-
cayenne gemballa!!!!ktinos (sti barkiza)
-
Γνωστός μου είχε πάει στην Γερμανία να την οδηγήσει.. Απλά αλλού...
-
Ιδού ένα απο τα πρώτα ίσως νέα Mercedes ML350 που ήρθαν στην Ελλάδα. Εθεάθη στο λιμάνι της Πάτρας να φορτώνεται σε νταλίκα. Σύμφωνα με τον οδηγό της μάλιστα, προοριζόταν για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, και όπως μαρτυρούν και οι πινακίδες του εισήχθη απ' ευθείας απο την Β. Αμερική.
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/panark/36310o
Αρκετά όμορφο απο κοντά, παρ' ό,τι δύσκολα ξεχωρίζει απο το παλιό. Σύμφωνα με τους 4Τ, επίσημα στο Ελλαδιστάν απο το Φθινόπωρο του 2005.
-
Εγώ πάντως από την νταλίκα θα προτιμήσω το Cooper S.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Ιδού ένα απο τα πρώτα ίσως νέα Mercedes ML350 που ήρθαν στην Ελλάδα. Εθεάθη στο λιμάνι της Πάτρας να φορτώνεται σε νταλίκα.Αναφέρω ότι είδα τη νταλίκα με το ML και τα Smart στην παραλιακή στο
ύψος του Φλοίσβου, ρεύμα προς Γλυφάδα, το Σάββατο το βράδυ γύρω
στις 23.30!Επίσης είδα σήμερα στην Κηφισιά Χ5 3.0d με πινακίδες Λαμίας
(ΜΙΝ-1***) και λίγο αργότερα στην Κηφισίας μία νέα 147 jtd 16v πάλι
από Λαμία (ΚΗΑ-33**). Τελικά κάποιοι στην επαρχία σκέφτονται
ευρωπαϊκά. -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Ιδού ένα απο τα πρώτα ίσως νέα Mercedes ML350 που ήρθαν στην Ελλάδα. Εθεάθη στο λιμάνι της Πάτρας να φορτώνεται σε νταλίκα. Σύμφωνα με τον οδηγό της μάλιστα, προοριζόταν για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, και όπως μαρτυρούν και οι πινακίδες του εισήχθη απ' ευθείας απο την Β. Αμερική.http://briefcase.pathfinder.gr/contents/panark/36310o
Αρκετά όμορφο απο κοντά, παρ' ό,τι δύσκολα ξεχωρίζει απο το παλιό. Σύμφωνα με τους 4Τ, επίσημα στο Ελλαδιστάν απο το Φθινόπωρο του 2005.
me k700i τις τραβηξες ?
-
2 cls 350 το ,1 s class 500,1 cl 500 ολα τα παραπανω το σ/κ που μας περασε ολα μαυρα [/list]
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γνωστός μου είχε πάει στην Γερμανία να την οδηγήσει.. Απλά αλλού...Αντε πάλι εσύ ...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Γνωστός μου είχε πάει στην Γερμανία να την οδηγήσει.. Απλά αλλού...
Αντε πάλι εσύ ...
Τι έκανα? (πάλι)
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
me k700i τις τραβηξες ?Πώς ακριβώς καρφώθηκα;
Αναφέρω ότι είδα τη νταλίκα με το ML και τα Smart στην παραλιακή στο ύψος του Φλοίσβου, ρεύμα προς Γλυφάδα, το Σάββατο το βράδυ γύρω στις 23.30!
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
me k700i τις τραβηξες ?
Πώς ακριβώς καρφώθηκα;
φιλαρακι , ξερω πολυ καλα την αναλυση του κινητου μου !!
-
Mercedes Benz CLS-600 (νομιζω) χθες το απόγευμα κατά τις 5:30 - 5:50 με τρελλο πιπίνι στην θεση του οδηγού ανέβαινε την πηγμένη Κιφισού.
Χλιδα και το τουτού και η μικρή
-
Δεν το είδα στην πραγματικότητα, αλλά είναι αρκετά σπάνιο (μόνο 7) ώστε αφού βρήκα τις φωτογραφίες...
McLaren F1 GTR Longtail.
http://haueter.smugmug.com/gallery/135050 -
Χθές στη Μεταμόρφωση, Land Rover Discovery νομίζω, πάντως ήταν από αυτά που έκαναν Camel Trophy γύρω στα μέσα του 90. Αλλά ήταν original απο ελληνική συμμετοχή και είχε τα ελληνικά ονόματα στο μπροστινό φτερό....+σχαρες...+...+....
Φοβερό αυτοκίνητο αν ήταν original όπως φαινόταν.....
Επίσης Opel Record της δεκαετίας του 60, σε φοβερά καλή κατάσταση, βαμμένο ροζ παντού (πολύ καλόγουστο...), ακόμα και στις ζάντες και το εσωτερικό.... ....
Πολύ μερακλής ο άνθρωπος...... -
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Επίσης Opel Record της δεκαετίας του 60, σε φοβερά καλή κατάσταση, βαμμένο ροζ παντού (πολύ καλόγουστο...), ακόμα και στις ζάντες και το εσωτερικό.... ....
Πολύ μερακλής ο άνθρωπος......Ή
-
Σήμερα είδα για πρώτη φορά πεζώ 1007 στο Χαλάνδρι, όταν γερνούσα από την δουλειά με αριθμό ΙΒΡ... και κατακόκκινο, σαν Panda έμοιαζε από μακριά
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...... Θεική απάντηση, kai to emoticon όλα τα λεφτά....
Απλά ήταν του στυλ ροζ Cadillac....ή και Pink Panther Car.... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπα, από κάποια ηλικία και πέρα δεν είσαι π@@@της, μερακλής είσαι!!!
Οπότε ίσως και να είχε δίκιο ο φίλος harisman
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπα, από κάποια ηλικία και πέρα δεν είσαι π@@@της, μερακλής είσαι!!!
Οπότε ίσως και να είχε δίκιο ο φίλος harisman
Ή ναταβτζής. Είδα το Kill Bill ξανά χθες στην τηλεόραση και θυμήθηκα το 'Pussy Wagon'.
-
Χθες απόγευμα, στα Β. Προάστια
Carspotting