-
Φιλε Στεφανε δεν εχω χασει καμια ψυχραιμια,το αντιθετο μαλλον εσυ δεν θυμασαι αυτα που γραφεις.
Εσυ ανεφερες για Λαντζα εργασιων και εγω απλα σου απαντησα σε αυτα που θεωρεις εσυ λαντζα εργασιων,που δεν ειναι καμια λαντζα αλλα ολα τα προβλεπωμενα,και ναι Αγαπητε Στεφανε,και ζαντες θα κανω και μοτερ θα κανω,αλλα και ο υπαλληλος αν το κανει θα πρεπει να πληρωθει και το μισθο του και ολα τα υπολοιπα,γιατι εγω ειμαι απο πανω απο την δουλεια μου 14 και 16 ωρες την ημερα,και το Σαββατο και την κυριακη αν χρειαστει,και το ξερουν παρα πολλοι αυτο εδω και τοσα χρονια που με γνωριζουν.
Και επειδη ανεφερες και μαρκες οχηματων,για εμενα αλλα και για τους περισσοτερους συναδελφους μου δεν παιζει κανενα ρολο η μαρκα.αλλα η κατασταση του οχηματος και τι εχουμε να αντιμετωπισουμε,και το πακετο που θα γινει.
Σε κανενα ποστ μου δεν αναφερθηκα σε συναδελφους μου,οποτε το εκλαμβανω ως ατοπο το σχολιο σου για την αντυσυναδελφικοτητα,και γενικοτερα αποφευγω να σχολιαζω τι κανουν αλλοι συναδελφοι μου.
Στο εξηγησα και εγω αλλα και αλλα παιδια παραπανω παμπολες φορες αλλα θα στο πω αλλη μια υπαρχουν διαφορα κεραμικα υλικα και διαφορες τιμες για την αγορα τους,οπως και για την διαρκεια τους,ειναι μεγαλη κουβεντα που θελουμε ωρες οι και μερες για να την αναλυσουμε.
Εγω δουλευω ενα συγκεκριμενο υλικο που εχω αναφερει την μαρκα του και δεν θελω να το αναφερω συνεχεια για μην θεωρηθει διαφημισει,τι υλικο δουλευει ο συναδελφος μου και ποσο το αγοραζει δεν ωφειλω να το ξερω,αν ομως σε αυτα τα χρηματα που ανεφερες εβαλε το υλικο που δουλευω εγω την ιδια μαρκα με την ιδια εργοστασιακη εγγυηση και μαλιστα στο μισο κοστος τοτε καλα κανεις και το αναφερεις.
Αν ομως μου συγκρινεις παλι ανομια προιοντα τοτε δεν εχω να σου απαντησω κατι πανω σε αυτο,και για να το καταλαβεις θα στο πω αλλη μια φορα,υπαρχει υποτιθεμενο κεραμικο στο ebay με 5€ και υπαρχει και κεραμικο με πολυ μεγαλυτερη πολαπλασια τιμη απο αυτο,οποτε να μου συγκρινεις ομοια υλικα σε παρακαλω πολυ για να μην δημιουργεις λαθος εντυπωσεις.
Τελος οσο για το οτι αναφερω τα 150€,που για κανενα λογω δεν το κανω για να διαφημισω τα πακετα μου οπως αναφερεις,που θεωρω οτι στους περισσοτερους detailer,απο εκει ξεκινανε οι τιμες των πακετων τους,το ανεφερα γιατι δεν ανεφερες σε κανενα ποστ σου αυτες τις τιμες και μονο τα 1000€ ανεφερες,τα οποια σημειωτεων εσυ ηρθες και ζητησες τα συγκεκριμενα πακετα,που στην πραγματικοτητα ενα πακετο προστασιας ξεκιναει απο τα 150€,οπως και μου ζητησες μετα να το γυαλισεις εσυ και να μου το φερεις να σου εφαρμοσω το υλικο και φυσικα σου απαντησα οτι αυτο δεν μπορει να γινει γιατι ειναι προβλεπωμενη η εργασια που πρεπει να γινει για το συγκεκριμενο υλικο και να ακολουθηθουν επακριβως τα βηματα για να εχει και την εγγυηση του.
Και φυσικα μετα εγιναν ολα αυτα ποστ δημοσια απο μερους σου,χωρις να ξερεις κοστολογια και συγκρινωντας ανομοια συνεχως προιοντα και εργασιες.
Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
Αυτα απο μερους μου. -
Κοίτα να δεις...αν νομίζεις ότι οι συγκρίσεις γίνονται με περιπτώσεις 'κεραμικό του ebay των 5€' έναντι της δουλειάς σου, τότε υποτιμάς τόσο τη δική μου όσο και τη νοημοσύνη των υπολοίπων εδώ μέσα. Ούτως ή άλλως το κάνεις βασικά θεωρώντας de facto ότι δεν έχουμε εικόνα της φορολογίας, του μεροκάματου, της εργατοώρας, του κόστους των υλικών κοκ.
Με το συνάδελφο στη Γλυφάδα μπορεί την ίδια μάρκα να μη χρησιμοποιείτε αλλά το αποτέλεσμα το έχουμε δει και είμαστε σε θέση να το κρίνουμε. Στο μέτρο του δυνατού φυσικά αφού πρόκειται για κάτι που θέλει χρόνο για να φανεί αλλά αυτό ισχύει και για το δικό σου προϊόν.
Επομένως ναι, υπάρχει iphone/Galaxy, υπάρχει και MLS εκεί έξω. Πίστεψε με ο συνάδελφος σου που ζήτησε 600€ δεν είναι MLS κι ας είσαι εσύ iPhone. Επίσης εδώ συζητάμε για συγκεκριμένες δουλειές. Κεραμικό 3-5ετους διάρκειας σε νέα οχήματα. Εξ' ου και καμία αναφορά στις υπηρεσίες των 150€ που ένιωσες τέτοια ανάγκη να επαναλάβεις τη διαθεσιμότητά τους.
Όπως βλέπεις πάντως ελάχιστοι έχουν αποδεχτεί ως λογικά τα κόστη που αναφέρονται κι αυτό κάτι πρέπει να λέει. Είτε είμαστε υπάλληλοι, είτε ΕΕ, είτε απλά κερδίσαμε το Τζόκερ, τα κοστολόγια είναι υψηλά ακόμα και για μια τέτοια premium υπηρεσία που απευθύνεται σε λίγους.
-
Μια χαρά είναι τα κόστη για την ποιότητα δουλειάς και για το χρόνο που θα κερδίσει κάποιος πηγαίνοντας σε έναν ειδικό. Οποίος έχει χρόνο τον χαλάει με πλύσιμο και detailing και ότι άλλο θες. Φίλος λέει ότι είναι αγχολυτικό.
Εγώ έχω καμία 10αρια χρονια να πλύνω το αμάξι γιατί δεν έχω χώρο και πλέον χρόνο να ασχοληθώ.
Πάω σε επαγγελματίες όπως ο Πλάτωνας για να αγοράσω ότι καλύτερο σε περιποίηση υπάρχει γλιτώνοντας δικό μου χρόνο που τον αξιολογώ ακριβότερα από το χρόνο/δουλειά του Πλατωνα και του κάθε Πλατωνα. Και πάω και σε κοντινούς μου επαγγελματίες γιατί το να πάω στην αλλη άκρη της πόλης για 100-200 ευρώ φθηνότερα εγώ τα κοστολογω ακριβότερα του χαμένου χρόνου μου και της κυκλοφορίας του αμαξιού περα δώθε μέσα στην πόλη. -
Το οτι εφερα για παραδειγμα τα υλικα του ebay δεν σημαινει οτι προσπαθω να υποτιμησω την νοημοσυνη κανενος.
Σε προηγουμενο ποστ μου σου εφερα παραδειγμα κοστους αντιστοιχων υλικων και μαλιστα αυτου που αγορασες εσυ στα 80€ με αντιστοιχο υλικο που διαθετει η εταιρεια που δουλευω εγω και το δικο της στοιχιζει 145€.....κανε την πραξη και θα βγαλεις λοιπον αυτοματως την διαφορα τιμης της μιας εταιρειας με την αλλη,και αυτη η διαφορα ειναι απλα σε ενα προιον λιανικης.
Ε λοιπον σε αυτο το προιον εμεις χρεωνουμε 200€,προιον και εφαρμογη του την οποια θα την παμε by the book για να εχεις την εγγυηση του, οπως μας λεει η εταιρεια και δεν θα βαλουμε ενα χερι οπως εβαλες εσυ στο αμαξι,αρα 55€ επιπλεων με οτι αυτο περιλαμβανει μεσα και χρειαζεται για την σωστη εφαρμογη του υλικου,πραιμερ,πανια κ.α και το τονιζω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις παλι,ΜΟΝΟ για την εφαρμογη του υλικου,και ειναι απλα ενα μερος κοστους της ολης διαδικασιας.Οταν λοιπον μιλησαμε ειπαμε 600€ για 2 Χρονια,για 5 Χρονια ειπαμε 900€ και τα 1200€ ηταν για Lifetime,με τα αναλογα Layers των αναλλογων υλικων, και μαλιστα για ολα τα μερη του αυτοκινητου που αυτο προυποθετει διαφορετικο υλικο της ιδιας εταιρειας φυσικα για καθε επιφανεια και ολα τα προβλεπομενα,αφου θες να μιλαμε για κεραμικα σε καινουργια οχηματα της καταστασης του δικου σου.
Και φυσικα στο τελος της συζητησης και αφου ειχαμε πει τα παντα σχετικα,οταν ρωτηθηκα αν το αναλαμβανω αφου το γυαλισεις εσυ να κανω τις εφαρμογες το αρνηθηκα,με την συνεχεια γνωστη,
Για το χρονο αντοχης τους τα 5 χρονια αν δεν σου ειναι αρκετα,σε καθημερινο οχημα,τοσα χρονια ειναι τα προιοντα της εταιρειας που δουλευω στην Ελλαδα,και τοτε εγινε και αυτο το αυτοκινητο,το οποιο και θα παρουσιαστει συντομα ζωντανα,λυπαμαι αλλα δεν μπορω να εχω ποιο ζωντανο παραδειγμα απο αυτο.Για τον συναδελφο μου και για την χρεωση του δεν θα μιλησω πρωτον γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα σχετικα,και δευτερον το θεωρω μη πρεπων απο την μερια μου.
Για να μιλαμε λοιπον πανω στις κεραμικες και με παραδειγματα,οχι τον 150€ που θεωρεις οτι διαφημιζω.
Καλο Βραδυ σε ολους σας.
-
Μια άσχετη ερώτηση...συζητάτε για χρόνιες εφαρμοργές. 2 - 5- εφ' όρου ζωής.
Δεν γνωρίζω, για αυτό και ρωτάω...υπάρχει δυνατότητα για υπερ-γυάλισμα σαν καθρέπτης με πολλαπλάσιο αποτέλεσμα, ακόμα και αν φύγει με το πρώτο πλύσιμο;
Με ρώτησε γνωστός που έχει τσέπη χωρίς πάτο, για τον γάμο του. Δεν τον νοιάζει το κόστος, αρκεί να 'ακτινοβολεί' για έστω τις ώρες του γάμου.
Άκαιρη η ερώτηση λόγω κανονικότητας και οικονομικών δυσκολιών, αλλά είπα να ρωτήσω αφού δεν το ξέρω, για να τον βοηθήσω.
Σίγουρα θα ρωτήσει και σε επαγγελματίες αλλά καλό είναι να έχει μια ιδέα. -
Το τελικό οπτικό αποτέλεσμα έχει να κάνει κυρίως με την προετοιμασία-δουλεια που θα γίνει στο βερνίκι και όχι τόσο με την προστασία του.
Οπότε και το πόσο θα κρατήσει δεν σχετίζεται άμεσα με το πώς θα φαίνεται. Όσο κρατάς το βερνίκι καθαρό θα έχεις και το οπτικό αποτέλεσμα. Φυσικά η προστασία βοηθάει και στο να μείνει καθαρό πιο εύκολα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης p.s έγραψε:
Οταν λοιπον μιλησαμε ειπαμε 600€ για 2 Χρονια
Όπα όπα για μισό λεπτάκι. Ουδέποτε έγινε ΚΑΜΙΑ αναφορά για υπηρεσία ΜΕ κεραμικό και κόστος 600€. Τα 600€ ήταν για όλο το πρόγραμμα ΕΚΤΟΣ από κεραμικό. Αυτό είναι νέο φρούτο ή απλά ξέχασες να μου το αναφέρεις στην κατ' ιδίαν συνάντηση?
Και ερωτώ γιατί απλούστατα εάν μου είχε προσφερθεί τέτοιο πακέτο θα το είχα πάρει χωρίς πολλά πολλά. Το φθηνότερο πακέτο ΜΕ κεραμικό που μου προσφέρθηκε ήταν 900€+ΦΠΑ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
-
Αφου εχεις δει αλλου φτηνοτερα πηγαινε στεφανε η καντο μονος σου. Το να κατηγορεις τον πλατωνα οτι κοστολογει ακριβα (που δε τον ξερω) δεν ειναι σωστο γιατι ειναι και ο τροπος σου λαθος
-
Εάν δε σου κάνει ο τρόπος ή τα σχόλια να τα παραβλέπεις. Εγώ έχω πει τι έχω κάνει και γιατί λέω ότι λέω.
-
Αφου σε εχει ταπωσει ο ανθρωπος 10 φορες και συ το χαβα σου. Τεσπα.. Οτι να ναι
-
Εσύ μπορείς να βλέπεις ότι όνειρο θες. Άσε μας σε παρακαλώ να κάνουμε κουβέντα και να λείπουν τα σχόλια.
-
Στεφανε μαλλον ή δεν το θυμασαι ή δεν εδωσες βαση τοτε,οταν σου αναφερθηκε την ωρα που ειχαμε σχεδον τελειωσει την κουβεντα μας που σου ειπα φευγοντας,υπαρχει και με 600€ αλλα το Light της εταιρειας που ειναι ναι μεν κεραμικο αλλα δεν ειναι το κεραμικο της σκληροτητας 9Η,και εχει διαρκεια 2 Χρονια.
Και επειδη με τοσες προσφορες που δινω δεν ειναι δυνατον να τις θυμαμαι ολες γι αυτο και υπαρχει exel στο κομπιουτερ μου που σημειωνονται ολες οι προσφορες για να αποφευγονται μετα τυχων παρεξηγησεις.
Αν για καποιο λογω δεν το θυμασαι ή δεν εδωσες βαση επειδη δεν ηταν 9Η συγγνωμη αλλα δεν σου φταιω εγω,και δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ανεφερα γιατι πολυ απλα σε ολους μα σε ολους αναφερω ολα τα πακετα κεραμικου που υπαρχουν,τους εξηγω τα παντα οπως διαρκεια,συντηρηση τους,και προστασια που θα εχουν και στο τελος αποφασιζουν οι πελατες και μου λενε ποιο πακετο θελουν.
Ενω λοιπον θυμασαι το ποσο των 600€ θυμασαι οτι ηταν για ολο το προγραμμα χωρις Κεραμικο,δηλαδη θα στο εδινα με απλα λογια ασφραγιστο,μα ειναι δυνατον ρε Στεφανε να παραδωσω αμαξι ασφραγιστο και στην πρωτη ζημια να με κυνηγαει ο ιδιοκτητης του??
Απλα δεν εδωσες βαση σε αυτο το πακετο γιατι ηρθες και κοιταγες να μαθεις μονο για το 9Η.Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν ολοι οσοι εχουν ερθει αλλα και οι δουλειες μου που δεν ειναι αποκλειστικα μονο με 9Η αλλα και με Light.
Kαι τα πακετα που συζητησαμε ξαναλεω ηταν για ολες τις επιφανειες,αμαξωμα,ζαντες,τζαμια,κινητηρα,τριμ,θολους.
Και φταιω εγω μετα να ακουσω ολα αυτα που γραφονται τοσες μερες απο μερους σου.
Μαλιστα.....
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο.....να σαι καλα παντως!!! -
Μια χαρά θυμάμαι ότι το μόνο πακέτο με 600€ που μου προτάθηκε είχε να κάνει με πακέτο που το σφράγισμα ήταν με κεριά και όχι κάποιο κεραμικό προϊόν, έστω και light.
Και δε νομίζω ότι θα πρέπει να νιώθεις αδικημένος για κάτι γιατί βλέπεις πόσο κόσμιος είμαι. Δεν έχεις 'ακούσει' λοιπόν τίποτα. Απλά κακώς προσπαθείς να επιβάλεις(?) την τιμολόγησή σου ως λογική, επαναλαμβάνοντας πληροφορίες για σκληρά ωράρια, άδικη φορολόγηση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θεωρώντας ότι απευθύνεσαι σε εντελώς άσχετους που θα πρέπει να εντυπωσιαστούν απ΄ όλα αυτά. Για μένα θα ήταν απείρως πιο σεβαστό να πεις ότι 'μάγκες αυτός είμαι, προσφέρω premium υπηρεσία, είμαι ο καλύτερος στη χώρα και όποιος γουστάρει' παρά να μας κλαίγεσαι 2 μέρες τώρα για την άτιμη κοινωνία και το σούπερ κορυφαίο πανάκριβο προϊόν επειδή σε κρίναμε ακριβό.
Over & out γιατί κουράσαμε.
-
Τα συμπερασματα βγηκαν. Τελικα ειχα δικιο... Οτι να ναι
-
Ο χρήστης p.s έγραψε:
Στεφανε μαλλον ή δεν το θυμασαι ή δεν εδωσες βαση τοτε,οταν σου αναφερθηκε την ωρα που ειχαμε σχεδον τελειωσει την κουβεντα μας που σου ειπα φευγοντας,υπαρχει και με 600€ αλλα το Light της εταιρειας που ειναι ναι μεν κεραμικο αλλα δεν ειναι το κεραμικο της σκληροτητας 9Η,και εχει διαρκεια 2 Χρονια.Και επειδη με τοσες προσφορες που δινω δεν ειναι δυνατον να τις θυμαμαι ολες γι αυτο και υπαρχει exel στο κομπιουτερ μου που σημειωνονται ολες οι προσφορες για να αποφευγονται μετα τυχων παρεξηγησεις.
Αν για καποιο λογω δεν το θυμασαι ή δεν εδωσες βαση επειδη δεν ηταν 9Η συγγνωμη αλλα δεν σου φταιω εγω,και δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ανεφερα γιατι πολυ απλα σε ολους μα σε ολους αναφερω ολα τα πακετα κεραμικου που υπαρχουν,τους εξηγω τα παντα οπως διαρκεια,συντηρηση τους,και προστασια που θα εχουν και στο τελος αποφασιζουν οι πελατες και μου λενε ποιο πακετο θελουν.
Ενω λοιπον θυμασαι το ποσο των 600€ θυμασαι οτι ηταν για ολο το προγραμμα χωρις Κεραμικο,δηλαδη θα στο εδινα με απλα λογια ασφραγιστο,μα ειναι δυνατον ρε Στεφανε να παραδωσω αμαξι ασφραγιστο και στην πρωτη ζημια να με κυνηγαει ο ιδιοκτητης του??
Απλα δεν εδωσες βαση σε αυτο το πακετο γιατι ηρθες και κοιταγες να μαθεις μονο για το 9Η.Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν ολοι οσοι εχουν ερθει αλλα και οι δουλειες μου που δεν ειναι αποκλειστικα μονο με 9Η αλλα και με Light.
Kαι τα πακετα που συζητησαμε ξαναλεω ηταν για ολες τις επιφανειες,αμαξωμα,ζαντες,τζαμια,κινητηρα,τριμ,θολους.
Και φταιω εγω μετα να ακουσω ολα αυτα που γραφονται τοσες μερες απο μερους σου.
Μαλιστα.....
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο.....να σαι καλα παντως!!!To πακετο με τα 600 ευρω περιλαμβανει το ιδιο γυαλισμα και διαδικασια που περιλαμβανει και το 900+ ΦΠΑ πακετο αλλα με ligh κεραμικο? Αν κανουμε μονο το εξωτερικο τμημα και δεν αγγιξουμε εσωτερικο και μηχανη υπαρχει καποιο φθηνοτερο πακετο?
-
Πριν 3-4 χρόνια είχα κάνει διόρθωση (υποτίθεται 100%) στο αμάξι μου BMW z4, και σφράγισμα με ceramic Pro light 2 χέρια αν θυμάμαι καλά, σφράγισμα ζαντες, τζαμια το rain, αδιαβροχοποιηση soft top, σφράγισμα μηχανής, όλα με ceramic pro και βιολογικός καθαρισμός εσωτερικού. Το αμάξι ήταν σε καλή κατάσταση (ελαφριά αράχνη) και το κόστος για όλα ήταν 550€+ΦΠΑ.
Γενικώς υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές των detailers αλλά ακόμα μεγαλύτερες είναι οι διακυμάνσεις στη δουλειά που κάνει ο καθένας τους οπότε για μένα οι τιμές δικαιολογουνται, αν και παραδέχομαι επίσης ότι όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας παρουσιάζει τα έξοδα του πάντα βγαίνουν παραφουσκωμενα. Αυτές τις διαφορές μπορεί να τις καταλάβεις μπορεί και οχι, ανάλογα το αμάξι σου, την κατάσταση του και τα expectations σου.
Αυτό που εμένα δε με έχει ικανοποιήσει τις περισσότερες φορές είναι το εξης.. απευθύνομαι σε ένα detailer καταξιωμένο που ομολογουμένως μπορεί να κάνει θαύματα πάνω στο αμαξι.. και μου λέει μπορούμε να κάνουμε μια συντήρηση πχ 2 σταδιων, άγνωστου προφανώς αποτελέσματος αν δε γίνουν κάποια τεστ πανελς και πάλι μπορεί να μην έχω σωστή εικόνα, με κόστος Χ, ή θα κάτσω να ασχοληθώ με κάθε λεπτομέρεια στο αμάξι σου, θα γίνει 100% διόρθωση (ας υποθέσουμε ότι μπορεί να το κάνει) με κόστος 5Χ. Εμένα δε με καλύπτει ούτε το πρώτο γιατί θέλω κάτι παραπάνω, αλλά ούτε και το δεύτερο γιατί δε θέλω show car και προφανώς τα 5Χ είναι πολλά για μένα. Δύσκολα κάποιος μπορεί να ορίσει το 2Χ ή 3Χ με ακρίβεια και θα ήθελα το σχόλιο του Πλάτωνα πάνω σ' αυτό...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης p.s έγραψε:
Αφου ολα τα οχηματα ειναι ιδια ελα αγαπητε Στεφανε να γυαλισεις ενα οχημα με Κεραμικο Βερνικι και οταν του χαλασεις την μοριακη δομη και βγει αχρηστο πες στον ιδιοκτητη του σορρυ που στο χαλασα αλλα ενταξει ας παει τωρα για βαψιμο απλο πραγμα ετσι??
Αφου οι ζαντες ειναι κατεσε η λαντζα τοτε μην τις προστατευεις και οταν καουν απο τα ρινισματα των φρενων τις πας για βαφη και ολα ενταξει τοσο απλο ε??
Οταν για να γινουν ολα προβλεπομενα και οπως πρεπει θες καμια 60αρια με 70αρια εργατωορες και εσυ το κανεις σε 10 ωρες ειναι το ιδιο ε??
Τι κάθεσαι και γράφεις βρε πουλάκι μου?
Και επειδή γράφεις συνέχεια για ακριβούς αλοιφαδόρους κλπ Η/Μ εξοπλισμό οφείλω να σου εξηγήσω ότι η επένδυση σε εξοπλισμό γίνεται για να κάνεις ευκολότερα & αποδοτικότερα μια δεδομένη εργολαβία. Δεν μπορείς να πεις στον πελάτη ότι το πάγιο στοιχίζει τόσο από κάθε εργολαβία αποσβήνω τόσο.
Πχ
Για την εκσκαφή μιας μικρής πισίνας θέλει 6 μεροκάματα και άλλα 3 για φόρτωση σε κάδους αποκομιδή των προϊόντων εκσκαφής.Με τη χρήση ειδικευμένου Η/Μ εξοπλισμού (όχημα JCB) η εκσκαφή και φόρτωση θα γίνει σε 6 ώρες.
Και στις δύο περιπτώσεις, η κατ'αποκοπή δαπάνη είναι Η ΙΔΙΑ
-
Ότι να ναι δεν λες τίποτα...
Τελικά καταλήξαμε ότι είναι αισχροκερδής, ψεύτης, γκρινιάρης, κλάψας, ασεβής προς τους αντιστοίχου αντικειμένου επαγγελματίες.
Επίσης μηδενίσαμε τη δουλειά του, γιατί δεν κάνει τίποτα παραπάνω από ένα απλό πλύσιμο με εξωτικά υλικά, λίγο τρίψιμο με υλικά που τα βρίσκεις στο εμπόριο σε πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές που χρεώνει, λαντζοδουλειές που αποφεύγει να ασχολείται ο ίδιος, λες και έχουμε εικόνα για το αν ασχολείται ή τι ακριβώς κάνει ο ίδιος.
Επίσης χωρίς να έχουμε μπει στο λογιστήριο ξέρουμε τα κόστη που επιβαρύνεται σε υλικά, εργασία, ασφάλιση και λοιπά συναφή έξοδα. Τα οποία βέβαια με λίγο ψάξιμο μπορούμε να μάθουμε...Ρε αδερφέ πας, ρωτάς, παίρνεις την προσφορούλα σου, συγκρίνεις με άλλους, αν σου κάνει το κόστος προχωράς αν όχι κάντο μόνος σου, όπως και το έκανες. Αυτά χρεώνει σου αρέσει δεν σου αρέσει. Όπως κρίνεις εσύ ότι δεν σου κάνει γιατί είναι αισχροκερδής υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που έχουν αντίθετη άποψη.Ούτε προσπαθεί να σε πείσει να πας... Σου δίνει, όσο μπορεί, μερικές πληροφορίες. Για εμένα και πολύ ασχολήθηκε...
Το να κάτσει να εξηγήσει εδώ σε ποιον απευθύνεται είναι εντελώς άτοπο. Προφανώς και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν, μπορούν και θεωρούν ότι αξίζει να διαθέσουν τα λεφτά που ζητάει για την εκάστοτε υπηρέσία του.
Προφανώς και μπορείς να τον κρίνεις αλλά εσύ πλέον το έχεις περάσει στο επίπεδο της εμπάθειας! -
O Πλατωνας εγραψε εδω αφου ο Στεφανος ειχε ολοκληρωσει το γυαλισμα στο αμαξι του. Αρα ο Πλατωνας δεν απευθυνθηκε στον Στεφανο στην πραγματικοτητα αλλα σε αλλους πιθανους/μελλοντικους πελατες.
-
Οντως πολυ ασχοληθηκε ο πλατωνας ενω ηταν φανερο απο το πρωτο ποστ που πηγαινε η κουβεντα
Στο στεφανο απευθυνθηκε μιας και αυτος σχολιασε αρνητικα τα μεροκαματα και τη δουλεια του
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ