-
Το 2009-10 πριν ο Κυριάκος γίνει υπουργός του Σαμαρά, τον πετύχαινα μαζί με ''συμμαθητές'' μου σε Αγγλικό φροντιστήριο το οποίο ήταν έναν όροφο κάτω από τα γραφεία του στην Χαλκοκονδύλη.
Επειδή τον είχαμε πετύχει 1-2 φορές στο ασανσέρ χωρίς συνοδείες κτλπ, έδειχνε ωραίος τύπος-έκανε χαβαλέ με τους νέους που συναντούσε.
Προφανώς η ανώτερη πολιτική σε βάζει σε καλούπια και σε δεύτερες σκέψεις αλλά είναι ωραίο ένας εν δυνάμει πρωθυπουργός να μπορεί να προσαρμόζεται σε τέτοιες καταστάσεις. Ειδικά στην Αμερική είναι ''μάστορες'' σε τέτοιες συμπεριφορές που κάνουν τους πολιτικούς να δείχνουν πιο γήινοι και χαλαροί. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Επειδή τον είχαμε πετύχει 1-2 φορές στο ασανσέρ χωρίς συνοδείες κτλπ, έδειχνε ωραίος τύπος-έκανε χαβαλέ με τους νέους που συναντούσε.O Κυριάκος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής (ο μόνος από την οικογένειά του...ειδικά την αδερφή του την σιχαίνομαι), αλλά αναρωτιέμαι εαν φτάνει από μόνος του να κάνει την διαφορά? Όταν έχει μαζέψει τόσο χάλια στελέση στη ΝΔ, ποιούς θα βάλει στην κυβέρνηση? Έχει άξιους συνεργάτες?
-
Χωρίς Μπογδάνους η ΝΔ θα έπαιρνε το πολύ 10%...
Και χωρίς Μπογδάνους οι μόνοι που θα ήταν ευχαριστημένοι και θα χασκογέλαγαν θα ήταν οι απανταχού Τριήριδες και οι αριστερούλιδες που θεωρούν ότι τους ανήκει ο χώρος της οχλαγωγίας, των ουρλιαχτών και του λαϊκισμού.
Άλλωστε τα Τσιπράκια για αυτό αγωνίζονται από το 2015. Για μία ΝΔ υποταγμένη στην αριστερή ηγεμονία...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επειδή τον είχαμε πετύχει 1-2 φορές στο ασανσέρ χωρίς συνοδείες κτλπ, έδειχνε ωραίος τύπος-έκανε χαβαλέ με τους νέους που συναντούσε.
O Κυριάκος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής (ο μόνος από την οικογένειά του...ειδικά την αδερφή του την σιχαίνομαι), αλλά αναρωτιέμαι εαν φτάνει από μόνος του να κάνει την διαφορά? Όταν έχει μαζέψει τόσο χάλια στελέση στη ΝΔ, ποιούς θα βάλει στην κυβέρνηση? Έχει άξιους συνεργάτες?
Δεν έχω προσδοκίες από κανέναν.
Δεν θα με σώσει κανένας. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δεν έχω προσδοκίες από κανέναν.
Δεν θα με σώσει κανένας.Δεν μιλάω για να μας σώσει κάποιος, αλλά για το να κυβερνήσει ουσιαστικά, να κυβερνήσει σωστά, δίκαια και με συνέπεια του προεκλογικού του προγράμματος. Όνειρα θερινής νυκτός για την Ελλάδα, αλλά λέμε τώρα....
Χωρίς προσδοκίες, δεν έχει νόημα να ψηφίζουμε και να αλλάζουμε κυβερνήσεις.
-
-
Στην μειωση της φορολογιας οπου ειμαι σωστη θα υπαρξει κενο στα δημοσιονομικα κατα 4,5 δις.
Το μεγεθος ειναι τεραστιο. Για τετοια ποσα μπηκαμε σε μνημονια.
Εχω πραγματικα απορια απο που θα τα καλυψουμε αυτα;
Ο ενφια ειναι 3 δις. Μια μειωση και σε αυτον 30%
Παμε χοντρικα στα 5 δις κενο. Εχουμε και τα πρωτογενή πλεονάσματα...
Μηπως θα φαςι το μαξιλαρι των 40 δις που μαζεψε ο αλεξης; ωστε να βγουμε στις αγορες και να μπορουμε να συμμετέχουμε απο αλλη θεση στην επιτήρηση της οικομομιας μαςΔεν ξερω εχετε καταλαβει οτι κατι δεν βγαινει ή κανω λαθος;
-
Δεν έχουν σημασία τα νούμερα Lap....ποτέ δεν βγήκαν και ποτέ δεν θα βγούν!! Είναι απλά για να υπάρχουν....
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
οπου ειμαι σωστη
άλλατις δηλώσεις ο λαπ!!
ένα ένα τα βγάζεις κουφαλίτσα!Δεν το πρόσεξα....
-
Ελαααααα αμεσως ο ορθογραφος
Ουτε εγω το προσεξα'Οπου ειναι σωστη η μειωση της φορολογιας' εννοω. Το 'μ' και το 'ν' ειναι διπλα. Αν εχεις χοντρα δαχτυλα πατας οτι αν ναι.
Οχι ρε φανη, τι λες;. Τοτε γιατι κανουμε εκλογες;
Η χωρα εχει λογιστήριο, εξοδα και εσοδα.
Παιδια δεν βγαινουν τα νουμερα χωρις πλακα τωρα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οχι ρε φανη, τι λες;. Τοτε γιατι κανουμε εκλογες;Η χωρα εχει λογιστήριο, εξοδα και εσοδα.
-
Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα!! Είμαι 44 ετών και ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο που κάνουμε εκλογές. Από το κακό στο χειρότερο πάμε...άρα...??
-
Σαφώς έχει έσοδα και έξοδα, τα οποία ποτέ δεν βγαίνουν...πάντα τα έξοδα είναι μεγαλύτερα, σε όλες τις χώρες. Δεν υπάρχει χώρα (εκτός από κάτι μοναρχίες της Αφρικής με παράνομες δραστηριότητες,κάποιες offshore, το Λουξεμβούργο και την Σιγκαπούρη...και ίσως 2-3 άλλες, όπως Λίχτενσταιν, Βατικάνό κλπ.) που να μην έχει έλλειμα. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστιο έλειμα. Είναι ιδίων της φύσης της χώρας, επειδή δεν πεθαίνει άρα μπορεί να χρωστάει στο διηνεκές, αντίθετα με τον άνθρωπο.
-
-
Ρε παιδια ο ταξιδευτης, επιασε τα φραγκα τωρα και μας ξεχασε.
Οχι σαν εμας ανα e mail που ριχνουμε και μια ματια.
Α ρε τα φραγκα δεν κρυβονται
-
Aυτό είναι το ηθκό πλεονέκτημα της Π.Φ.Α ?
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... orodokisan
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
...
Εγω αυτο θα εκανα...Αν δεν βάλεις μαχαίρι στον κρατισμό και στο ετήσιο κόστος του τότε μην περιμένεις άσπρη μέρα.
Εγώ εκεί θα εστίαζα. Όσο η χώρα παραμένει Σοβιέτ κρατίδιο άκρη δεν πρόκειται να βγει. Και κάθε μέρα που περνά θα μεταμορφώνεται σε Κίνα της Ευρώπης. Κομουνιστικός καπιταλισμός.
Αυτό επιδιώκουν πολλοί στην Ελλάδα.https://www.iefimerida.gr/news/371122/k ... he-eikones
-
Ο δημοσιος τομεας εχει αχρειαστους υπαλληλους σε καποιες δεκο και ελλειψεις σοβαρες σε αλλες. Η ισσοροπια μη περιμενεις να εχει μεγαλη διαφορα απο το σημερα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ρε παιδια ο ταξιδευτης, επιασε τα φραγκα τωρα και μας ξεχασε.Οχι σαν εμας ανα e mail που ριχνουμε και μια ματια.
Α ρε τα φραγκα δεν κρυβονται
Δεν σας ξέχασα , συνήθως μία φορά την ημέρα γράφω τα πρωινά , αλλά είχα γράψει προχτές αργά το βράδυ ...
Τα φράγκα ακόμα δεν τα έχω δει , τουλάχιστον στον βαθμού που θα ήθελα , αλλά έχω την ικανοποίηση ότι τελειώσαμε με τον συνέταιρο, την κατασκευή ενός ξενοδοχείου 1100 τμ , στο καρακέντρο της Αθήνας , που είχε μόνο μπετά και εξωτερικούς τοίχους στις 15 Μαρτίου και την Δευτέρα, ανοίγει με σχεδιασμό εσωτερικό , ακόμα και των επίπλων και των κρεββατιών - κεφαλαριών από εμάς . Σε 3 μήνες ουσιαστικά με πολύ προσπάθεια και ευτυχώς 10 κιλά λιγότερα που έτσι και αλλιώς έπρεπε να τα χάσω . Βοήθησε και το περπάτημα 3-4 χλμ την ημέρα , αφού είτε παρκάρουμε μακριά , είτε πάμε με τα ΜΜΜ . Θέλω άλλο ένα τέτοιο για να έρθω στα ίσια μου....
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση στην δουλειά μας . Να έχεις μπροστά σου ένα ανοιχτό χώρο με δεδομένες δυσκολίες , να τον σχεδιάσεις , να τον διαμορφώσεις και να τον δεις ολοκληρωμένο .
Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις στο μυαλό σου τον χώρο από πριν και να γίνεται ακριβώς όπως τον έχεις σχεδιάσει , είναι το αίσθημα της δημιουργίας που δεν έχεις εύκολα από άλλα επαγγέλματα , που έχουν καμπύλες όπως αυτές του Λάπ .
Βέβαια από άλλες καμπύλες μπορείς επίσης να έχεις δημιουργικά αποτελέσματα ...
Στα της πολιτικής , ο αγαπημένος Ηγέτης ΚΚ ΙΙ μίλησε χτες και έσκασαν οι οχτροί του . Αυτοί που δεν κατάφεραν να τον κάνουν Γεώργιο Ράλλη . Δεν είναι τυχαία η αγάπη του κόσμου .
Εκείνο που φοβούνται διάφοροι της ΝΔ , είναι μήπως λόγω της εποχής , πολύς κόσμος δεν πάει , ή δεν μπορέσει να πάει να ψηφίσει , οπότε παίζεται η αυτοδυναμία . Θα δείξει .
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ο δημοσιος τομεας εχει αχρειαστους υπαλληλους σε καποιες δεκο και ελλειψεις σοβαρες σε αλλες. Η ισσοροπια μη περιμενεις να εχει μεγαλη διαφορα απο το σημερα.Προφανέστατα δεν ξέρεις τι γίνεται στο δημόσιο. Και αυτό είναι ένα άλλο θέμα που δεν καταλαβαίνουν πολλοί πολίτες. Εστιάζουν στο υπαλληλικό προσωπικό που φαίνεται στο μάτι και όχι σε υπαλληλικό προσωπικό που είναι καλά κρυμμένο και κανείς δεν θα πίστευε ότι υπάρχουν και αυτοί οι υπάλληλοι.
Τα παραδείγματα ατελείωτα, όπως και οι δικές μου προσωπικές εμπειρίες λόγω επαγγέλματος.
-
Και σένα αν σε διόριζε στο δημόσιο σε καλή θεσούλα, με νόμο Παυλόπουλου Γκούφη να δεις αγάπες που θα του έκανες.
Μόνο αγάπες; Κωλοτούμπες θα έκανες...Ο Κρατιστής ΜπαρμπαΡαφήνας Χάμπουργκερ Πλεϊστέσιον καλά θα κάνει να μπει σε ένα μπαούλο και να εξαφανιστεί.
-
Εγώ ξέρω πάρα πολλούς ευτυχισμένους ψηφοφόρους τους Μπαρμπα-Ραφήνα που βολεύτηκαν μια χαρά στο ΔΗΜΟΣΙΟ και σε ΔΕΚΟ την εποχή εκείνη.
Και σήμερα πίνουν στην υγειά των κορόιδων. Και όχι μόνο.
Πλέον τα έχουν γραμμένα όλα στα π@πάρια τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Τους αρκεί η καλοζωία τους.Τους λες για κρίση, τους λες για ιδιωτικό τομέα και ξύνουν τα @απάρια τους.
Χασκογελάνε που βλέπουν τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα να ματώνουν. -
Κόψε φάτσα...

Και δες εδώ: https://www.iefimerida.gr/news/360328/o ... o-voyleyti
Και μετά δες εδώ: https://nd.gr/ekloges-2019/ypopsifioi-vouleutes
ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑΟ γεροτράγος πάλι υποψήφιος...
Και μετά μου λένε εδώ μέσα για αυτοδυναμία της ΝΔ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποτέ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Ρε ουυυυυυσσσσσστττττττττττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ