-
Σε εξειδικευμένο συνεργείο vw για 1.6TDI Tiguan
5lt repsol elite 5-30 (γνώμες;)
φ λαδιού
εργασία80€
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σε εξειδικευμένο συνεργείο vw για 1.6TDI Tiguan5lt repsol elite 5-30 (γνώμες;)
φ λαδιού
εργασία80€
Τοσα εδωσα με φιλτρο καμπινας μαζι με λαδια valvoline 5 30 και φιλτρο λαδιου
-
Πρώτο σερβις Tiguan 1.6 TDI στα 120 ευρώ
-
Μια χαρα
-
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
Πρώτο σερβις Tiguan 1.6 TDI στα 120 ευρώΜην το πεις ούτε του παπά. Μπόμπα.
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Τί ακριβώς περιλαμβάνει και το θεωρείτε μπόμπα;;;;
-
Γενικός έλεγχος.
-
Οτι ακριβως και στις αλλες επισημες αντιπροσωπειες αλλων (οπελ, bmw, φορντ....) λαδια φιλτρο λαδιου ελεγχος. Οι τιμες ολων εκει παιζουν. Εγω φετος πηγα εξω και με 80 αλλαξα λαδια φιλτρο λαδιου φιλτρο καμπινας
-
Το γεγονός ότι και άλλοι θέλουν 120€ για λάδι και φίλτρο,δεν κάνει την τιμή καλή!!!!!! Άκου εκεί μπόμπα !!!!
Κάποιοι συνήθισαν το πιασεκωλο μου φαίνεται......... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το γεγονός ότι και άλλοι θέλουν 120€ για λάδι και φίλτρο,δεν κάνει την τιμή καλή!!!!!! Άκου εκεί μπόμπα !!!!
Κάποιοι συνήθισαν το πιασεκωλο μου φαίνεται.........'Μπόμπα' είναι.Εκτός από λάδια και φίλτρο λαδιού ελέγχουν και την πλαφονιέρα και το δοχείο νερού για τους υαλοκαθαριστήρες.Λίγο το έχεις;
-
Αυτες ειναι οι τιμες αντιπροσωπειας και αφου δε ξεφευγουν σε σχεση με αλλους ειναι οκ. Εξω βρισκεις και φτηνα αν θελεις
-
'Έξω' σίγουρα βρίσκεις φθηνότερα.Αν έχει τελειώσει η εγγύηση δεν είναι απαραίτητο να το πηγαίνεις στην αντιπροσωπία για λάδια.Είναι απλή δουλειά.
Εγώ για πολλά χρόνια το πήγαινα σε ένα μαγαζί που πούλαγε λάδια και τα άλλαζε δωρεάν,με 25€ έβαζα 3 λίτρα Total Quartz7000 10w40 και φίλτρο Pureflux.Δυστυχώς έκλεισε και αναγκάζομαι να το πηγαίνω στο μηχανικό μου,με 40€ κόστος πλέον.Βέβαια κοιτάζει όλο το αμάξι για τυχόν πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.Διότι στο τέλος του χρόνου κλείνει 18 χρόνια κυκλοφορίας,έχει και 275000χλμ στο κοντέρ του οπότε οι βλάβες είναι πάντα πιθανές.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Αυτες ειναι οι τιμες αντιπροσωπειας και αφου δε ξεφευγουν σε σχεση με αλλους ειναι οκ. Εξω βρισκεις και φτηνα αν θελειςΠεραστικά σου, αφού δεν καταλαβαίνεις.
-
Μαλλον εχεις προβλημα διαβασματος. Εγω το παω εξω για το σερβις και το εγραψα αλλα το προσπερασες γιατι σκεφτεσαθ να μου τη πεις. Για τιμη αντιπροσωπειας ειναι καλη γιατι ολες εκει παιζουν. Ετσι ειναι η αγορα. Περαστικα σου
-
Δεν έχω πρόθεση να στην πω. Συνεχίζεις όμως ακόμη να λες οτι αφού υπάρχουν και άλλοι που χρεώνουν τόσα ,είναι εντάξει η τιμή! Υπάρχουν επίσης,δυστυχώς λίγοι,που για αυτά χρεώνουν30-40ευρω λιγότερα και έξω ακόμη λιγότερα.
-
Για να έχουμε και ενα μετρο συγκρισης.
3λ λάδι shell 5-40, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας , αέρος (όλα Mann), αλλαγή 2 ιμάντων (δυναμό και a/c) contitech προληπτικά είπα να αλλαχθούν γιατί ήταν πάνω 7-8 χρονια. Σύνολο 87€.
Σε αντιπροσωπεία τι θα ζητούσαν?? Κάνα 200-300αρι??
ΥΓ. Νερό στις πιτσιλιθρες δεν έβαλε πάντως...δεν το άφησα βασικά να βάλει από τη βρυση ...βάζω απιονισμένο ή φιλτραρισμένο λόγω αλάτων κ.α.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
87€ με απόδειξη ή 'μαύρα';Διότι οι αντιπροσωπίες κόβουν και απόδειξη υποχρεωτικά.
-
Αυτο το τοπικ ειναι ωραιο για να παιρνουμε μια ιδεα απο τιμες αλλα γινονται ατοπες συγκρισεις.
Γραφει ο ενας αλλαξα μπουζι, φιλτρα, λαδια κτλ κτλ κτλ και γραφει π.χ. 100€.
Γραφει ο δευτερος αλλαξα τα ιδια και πληρωσα π.χ.150€
Γραφει ο αλλος αλλαξα τα ιδια και πληρωσα π.χ. 250€Ο πρωτος βεβαια μπορει να εχει παρει τα ανταλλακτικα απο το πιο φθηνο (μεχρι σεντς) ιντερνετομαγαζο και να εχει παει στον φιλο του που εχει μια τρυπα-συνεργειο-κοτετσι στο πιο ορεινο χωριο της Αρκαδιας και απλως εβγαλε τα παλια και εβαλε τα καινουργια
Ο δευτερος εμπιστευεται το μηχανικο του και τις μαρκες που βαζει (με πιο τσιμπιμενες τιμες ανταλλακτικων) ,καθως θεωρητικα του παρεχει καποια εγγυηση, σε συνεργειο εξοπλισμενο σε μια μεγαλη πολη που χωραει περισσοτερα απο 1 αυτοκινητα. Ο ιδιος ασχολειται λιγο παραπανω με το αυτοκινητο, το βγαζει δοκιμη, λεει 5 πραγματα στον ιδιοκτητη, κανει ελεγχους κτλ κτλ.
Ο τριτος το παει στην αντιπροσωπεια (π.χ. λογω εγγυησης) η οποια εχει τα 10πλασια λειτουργικα εξοδα απο τον προηγουμενο. Στο αυτοκινητο γινονται οι κλασσικες αλλαγες, μπορει να ενημερωθει ο πελατης για καποια αναβαθμιση, ανακληση και για πραγματα/αποριες σχετικα με το αυτοκινητου που αλλο συνεργειο δεν θα ηξερε λογω της εξειδικευσης(λεμε τωτα) και λογω του οτι μολις κυκλοφορησε στην αγορα.
-
Επίσης τεράστιο ρόλο παίζουν οι μάρκες των ανταλλακτικών . Έχουν τεράστιες διαφορές στη τιμή και στη ποιότητα. Ένα mann με ένα ashika πχ. Τακάκια ferodo με vector πχ. Παραφλου 4 λίτρο σούπερ μάρκετ 5 ευρώ με motul inugel . Eιναι χαοτικές οι διαφορές στα αναλώσιμα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
87€ με απόδειξη ή 'μαύρα';Διότι οι αντιπροσωπίες κόβουν και απόδειξη υποχρεωτικά.47 τα ανταλλακτικά με απόδειξη και 40 εργατικά χωρίς...αν βάζαμε και για στην εργασια πάμε γύρω στα 100.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?