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα σε πείσω να ψηφίσεις ΝΔ...**Απόρρητο: Πώς να γράψετε ποίηση σαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο
Οδηγίες για να γίνετε η ψυχή της ποιητικής βραδιάς σε μερικά απλά βήματα
**
...
...
...
https://luben.tv/originals/6790
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ