-
Ανέφερα την Γερμανία γιατί μόνο εκεί ένοιωσα ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για δημιουργία οικογένειας.
Στην Ελλάδα η εμπειρία μου, έχει δείξει ότι οι γυναίκες είχαν, έχουν και θα έχουν** ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες σε όλους τους τομείς** τις οποίες εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τις καλύψω. Για περίπτωση οικογένειας στην Ελλάδα δεν το συζητώ καν. Αλλά αυτό αφορά την δική μου περίπτωση.
-
Ισχυει καταιγίδα.
Οσο υπαρχει κριση τα θηλυκά εκ φυσεως ψαχνουν προστασία σε πολλους τομεις.
Συγνωμη για το σεξιστικό μου σχόλιο αλλα είναι βιολογικο χαρακτηριστικόΥπαρχουν όμως και καποιες που είναι προσγειωμενες και ρεαλιστριες. Απλα ψαχνεις συνεχως, στατιστικά θα τη βρεις.
Μη κοιμασαι απο τις 10 -
Για ζευγάρι που ερωτεύτηκε κι αγαπιέται, δε χρειάζεται ο άνδρας να καλύψει κάποιες ανάγκες. Τις καλύπτουν από κοινού.
Για ζευγάρι χρησιμοθηρικό (εκείνη τον διάλεξε για το πορτοφόλι του, εκείνος για τον πισινό της), ο άνδρας πρέπει να καλύπτει κάποιες ανάγκες, αλλιώς η μαντάμ θα βρει άλλο μαικήνα-μέγα χορηγό.
Γιατί προδικάζεις ότι ΔΕΝ μπορείς να ενταχθείς στην πρώτη κατηγορία;
-
Η κρίση δεν άλλαξε τίποτα. Απλά το φανέρωσε. Για αυτό τα διαζύγια βροχή....
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Υπαρχουν όμως και καποιες που είναι προσγειωμενες και ρεαλιστριες.
Καλό...
Ναι ξέρω. Πέτυχα και εγώ ορισμένες τέτοιες.Μη κοιμασαι απο τις 10
Και αυτό καλό.
Θα κάθομαι ξύπνιος να κοιτώ το ταβάνι... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Για ζευγάρι που ερωτεύτηκε κι αγαπιέται, δε χρειάζεται ο άνδρας να καλύψει κάποιες ανάγκες. Τις καλύπτουν από κοινού.Για ζευγάρι χρησιμοθηρικό (εκείνη τον διάλεξε για το πορτοφόλι του, εκείνος για τον πισινό της), ο άνδρας πρέπει να καλύπτει κάποιες ανάγκες, αλλιώς η μαντάμ θα βρει άλλο μαικήνα-μέγα χορηγό.
Γιατί προδικάζεις ότι ΔΕΝ μπορείς να ενταχθείς στην πρώτη κατηγορία;
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, αλλά όπως είπα και πριν η ζωή μου δεν μπορεί να καλύψει τις προσδοκίες και τα θέλω μίας μέσης γυναίκας εδώ στην Ελλάδα.
Θα μπορούσα να αναφέρω παραδείγματα, αλλά θα ήμουν εκτός θέματος.
-
Storm@
Το έχεις πάρει πολύ αρνητικά... Έχω φίλο που ναι μεν με δική του δουλειά, αλλά θα έβγαζε περισσότερα αν δούλευε υπάλληλος τόσες ώρες. Και η αρραβωνιαστικιά του κομμώτρια υπάλληλος με 650€. Νοικιάζουν το σπιτάκι τους, πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, και όσο επιτρέπεται και εκδρομουλες πάνε και έξω βγαίνουν. Ξέρουν και οι ίδιοι, ότι ένα παιδί θα τα αλλάξει όλα, αλλά το θέλουν. Φίλος δουλεύει εργάτης στο μετρό και η γυναίκα του επίσης κομμώτρια σε σπίτια. Με το ζόρι κανένα 400ρι αυτή, γιατί έχουν ένα κοριτσάκι. Ζορίζονται τέλος του μήνα, αλλά να τους δεις πόση χαρά έχουν με το παιδάκι τους, αλλά και μεταξύ τους.
Και έχω φίλους ευκαταστατους με κάτι κάμπιες, που οι απαιτήσεις δεν τελειώνουν πότε. Και να πεις ότι τα είχαν και στα πατρικά τους... Μαντήλι να κλάψουν δεν είχαν...
Διαφωνώ όμως και με dimsabas@... Αν εμένα στο σπίτι των γονιών μου ακόμα, μάλλον θα οδηγούσα ότι ήθελα. Ακόμα και εξωτικά πράγματα. -
Άσε μην το ψάχνεις. Η θετική μου ενέργεια έχει απολεσθεί πάνω από 10 χρόνια.
Με αυτά τα θέματα δεν ασχολούμαι πλέον και δεν θέλω άλλα μπλεξίματα.Μόνο που διαβάζω εδώ τα ποσά για ρεύματα, πετρέλαια κλπ... παθαίνω τραλαλά/τραλαλό!...
-
Υπερβολές, για όλα υπαρχει λυση.
https://www.homelike.gr/ygeia-kai-omorf ... stprice.gr
Αντε καλα στεφανα.
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άσε μην το ψάχνεις. Η θετική μου ενέργεια έχει απολεσθεί πάνω από 10 χρόνια.
Με αυτά τα θέματα δεν ασχολούμαι πλέον και δεν θέλω άλλα μπλεξίματα.Μόνο που διαβάζω εδώ τα ποσά για ρεύματα, πετρέλαια κλπ... παθαίνω τραλαλά/τραλαλό!...
Τα βλεπεις μαυρα αλλα δεν ειναι. Σιγουρα υπαρχουν πολλες που ψαχνουν τον σπονσορα τους, αλλα υπαρχουν κ σοβαρα κοριτσια που θελουν να νοικοκυρευτουν, να αγαπησουν κ να αγαπηθουν.
-
Κυρ, με χιλιάρικο μισθό κι όλους τους λογαριασμούς και τα ΕΝΦΙΑ στην καμπούρα σου, σίγουρα θα οδηγούσες κάτι εξωτικό: ηλεκτρικό πατίνι στην καλύτερη!
-
Αφού θα εμένα με τους γονείς μου... Ποιους λογαριασμούς; Τζάμπα φαΐ, τζάμπα ύπνος και 0 λογαριασμοί.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Στο χωριό 300τμ πάνω στο κύμα. Το βαράει βοριάς, το βαράει νότιας, το βαράει μαΐστρος. Και μη συγκρίνεις την Αθήνα με τη Β. Ελλάδα.
Στην πόλη είμαστε ίδια τετραγωνικά με εσένα , πάλι μπροστά στη θάλασσα, αλλά και χωρίς μόνωση με συρόμενα κουφώματα... Ελπίζω του χρόνου με αλλαγμένα κουφώματα να δω διαφορά... Όταν φυσάει ο βαρδαρης κουνιούνται οι κουρτίνες από τη χαραμαδα του ιμάντα από τα εξωτερικά ρολά. Μόνωση δεν ξέρω πως θα κάνω. Γιατί οι τοίχοι εξωτερικά είναι επενδεδυμένοι με μάρμαρο, και δεν είμαι για να ξυλωνω 30μ τρεχούμενα Χ 3 μέτρα ύψος μάρμαρα... Αποκλείεται να βρω και ίδια και σίγουρα θα μανουριασουν στην οικοδομή (και με το δίκιο τους).Υπάρχει λύση εσωτερικής θερμομόνωσης , που αν πιάνουν τα χέρια σου την κάνεις και μόνος σου , αλλά θέλει βάψιμο μετά που επίσης αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις και εσύ .
Εχει η Κνάουφ μονωτικό με κολλημένη γυψοσανίδα από πίσω , που μπαίνει με καρφιά και κόλλα στον εξωτερικό τοίχο από την μέσα μεριά και μετά στοκάρεις και βάφεις . Και επειδή το έχω βάλει σε αρκετές δουλειές , δουλεύει πολύ καλά .
Εννοείται ότι στο ποσό που έδωσα για θέρμανση έχω και ζεστό νερό , αφού ο ηλιακός είναι τριπλής ενέργειας . Γενικά θερμοσίφωνο παίζει να ανάβουμε 5-10 φορές τον χρόνο , σε εποχές που έχει συννεφιά και δεν χρειάζεται θέρμανση .
-
Σιχαίνομαι τη γυψοσανίδα για σπίτι. Την χρησιμοποιώ στο ξενοδοχείο και στα μαγαζιά, που ξέρω από πριν που θα μπει τι. Σπίτι που η γυναίκα μου κρεμάει όπου της έρθει ότι βρει, θα είμαστε δύσκολα.
Για τι πάχος μιλάμε όμως, και με τα σοβατεπί τί κάνουμε; Μην ξηλώνουμε και πατώματα. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα βλεπεις μαυρα αλλα δεν ειναι. Σιγουρα υπαρχουν πολλες που ψαχνουν τον σπονσορα τους, αλλα υπαρχουν κ σοβαρα κοριτσια που θελουν να νοικοκυρευτουν, να αγαπησουν κ να αγαπηθουν.
Δεν τα βλέπω μαύρα. Απλά έχω παραιτηθεί και δεν ασχολούμαι με αυτά τα θέματα.
Σοβαρά κορίτσια ή κοριτσάκια μπορεί να υπάρχουν. Δεν ξέρω. Αυτά είναι για μικρές ηλικίες.
Σοβαρές γυναίκες αμφιβάλλω αν υπάρχουν. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι μετά τα 40 οι γυναίκες ποιο πολύ ασχολούνται με γυψοσανίδες, με θερμάνσεις και όλα αυτά που αυξάνουν την ποιότητα του βιοτικού τους επιπέδου παρά τα αισθήματα, οι αγάπες, οι έρωτες κλπ...
Τρανή απόδειξη το θέμα αυτό.
Από όπου και αν το πιάσεις καταλήγει στα χρήματα, δηλ. στην οικονομική ασφάλεια, στην καλοζωία κλπ... -
Το υλικό βγαίνει σε πάχος 3 και 5 εκ μόνωσης συν 1,25 εκ η γυψοσανίδα . Δηλαδή σύνολο μαζί με τις κόλλες 5 ή 7 εκ . Θεωρώ ότι τα 5 εκ είναι αρκετό για όλα εκτός αν μιλάμε για κρύα κλίματα και βορεινούς τοίχους .
Τα σοβατεπιά βγαίνουν εύκολα και ξαναμπαίνουν . Δεν ξηλώνεις το πάτωμα .
-
μετά τα 40 οι γυναίκες
Εως επι το πλειστον μετα τα 40 ειναι εξαιρετικα δυσκολο μια γυναικα ξαφνικα να ανεχτει εναν μαντραχαλο και να του πλενει τα σωβρακα.Ακομα και αν το τολμησει,στο δευτερο καυγαδακι τον εχει στειλει.
-
Επίσης μετά τα 40 η γυναίκα έχει πάρει απόφαση τη μη δημιουργία οικογένειας
Στο τέλος της δεκαετίας των 30, είναι απεγνωσμένεςSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο καταιγίδας :
Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι μετά τα 40 οι γυναίκες ποιο πολύ ασχολούνται με γυψοσανίδες, με θερμάνσεις και όλα αυτάΣτο καπάκι ο ταξιδευτής:
Το υλικό βγαίνει σε πάχος 3 και 5 εκ μόνωσης συν 1,25 εκ η γυψοσανίδα . Δηλαδή σύνολο μαζί με τις κόλλες 5 ή 7 εκ . Θεωρώ ότι τα 5 εκ είναι αρκετό για όλα εκτός αν μιλάμε για κρύα κλίματα και βορεινούς τοίχουςΜιλάμε ο ταξιδευτης είναι πάντα σε ετοιμότητα. Ποσταρει πιο γρηγορα και απο την σκιά του.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ