-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
25650. Δεν έχει αλλάξει κάτι όσο γνωρίζω.Ο τόσος ενθουσιασμός από το πρώτο σου ποστ...
Χιούμορ ήτανε; Αν ναι, δεν το κατάλαβα ούτε εγώ. Αν όχι, δεν ήταν ωραίο αυτό που του έγραψες.
Μπήκε ο φίλος κατενθουσιασμένος για το καινούργιο του αμάξι και εσύ τον πήρες από τα μούτρα;
Τι φάση; Έχεις κάποιο άλλο αμάξι εσύ και το είδες ανταγωνιστικά προς το δικό σου;Χιούμορ ήταν ναι... Και προσωπικά δεν βλέπω τα αμάξια ανταγωνιστικά... οπαδικα ειμαι Άρης... ούτε χοντα ούτε τουοτα ούτε φιατ...
-
Οκ,φίλε μου...σεβαστό το χιούμορ σου,αλλά προφανώς όχι πετυχημένο! Οι άνθρωποι ενθουσιάζονται, τα ρομπότ όχι...κι ο ενθουσιασμός τους είναι τόσο μεγάλος, όσο και τα συναισθήματα που τους δημιουργούνται,γι αυτό και συνοψισα, καθ'υπερβολή,με το 'αχ έρωτα'! Όταν το αμάξι σου σε κάνει, όπως τον sargus, εμένα κι άλλους ανά τον κόσμο,να κάνεις εξτρα χιλιόμετρα,θεωρητικά άσκοπα,αν κι ο σκοπός είναι συγκεκριμένος, προφανώς σου προκαλεί συναισθήματα που λίγα άψυχα αντικείμενα στον κόσμο μπορούν να σου προσφέρουν! Ε αυτό είναι αρκετό,τουλάχιστον για μένα, για να ενθουσιαστώ!
-
Και εγω πάντως χιουμορ έκανα, αποτυχημένο βεβαια, μου ήρθε φλασιά ένα βιντεάκι.
Αυτοκινητάρα έχεις. Αν ψαξεις πιο πίσω το εκθιάζω συχνά πυκνα.Μ αρεσει τρελά, και σε κοκκινο κιόλας που το εχω δει απο κοντά και είχα κολλήσει και το κοίταζα.
Η θέση οδηγησης του είναι η καλυτερη στην αγορά. -
Ο χρήστης imakis έγραψε:
Λοιπόν, παίδες, παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε ένα κόκκινο hatcback sport, έχω κάνει ήδη 500 χιλιόμετρα κι αυτό που έχω να πω με μια φράση είναι ότι το αυτοκίνητο είναι...τανκ!!!Μπαίνεις μέσα και νιώθεις ανίκητος(δεν είσαι, αλλά έτσι νιώθεις)!!!Έκανα τα απαραίτητα ανοίγματα σε αυτοκινητόδρομο, όπου με εντυπωσίασε η σταθερότητα του κι οι ρεπριζ του!!!Έκανα και μια ανάβαση, όπου πήγαινε τρένο στις στροφές! Και με την χρήση του econ είμαι μόλις στα 5,7l/100km!!!! Η τεχνολογία του είναι γαμάτη, η εμφάνιση του είναι...πως να το χαρακτηρίσω όταν δυο ντελιβεράδες παραλιγο να τρακάρουν γυρνώντας να το δουν κι ο τρίτος σχεδόν έβαλε το κεφάλι του μέσα; Για να μην αναφερθώ στο τι γίνεται στα φανάρια...από πεζούς κι οδηγούς!!! Αχχχχ...έρωτα!!!Καλοτάξιδο!!Τελικά η χαρά της απόκτησης ενός καινούριου αυτοκινήτου είναι απερίγραπτη για τους περισσότερους από εμάς!Όποτε μπορέσεις, βάλε φωτο από τον ''έρωτα''
-
@imakis Καλοτάξιδο να το χαρείς όσο του αξίζει!
-
Και μία τελευταία σκέψη πριν επανέλθω με φώτο...αναρωτιόμουν γιατί δεν είναι γεμάτοι οι δρόμοι μας με αυτό το μοντέλο!'Δεν μπορεί,θα φταίει ο Σ', σκέφτηκα στην αρχή.'Δεν το διαφημίζει, είναι ακριβό,δεν έχει καλό after sales κλπ'.΄Όσο όμως το επεξεργαζόμουν κατέληξα ότι φταίει κάτι άλλο...τα μνημόνια!!!Όχι, όμως με την οικονομική τους σημασία, το γεγονός δηλαδή του ότι έχουν μειώσει την αγοραστική μας δύναμη, αλλά με την εγκεφαλική τους σημασία, το ότι αποδεικνύουν δηλαδή τον χαζό μας τρόπο σκέψης, που μας οδήγησε σε αυτά!Κι εξηγούμαι...έχουν γεμίσει οι δρόμοι μας με ένα μοντέλο σχεδόν 3000€ ακριβότερο,με χειρότερες επιδόσεις, μεγαλύτερη κατανάλωση, μικρότερους χώρους, λιγότερη τεχνολογία, ημιάκαμπτο πίσω άξονα κλπ, απλά και μόνο επειδή φέρει το αστέρι της Μερσεντές(μιλάω για την Α180)...κάτι που για τον νεόπλουτο, μικροαστό Έλληνα είναι σύμβολο μεγαλείου!Οπότε...μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος, καθώς εμείς θα απολαμβάνομε τις βόλτες μας με το Honda!!!
-
Ακριβως έτσι.
Αυτός ο ναρκισισμός που υπάρχει στην κοινωνία δεν υπάρχει, εχει γίνει το κέντρο όλων των επιλογών. Δεν υπάρχουν επιλογές με βάση τη λογική.
Μεγάλωσα σε άλλη κοινωνία και πλεόν είναι τελείως αλλιώς.
Όλοι είναι πλέον τα λεγόμενα' ποζέρια', ψεύτικες φωτογραφίες χαράς και μεγάλης ζωής μήπως και τους βρουν ομορφους και ζηλέψουν, η ζήλια των άλλων τρέφει τον εγωισμό τους, ψεύτικη ομορφιά, ψεύτικη προσωπική ευδαιμονία.
Να τη και η βασική Α class ως κερασάκι.
-
Μεγάλη κουβέντα χωρίς αρχή και τέλος ανοίγεις! Να γράφουμε μέχρι να πέσει ο σέρβερ........
Ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν το 2008 όταν αγόρασα το 6. Πώς γίνεται να βλέπεις τόσες bmw 320 και κανένα mps;;;;;; -
Ο χρήστης imakis έγραψε:
Και μία τελευταία σκέψη πριν επανέλθω με φώτο...αναρωτιόμουν γιατί δεν είναι γεμάτοι οι δρόμοι μας με αυτό το μοντέλο!'Ο νο1 λόγος πιστεύω είναι ότι εχει 9 μήνες αναμονή από την παραγγελία.
-
Όντως, θα πέσει ο σερβερ αν μιλησουμε για αυτο το θέμα.
Παλιά εξετάζοντας δείκτες εισοδημάτων το πόσο ψώνια είναι οι ελληνες δεν λέγεται. Ζουν σε οικονομικό όριο στα πάντα. Ουτε δεκάρα τσακιστή δεν έχουν αποταμιεύσεις για τα παιδιά τους ή για καποιο πρπβλημα.
Αλλα ακριβα κινητά και καλα αυτοκίνητα αγοράζουν. Σε οποιαδήποτε στραβη χανουν περιουσίες.Μετα τα χοντα και τα μπαλονια τους ξυνίζουν. Αν δείτε την πραγματικη αγοραστική δυναμη μας προσφέροντας στα παιδιά μας ότι και οι άλλοι στην υπόλοιπη ευρωπη, ολοι μπαλονια θα αγοραζαν και πολυ θα τους είναι
-
-
Μιλάς με γρίφους γέροντα (μπορεί να σε ζαλισε η εξουσία που σε έχρισα πρωθυπουργό ),τι είναι αυτά τα μπαλόνια για τα οποία ομιλείς?
-
Φυσικά το baleno
-
- 9 μήνες αναμονή
- Κακή φήμη του αντιπρόσωπου
- Καμία διαφήμιση
- Εκκεντρική εμφάνιση
Νομίζω γιαυτό δεν κυκλοφορούν πολλά
-
Αυτα που λετε ισχυουν για τον κλασσικο Ελληνα που θελει να πουλησει μουρη και αγοραζει bmw mercedes. Εχω το civic λιγοτερο απο ενα μηνα και οπου παω το κοιτανε σαν να ειναι bugatti. Δεν συζηταω για τους οδηγους των φτιαγμενων-γυαλισμενων ek που μου παιζουν τις κορνες και τα φωτα απο μακρυα. Πιστεψτε με οι κατοχοι honda δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις παραπανω μαρκες!Αποψη μου, συγνωμη αν θιγω καποιον!
-
Ο χρήστης Rapture έγραψε:
- 9 μήνες αναμονή
- Κακή φήμη του αντιπρόσωπου
- Καμία διαφήμιση
- Εκκεντρική εμφάνιση
Νομίζω γιαυτό δεν κυκλοφορούν πολλά
Σωστά όλα αυτά. Ειδικά το πρώτο και το τέταρτο είναι τα πιο αποτρεπτικά πιστεύω.
Όμως μετά από σχεδον 2 χρόνια απο την παρουσίαση του έχει 9 μήνες αναμονή;
Τραγικό μου φαινεται... -
Οχι μονο τα γερμανικά
Εδω γνωστός μου με 1200 ευρω μισθό και γυναίκα με πολυ ζόρι στα 1000 ευρω, με ενοικια και πολλά πάγια έξοδα, θέλει το qq στα 23.000 €, είναι μουρατο αυτοκινητο λεει σε βλεπει ο αλλος και σε θαυμάζει , θα βοηθησει και ο πεθερός του. Θα του φάει τη σύνταξη του ανθρώπου. Στην τράπεζα για ωρα αναγκης τίποτα. Κανα 100ρικο μόνο.
Πανάκριβα πουκάμισα και ρολογια είναι το must του και μόνο αυθεντικά αρώματα.Αν το καλοσκεφτεις οντας ωραιο αυτοκίνητο το qq, αναβαθμιζει την εικόνα της γειτονιάς, αυτος πιεζεται οικονομικά για να προσφερει ωραίο θέαμα στα μάτια μας.
Προσωπικά τον ευχαριστώ πολύ για τη θυσία που κάνει προς το γενικό καλό της γειτονιάς.
@τι μπαλονι, τι μπαλένο
-
Η εμφάνιση όντως είναι αμφιλεγόμενη αλλά ρε παιδιά πως γίνεται το civic στα μάτια των περισσότερων να φαίνεται «καγκουρικο» ενώ το CHR που το πίσω μέρος του είναι καρμπόν στα δικά μου μάτια με αυτό του civic αλλά πιο ψηλό (άρα και πιο άχαρο κατ’ εμε) να θεωρείται ντιζαινάτο; Επίσης στα 22500 το σεντάν απορώ πως δεν έχει ξεπουλήσει μιλάμε για πολύ αμαξι σε αυτά τα λεφτά. Για μένα εκτός από την SUVομανία που μαστίζει τη χώρα, φταίει το μηδαμινό μάρκετινγκ, η παντελής αδιαφορία του δικτύου της Honda στην Ελλάδα για πωλησεις. Αλήθεια δεν μπορω να θυμηθώ έστω και μια διαφήμιση της Honda στην τηλεοραση. Δεν θυμαμαι αν στο νήμα αυτό έχω γράψει τι τράβηξα για να παρω το αμαξι (λογικά θα το έχω κάνει) ειδικά σε μια έκθεση λες και δεν ήθελαν τα λεφτά μου ένα πραμα, ευτυχώς ο εξαιρετικός πωλητής στα κεντρικά του Σ με κέρδισε και το απεκτησα.
Βέβαια όλα αυτά ίσως βγαίνουν υπέρ των κατόχων αφού έχουμε ένα «σπάνιο» αμαξι και όπως εχουμε αντιληφθεί γινεται αντικείμενο θαυμασμού στον δρόμο.
-
Εμένα πάντως μου αρέσει. Να το χαίρεστε όσοι το αγοράσατε.
-
Honda για εμενα σημαινει:
Αξιοπιστια,που εχει σε βαθος χρονου οχι 5ετια οπως αλλα.
Βελτιωση.
Χαμηλη καταναλωση για τα κυβικα του.
Πρακτικοτητα οπως παλιοτερα πχ magik seats,επιπεδο πατωμα κτλ.
Σπορ κ γενικα ξεχωριστες κατασκευες για αυτο που φτιαχτηκαν.
Ημουν Θεσσαλονικη για δεκα μερες κ ειδα 4 καινουργια Civic,σε μπλε-ποντικι-μαυρο κ ακομα ενα στο χρωμα του παγου αν το λεω καλα.
Πολυ εντυπωσιακο αμαξι ξεχωριζει απο μακρυα κ μολις το βλεπεις στον καθρεφτη σου νιωθεις την 'απειλη' οτι πλησιαζει κατι πολυ δυναμικο.
Να τα χαρειτε οσοι τα εχετε κ οσοι σνομπαρουν τα Honda αυτοι χανουν.
Νέο Honda Civic 2017