-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
... και εκ τοτε, πριζω κόσμο. -
Αφού σας αρέσει κατα βάθος. Το τραβάει ο οργανισμος σας.
Με το που βλέπετε νέα δημοσίευση στο νημα πεφτει κατακλυσμός απο κλικ.
Σταματάτε ότι κάνετε και μπαίνετε στο νήμα.
Λέτε παντού πως δεν σας αρέσει το αυτοκίνητο και είναι χάλια, αλλά όταν είστε μόνοι σας, βάζετε φωτογραφίες του στην οθόνη και γλύφετε την οθόνη.
Αν μάλιστα είναι σε κανένα ωραίο χρωματακι το βρίσκετε και πιο νόστιμο.
Σας πείραμε χαμπάρι κύριοι, αυτοι είστε , -
Τζα!!!
Τιποτα, απλα ηθελα να ανεβασω τις προβολες του νήματος.
Δεν ειχα να γραψω κατι.
-
Τί παλικάρι είσαι εσύ!!!!!!!
Μόλις κλείσεις τα 10 να μας το πεις, έτσι;;;; -
Μπαλένε, να το κόψεις αυτό που παίρνεις, γιατί σε χαλάει...
-
Βρε αφηστε τα σαπια. Τετοια σας αρεσουν, κουνατε την ουρα σας καθε φορα που είναι κόκκινο το νήμα του μπαλονιού
Εβλεπα το νημα της Honda , λέει 221χιλ προβολες απο το 2006
Το νήμα του μπαλονιου, 192 χιλ απο το 2015.
:iconcoolΣτα της οθονης είχα έμπνευση αυτην την είδηση που μου εστειλαν και γελαγα με την ψυχη μου
https://m.luben.tv/stream/170350
Δεν παταω πλεον το θυροτηλεφωνο, σφυριζω να μ ανοιξουν.Σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα;
https://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/25981Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ πλάκας και spam και, δυστυχώς, φαίνεται ότι την ξεπερνάτε. ΔΕΝ κάνουμε posts για την πλάκα μας, διότι έτσι επιβαρύνονται οι servers. [Admin]
-
-
Admin είσαι για γέλια. Οι άπειρες σελίδες από ευχολόγια (τι έχουν δουλειά σε ένα αυτοκινητιστικό forum; Γεμίζουν τους σέρβερζ), ανούσια shitposting χωρίς τεκμηρίωση και καυγάδες για το 0,1L/100km που δεν καταλήγουν πουθενά δεν γεμίζουν τους servers, το 1 (ένα) χιουμοριστικό ποστ του Λαπ γεμίζει τους servers. OK.
Κύριε Jorge_greek, κερδίσατε επάξια μια βδομάδα διακοπών από το Forum. Όταν θα ιδρύσετε δικό σας αυτοκινητιστικό περιοδικό και forum, θα μπορείτε να θέτετε τους δικούς σας κανόνες. Έως τότε θα είστε αναγκασμένος να ακολουθείτε τους υπάρχοντες. Η εναλλακτική είναι να μην συμμετέχετε στην διαδικτυακή κοινότητά μας. Ο λόγος που έγινε η παρατήρηση είναι ότι το spamming απαγορεύεται. Με τον ενδιαφερόμενο έχουμε ήδη επικοινωνήσει. Η δική σας παρέμβαση ήταν άστοχη και αναίτια. Τα λέμε ξανά σε επτά (7) ημέρες. [Admin]
-
Ας είμαστε λίγο κόσμιοι στις εκφράσεις μας.
Ποστ για να σπάμε πλάκα και να χάνονται οι οποίες πληροφορίες ανάμεσα σε άχρηστες σελίδες δε βοηθάνε κανένα, άλλο πράγμα το χιούμορ.πάντως το φόρουμ έχει μεγάλη ανάγκη αναβάθμισης, το login μέσω browser έχει καταντήσει περιπέτεια, ενώ τις περισσότερες φορές το tapatalk είναι πρακτικά άχρηστο, κι όσο και να περικοπούν τα άχρηστα ποστ ή να γράφουμε σύντομα τηλεγραφήματα, δεν σώζεται η κατάσταση...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... brid-video
Σφεντόνα το hybrid. Δεν είχα δει τις επιδόσεις του
-
Προς balenaκηδες και λοιπούς σουζουκοβιους: παίζει ρόλο από ποια αντιπροσωπεία θα αγοραστεί το baleno ; Πήγα Κορφιάτη και μου είπε για την απλή έκδοση πρέπει να περιμένω 2 μήνες...
-
Ο χρήστης n2112 έγραψε:
Προς balenaκηδες και λοιπούς σουζουκοβιους: παίζει ρόλο από ποια αντιπροσωπεία θα αγοραστεί το baleno ; Πήγα Κορφιάτη και μου είπε για την απλή έκδοση πρέπει να περιμένω 2 μήνες...Ποιοί μπαλενακηδες;;;;;; ένας είναι που το αγόρασε και ένας ακόμη που δεν το έχει, αλλά έπεισε τον άλλον που το αγόρασε!!!!!!
Δεν παίζει ρόλο το κατάστημα. Όλοι βλέπουν τις ίδιες διαθεσιμότητες και κάνουν τις κρατήσεις. Διαφορές μπορείς όμως να βρεις στην τελική τιμή ή στα δώρα. -
ευχαριστώ για την απάντηση... τουλάχιστον αυτός που το πήρε έμεινε ευχαριστημένος; Πάντως δεν καταλαβαίνω το κράξιμο στο baleno..δηλαδή το yaris είναι πιο όμορφο; Η το μικρά που είναι σα βάτραχος; Σοβαρά τώρα;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Προς balenaκηδες και λοιπούς σουζουκοβιους: παίζει ρόλο από ποια αντιπροσωπεία θα αγοραστεί το baleno ; Πήγα Κορφιάτη και μου είπε για την απλή έκδοση πρέπει να περιμένω 2 μήνες...
Ποιοί μπαλενακηδες;;;;;; ένας είναι που το αγόρασε και ένας ακόμη που δεν το έχει, αλλά έπεισε τον άλλον που το αγόρασε!!!!!! [emoji38]
Δεν παίζει ρόλο το κατάστημα. Όλοι βλέπουν τις ίδιες διαθεσιμότητες και κάνουν τις κρατήσεις. Διαφορές μπορείς όμως να βρεις στην τελική τιμή ή στα δώρα.[emoji3][emoji3]
Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης n2112 έγραψε:
ευχαριστώ για την απάντηση... τουλάχιστον αυτός που το πήρε έμεινε ευχαριστημένος; Πάντως δεν καταλαβαίνω το κράξιμο στο baleno..δηλαδή το yaris είναι πιο όμορφο; Η το μικρά που είναι σα βάτραχος; Σοβαρά τώρα;Το άκρον άωτον της ομορφιάς...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ignis είναι αυτό αδερφέ...
-
Το ξέρω ξάδερφε, εσύ ανέφερες για το Yaris και το Micra πριν 2 μηνύματα και γω πόσταρα τον πισινό του Ignis....
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το baleno μίλησα.αυτο σύγκριναν με το yaris και το micra.το ignis που κολλάει; Ναι κι αυτό χαλιά ειναι
-
Κατά την προσωπική μου άποψη και το Yaris και το Micra είναι σαφώς ομορφότερα από το Baleno. Ειδικά το Micra!
Και κατά γενική ομολογία το design δεν συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματα του Baleno...
Από εκεί και πέρα, όπως λένε και οι άγγλοι beauty is in the eye of the beholder.
Αν εσένα σου αρέσει, εμάς μας περισσεύει! -
Μήπως κοιτάς κάποιο ιδιαίτερο χρώμα; Μου κάνει εντύπωση ότι έχει τέτοια διαθεσιμότητα. Μήπως περιμένουν το facelift? Σου είπαν ποτε αλλάζει το μοντέλο;
Αν δεν θέλεις κράξιμο ή ειρωνεία πρέπει να αγορασεις κάποιο που βρίσκεται στις top
επιλογές όπως φιέστα ή κάποιο vag
Έχεις τσεκάρει τα καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα στο car? Έχει μπόλικα.
Suzuki Baleno II