-
Ανώδυνο... εντελώς. Καλά χιλιόμετρα.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
Ναι, ευτυχώς δεν ήταν τίποτα..
Άλλη φορά αν μου τύχει θα ξέρωΠάντως δεν κρύβω πως το μυαλό μου πήγε στο ηλεκτρικό χειρόφρενο, δισκοπλακα, τακάκια κλπ.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
Πω πω 1/100.000 να χωθεί κάτι εκεί και σου έκατσε!
Αυτό το πλαστικό κάλυμμα έξω από το δισκόφρενο το έχουν αλλά αυτοκίνητα;
Δεν το έχω προσέξει ποτέ.
Μπορεί να προστατεύσει σε off-road σε μεγάλες πέτρες η εξογκώματα ίσως αλλά κοίτα τι ταλαιπωρία προκάλεσε ένα ανώδυνο πετραδάκι που χώθηκε εκεί μέσα!Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πω πω 1/100.000 να χωθεί κάτι εκεί και σου έκατσε!
Αυτό το πλαστικό κάλυμμα έξω από το δισκόφρενο το έχουν αλλά αυτοκίνητα;
Δεν το έχω προσέξει ποτέ.
Μπορεί να προστατεύσει σε off-road σε μεγάλες πέτρες η εξογκώματα ίσως αλλά κοίτα τι ταλαιπωρία προκάλεσε ένα ανώδυνο πετραδάκι που χώθηκε εκεί μέσα!Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Δεν ξέρω αν το έχουν όλα τα αυτοκίνητα, αλλά δεν είναι πλαστικό είναι μεταλλικό..
-
Φίλε gts από που μπορώ να πάρω το έξτρα αποθηκευτικό που έβαλες στο ντουλαπάκι? Κάποιο link?
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΖΩ 5008 GTLINE 1500 ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ ΕΑΤ8 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΠΑ ΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ LED KAI ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ
-
Ο χρήστης nikargy έγραψε:
Φίλε gts από που μπορώ να πάρω το έξτρα αποθηκευτικό που έβαλες στο ντουλαπάκι? Κάποιο link?Δες μια στο alixpress έχει ατέλειωτα.
Έχω πάρει ένα αλλά δε θα το βάλω τελικά, αλλά πως να στο δώσω.... -
Τι δεν σου άρεσε kilo και δεν θες να το βάλεις;
-
Φίλε gts από που μπορώ να πάρω το έξτρα αποθηκευτικό που έβαλες στο ντουλαπάκι? Κάποιο link?Καλησπέρα, το πήρα από amazon Ιταλίας γιατί από AliExpress συνηθως κάνουν κάνα μήνα και βάλε να έρθουν..
https://www.amazon.it/dp/B07G4DY19V/ref ... 51_TE_dp_1
-
Πιστεύετε ότι η έκδοση βενζίνης 1.2 θα είναι αρκετή σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Γιατί η έκδοση 1.6 πάει 9 χιλ. πάνω μάλλον λόγω αλλαγής κλίμακας στα τέλη ταξινόμησης, στην έκδοση GT Line...
-
Εξαρτάται τη χρήση
Εμένα πχ πιθανώς να μου έφτανε και το 1.2 καθώς η περισσότερη χρήση ειναι μέσα στην πόλη μικρές διαδρομές, εθνικές εύκολες
Άντε μια στο τόσο να κάνει κανα ταξίδι πολυ φορτωμένο
Στο Test Drive που ειχα δοκιμάσει το 1.2 μου εχει φανεί αξιοπρεπές . -
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Πιστεύετε ότι η έκδοση βενζίνης 1.2 θα είναι αρκετή σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Γιατί η έκδοση 1.6 πάει 9 χιλ. πάνω μάλλον λόγω αλλαγής κλίμακας στα τέλη ταξινόμησης, στην έκδοση GT Line...Όπως τα λεει και ο Kilo
Ένας άλλος παράγοντας βέβαια είναι και από τι αυτοκίνητο έρχεσαι.
Αν έρχεσαι από 180 - 200 άλογα θα χρειαστεί περίοδος προσαρμογής.
Κατά τ άλλα κινείται αξιοπρεπώς.Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
Τι δεν σου άρεσε kilo και δεν θες να το βάλεις;Όταν το είχα δει,λέω ωραίο, χρηστικό , το αγόρασα πριν να παραλάβω καν το αμάξι!
Το δοκίμασα αλλά δε με βόλεψε.
Φραζει όλο το ντουλαπάκι από κάτω το οποίο είναι τεράστιο και με ψύξη. Αν θες δηλαδή να βάλεις βγάλεις κάτι πρέπει να ανοίξεις τα καπάκια του τεμπέλη, να το αφαιρέσεις, να κάνεις ότι θες,να το ξανά τοποθετήσεις κτλ...
Άφησα το μαμά tray το οποίο είναι περίπου μισό, και όλα τα ψιλά κτλ να κρατάει μια χαρά και έχω πρόσβαση στο βάθος. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τι δεν σου άρεσε kilo και δεν θες να το βάλεις;
Όταν το είχα δει,λέω ωραίο, χρηστικό , το αγόρασα πριν να παραλάβω καν το αμάξι!
Το δοκίμασα αλλά δε με βόλεψε.
Φραζει όλο το ντουλαπάκι από κάτω το οποίο είναι τεράστιο και με ψύξη. Αν θες δηλαδή να βάλεις βγάλεις κάτι πρέπει να ανοίξεις τα καπάκια του τεμπέλη, να το αφαιρέσεις, να κάνεις ότι θες,να το ξανά τοποθετήσεις κτλ...
Άφησα το μαμά tray το οποίο είναι περίπου μισό, και όλα τα ψιλά κτλ να κρατάει μια χαρά και έχω πρόσβαση στο βάθος.Ετοιμάζουν να το αγοράσω και εγώ για το δικό μου αυτοκίνητο αλλά τα λόγια σου με κάνουν να αναθεωρήσω.
-
https://vimeo.com/315313620
Ένα βιντεάκι με γρήγορη οδήγηση στον περιφερειακό Καλαμάτας να ξυπνήσει λίγο το μοτέρ που μέσα στην κίνηση της πόλης δεν είναι και ότι καλύτερο για 2λιτρο πετρέλαιο. Αν και με ένα χέρι δεν είναι και ότι καλύτερο. Προσεχώς καλύτερες μετρήσεις. -
Είσαι τολμηρός:-)
-
Σκέφτηκα να δείξω λίγο τον σπορ χαρακτήρα του 5008 αν είναι κατάλληλα εξοπλισμένο. Παρολο τον όγκο και το βάρος του δείχνει ποσό καλά ζυγισμένο είναι και ποσό καλά ρυθμισμενες αναρτησεις έχει. Η Peugeot λέει ότι η κάθε έκδοση κινητήρα έχει και διαφορετική ρύθμιση στις αναρτήσεις. Το δικό μου ζυγισμένο σε ηλεκτρονική πλάστιγγα έδειξε 1700kg. Να ξεφύγουμε από τη θεωρία λίγο και να περάσουμε στην πράξη.
-
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... n-syneheia
Χορτάσαμε βραβεία τι γίνεται! -
Αυτή τη ώρα της ημέρας (δύση) γινόμαστε πρασίνοι
-
Τέλειο χρώμα (και πολύ ωραία φωτογραφία)!!
Peugeot 5008 (SUV)