Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Περί Station, Estate, Combi (Kombi), Wagon, Break, Avant, Touring, Variant, Tourer
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Περί Station, Estate, Combi (Kombi), Wagon, Break, Avant, Touring, Variant, Tourer
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 14
    • 15
    • 5 / 15
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    65
    292
    2735
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kantoniou last edited by

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:

Στα SW μπορεις και να κοιμηθεις μεσα.Οι διακοπές του 'φτωχου'.

Με προτασεις σαν τα RS6, S4 Avant, 156 κλπ που 'επεσαν' στο τραπεζι,** δεν το νομιζω**.

ΔΕ ΣΕ ΕΝΝΟΩ!!!!!!!!!!

ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΞΕΓΗΣΙΣ!!! Το 'δεν το νομιζω' που εγραψα δεν πηγαινε στο 'μπορεις να κοιμηθεις μεσα' του bill33 αλλα στο 'διακοπες του φτωχου'. Συμπερανα (αυθαιρετα, οπως εκ των υστερων αποδειχτηκε) οτι αν εχεις RS6, S4 ή 156 δεν εισαι αρκετα 'φτωχος' για να κοιμασαι στο αμαξι. Μπραβο σου που το διαψευδεις και διπλο μπραβο για τα ταξιδια. Νομιζω ωστοσο οτι το συμπερασμα μου εξακολουθει να ισχυει για τα 2 Audi.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • G
        georgetabs last edited by

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
        -Στα στέησον δεν μπορείς να φορτώσεις και άρα να αξιοποιήσεις τον κενό χώρο μεταξύ εταζέρας και οροφής, διότι χάνεις την ορατότητα προς τα πίσω. Ή μάλλον μπορείς να το κάνεις αλλά γίνεσαι επικίνδυνος.
        Το αυτό ισχύει με όλα τα αυτοκίνητα.

Μεγάλο λάθος.
        Σαφώς και ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
        Το ότι καλό είναι να το αποφεύγεις, δεν σου αφαιρεί την δυνατότητα!!!!!

Πάντως αν βάλεις 2 πλαστικές καρέκλες πίσω ('του γύφτου') η ορατότητα μια χαρά παραμένει, και χωράνε, ενώ το σεντάν απλά δεν τις παιρνει. Αν δεν σε απαχσχολεί να τις κουβαλήσεις κατανοητό. Όμως όλο και κάποτε θα χρειαστεί, και δεν βλέπω** γιατί ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!!!** Τη στιγμή που μιλάμε για πρώτο αμάξι!!!

-Έχει πράγματι μεγάλο άνοιγμα πορτμπαγκάζ, καταπίνοντας με ευκολία ογκώδη αντικείμενα, όπως τηλεοράσεις 65 ιντσών, 5θέσιους καναπέδες, πιάνα με ουρά, ή μοτοσυκλέτες.
        Υπάρχουν άνθρωποι, που δεν ενδιαφέρονται να μεταφέρουν με το προσωπικό τους αυτοκίνητο, τόσο ευμεγέθη αντικείμενα, οπότε το στέισον τους είναι παντελώς άχρηστο.

Είπα το παράδειγμα με την ομπρέλα...
        Στο σεντάν είχε κολλήσει στην ράχη των πίσω καθισμάτων και έγινα... δύτης!!! (πάλι καλά που ήταν καθαρός ο πίσω προφυλακτήρας...), ενώ στο στέησιον απλά σκύβεις μέσα ολόκληρος ΑΝΕΤΑ.

Καθημερινές καταστάσεις, και όχι ογκώδη... (αντί για ομπρέλα θα μπορούσαν να είναι τα ψώνια από το σουπερμάρκετ, ή η τσάντα με τις πάνες του μωρού...)

-Ο ίδιος ο χώρος αποσκευών, είναι τις περισσότερες φορές ίδιας χωρητικότητας (αν όχι μικρότερος στα στέησον), και ίδιου σχήματος.

Ναι. Γέμισε 100% το πορτμπαγκάζ της 156, και 100% της Σπορτβάγκον.

Λόγω πρόσβασης η Σπορτβάγκον θα γεμίσει πιο οριακά, και αν και 20 λίτρα λιγότερο θα πάρει περισσότερα.

Παρατήρηση: μιλάω για την 156 επειδή την ξέρω πολύ καλά. Αντίστοιχα και στα άλλα αυτοκίνητα βέβαια, σε άλλα λιγότερο, σε άλλα περισσότερο.
        ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ όμως δεν είναι ούτε κατά ελάχιστο πρακτικότερο το σεντάν!!!

-Δεν υπάρχουν διαφορές στην οδική συμπεριφορά, την ακαμψία και άλλους τομείς και αν υπάρχουν είναι ανεπαίσθητες και ανάξιες λόγου.

Συμφωνώ απόλυτα.

-Είπαμε ότι και ο σκύλος σας θα χαρεί σαν πο%στης αμά πάρετε στέησον.

Δεν έχω σκύλο, ούτε και πρόκειται.
        Ο μόνος λόγος που δεν με απασχόλησε!

-Το θέμα στυλ είναι άκρως υποκειμενικό. Σε άλλους από εμάς αρέσουν τα saloon,σε άλλους τα στέησον, καμία συζήτηση επ' αυτού.

Κολοκυθόπιτα!
        Εμένα ανάλογα το μοντέλο μπορεί να μου αρέσει περισσότερο το σεντάν από το στέησιον (οι περισσότερες Μεμβέ και Μερσεντές μέχρι πριν το 'μιλένιο') ή το αντίστροφο.

Άρα βρήκαμε και για ποιούς προορίζονται τα στέησον: για όσους εκτιμούν αυτό το στυλ και θέλουν να μεταφέρουν συχνά ή λιγότερο συχνά ή μία φορά στα 5 χρόνια, ογκώδη αντικείμενα. Ή έχουν σκύλο.

Όπως διάβασες παραπάνω τραγικά λάθος...

Όμως πες μου σε τι ΥΣΤΕΡΕΙ ένα στέησιον βάγκον από ένα σεντάν!!!
        (πλήν της... κολοκυθόπιτας!!!!)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • G

Ο χρήστης kantoniou έγραψε:

Στα SW μπορεις και να κοιμηθεις μεσα.Οι διακοπές του 'φτωχου'.

Με προτασεις σαν τα RS6, S4 Avant, 156 κλπ που 'επεσαν' στο τραπεζι,** δεν το νομιζω**.

ΔΕ ΣΕ ΕΝΝΟΩ!!!!!!!!!!

ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΞΕΓΗΣΙΣ!!! Το 'δεν το νομιζω' που εγραψα δεν πηγαινε στο 'μπορεις να κοιμηθεις μεσα' του bill33 αλλα στο 'διακοπες του φτωχου'. Συμπερανα (αυθαιρετα, οπως εκ των υστερων αποδειχτηκε) οτι αν εχεις RS6, S4 ή 156 δεν εισαι αρκετα 'φτωχος' για να κοιμασαι στο αμαξι. Μπραβο σου που το διαψευδεις και διπλο μπραβο για τα ταξιδια. Νομιζω ωστοσο οτι το συμπερασμα μου εξακολουθει να ισχυει για τα 2 Audi.

ΟΚ, όντως παρεξήγισις!!

Πάντως όλοι όσοι με βλέπουν με την Σπορτβάγκον με κοιτάνε και μου φέρονται σαν να είμαι ο σούπερ λεφτάς, και τελικά την αγόρασα με τα λεγτά του Ίμπιζα, και την συντηρώ με τα τσιγάρα που καπνίζουν, τα ποτά που πίνουν στα κλαμπ, και τα ξενοδοχεία που ΔΕΝ πάω!!!

• M
            madman77 last edited by

Να το ξεφτυλισσω?? Αν ειναι καπιος κ απεχθανεται τα SW και απαραιτητα πρεπει να φορτωσει κατι ογκωδες υπαρχει και η Μπαγαζιερα.... !

Προσωπικα δεν συμπαθω τα SW λογω σχεδιασης και παλιοτερα επειδη ειχαν την ταση να 'καθονται' πισω φορτωμενα...
            Μονο πλεονεκτημα τους το πισω ανοιγμα..

Τα sedan οντως υστερουν σε εργονομια και ογκωδη αντικειμενα..

Για 'λογικες' απαιτησεις ολα βολευονται (ακομα κ το καροτσακι) αλλα αμα θελεις μεσα να βαλεις το μισο σπιτι τοτε δεν σου κανουν..
            Αμα ειναι στις διακοπες να φορτωνω ρηλαξ, στρωματακια, 3 βαλιτσες, ηχητικο, τηλεορασεις κ ενα καρο αλλα μυστηρια κ αχρηστα πραγματα να μου λυπει..
            Το στυλ 'παρε κ αυτο αγαπη μου χωραει!' μου την δινει...
            Τα απαραιτητα κ ειμαστε οκ...

(Οχι δεν εχω παντρευτει ακομα....)

Μια μπαγαζιερα για μενα λοιπον!!

• T
              technik last edited by

Μιας και μιλάμε για όμορφα station...

• C
                cmarin last edited by

Ο χρήστης technik έγραψε:
                Μιας και μιλάμε για όμορφα station...

...και ακριβά επίσης.....

• M
                  markvag last edited by

Ο χρήστης Madman77 έγραψε:

(Οχι δεν εχω παντρευτει ακομα....)

Φαίνεται!!! (κι εγώ συνάδελφος... )

• 0
                    037 last edited by

Γιατι να παρω 4πορτο?

Αφου και το station, τα ιδια 'σκατα' ειναι με ενα 4πορτο, συν του οτι στο station εχεις και εξτρα χωρους και σε αυτοκινητο καθημερινο, οι χωροι προεχουν. Αλλωστε, υπαρχουν πολλα γρηγορα πια στις μερες μας.

Θα μπουμε που θα μπουμε μια μερα ολοι σε ενα τετοιο, ξαπλα για την τελευταια κατοικια μας, καλυτερα να εχουμ ενα απο νωρις για να νοιωθουμε ανετα, οταν φτασει η ωρα αυτη.

station, a car for life and beyond...

• ?
                      A Former User last edited by

Μερικά station είναι πιο αεροδυναμικά από τα sedan και η απόδειξη είναι ότι πιάνουν μεγαλύτερη τελική.
                      Μειονέκτημα είναι ότι ο μεγαλύτερος εσωτερικός χώρος εκτός από δυσκολότερο να θερμανθεί/ψυχθεί λειτουργεί σαν αντηχείο ενισχύοντας θορύβους κύλισης κλπ....!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • P
                        pai-mei last edited by

GeorgeTabs δεν είπα πουθενά ότι υστερούν τα στέησον έναντι των saloon.

Αυτό, που έγραψα είναι ότι υπερτερούν ελάχιστα σε πρακτικότητα, και εξήγησα τους λόγους.

Αυτό το ελάχιστο βέβαια, μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για πολλούς αγοραστές στέησον και σεβαστή η επιλογή τους!!

Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο το πόσο πιο πρακτικά είναι σε σχέση με τα saloon ή τα χάτσμπακ, τα οποία ικανοποιούν πλήρως τις πρακτικές-μεταφορικές μου ανάγκες.
                        Και τα βρίσκω αισθητικά πολύ πιο όμορφα από τα αντίστοιχα station, τα οποία τα βλέπω και ανακατεύομαι...

Είπα και πιο πάνω ότι εξαιρώ sportwagon, και Audis στο θέμα του στυλ.

• E
                          emmanoyhl last edited by

Από μένα δαγκωτό στα SW. Δυστυχώς όταν παράγγειλα το αμάξι μου (opel astra) το αντίστοιχο SW είχε 6 μήνες χρόνο παράδοσης και δεν το επέλεξα. Παρόλο που έχω έναν από τους μεγαλύτερους και πρακτικότερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του αυτοκινήτου μου συχνά μετανιώνω που δεν περίμενα το SW. Όσο κι αν θέλεις να αποφύγεις κάποια πράγματα όταν έχεις παιδιά και μάλιστα μωρά δεν υπάρχει τρόπος να τα αποφύγεις. Μόνο όσοι έχουν παιδιά ξέρουν τι χώρο χρειάζεται ένα μεγάλο καρότσι αναγκαίο το χειμώνα ή όταν το μωρό είναι μερικών μηνών, το παρκοκρέβατο, ο αποστειρωτής, τα γκαζάκια, ματάκια ηλεκτρικά, κρέμες, πάνες, ρουχαλάκια σε αρκετές αλλαξιές ανά μέρα, κρέμες, πούδρες κλπ. Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Αν υποθέσουμε ότι έχει δυο παιδιά που σημαίνει ότι δεν μπορείς να ρίξεις κάθισμα και σου μένει μόνο ο χώρος αποσκευών τα πράγματα γίνονται ακόμα ποιο δύσκολα. Η μπαγαζιέρα είναι λύση υπό προϋποθέσεις καθώς δεν χωράει ογκώδη πράγματα. Κακά τα ψέματα αλλάξανε οι εποχές. Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ τα παιδιά μου λητά στο αμάξι να κάθονται πάνω σε 10 απλωμένες κουβέρτες όπως έκανε ο πατέρας μου όταν είμαστε μικρά και πηγαίναμε για γιορτές στο χωριό κουβαλώντας το μισό σπίτι χωρίς υπερβολές αλλά μόνο με τα αναγκαία. Μην ξεχνάμε ότι κάνει κρύο το χειμώνα!!!!
                          Καλά θα κάνουν οι εργένηδες να τα υπολογίσουν όλα αυτά και να σκεφτούν σοβαρά τι θα επιλέξουν αν δεν έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν συχνά αμάξι.

• P
                            pai-mei last edited by

Παρότι δεν μου αρέσουν, παραδέχομαι ότι τα στέησον έχουν έναν λόγο ύπαρξης, που για πολλούς είναι ουσιώδης.

Θα μπορούσε κανείς να μας εξηγήσει τι λόγο ύπαρξης έχουν τα καρακιτσάτα, μηδαμινής πρακτικότητας κουπέ τύπου Celica;

Αισθητική;;;;;Μπλιάαααχχχχχχχ!!!!!!!!!!

Για την τελευταία Celica ομιλώ. Δε σας φαίνεται εντελώς ξεπερασμένη πλέον;

Οι προηγούμενες και δη κάτι GT-four και Carlos Sainz κερδίζουν το σεβασμό.

• C
                              cmarin last edited by

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
                              Παρότι δεν μου αρέσουν, παραδέχομαι ότι τα στέησον έχουν έναν λόγο ύπαρξης, που για πολλούς είναι ουσιώδης.

Θα μπορούσε κανείς να μας εξηγήσει τι λόγο ύπαρξης έχουν τα καρακιτσάτα, μηδαμινής πρακτικότητας κουπέ τύπου Celica;

Αισθητική;;;;;Μπλιάαααχχχχχχχ!!!!!!!!!!

Για την τελευταία Celica ομιλώ. Δε σας φαίνεται εντελώς ξεπερασμένη πλέον;

Οι προηγούμενες και δη κάτι GT-four και Carlos Sainz κερδίζουν το σεβασμό.

off topic . Αν θες συζήτηση άνοιξε άλλο θέμα. Τελικά μόνο τα χάτς-μπακ έχουν νόημα να υπάρχουν?

• G
                                gfon last edited by

Λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου.

Εξαλλου η γνωμη ειναι σαν τον κ%λο , οπως ειχε πει και ο Κλιντ Ιστγουντ, ολοι εχουν απο μια.

Παλαιοτερα τα στεισιον εχαν λογο υπαρξης , λογο οτι προσφεραν μεγαλυτερο ανοιγμα φορτωσης πιο ψηλα εσωτερικα και αλλα τετοια περι χωρων και ΜΟΝΟ.

Απο την στιγμή που βγηκαν το πολυμορφικα ποιος ο λογος υπαρξης τους ??? σε τι υπερτερουν???

Δεχομαι οτι υπαρχουν πολυ ομορφα sw οπως η laguna, A4 , 156 ,αλλα υπαρχουν περισσοτερα ελλεεινα sw σχεδιασης νεκροφορας, οπως avensis, 6 , astra, focus, vectra ολα τα volvo πραγματικα εκτρωματα σχεδιασης.
                                Aντιστοιχα τα sedan των παραπανω μοντελλων ειναι μια χαρα και ομορφα.

Μιλαμε για μερα με την νυχτα, με μονη διαφοροποιηση το πισω μερος που αλλαζει τελειως.

Aρα για μενα θες χωρους μεγαλους, για μετακομιση καθε ΣΚ παρε πολυμορφικο, αν απλα θες χωρους λογικους με συμβιβασμους στο ανοιγμα φορτωσης sedan, χωρις συμβιβασμους 5πορτο, αυτα γιατί τα ξεχναται??

Τωρα αν σε καποιον αρεσει καποιο sw, απο τα ομορφα, γουστο του και καπελο του, ας το παρει.

• T
                                  techadmin admin last edited by

Ο χρήστης GFON έγραψε:
                                  Απο την στιγμή που βγηκαν το πολυμορφικα ποιος ο λογος υπαρξης τους ??? σε τι υπερτερουν???

Υπάρχουν άνθρωποι που σιχαίνονται τα ψηλά αυτοκίνητα και νοιώθουν ανασφαλείς μέσα σε αυτά. 😉

• ?
                                    A Former User last edited by

Ο χρήστης GFON έγραψε:

Aν και νομίζω κι εγώ ότι τα hatchback έχουν πλεονεκτήματα σε σχέση με τα 4πορτα τα SW είναι κάποια βήματα παραπέρα σε χώρους.
                                    Σε σχέση με τα πολυμορφικά πλεονεκτούν πολύ σε οδική συμπεριφορά αφού είναι αυτοκίνητα και όχι υβρίδια με βανάκι αντίστοιχου ύψους, πλεονεκτούν κάπως σε κατανάλωση λόγω μικρότερης μετωπικής επιφάνειας και βέβαια σε τιμή αγοράς! Δεν μειονεκτούν σε χώρους ούτε σε θέσεις (θυμίζω τα 7θέσια Peugeot SW από πολύ παλιά).
                                    Μειονεκτούν μόνο στο ύψος (ορατότητα και ότι βάζεις το μωρό σου στο κάθισμα χωρίς να σκύβεις και ότι οι αρθροπαθείς υπερήλικες μπαινοβγαίνουν πιο εύκολα χωρίς να λυγίζουν τα γόνατά τους....).
                                    Κι όσο για τα λεγόμενα ειδικά χαρακτηριστικά τα μόνα πολυμορφικά που προσφέρουν πρακτικά χρήσιμη πολυμορφικότητα είναι το Espace που όμως είναι πολύ μεγάλο, μάλλον σαν minivan παίζει, και ακριβό...
                                    Τα αισθητικά θέματα όπως και τα κοινωνικοειδή κλπ τα θεωρώ πιο υποκειμενικά... Για μένα ένα SW σε γενικές γραμμές είναι πολύ πιο όμορφο και σπορτίφ από ένα πολυμορφικό που εμένα (είπαμε είναι υποκειμενικό και δεν εννοώ να επιβάλλω αλλά απλά αναφέρω την άποψή μου!) μου θυμίζει κάποιον που έχει υποκύψει στις ανάγκες της οικογένειας θυσιάζοντας κάθε αυτοκινητική του απαίτηση ή ένστικτο.....

• G

Ο χρήστης kyan έγραψε:

Υπάρχουν άνθρωποι που σιχαίνονται τα ψηλά αυτοκίνητα και νοιώθουν ανασφαλείς μέσα σε αυτά. 😉

Μου έδωσαν για 2 μέρες ένα Μερίβα ως αντικατάσταση για την Σπορτβάγκον.

Καταπληκτικά φρένα, ΤΡΕΛΛΟΙ χώροι, αλλά ΠΛΕΟΥΜΕΝΟ!!!
                                      Θέση οδήγησης εμπνευσμένη από νταλίκα, στα 100 ένιωθα πως πάω με 120-130 από αεροδυναμικούς θορύβους, αντίσταση και... ΚΟΛΥΜΠΙ!!

Στις στροφές έγερνε (δεν τον έπαιρνε όμως, παρότι σε τρόμαζε πως ανα πάσα στιγμή ίσως και να γίνει αυτό!! ).

Η κοπέλα μου το χάρηκε στο οδήγημα ως προς τις διαστάσεις που της φάνηκαν πιο 'εύπεπτες' από της Σπορτβάγκον (όπου όμως έχει τον... επίκτητο φόβο πως αν την γρατζουνίσει, θα γρατζουνίσω εγώ εκείνην!! ) και την ευκολία στο παρκάρισμα.

Όμως ΜΟΝΙΜΩΣ παραπονιόταν πως ανακατεύεται, ακόμα και όταν οδηγούσα αργά!!!
                                      Σημειωτέον πως στην Σπορτβάγκον παρόλο που είναι πιο σκληρή δεν αρχίζει τα παράπονα αν τα λάστιχα δεν αρχίσουν να κλαίνε για αρκετή ώρα...

Οπότε στέησιον - πολυμορφικά σημειώσατε... 1-2-Χ κατά βούληση!!!

Πρακτικότητα - χώροι, ιδίως αν έχεις μικρό πάρκιν στην πόλη, στο πολυμορφικό.

Εμφάνιση - θέση οδήγησης - ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ στην οδήγηση - άνεση μακράν στα στέησιον.

• M
                                        maxmara last edited by

Οι εντυπώσεις μου απο το νέα Α4 Αβάντ - σε σύγκριση με το Passat sedan - είναι οτι σχεδιαστικά το Α4 είναι πιο τολμηρό και μοναδικό. Η επιλογή του συγκεκριμένου ήταν ξεκάθαρα για η μοναδικότητα - σε σχέση με τα σεντάν - και πολύ λιγότερο για την αυξημένη πρακτικότητα.

Η τελευτάια υπάρχει, όχι μόνο για τον μεγαλύτερο όγκο αποσκευών αλλά και λόγο σχήματος. Σε μια μετακόμιση, αλλό να 'χώνεις' κοντά αντικείμενα σε πορτ-μπαγκάζ, και άλλο να 'ακουμπάς' ψηλά και ογκώδη αντικείμενα. Βέβαια, σπάνια κάποιος μετακομίζει.

Ενα άλλο θέμα είναι ο αυξημένος θόρυβος IMHO. Το εσωτερικό ενός SW λειτουργεί σαν 'ηχείο' για θορύβους απο την πίσω ανάρτηση, κτλ. Τα σεντάν - νομίζω - είναι λιγότερο θορυβώδη εσωτερικά.

Αυτά.

• C
                                          cpp last edited by

Τα station επίσης είναι πρακτικά τον χειμώνα όταν πας στο χιονοδρομικό (A4 Avant Quattro) εκτός του ότι πας πολύ πιο άνετα σε σχέση με τζιπ.... ανοίγεις την πίσω πόρτα μόλις φτάσεις και μπαίνεις από κάτω χωρίς να σε κτυπάει ο καιρός και κάνεις τις δουλιές σου ανεμπόδιστα.....
                                          κάθεσαι με την άνεση σου στον flat χώρο αποσκευών και βάζεις μπότες κλπ με την άνεση σου.......
                                          Βάζεις και το ειδικό πλαστικό χαλάκι χώρου αποσκευών και μόλις γυρνάς πίσω τα πετάς όλα έξω με την μια και (την λάσπη μαζί!!!!!)

Να μην πω για την θεωρεία ότι μια κατηγορία γυναικών πέφτει πιο έυκολα με station!!!!!!

• P
                                            pai-mei last edited by

Το πιο 'σωστό' αυτοκίνητο σύμφωνα με τους ευρωπαίους αγοραστές και τους έλληνες ειδικούς δημοσιογράφους είναι ένα στέησον ντίζελ!

Όλοι θα έπρεπε να οδηγούμε στέησον ντίζελ!

Μην αρχίσετε, να χαρείτε τα 'είσαι κολλημένος, προκατειλημμένος απέναντι στα στέησον κλπ'.

Δέχομαι ότι έχουν κάτι να προσφέρουν και αυτά.

Αυτό, που δεν δέχομαι είναι να προσπαθούν να σου επιβάλλουν μία άποψη, αγνοώντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

Για τους δημ/γράφους υποπτεύομαι ότι έχουν τέτοιο κόλλημα με τα στέησον, για μη θεωρηθούν ότι δεν συμβαδίζουν με τις ευρωπαικές κατευθύνσεις. Για αυτό με κάθε ευκαιρία 'απορούμε γιατί υπάρχουν τα σεντάν, και πραγματικά μην κάνετε το τεράστιο λάθος και επιλέξετε σεντάν εφόσον υπάρχει το στέησον, και οι έλληνες με το σύνδρομο της κούρσας (η μεγαλύτερη μ@λακία, που έχει γραφτεί ποτέ είναι αυτό το σύνδρομο της κούρσας), δεν εκτιμούν τα στέησον' κλπ κλπ.

Για σοβαρευτείτε λίγο.

Σεβαστές όλες οι επιλογές.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7