-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλημέρα σε ολους,
Πρόσφατα ήρθε στην κατοχή μου ένα Nissan 200sx το οποίο βέβαια δεν είναι και στη καλύτερη κατάσταση. Παρ όλα αυτά γνωρίζω ποσό καλό σκαρί έχει το αυτοκίνητο αυτό όποτε αποφάσισα να του κάνω τα μαζέματα που χρειάζονται και να το κρατήσω. Παρ όλα αυτά ειμαι σχετικά νέος οδηγός και αυτό είναι το πρώτο μου ιδιόκτητο όχημα και για να μη μου λέει το κάθε συνεργείο τα δικά του αναρωτιόμουν μήπως υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να δώσω προσοχή εφόσον θέλω να φτιάξω το συγκεκριμένο όχημα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για τις ελάχιστες πληροφορίες,
-
Σέρβις στην τουρμπίνα, αλλαγή αμορτισέρ, ένα καλό σέρβις με ιμάντες, αντικατάσταση στα αναλώσιμα (τακάκια, λάστιχα, δισκόπλακες, ντεμπραγιάζ). Όλα αυτά ΑΝ χρειάζονται αλλά εφόσον ήταν παραμελημένο, λογικά θα χρειάζονται.
-
Σε ευχαριστώ πολύ dimsabas , εχω την εντύπωση ότι η τουρμπίνα είχε αλλαχτεί!
-
Δυσκολο και απροβλεπτο αυτοκινητο για νεο οδηγο και οχι μονο, καταλαβαινω την καυλα σου αλλα ξανασκεψου το.
-
Ηλίας Α, γνωρίζω πως έχεις δικιο απλά το αμάξι αυτό έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξια γι αυτό και το απέκτησα.
Ευχαριστώ, -
Aν δεν γνωρίζεις κάτσε και ψάξου στο νετ και βρες ότι πληροφορία μπορείς για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα υπάρχουν και ξένα φόρα αποκλειστικά για το 200sx. Mην πας με κλειστά τα μάτια σε συνεργείο και πεις απλά να σου κάνουν γενικό σέρβις. Καλύτερα βρες εσύ τι ανταλλακτικά θα χρειαστεί, παρ τα μόνος σου και μετά πήγαινε.
-
Μεταξύ των προαναφερθέντων, άλλαξε και όλα τα φίλτρα & υγρά (λάδια, βαλβολίνες, υγρά φρένων - συμπλέκτη - υδραυλικού τιμονιού, παραφλού, με καθαρισμό ψυγείου) για να είσαι σίγουρος με αυτά, πάντα στις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
Αμαξάρα!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πωπω, αμαξάρα όντως! Καλότάξιδο!
Υπάρχει και κάποιος -αν είσαι- Αθήνα που είναι τρομερά έξπερτ σε αυτά (κάνει και βελτιώσεις φουλ), αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ όνομα γμτ...εντιτ: νομίζω αυτοί είναι.
-
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, θα σας ενημερώσω μόλις εχω νέα για το αμάξι
-
Αμαξάρα, πίσω κίνηση και Japan ζηλεύω.
Επισκευάζοντας ένα Nissan 200sx turbo.