-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Έχει κανείς πρόβλημα με το κλείσιμο του πορτ μπαγκάζ;Εμένα τις περισσότερες φορές δεν κλείνει και πρέπει να το δοκιμάσω ξανά.
Κλείνει ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις αλλά δεν έχει κουμπώσει κάπου. Μπαίνω μέσα βάζω μπροστά την μηχανή και μου βγάζει μήνυμα και αναγκάζομαι βγαίνω πάλι, το ανοίγω λίγο και το κλείνω με δύναμη αλλά από χαμηλά.
Θέλει δε, αν και είναι βαρύ και κλείνει από ψηλά με δύναμη, στο τελευταίο στάδιο λίγο extra δύναμη.
Δεν το βρίσκω λογικό.Αμα το κλεισω μαλακα,εχω το ιδιο προβλημα
Πρεπει να το κλεινεις αντρικα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Έχει κανείς πρόβλημα με το κλείσιμο του πορτ μπαγκάζ;
Εμένα τις περισσότερες φορές δεν κλείνει και πρέπει να το δοκιμάσω ξανά.
Κλείνει ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις αλλά δεν έχει κουμπώσει κάπου. Μπαίνω μέσα βάζω μπροστά την μηχανή και μου βγάζει μήνυμα και αναγκάζομαι βγαίνω πάλι, το ανοίγω λίγο και το κλείνω με δύναμη αλλά από χαμηλά.
Θέλει δε, αν και είναι βαρύ και κλείνει από ψηλά με δύναμη, στο τελευταίο στάδιο λίγο extra δύναμη.
Δεν το βρίσκω λογικό.Αμα το κλεισω μαλακα,εχω το ιδιο προβλημα
Πρεπει να το κλεινεις αντρικαPeugeot VS φλώροι [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλησπέρα,Μια που σας βρηκα. Οταν θες να γραψεις μια διευθυνση τη γραφεις στα αγγλικα?
Την γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες (πχ leoforos kifisias 44) και σου εμφανίζει τις πόλεις που έχουν την εν λόγω διεύθυνση, επιλέγεις (αν υπάρχει 2 φορές επιλέγεις τον σωστό ΤΚ καθώς πχ η Κηφισίας μηδενίζει σε κάποια φάση) και ξεκινάς.
guard, δεν έχω λόγια ....απαιχτος!
Μόλις το προσπαθήσω θα επανέλθω. Για να μην μπερδευτώ μερικές ερωτήσεις ακόμα. Θα συνδέσω το κινητό μου με το αυτοκίνητο και μετά μέσα από το κινητό μου θα κάνω όλη την διαδικασία-αγορά? Δεν πρέπει να πληρώσω την συνδρομή και μετά να ενεργοποιηθεί όλο αυτό? Θα πληρώσω πως από το κινητό μου?Το tethering με το κινητό θα το κάνεις να υπάρχει. Η πληρωμή θα γίνει μετά από τον υπολογιστή σου και στη συνέχεια απλά θα πας στο αμάξι σου και θα βάλεις μπρος.
Kαλησπέρα παιδιά
Θέλω να κάνω μια ερώτηση , για όσους έχουν κάνει αγορά του tom tom traffic απο το Γαλλικό site.
Βάζοντας το Vin , δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω αγορά, δεν μου δείνει καν το όχημα, παρά το ότι έχω καταχωρήση σωστά το VIN (για την ακρίβεια δεν μου ανοίγει το menu με την δυνατότητα να δω τις ενεργες υπηρεσίες του Connected NAV). Στο δε Αγγλικό site μου λέει οτι το οχημα μου δεν ειναι eligible για τα connected services (δεν μου δίνει δηλαδή την δυνατότητα να αγοράσω το συμβόλαιο)Κάποια ιδέα ?
thank you
(εννοείτε ότι έχω διαβάσει όλα τα forum , εχω βάλει γαλλικές διευθύνσεις κτλ κτλ)
sourmeld
4TF Newbie DriverPosts: 3
Last Visit: 04 Apr 2019 19:02 -
Παιδια βαζω το καλωδιο usb του iphone αλλα δεν εμφανιζει το applecar play. Τι κανω?
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης F-1601 έγραψε:
Παιδια βαζω το καλωδιο usb του iphone αλλα δεν εμφανιζει το applecar play. Τι κανω?Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις ενεργοποιημένη την Siri? Έτσι την είχα πατήσει όταν είχα iPhone. .
Χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένη.. -
Γεια σας.εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη android auto δεν αναγνωριζει το κινητο μου.για την ακριβεια βαζω το καλωδιο κ με πεταει εξω.εχω δοκιμασει αρκετα καλωδια κ μονο με το μανισιο του κινητου μου κρατουσε λιγο ποιο πολυ απο οτι με τα αλλα.σε 1 λεπτο δηλαδη με βγαζει εκτος απο την εφαρμογη.πηγα στην peugeot και μου ειπαν μαλλον δεν αναγνωριζει το κινητο μου( samsung s9+) και οτι ειναι θεμα κινητου και οχι προβλημα του αυτοκινητου.ειχα παλιοτερα samsung A5 και γινοταν καλυτερα η συνδεση με την εφαρμογη.και το κινητο της γυναικας μου που ειναι επισης samsung a5 δεν το αναγνωριζει και δεν κανει συνδεση.μου ειπαν επισης οτι εχω μια αναβαθμιση στην οθονη και μπορει να λυθει το θεμα μπορει και οχι.μου προτειναν να βαλουμε gps το εργοστασιακο το οποιο κοστιζει 500 ευρω.εχει καποιος παρομοιο προβλημα?εχει καποιος samsung s9+ και να εχει επισης προβλημα?γνωριζει καποιος αν με την αναβαθμιση θα λιθει το προβλημα ή να προχωρισω σε τοποθετηση του μανισιου gps που μου προτειναν?αν και ειναι πολλα τα λεφτα..εχω το 3008 alure.ευχαριστω πολυ.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όποιος σου τα είπε αυτά, μην ξαναπεράσεις ούτε απ' έξω. Προφανώς και δε φταίει το τηλέφωνο. Έχω χρησιμοποιήσει σε άπειρα μοντέλα του γκρουπ με αυτό το infotainment τόσο το προηγούμενο S9+, όσο και το τωρινό S10+. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα παρά μόνο με συγκεκριμένα 1-2 .apk.
Για αρχή κάνε μερικές δοκιμές με την έκδοση .apk που χρησιμοποιείς και για τα καλώδια μην αγχώνεσαι. Προφανώς και το μαμίσιο είναι το καλύτερο αλλά παίζουν εξίσου καλά και αυτά των 5€ απ΄το ebay. Σε δεύτερη φάση κάνεις και το update που σου είπαν ότι έχει βγει.
-
Την εφαρμογη την εχω κατεβασει απο play store ζω εξωτετικο.ειναι η τελευταια 4.3..το αμαξι ειναι μοντελο 2017 σχετικα απο τα πρωτα δηλαδη.θελω να πιστευω οτι με την αναβαθμιση του αυτοκινητου θα λυθει το θεμα.μην χρειαστει να δωσω 500 ευρω για gps..γιατι τωρα στην ουσια δεν εχω γιατι δεν παιζει η εφαρμογη πανω αο λεπτο στο αυτοκινητο.παντως ολα τα αλλα τα παιζει κανονικα bluetooth τηλεφωνο ολα κομπλε με την συνδεση στο car.
-
Ο χρήστης bobo329009 έγραψε:
Γεια σας.εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη android auto δεν αναγνωριζει το κινητο μου.για την ακριβεια βαζω το καλωδιο κ με πεταει εξω.εχω δοκιμασει αρκετα καλωδια κ μονο με το μανισιο του κινητου μου κρατουσε λιγο ποιο πολυ απο οτι με τα αλλα.σε 1 λεπτο δηλαδη με βγαζει εκτος απο την εφαρμογη.πηγα στην peugeot και μου ειπαν μαλλον δεν αναγνωριζει το κινητο μου( samsung s9+) και οτι ειναι θεμα κινητου και οχι προβλημα του αυτοκινητου.ειχα παλιοτερα samsung A5 και γινοταν καλυτερα η συνδεση με την εφαρμογη.και το κινητο της γυναικας μου που ειναι επισης samsung a5 δεν το αναγνωριζει και δεν κανει συνδεση.μου ειπαν επισης οτι εχω μια αναβαθμιση στην οθονη και μπορει να λυθει το θεμα μπορει και οχι.μου προτειναν να βαλουμε gps το εργοστασιακο το οποιο κοστιζει 500 ευρω.εχει καποιος παρομοιο προβλημα?εχει καποιος samsung s9+ και να εχει επισης προβλημα?γνωριζει καποιος αν με την αναβαθμιση θα λιθει το προβλημα ή να προχωρισω σε τοποθετηση του μανισιου gps που μου προτειναν?αν και ειναι πολλα τα λεφτα..εχω το 3008 alure.ευχαριστω πολυ.Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω το S8 και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το αναγνωρίζει βέβαια μόνο με το εργοστασιακό καλώδιο αλλά δεν έχει αποσυνδέσεις. Τώρα για αναβάθμιση οθόνης δεν ξέρω αν βοηθήσει. Απο πότε το έχεις το αμάξι?
Μα καλά η Allure δεν έχει εργοστασιακό GPS? Εργοστασιακό GPS με 500 ευρώ δεν παίζει με τίποτα πάντως. Αυτό που βάζουν οι αντιπροσωπίες είναι ένα σύστημα της META που στην ουσία σου δίνει το Sygic η IGO και μαζί πάει και κάμερα. Αν όντως είναι εργοστασιακό πες μας που στο είπαν να πάω να βάλω και εγω...
-
Τώρα διάβασα το Post σου. Αν είναι απο το 17 το αμάξι σου τότε ναι, ίσως να χρειάζεται αναβάθμιση. Λογικότερο μου φάινεται τώρα.
-
02.2017 μοντελο ειναι το car.με κανει τρελα κοληματα με το καλωδιο.μια το παιζει μια οχι.πηγα πριν λιγο στο car με 3 συσκευες s9+, το a5 της γυναικας μου, και ενα tablet ssmsung που εχω.κατεβασα το android auto και στις 3 και πηγα να δοκιμασω αν παιζουν.και επαθα ενα μικρο σοκ επαιξε την εφαρμογη και με τις 3 συσκευες.κουνουσα το καλωδιο να οπως τις αλλες φορες που αποσυνδεοτανε αλλα τιποτα αυτη την φορα.επαιζε κανονικα.θα το ξαναδοκιμασω γιατι χτες που ταχιδευα πχ δεν επαιζε.με πετουσε συνεχεια εξω.sorry αν το ειπα λαθος gps εργοστασιακο μου ειπαν απο την αντιπροσωπια και τους πιστεψα.αλλα μου το εδειξαν και ηταν αυτος της META που ειπε ενας φιλος παραπανω.αρα δεν ειναι ο εργοστασιακος.τα αξιζει αυτος τα λεφτα του ή οχι?θα κανω βεβαια και την αναβαθμιση μπας και σταματισει να ξεσυνδεεται και μπορεσω να χρησιμοποιω το android auti οπως ολοι σας.alure εκδοση ειναι δεν εχει gps πανω αλλα εχει καμερα για πισω κανονικα.
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Τώρα διάβασα το Post σου. Αν είναι απο το 17 το αμάξι σου τότε ναι, ίσως να χρειάζεται αναβάθμιση. Λογικότερο μου φάινεται τώρα.Πιστευεις με την αναβαθμιση θα σταματισει να κανει αυτο το προβλημα μετα?
-
Ο χρήστης bobo329009 έγραψε:
Τώρα διάβασα το Post σου. Αν είναι απο το 17 το αμάξι σου τότε ναι, ίσως να χρειάζεται αναβάθμιση. Λογικότερο μου φάινεται τώρα.
Πιστευεις με την αναβαθμιση θα σταματισει να κανει αυτο το προβλημα μετα?
Σιφουρος δεν είμαι αλλά αν έχεις λογισμικό 2 ετίας στην οθόνη τότε οι πιθανότηες να φτάινει αυτό αυξάνονται.
-
για το tomtom traffic:
- πηγαινεις στο https://services-store.peugeot.fr/
- αν έχεις λογαριασμό mypeugeot συνδέεσαι αλλιως δημιουργείς
- με το που συνδέεσαι στο λογαριασμό σου σου δίνεται η δυνατότητα να προσθέσεις οχήματα. το κάνεις με το vin του οχήματος.
- από τη στιγμή που αναγνωρίσει το όχημα μπορεί να επιλέξεις την υπηρεσία που θες (και υποστηριζει το όχημα σου) και κατόπιν την προσθέτεις στο καλάθι και προχωράς στην αγορά.
- την επόμενη φορά που θα συνδεθεί το κινητό σου με το αυτοκίνητο μέσω tethering θα δεις και την υπηρεσία ενεργοποιημένη (το logo Tomtom traffic στην κάτω δεξιά γωνία του gps)
-
Ο χρήστης costasar έγραψε:
για το tomtom traffic:- πηγαινεις στο https://services-store.peugeot.fr/
- αν έχεις λογαριασμό mypeugeot συνδέεσαι αλλιως δημιουργείς
- με το που συνδέεσαι στο λογαριασμό σου σου δίνεται η δυνατότητα να προσθέσεις οχήματα. το κάνεις με το vin του οχήματος.
- από τη στιγμή που αναγνωρίσει το όχημα μπορεί να επιλέξεις την υπηρεσία που θες (και υποστηριζει το όχημα σου) και κατόπιν την προσθέτεις στο καλάθι και προχωράς στην αγορά.
- την επόμενη φορά που θα συνδεθεί το κινητό σου με το αυτοκίνητο μέσω tethering θα δεις και την υπηρεσία ενεργοποιημένη (το logo Tomtom traffic στην κάτω δεξιά γωνία του gps)
Καλησπέρα και ευχαριστω για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου δίνει την επιλογή αγοράς....Στο κάτωθι link , η εικόνα απο το https://services-store.peugeot.fr/ (με chrome translate απο τα Γαλλικά)
https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/6/ ... 9-full.png
Πιθανόν επειδη το αυτοκίνητο ειναι 2 ημερών και δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα.
Έχει κάποιος απο εσας αγοράσει το traffic απο τις πρώτες ημέρες που πήρε το αυτοκίνητο στα χέρια του ???? -
από ότι φαίνεται από την φωτογραφία σου δεν έχει αναγνωρίζει το όχημα σου, γι' αυτό και δεν σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις υπηρεσίες.
κανονικά η αρχική σου οθόνη θα πρέπει να είναι κάπως έτσιτώρα γιατι δεν σου αναγνωρίζει το VIN δεν μπορώ να ξέρω. εκτός αν χρησιμοποιείται σε κάποιο άλλο λογαριασμό.
Εγώ την ενεργοποίηση του tomtom traffic στο 3D navigation την έκανα μετά από μερικούς μήνες και αυτό γιατί δεν μπορούσα να βρω το αν και το πως γίνεται (πίσω στο 2018). Στις ελληνικές αντιπροσωπείες υπήρχε απόλυτη άγνοια και τελικά ότι κατάφερα ήταν μέσω της τεχνικής υποστήριξης του γαλλικού σαιτ μετά από αρκετή αλληλογραφία (απαντούν σχετικά γρήγορα). -
κατά σύμπτωση και εγώ σήμερα είχα πρόβλημα με το android auto, την πρώτη φορά που το εγκατέστησα κανένα πρόβλημα στην δοκιμή τουλάχιστον, σήμερα που πήγα να δοκιμάσω το mirrolink δεν δούλευε κανένα άπω τα 2,κινητό εχω το samsung note 8 και το αυτοκινητο είναι μιας εβδομάδας,ξερετε τι μπορεί να θέλει και για τις 2 περιπτώσεις ?
-
Guys το infotainment ειναι το πιο αδυνατο σημειο του αυτοκινητου μας..Ειναι απο τα χειροτερα της αγορας.Ειναι αρκετα αργο.Οι περισσοτεροι εχουν συνεχεια θeμα με τη συνδεση με το κινητο..Eγω δεν εχω δοκιμασει ακομα να συνδεθω με android auto γιατι ξερω οτι θα εχω προβλημα οπως οι περισσοτεροι...Δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλωστε...Αργοτερα ισως το δοκιμασω. Οποιος θελει αμαξι και τον ενδιαφερει πολυ η συνδεσιμοτητα και το καλο infotainment το 3008 δεν του κανει!!!!
-
Ισχύει ότι υπολείπεται σε σχέση με κάποια ανταγωνιστικά αλλά νομίζω υπερβάλλεις λίγο. Έχω κάνει κι εγώ σχετικά σχόλια αλλά σε αρκετές μέρες συμβίωσης δε με έχει προβληματίσει τόσο. Το δε android auto παίζει μια χαρά.
-
νομιζω οτι γενικευεις αδικαιολογητα , το οτι δε συνδεεται σε εσενα δε σημαινει οτι ειναι ετσι για ολους.
εγω οτι τηλεφωνο εχω δοκιμασει , παιζει μια χαρα
ακομα και της γυναικας μου το κινητο οταν μπαινει περιστασιακα να οδηγησει παιζει με ΑΑ χωρις θεμα
Peugeot 3008 2016