-
Βενζίνη έχεις;
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει το 150αρι diesel με dsg. Αλλά κινείται κυρίως εντός Αθήνας και έχει σχετικά βαρύ πόδι. Έχει ξαναγράψει ο Νίκος αναφορικά με την κατανάλωση και τον τρόπο οδήγησης που κάνει.
Η κατανάλωση επιβαρύνεται πολύ στο συνεχές σταμάτα-ξεκίνα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μεγάλα suv σεβαστού βάρους. Πάντως ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες το νούμερο που έχει είναι σίγουρα τουλάχιστον 2 λίτρα κάτω από τον 1.5 με τα 150 άλογα και το dsg. Και λίγα λέω. -
Ακριβώς. Επίσης δεν χρησιμοποιώ start/stop και έχω μονίμως κλιματισμό συν κίνηση εντός Αθηνών.
Όταν πάω κανένα ταξίδι θα δούμε. Κάποια στιγμή θα πάω Παρνασσό οπότε θα δούμε εκεί πως είναι στο ταξίδι αλλά μέσα στη πόλη καίει αρκετά για πετρέλαιο.
Sent from my H9436 using Tapatalk
-
Λοιπον πηγα και πηρα προσφορες σημερα για το tig.Mου εδωσαν το 1.5 150hp με dsg7 στην εκδοση exclusive απο 36000 με την τριτεκνεια μου κατεβαινει 29750.Η καταναλωση του ομως με αποτρεπει απο την αγορα του...Το 1.6tdi στην εκδοση advance με εξτρα led basic ,ηλεκτρικοι καθρεπτες ,ψηφιακα οργανα , infotainment discover media ,ηχοσυστημα dynaudio,και πακετο ambience απο 34400 κατεβαινει 28400..Αν το εβγαζε και αυτοματο θα ειχα βαλει παραγγελια ηδη.Αυριο θα παω και στην peugeot για το 3008!!!
-
Να ανεβασεις και αλλα τετοια ποστ, θα χτυπησεις την υπογεννητικοτητα της χωρας μονος σου.
-
Πραγματικά...
-
Καλησπερα είμαι κάτοχος 1.4-125ps από 25/5/18 έχω κάνει 13100χλμ μέσα στη Αθήνα εκτός από 1000χλμ εκτός πόλης .Σημερα με κρύα μηχανή πήγα να τσεκάρω λάδια και παρατήρησα ότι το ψυκτικό υγρό είναι ελάχιστα πάνω από τη γραμμή του min .Με ζέστη μηχανή έχω δει ότι είναι ακριβως στη μέση nun και max .Εχω την αίσθηση ότι όταν το παρέλαβα πρέπει να ήταν στη γραμμή max.Θυμαμαι ότι σε a3 και polo στα service μου συμπλήρωναν πάντα υγρό .Επειδη είμαι μέσα στην εγγύηση και σε 2000χλμ θα πάω για το πρώτο service είμαι σίγουρος ότι θα συμπληρώσουν υγρό .Εγω να τους πω να το κοιτάξουν ;διαρροή και θορυβο από τρόμπα νερού δεν έχω δει ούτε ακούσει .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Καλησπερα είμαι κάτοχος 1.4-125ps από 25/5/18 έχω κάνει 13100χλμ μέσα στη Αθήνα εκτός από 1000χλμ εκτός πόλης .Σημερα με κρύα μηχανή πήγα να τσεκάρω λάδια και παρατήρησα ότι το ψυκτικό υγρό είναι ελάχιστα πάνω από τη γραμμή του min .Με ζέστη μηχανή έχω δει ότι είναι ακριβως στη μέση nun και max .Εχω την αίσθηση ότι όταν το παρέλαβα πρέπει να ήταν στη γραμμή max.Θυμαμαι ότι σε a3 και polo στα service μου συμπλήρωναν πάντα υγρό .Επειδη είμαι μέσα στην εγγύηση και σε 2000χλμ θα πάω για το πρώτο service είμαι σίγουρος ότι θα συμπληρώσουν υγρό .Εγω να τους πω να το κοιτάξουν ;διαρροή και θορυβο από τρόμπα νερού δεν έχω δει ούτε ακούσει .Sent from my iPhone using Tapatalk
επισης ένδειξη χαμηλής στάθμης δεν μου έχει ανάψει και στην εφαρμογή στο κινητό βλέπω στα στατιστικα ότι από τότε που το έχω πάρει η θερμοκρασία ψυκτικού είναι στο 100%
-
Πες τους να το δουν και να γραφτει στις παρατηρησεις
-
Tkin73 » 22 Φεβ 2019 08:15
Από το 2.0 έχει κανείς εμπειρία κατανάλωσης; Πόση διαφοροποίηση να έχει από τον 1.6?
Εγώ έχω το 2.0 TDi 4Motion DSG7 με τα 190 άλογα.Εχω ήδη 37.000χλμ και η μέση κατανάλωσή του χωρίς να χρησιμοποιώ το eco και start/stop ι με 50% πόλη και τα υπόλοιπα στον περιαστικό κυκλο είναι γύρω στα 7,5 . Σε ταξίδι και με ρυθμους 150-200χλμ η μέγιστη που έχω καταφέρει είναι 8,3/100.Σε επαρχιακό δρόμο που δεν μπορείς να τρέξεις είναι γύρω στο 5,5.
Τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο οδήγησς.Στο άλλο Tiguan της οικογένειας με τον 2.0BiTDi με τα 240 άλογα η μέση είναι στα 6,5 λόγω του ότι κινείται σε μέρη που δεν τολμάς να τρέξεις πάνω από 130χλμ -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Πες τους να το δουν και να γραφτει στις παρατηρησειςκαι τι σημαίνουν οι παρατηρήσεις .Οταν λήξει η εγγύηση θα με καλύψουν οι παρατηρήσεις ;
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Πες τους να το δουν και να γραφτει στις παρατηρησεις
και τι σημαίνουν οι παρατηρήσεις .Οταν λήξει η εγγύηση θα με καλύψουν οι παρατηρήσεις ;
Αν εχεις προβλημα και σου εμφανιστει οταν ληξει εσυ εχεις αποδειξεις οτι υπηρχε μεσα στη εγγυηση και δε το βρηκαν
-
Φιλε detol μηπως μπορεις να μου πεις για την αμεσοτητα του dsg στο ανοιγμα του γκαζιου?Εχω διαβασει οτι για να ξεκινησεις πρεπει να πατησεις τερμα το γκαζι και υπαρχει ενα lag στην επιταχυνση το οποιο ειναι εκνευριστικο ιδιαιτερα στις εκκινησεις.Ειναι οντως ετσι?Γενικα η λειτουργεια του dsg πως σου φενεται?
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Φιλε detol μηπως μπορεις να μου πεις για την αμεσοτητα του dsg στο ανοιγμα του γκαζιου?Εχω διαβασει οτι για να ξεκινησεις πρεπει να πατησεις τερμα το γκαζι και υπαρχει ενα lag στην επιταχυνση το οποιο ειναι εκνευριστικο ιδιαιτερα στις εκκινησεις.Ειναι οντως ετσι?Γενικα η λειτουργεια του dsg πως σου φενεται?Επουδενί δεν είναι όσο άμεσο όσο το χειροκίνητο. Για να ξεκινήσεις θέλει λίγο να ανεβάσει στροφές πχ 1500 αλλά αυτό ισχύει και για το χειροκίνητο. Δεν ξέρω τι ακριβώς ζητάς, αλλά υπάρχει λίγο lag. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μιας και δεν κινούμαι σε επαρχιακό δίκτυο χωρίς διαχωριστικό και έτσι και αλλιώς ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου δεν είναι νευρικός ώστε να περιμένω αντίστοιχη συμπεριφορά.
Οποίο dsg και να κάνεις test drive από VAG έχει αντίστοιχη συμπεριφορά. -
Γενικά μου αρέσει γιατί θεωρώ ότι η ευκολία που προσφέρει υπερκαλύπτει τα μειονεκτήματα, τουλάχιστον για την δικιά μου χρήση.
-
Μες στην πολη στο σταματα ξεκινα δεν ειναι ενοχλητικο?
-
Μες στην πολη στο σταματα ξεκινα δεν ειναι ενοχλητικο?Καθόλου! Το μόνο ενοχλητικο για εμένα είναι το start stop ειδικά κατά την διέλευση από αγχωτικά stop. Αυτό όμως απενεργοποιείται με ένα κουμπάκι.
-
Μες στην πολη στο σταματα ξεκινα δεν ειναι ενοχλητικο?Ειχα οδηγησει το 2λιτρο αυτοματο και δε με ενοχλγσε στο παραμικρο. Δε χρειαζονταν τερμα γκαζι αλλα ουτε και ελαχιστο
-
Καλημέρα.το προτείνετε οι έχοντες το tiguan για οικογένεια με τρία παιδιά.ειναι άνετα στη μέση πισω τηρουμένων γαναλογιών...isofix πόσα έχει.... διάφορα με allspace...οι χώροι πίσω και πορτ μπαγκαζ;
-
Ο χρήστης costasbab έγραψε:
Καλημέρα.το προτείνετε οι έχοντες το tiguan για οικογένεια με τρία παιδιά.ειναι άνετα στη μέση πισω τηρουμένων γαναλογιών...isofix πόσα έχει.... διάφορα με allspace...οι χώροι πίσω και πορτ μπαγκαζ;Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει μονο 2 isofix στις δυο εξωτερικες θεσεις και αυτο ισχυει και για το allspace
https://babydrive.com.au/reviews/suvs/2018-volkswagen-tiguan-adventure-132tsi/Το allspace ή οπως το αποκαλουν και ενιοτε Long Wheel Base Tiguan προσφερει περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο και 3η σειρα καθισματων (στα οποια γενικα δυσκολα χωρουν ενηλικες). Τι ηλικιες ειναι τα παιδια σου; χρειαζονται και τα 3 καθισματακια; εχεις ακομα καροτσια; Αν στις δυο τελευταιες ερωτησεις η απαντηση ειναι ναι, πιστευω οτι θα ζοριστεις με το tiguan (ακομα και το allspace) και καλυτερα ειναι να δεις σε πολυμορφικο
VW Tiguan 2016