-
Περασε κιολας ενας χρονος,και ηρθε η ωρα του πρωτου σερβις,στα 8200 χιλιομετρα.Επισκεφτηκα λοιπον την Nissan Κυριακουδης,οπου και αλλαχτηκαν λαδια-φιλτρο λαδιου,εγινε ελεγχος και συμπληρωμα οπου χρειαστηκε σε υγρα-αερα,εβγαλα μια καρτα καυαεριων,ενω εγιναν και οι διαφοροι επιμερους ελεγχοι...
Κοστος,10 ευρω για την καρτα καυσαεριων,μιας και εχω τα δυο πρωτα σερβις δωρεαν... -
Τέτοιο αυτοκίνητο, το έχεις μόλις ένα χρόνο κι έγραψες μόνο 8200 χιλιόμετρα; Εύχομαι για περισσότερα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τέτοιο αυτοκίνητο, το έχεις μόλις ένα χρόνο κι έγραψες μόνο 8200 χιλιόμετρα; Εύχομαι για περισσότερα.Και να φανταστεις,αν δεν ειχα χασει τον πεθερο μου,και δεν εκανα 4 πηγαιν-ελα στο χωριο για μνημοσυνα ,θα ειχα γυρω στα 5000 συνολικα
Για δευτερο αμαξι το εχω,τοσα εκανα και με το προηγουμενο που ειχα,καμμια εκδρομη,κανα χωριο,καμμια Κυριακη στο εξοχικο και τετοια... -
Μιά χαρά τα χιλιόμετρα, θα το διατηρήσουν σε τέλεια κατάσταση. Τι να πούμε και εμείς που χρησιμοποιούμε πρώτο και δεύτερο, 15000 στο κάθε ένα ανά χρόνο.
-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Μιά χαρά τα χιλιόμετρα, θα το διατηρήσουν σε τέλεια κατάσταση. Τι να πούμε και εμείς που χρησιμοποιούμε πρώτο και δεύτερο, 15000 στο κάθε ένα ανά χρόνο.Οκ,κανω και με το μικρο κανα 7-8 χιλιαδες,αλλα γενικα,οπου μπορω να παω με τα ποδια το κανω.Αποστασεις μεχρι δυο χιλιομετρα ας πουμε τις παω περπατωντας,κατι σουπερ μαρκετ κατι τετοια...
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Μιά χαρά τα χιλιόμετρα, θα το διατηρήσουν σε τέλεια κατάσταση. Τι να πούμε και εμείς που χρησιμοποιούμε πρώτο και δεύτερο, 15000 στο κάθε ένα ανά χρόνο.
Οκ,κανω και με το μικρο κανα 7-8 χιλιαδες,αλλα γενικα,οπου μπορω να παω με τα ποδια το κανω.Αποστασεις μεχρι δυο χιλιομετρα ας πουμε τις περπατωντας,κατι σουπερ μαρκετ κατι τετοια...
Ίδια φάση και εγώ.
Σκάρτα 5 με το μεγάλο (που να μην είχαμε πάει και Αλεξανδρούπολη το καλοκαίρι).
7-8 με το χαμαλη leasing μέσα στην πόλη και καμιά 10αρια η γυναίκα με το υβριδικό στα σχολεία, παιδιά κλπ).
Πάντα έτσι ήμουν.. Με το qashqai είχα κάνει 7 περίπου ετησίως. -
Ναι, δεν μιλάω για αυτά. Το ίδιο και εγώ.
Αλλά κοντά 23χλμ. για δουλειά το πρώτο και 12χλμ. το δεύτερο κάθε μέρα και μετά όλα τα υπόλοιπα οικογενειακά, βόλτες, εκδρομές... -
Μίνι review από Ισπανία μεριά των τεχνικών χαρακτηριστικών και εξοπλισμών
https://www.autofacil.es/nissan/x-trail ... 48317.htmlSent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Δεν μενεις αφωνος απο τις επιδοσεις,αλλα αυτες ειναι...
-
Όχι, είναι για απλά πράγματα.
Δε βάζει φωτιά στον δρόμο.
Για αυτό είναι κάπως σε διλλημα με Karoq, που παρότι είναι διαφορετικές κατηγορίες, οι χώροι σχετικά μοιαζουν, για 5θεσιαSent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Παιδιά,έχουμε κανένα νέο για το βαπόρι....έφτασε;;;
-
Επικοινώνησα σήμερα. Είναι όντως από 23 στον Πειραιά. Εκτελωνιζονται τέταρτη και φορτώνονται για τους αντιπροσώπους.
-
Άλλη μία φορά, που η εισαγωγική αποδεικνύεται 'μικρή'...
Φίλος θέλει να παραγγείλει...χρόνος αναμονής 3-5 μήνες. Η εισαγωγική αρνείτε να παραλάβει παραγγελία. Κανείς δεν ξέρει τον πραγματικό λόγο. Εικάζω από βαρεμάρα έως μπλέξιμο με ρύπους.
Αλλά όπως και να έχει, απαράδεκτο... -
Πολύ απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται ..Από ρύπους, εξοπλισμό...
-
Μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο. Το αυτοκινητο ήρθε και όσον αφορά το Nconnecta έχει ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό με το προηγούμενο. Δηλαδή πλαίσιο χρωμίου στα παράθυρα έχει (μάλλον χάθηκαν στη μετάφραση και θα εννοούσαν τα πλευρικά στις πόρτες ότι δεν έχει που όντως μόνο στην techna είναι) και A-IVI ΔΕΝ έχει. Περισσότερα όταν το δω από κοντά.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-
Ό,τι τους βολεύει...ο άλλος θέλει να παραγγείλει xtrail 35χιλιάρικα και δεν δέχονται παραγγελία, λόγω του οτι δεν είναι από αυτά που έχουν προπαραγγείλει.
-
Σε όλη την Ευρώπη, Φιλιππίνες , Ταυλανδη έχει a-ivi k εδώ οι δικοί μας με το παλιό...Μας κοροϊδεύουν
-
Τελικά το παρέλαβα χθες το θηριάκι, 1.7 dci n-connecta. Από εξοπλισμό ακριβώς όπως και το μοντέλο με το προηγούμενο μοτέρ, που σημαίνει ότι έχει το χρωμιομένο πλαίσιο στα παράθυρα αλλά και άνοιγμα του χώρου αποσκευών με αισθητήρα κίνησης. Έχει επίσης το προηγούμενο nissan connect αλλά είναι κάτι που το ήξερα..
Εμφανισιακά είναι κουκλί, πάντα μου άρεσε τρελά άλλωστε, ενώ στα 700χλμ που του έκανα από την πρώτη κιόλας μέρα μου έκανε εντύπωση το πολύ καλό μοτέρ, σπιρτόζικο και αθόρυβο για ντίζελ, η πολύ καλή ποιότητα κύλισης αλλά και γενικά η αίσθηση του πολύ πιο καλοφτιαγμένου που σου δίνει σε σχέση τουλάχιστον με το Qashqai J11 που είχα πριν... Οι χώροι επίσης - ειδικά για τους πίσω - είναι τεράστιοι....Το αμάξι είναι φτιαγμένο για ταξίδια...
Άντε με το καλό να το παραλάβουν και όσοι ακόμα το περιμένουν.
ΥΓ: το έχω βγάλει και φωτογραφίες φυσικά αλλά δεν ξέρω πως να ανεβάσω εδώ....
-
Καλοριζικο
-
Καλοτάξιδο! Και εγώ την Τρίτη παραλαμβάνω επίσης το Nconnecta.
Ωστόσο νόμιζα ότι ο πίσω αισθητήρας για το άνοιγμα δεν είναι μέσα στον εξοπλισμό. Ευχάριστη έκπληξη.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nissan X-Trail 2013