Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
    • 1
    • 2
    • 695
    • 696
    • 697
    • 698
    • 699
    • 753
    • 754
    • 697 / 754
    Αντίλογος
    255
    15080
    231386
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      criuser last edited by

Εκεί που μεγαλούργησε ο Δήμαρχος Χαρχούδας ? Λάθος ο δήμαρχος , με πολύ-πολύ μικρό δ Καμίνης...

Ακου μία άλλη ιστορία . Το Σεπτέμβριο του 2016 έχω μία διαφωνία για την ερμηνεία μίας διάταξης με έναν υπάλληλο μίας πολεοδομίας . Πάω στον διευθυντή . Μου λέει ότι δεν μπορεί να πάρει θέση...
      Πάω στην περιφέρεια . Μου λέει προφορικά ότι έχω δίκιο , αλλά γενικά να τα βρώ με τον υπάλληλο . Πάω και στο υπουργείο , μου λένε , μην μας βάζεις δύσκολα , βρες τα με τον υπάλληλο . Ο υπάλληλος απόλυτος στο λάθος του .

Υποβάλλω γραπτό αίτημα στην πολεοδομία τον Οκτώβριο του 16 . Μου απαντάνε τον Γενάρη του 17 ότι συμφωνούν με τον υπάλληλο και παραπέμπουν το θέμα στην περιφέρεια . Τον Μάρτιο του 18 η περιφέρεια απαντάει ότι συμφωνεί μαζί μου και παραπέμπει το θέμα στο υπουργείο . Εμαθα ότι το υπουργείο απάντησε στην περιφέρεια τον Γενάρη φέτος , οπότε τώρα περιμένουμε η περιφέρεια να ενημερώσει την πολεοδομία και αυτή εμένα , ενώ θα έχουμε κλείσει τριετία ...

Ευτυχώς ο πελάτης μου ήταν μλκς και μη συνεργάσιμος και τον εγκατέλειψα λίγο μετά την αρχική αίτηση , οπότε απλά το παρακολουθώ το θέμα για το γελοίον του πράγματος και της δημόσιας 'διοίκησης' της χώρας μας...

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
      Εμαθα...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • 2
        21-quadra last edited by

Σε πολλές περιπτώσεις οι Έλληνες κομπιναδόροι είναι μακράν αγριότεροι από τους θεσμούς, καλό θα ήταν μια εξέταση σε βάθος 20ετίας πόσο έχουν επηρεάσει πρός το χειρότερο την πορεία της οικονομίας οι τράπεζες και τα δικά τους golden boys για να μη ρίχνουμε το ανάθεμα μόνο στην εργοδοσία ή τους θεσμούς, γιατί όταν σε στραγγαλίζουν αναγκάζεσαι να κάνεις το ίδιο για την επιβίωση σου, όταν έχεις επενδύσει εκατοντάδες μύρια δεν τα πετάς εύκολα, το παλεύεις όπου και όπως μπορείς, οι τράπεζες όμως έκανα νκαι κάνουν επί χρόνια τα δικά τους χωρίς κανένα εμπόδιο από το κράτος γιατί οι τραπεζίτες με το κράτος ( στο διηνεκές ) τα πίνουν μαζί τα βράδια με ότι αυτό συνεπάγεται.

Υπάρχουν πάμπολα θέματα που επηρεάζουν τη ζωή και την οικονομία χιλιάδων ανθρώπων αλλά επειδή δεν ανήκουν στην κεντρική πολιτική σκηνή όσα δεν αφορούν τον περισσότερο κόσμο αγνοούνται και δεν κάνουν καθόλου την εμφάνιση τους στα ΜΜΕ ώστε να γίνουν ευρέως γνωστά για να αναληφθούν οι πρέπουσες πρωτοβουλίες.

https://www.makthes.gr/gonatisan-apo-ti ... sta-195691

• C
          criuser last edited by

Μην τα λες αυτά ....

Δεν έχει σημασία τι γίνεται στο καθημερινό επιχειρείν ...

Αμα δεν τα λένε και οι καμπύλες , δεν ισχύουν ...

Εμαθα...

• E
            emil last edited by

Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
            Υπάρχει και ο συνήγορος του πολίτη. Και πίστεψέ με, κάνει δουλίτσα.

Ο Συνήγορος του Πολίτη κάνει δουλίτσα, αλλά (αν δεν κάνω κάποιο λάθος) δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα σε κανέναν και το δικαστήριο δεν το γλιτώνεις αν θες να το κυνηγήσεις.

• L
              lap last edited by

Ο χρήστης criuser έγραψε:

Τα λενε, οπως τα λεγανε και πιο παλια

Ασχετο, ταξιδευτη μιας και εισαι του χωρου και τα ξερεις. Τα μεγαλα προτζεκτ θα εχουν ψωμι και για εσας; πως μπορειτε να συμμετεχετε με καποιο τροπο;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• T
                tiger last edited by

Ο χρήστης emil έγραψε:

Υπάρχει και ο συνήγορος του πολίτη. Και πίστεψέ με, κάνει δουλίτσα.

Ο Συνήγορος του Πολίτη κάνει δουλίτσα, αλλά (αν δεν κάνω κάποιο λάθος) δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα σε κανέναν και το δικαστήριο δεν το γλιτώνεις αν θες να το κυνηγήσεις.

Ετσι ειναι,απλα φερει ενα κυρος η νομικη γνωμοδοτηση του που κανενα δικαστηριο δεν αγνοει
                Αυτο εχει να κανει οχι με την νομικη επαρκεια του (εξαρταται απο τον δικηγορο) αλλα με το οτι ειναι κρατικο οργανο,γιατι το κρατος μας εμπιστευεται μονο οτι λεει το κρατος

• C
                  criuser last edited by

Ο χρήστης Lap έγραψε:

Τα λενε, οπως τα λεγανε και πιο παλια

Ασχετο, ταξιδευτη μιας και εισαι του χωρου και τα ξερεις. Τα μεγαλα προτζεκτ θα εχουν ψωμι και για εσας; πως μπορειτε να συμμετεχετε με καποιο τροπο;

Τα μεγάλα πρότζεκτ είναι σαν τα δημόσια έργα...

Εχουν δοθεί ήδη εκεί που πρέπει...

Εμαθα...

• S
                    stormold last edited by

Την Κυριακή υπέβαλα ηλεκτρονικά την φορολογική μου δήλωση. Μισθωτός, όλα ήταν προσυμπληρωμένα.
                    Όλα εκτός από την αγορά του Fabia και την πώληση του Panda. Τα συμπληρώνω και αυτά και πατώ 'υποβολή'.
                    Και μου ρίχνει μήνυμα στα μούτρα εντός 5 ημερών να πάω εφορία για έλεγχο και κατάθεση βεβαίωσης της πώλησης του Panda.
                    Δεν δίνει δυνατότητα για ηλεκτρονική αποστολή. Να πας στην εφορία με το ζόρι.

Και πήγα εφορία. Μόνος μου μέσα, ούτε ένας πελάτης. Υπάλληλοι όμως αρκετοί οι οποίοι δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκαναν. Οι περισσότεροι κοιτούσαν την οθόνη του Η/Υ και άλλοι συζητούσαν.
                    Σημασία έχει ότι πήγα για μία εργασία δύο λεπτών. Κατάθεση ενός χαρτιού, μία υπογραφή και μία σφραγίδα.

Και όμως έκατσα 30 λεπτά... και έκανα και γυμναστική πάνω/κάτω στα σκαλιά για να βγάζω φωτοτυπίες σε ένα μαγαζί ποιο πέρα. Έβγαζα φωτοτυπίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Απλά οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζούνε μέσα στη χαρτούρα και σε στοίβες φακέλων και φωτοτυπιών. Δεν θέλουν πάρε/δώσε με υπολογιστές, σκάνερς, εκτυπωτές, ίντερνετ. Αυτά είναι του διαβόλου...
                    Επίσης δεν κατάλαβα γιατί πρέπει εγώ να χρεώνομαι τις φωτοτυπίες που αυτοί θέλουν;

Ωραίο κράτος. Σύγχρονο...

• T
                      tiger last edited by

'Ααααα, πρωτη φορα στο Γιοχανεσμπουργκ;'

• L
                        lap last edited by

Εβλεπα τον Τσιπρα το πρωι και στο τελος, πεταει ενα 240 εκ χαρισαν σε εταιριες ενω επρεπε μεσω νομου να επιστραφουν στα ταμεια.

Το εψαξα και το βρηκα, δεν το ηξερα. Ή μαλλον λογω φοροτυ εργασιας, δεν το εδωσα σημασια

http://www.avgi.gr/article/10842/969732 ... s-etairies

Μετα το clawback στα μικρα εργαστηρια ειναι ασφυκτικο διοτι απο καπου λοιπουν χρηματα στο ταμειο:rtfm:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• gatoz
                          gatoz last edited by

λαπη μου σε παω...
                          αλλα με καμεις να σου τη λεγω, χωρις να θελω...
                          αυτο το ρεμπετο-κλάουμπακ δεν εχει καμμια σχεση με τα εργαστηρια, ειναι για τις φαρμακευτικες και αφορα και αλλο σκοπο και αλλο προϋπολογισμο και αλλους υποχρεους/δικαιουχους.

To clawback των εργαστηριων/διαγνωστικων προερχεται απο τον ετησιο αμεταβλητο προϋπολογισμο διαγνωστικων εξετασεων, ενω αυξανωνται οι εκτελουμενες εξετασεις, μετα την υπερβαση του. Το rebate προερχεται απο νομοθετημενες ποσοτικές ή χρηματικες υποχρεωτικες εκπτωσεις ανα κατηγορια εκτελουμενων εξετασεων/πραξεων.

Φαρμακευτικη δαπανη και δαπανη διαγνωστικων δεν συνδεονται
                          Οτι λειπουν απο το ταμειο βεβαια ειναι αλλο θεμα και δεν ειναι αυτα τα 200-250.
                          ειναι πολυ περισσοτερα απο τιςε λαμογιες αριστεροδεξιουληδων διαπλεκομενων με τις φαρμακευτικες, αφου ο τζιρος και ο προυπολογισμος τους ειναι τεραστιος σε σχεση με τα διαγνωστικα
                          οποτε σε τουτο θα συμφωνησουμε - ενταυθα

#milf-a-man

• A
                            antons last edited by

Ο χρήστης criuser έγραψε:
                            Λαπ ξέρεις που διαφωνούμε ? Στο ότι εκτιμάς τα διάφορα οικονομικά μοντέλα και αυτούς που τα είπαν .
                            Ξέρεις ο κόσμος μια χαρά πορεύτηκε και πριν από τον 19 και 20 αιώνα με τους τύπους και τα μοντέλα τους . Με τα πάνω του και τα κάτω του , ακριβώς όπως κάνει και μετά τα μοντέλα . [emoji38]

Εμείς που είμαστε άνθρωποι της παραγωγής κάτι μοντέλους με μοντέλα [emoji38] τους βλέπουμε σαν τις μοντέλες . Δηλαδή κενούς περιεχομένου...

Τα υπαλληλάκια του δντ και των άλλων του χρηματοπιστωτικού , είναι απλά υπερβολικά καλοπληρωμένα υπαλληλάκια που δυστυχώς έχουν κατά παράβαση των κανόνων της Αστικής Δημοκρατίας αποκτήσει μεγάλη εξουσία χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη Δημοκρατική Νομιμοποίηση και ο αναγκαίος Δημοκρατικός Ελεγχος . Όταν οι κεντρικοί τραπεζίτες δεν ελέγχονται από κάποιον και μπορούν να παίρνουν ό,τι αποφάσεις θέλουν χωρίς προσωπικό ρίσκο , αυτό είναι πρόβλημα Δημοκρατίας .

Όταν οι μεγάλες τράπεζες έχουν πολλά προβλήματα αλλά κανείς δεν τις αγγίζει , αυτό δίνει το μήνυμα στον επόμενο υπαλληλίσκο να είναι ακόμα πιο ασύδοτος .

Δηλαδή αντί μετά την πτώση του κομμουνισμού να έχουμε την νίκη της Ελεύθερης Αγοράς , έχουμε την εγκαθίδρυση σοβιετικών πρακτικών στην Δύση , με την μορφή της νομενκλατούρας και της γραφειοκρατίας .

Πόσο τυχαίο είναι που όλη η Ευρώπη φωνάζει εναντίον αυτών ? Δυτικοί , ανατολικοί, βόρειοι και νότιοι , παρ΄ ότι τα μμε είναι εναντίον τους γιατί τα υπαλληλάκια μοιράζουν χρήμα . Όχι δικό τους βέβαια . Τα χρήματα των άλλων . Αυτό είναι λοιπόν το πρόβλημα . Ότι έχουμε κάποια υπαλληλάκια που διαχειρίζονται ασύδοτα τα χρήματα των άλλων .

Και έτσι οδεύουμε προς τον σοσιαλισμό... [emoji38]

Γιατί όπως είπε και η Λαίδη , ο σοσιαλισμός τελειώνει , όταν τελειώσουν τα χρήματα των άλλων...

Δεν μπαίνω σε αυτό το νήμα, κατά λάθος έπεσα επάνω σε αυτήν την τοποθέτησή.
                            Μίλησες για την ουσία της διαφθοράς στον 《δυτικό》πολιτισμό.
                            Νομίζω ότι τα είπες όλα!!!!

Στάλθηκε από το SM-J610FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• M
                              megane98hp last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:
                              Την Κυριακή υπέβαλα ηλεκτρονικά την φορολογική μου δήλωση. Μισθωτός, όλα ήταν προσυμπληρωμένα.
                              Όλα εκτός από την αγορά του Fabia και την πώληση του Panda. Τα συμπληρώνω και αυτά και πατώ 'υποβολή'.
                              Και μου ρίχνει μήνυμα στα μούτρα εντός 5 ημερών να πάω εφορία για έλεγχο και κατάθεση βεβαίωσης της πώλησης του Panda.
                              Δεν δίνει δυνατότητα για ηλεκτρονική αποστολή. Να πας στην εφορία με το ζόρι.

Και πήγα εφορία. Μόνος μου μέσα, ούτε ένας πελάτης. Υπάλληλοι όμως αρκετοί οι οποίοι δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκαναν. Οι περισσότεροι κοιτούσαν την οθόνη του Η/Υ και άλλοι συζητούσαν.
                              Σημασία έχει ότι πήγα για μία εργασία δύο λεπτών. Κατάθεση ενός χαρτιού, μία υπογραφή και μία σφραγίδα.

Και όμως έκατσα 30 λεπτά... και έκανα και γυμναστική πάνω/κάτω στα σκαλιά για να βγάζω φωτοτυπίες σε ένα μαγαζί ποιο πέρα. Έβγαζα φωτοτυπίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Απλά οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζούνε μέσα στη χαρτούρα και σε στοίβες φακέλων και φωτοτυπιών. Δεν θέλουν πάρε/δώσε με υπολογιστές, σκάνερς, εκτυπωτές, ίντερνετ. Αυτά είναι του διαβόλου...
                              Επίσης δεν κατάλαβα γιατί πρέπει εγώ να χρεώνομαι τις φωτοτυπίες που αυτοί θέλουν;

Ωραίο κράτος. Σύγχρονο...

Καλά να πάθεις προδότη. Πούλησες το Panda!!!

• S
                                stormold last edited by

Δίκιο έχεις.

• L
                                  lap last edited by

Γατε, δεν τα παιρνω οταν μου απαντουν με στοιχεια για να μαθαινω νεα πραγματα. Αλλα οταν χωρις να ξερει ο ενας τον αλλον του λεει υποτιμητικά να κατσει σπιτι του, ε! ειναι προσβλητικό καπως. Τσπ περασμενα ξεχασμενα. Δεν με πειραζει. Σαν να μην εγινε τιποτα. Βαριεμαι να κραταω μουτρα, χανω τζαμπα ενεργεια και στην τελικη αν μας βρισουν δεν εγινε και τιποτα.

-Το γνωριζω οτι ειναι αλλοι οι δικαιουχοι και αλλος λογαριασμος. Ισως δεν το διατυπωσα σωστα.

Το θεμα ομως ειναι πως απο 3,7 δις του προϋπολογισμου της υγειας υπαρχει πιστωτικος λογαριασμος του υπουργειου-υποχρεωσεις προς τριτους.

Για παραδειγμα αυτος ο λογαριασμος εχει μεσα κεφαλαια για τις πληρωμες πεδυ, που ανερχονται σε μεγεθος περι τα 780 εκ ευρω. Το υπολειπομενο bandwidth για αλλους σχετικους λογαριασμους πληρωμων, οπως το clawback των εργαστηριων δεν πιστευεις πως επηρεαζεται απο ανεξοφλητες χρεωσεις κυκλοφορουν ενεργητικου υψους 240 εκ ευρω;
                                  Ουτως η αλλως για να δωθει ο ισολογισμος του υπουργειου λογικα πρεπει να κλεισουν οι λογαριασμοι και αυτο γινεται μεσω ισοσκελισμου ενεργητικου/παθητικου και οι οποιες μειωσεις σε πιστωσεις σε τομεις οπως αυτες των εργαστηριων, επηρεαζονται αμεσα απο την λογιστικη ισορροπία.

Δηλαδη, ως χωρα εχουμε 3,5 % πρωτογενες πλεονασμα μεχρι το '22 και μεχρι τοτε ακομα περιμενουμε τα ψυχουλα των 240 εκ ευρω που μπορουν να δωσουν μεγαλυτερο ανοιγμα σε ειδικους λογαριασμους σε εποχες μεγαλης αναγκης, οπως αυτον που συζητούμε. Δηλαδη τωρα που η χωρα ειναι στο οριο της, ακομα δεν εχουν πληρωσει τα χρωστουμενα. Υπαρχει αραγε και το νομιμο επιτοκιο προσαύξησης υπερημεριας;

Φυσικα και υπαρχουν πολλα παραπανω δις ευρω σε υπερσυνταγογραφισεις ολα αυτα τα ετη. Αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο. Εγω εξεταζω τωρα την δηλωση για τα χρεωστικα του ενεργητικου 240 εκ που ειναι εγγεγραμμένα στα βιβλια αλλα ακομα δεν εχουν εισπραχθει εδω και δεκα ετη, οπου τελικα εγω και εσυ τα πληρωνουμε απο την αδεια τσεπη μας.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
                                    criuser last edited by

H Αθήνα και δη το κέντρο , γίνεται ένα μεγάλο ξενοδοχείο . ΕΥΤΥΧΩΣ .

Ανακαινίζονται και αποκτούν χρήστες παρατημένα ακίνητα , ακόμα και σε περιοχές που ήταν σε παρακμή και με θέματα ασφάλειας .

Πέφτουν χρήματα γίνονται επενδύσεις και έχουμε Ελληνες και ξένους που θέλουν να βάλουν τα ωραία τους λεφτά στην χώρα , να φέρουν ξένους , οι οποίοι επίσης θα φέρουν τα ωραία τους λεφτά στην χώρα , κόσμος θα δουλέψει και κατά την διάρκεια της κατασκευής και κατά την διάρκεια της λειτουργίας ..

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι και εγώ με την εταιρεία μας , σε τέτοιες διαδικασίες , αρχικά σε ένα εμβληματικό κτίριο και σημείο και ετοιμάζονται και άλλα .

Τι διαπιστώνω ? Το κλασσικό ελληνικό πρόβλημα . Το νομικό πλαίσιο είναι σε νόμους 30-40 χρόνων πίσω , ως προς τις χρήσεις γης , οι εγκρίσεις και οι άδειες , περνάνε επιτροπές και επιτροπές οι οποίες συνεδριάζουν δύσκολα και βέβαια πάντα χρειάζεται να έχεις κάποια καλή γνωριμία για να γυρίσει ο τροχός...

Ταυτόχρονα οι νόμοι και οι διατάξεις είναι πολλοί και αλληλοσυγκρουόμενοι , ακριβώς για να χρειάζεται το λιπαντικό που θα μειώσει την τριβή . Ετσι έχουμε την εμφάνιση και του αντίστροφου φαινομένου στους επενδυτές . Οι μη έχοντες λιπαντικό να ζορίζονται και να απογοητεύονται , ενώ οι έχοντες λιπαντικό γίνονται ασύδοτοι με παράλογες απαιτήσεις και δεν μπορείς να τους μαζέψεις . Και άμα είσαι σε σημείο με θέα και τους λες αυτό δεν γίνεται , σου δείχνει γύρω και σου λέει αυτός πως το έκανε , ο άλλος πως και στο τέλος , φαίνεσαι εσύ ανεπαρκής γιατί δεν γουστάρεις τα λαδικά και τις λαδιέρες...

Εμαθα...

• 2
                                      21-quadra last edited by

Μεγτάλες κουβέντες για μεγάλες αλήθειες και για μεγάλα και θλιβερά συμπεράσματα, τα μνημόνια μας έδειξαν γυμνές τις παθογένειες του Έλληνα και τους συστήματος δεκαετιών, δώσαμε χώρο στους ξένους να μας πηδήξουν απλά και μόνο για να κρυφτούμε από πίσω τους και να τους δείχνουμε σαν φταίχτες ενώ εμείς αθόρυβα συνεχίζαμε αυτό που ποτέ δεν σταματήσαμε, του να είμαστε κοτζαμπάσηδες.

• W
                                        w202-amg last edited by

Η λειτουργία του clawback στην Ελλάδα είναι για τα πανηγύρια. Θα μπορουσαν να συμφωνησουν με τις φαρμ
                                        φαρμακευτικες το ποσό αυτό να μην επιστρεφεται αλλά αποδεδειγμενα να δαπαναται σε τμήματα R&D κτλ. εντός χώρας. Έτσι έρχεται ανάπτυξη Κουλη.
                                        Άκυρο ο Κουλης βάζει νερό στο φαρμακι που θέλει να μας σερβίρει. Το πήρε πίσω τώρα για αύξηση του ΦΠΑ σε ενέργεια και φάρμακα. Οι απολύσεις πλέον είναι ένα κακογουστο παραμύθι που το θυμαται κανείς ακουγοντας τον Αδωνη να σκουζει οτι η Τρωικα του παίρνει τη δόξα.
                                        Αντε αν στο τέλος κάνει συγκυβερνηση θα ξεχάσει τις φιλελε μλκιες και δεν θα τον σχολιαζω

• T
                                          tiger last edited by

Θεωρω οτι ο Κουλης θα αναγκαστει να κανει απολυσεις,οχι με την κυριολεκτικη εννοια αλλα να κλεισει εταιρειες και οργανισμους οπως Λαρκο,ΕΒΖ και φυσικα να μην ανανεωσει συμβασεις
                                          Κατα τα αλλα αν τηρηθει το 1 προς 5 ή κατι αντιστοιχο,δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κανει απολυσεις.

• S
                                            stormold last edited by

Ρε σεις τα προεκλογικά μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ ποιος τα φτιάχνει;

Έκανα μία προσπάθεια να δω κάποια από αυτά και ζαλίστηκα.

Απίστευτα γρήγορη εναλλαγή εικόνων, φωτογραφιών, ήχου.
                                            Τι πίνουν εκεί στην Κουμουνδούρου;;;;;
                                            Σε ποιους ακριβώς απευθύνονται αυτά τα μηνύματα;

Πάντως στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να θυμηθούν ότι όσοι είναι κάτω από 17 ετών δεν ψηφίζουν.
                                            Και επίσης τα πολλά 'ΜΗ' (και τα πολλά 'ΠΡΕΠΕΙ') συνήθως προκαλούν ανάποδη αντίδραση...

Youtube Video

Youtube Video

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 695
                                            • 696
                                            • 697
                                            • 698
                                            • 699