-
Ο χρήστης nikargy έγραψε:
ποια εκδοση είναι αυτό το λευκό? Καλοτάξιδο gts. Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά οι 'Ναυαρχίδες'!Μόλις παρατήρησα ότι η μπροστινή μάσκα διαφέρει στις full led εκδόσεις από τα μη led. Το δόντι αυτό στα φωτιστικά είναι πιο μακρύ , πιο έντονο στα full led από τα άλλα. Δεν το είχα προσέξει ποτέ αυτό. Το ίδιο ισχύει και στα 3008.Για χαρά και ευχαριστώ!
Είναι έκδοση Active 1.6 bluehdi eat6.
Χρώμα Blanc Banquise
Μόνο ζελατίνες έχω βάλει.Το είχα προσέξει αυτό που λες με τα led.
Πιο όμορφο είναι χωρίς το δόντι κατά την άποψη μου.Γιώργος
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Και μια το δικό μου από μέσαΦοβερό εσωτερικό και με τον φωτισμό γίνετε ακόμη καλύτερο!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Θέλω τη βοήθειά σας γιατί ίσως να έχω θέμα σε 5008 (active grip 1.2 EAT6) με τον κλιματισμό στον αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα στα καθίσματα...
Όταν έξω έχει κρύο (π.χ. 7 βαθμούς) και έχω ρυθμίσει τον κλιματισμό στο ζεστό (π.χ. 22 βαθμούς) όλοι οι αεραγωγοί βγάζουν ζεστό αλλά στο ντουλάπι ανάμεσα στα καθίσματα ο αέρας βγαίνει κρύος...
Κι αν βάλω και A/C 'on' για να μην θαμπώνουν τα τζάμια τις βροχερές μέρες, βγαίνει ακόμα πιο κρύος και καθώς σκορπίζεται γύρω-γύρω από τα διάκενα των δυο καλυμμάτων, μας 'χτυπάει' στη μέση οδηγό και συνοδηγό και μας παγώνει...
Στα δικά σας πώς λειτουργεί ο κλιματισμός στο ντουλαπάκι σε αντίστοιχες ρυθμίσεις;
Έτσι δουλεύει το σύστημα ή έχω βλάβη και είμαι για ψάξιμο στο συνεργείο; -
Ο χρήστης cyberacer έγραψε:
Θέλω τη βοήθειά σας γιατί ίσως να έχω θέμα σε 5008 (active grip 1.2 EAT6) με τον κλιματισμό στον αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα στα καθίσματα...
Όταν έξω έχει κρύο (π.χ. 7 βαθμούς) και έχω ρυθμίσει τον κλιματισμό στο ζεστό (π.χ. 22 βαθμούς) όλοι οι αεραγωγοί βγάζουν ζεστό αλλά στο ντουλάπι ανάμεσα στα καθίσματα ο αέρας βγαίνει κρύος...
Κι αν βάλω και A/C 'on' για να μην θαμπώνουν τα τζάμια τις βροχερές μέρες, βγαίνει ακόμα πιο κρύος και καθώς σκορπίζεται γύρω-γύρω από τα διάκενα των δυο καλυμμάτων, μας 'χτυπάει' στη μέση οδηγό και συνοδηγό και μας παγώνει...
Στα δικά σας πώς λειτουργεί ο κλιματισμός στο ντουλαπάκι σε αντίστοιχες ρυθμίσεις;
Έτσι δουλεύει το σύστημα ή έχω βλάβη και είμαι για ψάξιμο στο συνεργείο;Κι εμένα κρύο βγάζει αλλά δεν έχω αισθανθεί να έρχεται στα καθίσματα..
Ίσως γιατί έχω βάλει ένα έξτρα αποθηκευτικό που καλύπτει το κάτω μέρος απ' το ντουλαπάκι αλλά και πριν δεν με είχε προβληματίσει επίσης...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
Αυτό το έξτρα αποθηκευτικό φαίνεται να απομονώνει κάπως.
Στο δικό μου πάντως ο κρύος αέρας διαφεύγει οριζόντια, από το διάκενο ανάμεσα στα καλύμματα και το τελείωμα του ντουλαπιού... -
Και εμένα πάντα κρύο έχει εκεί μέσα αλλά δεν το έχω νιώσει ποτέ να βγαίνει έξω, πόσο μάλλον να χτυπάει οδηγό- συνοδηγό.
-
Μια ενδιαφέρουσα φωτό με το δικό μου και κατά τύχη στη σειρά rav4 και GLC όταν σταμάτησα κάπου να πάρω καφέ.
https://postimg.cc/dLfjbhjy -
Και μια καλλιτεχνική στο ψιλόβροχο μπροστά στο λιμάνι Καλαμάτας.
https://postimg.cc/xkvGNtDv -
Ταξιδάκι Αθήνα Πάτρα και πίσω αυθημερόν..
Μετά τη μπόρα είχε πεντακάθαρη ατμόσφαιρα, λίγα αυτοκίνητα ενώ με μουσική και καφεδάκι, η διαδρομή ήταν ξεκούραστη και απολαυστική
-
Πολύ ωραία φωτό.Τι καλύτερο από το να βρεις λίγο χρόνο να κανεις ένα ταξιδάκι απόλαυση με ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
-
Καλημέρα σας και από εμένα, μετα από πόλυωρες αναζητήσεις στο ιντερνετ αλλα και επισκέψεις σε κάποιες αντιπροσωπείες πάρθηκε η τελίκή απόφαση.Να διευκρινίσω ότι σε δύο μήνες περίπου έρχετε και τρίτο τέκνο στην οικογενεία οπότε ένας λόγος παραπάνω για την επίλογή του συγκεκριμένου μοντέλου(ηλικίες παιδιών, 5-2-...) Η έκδοση της παραγγελίας 1.5 BlueHDi 130 ALLURE GRIP σε χρώμα Emerald crystal και πρόσθεσα αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω + κάμερα οπισθοπορείας 360° + Park Assist. Χρόνο αναμονής περίπου 3-4 μήνες(Μάιο είπαν). Να πώ επίσης ότι μετά από δύο test drive εντυπωσιάστηκα ακόμα περισσότερο απο το αυτοκίνητο, παρολο το μεγεθός του μου έκανε εντύπωση πόσο ευκολα κινήθηκα και μέσα στην πόλη(επαρχία). Ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτό το 3μηνο έτσι ώστε να τα λέμε ακόμα περισσοτερο στο συγκεκριμένο τοπικ. Και ένα ευχαριστώ στον kilomeater που με τα κείμενα του με βοήθησε σε αυτή μου την επιλογή.
-
Με γειές!! Να το χαρείς με την οικογένειά σου, με Υγεία και ασφάλεια.
Αυτόματο ή χειροκίνητο?
-
Χειροκίνητο..Αν κ το test drive ήταν αυτόματο και με έβαλε σε σκέψεις.
-
........ και στρίβω σήμερα το πρωί στην Κομνηνού στο Ελληνικό κατευθυνόμενος προς τη δουλειά μου, σχεδόν όπως κάθε πρωί.
Εκεί που στρίβω ακούω ένα δυνατό θόρυβο σα να κόβει κάποιος λαμαρίνα με σεγα, χωρίς όμως να βλέπω κάποιον εκεί κοντά να κάνει εργασίες.
'Ποιος να κάνει τόσο θόρυβο άραγε' σκέφτηκα
'Όμως γιατί ο θόρυβος με ακολουθεί?'
Ήταν η επόμενη σκέψη διαπιστώνοντας πως όλοι έχουν γυρίσει και με κοιτάνε...Δεν χάνω χρόνο, ανοίγω το παράθυρο και συνειδητοποιώ πως ο θόρυβος ερχόταν από το αυτοκίνητο.
Ένας πολύ δυνατός θόρυβος σαν να τρίβονται μέταλλα μεταξύ τους.
Ακινητοποιω το αυτοκίνητο κατεβαίνω κάτω και ψάχνω να βρω μήπως έχω πάρει κάποιο σύρμα ή μέταλλο και έχει μπλεχτεί στις ρόδες.
Τίποτα όμως. Όλα ήταν πεντακάθαρα.
Μπαίνω μέσα βάζω χειρόφρενο, βγάζω χειρόφρενο πάω λίγο μπροστά πάω λίγο πίσω, ο θόρυβος συνέχιζε...Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να καλέσω οδική βοήθεια που είναι και δωρεάν για τα Peugeot μας για 2 χρόνια.
Ερχεται η οδική βοήθεια μετά από μία περίπου ώρα, το κοιτάει ο μάστορας και μου λέει '
δεν το έχω ξανακούσει αυτό πρέπει να το πάμε σίγουρα στο συνεργείο'Εντάξει του λέω και φύγαμε για Άλιμο που είναι και κοντά.
-
Ωχ...!!!
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
-
..... Φτάνουμε συνεργείο, το ακούνε οι ειδικοί και μου λένε
'Μεσα μεγάλε'
'Δεν το έχουμε ξανακούσει αυτό το θόρυβο '
'Κάτι παίζει με το χειρόφρενο ή με την πίσω δεξιά δαγκάνα' λέει ένας άλλος.'Ωχχχ' λέω εγώ ..
'Ρε παιδιά δεν το κοιτάτε μήπως και δεν είναι τίποτα ?
Είναι καινούργιο το αμάξι''Μπαααα θα μείνει μέσα'
Καλά τους λέω και καλώ τον αντιπρόσωπο που το αγόρασα να ενημερώσω. Ένεκα και της ιστορίας με την αλλαγή των ελαστικών στην εγγύηση που ήταν πολύ εξυπηρετικός, σκέφτηκα μήπως βοηθήσει.
Όντως κάλεσε τον εκεί αντιπρόσωπο και έδωσε εντολή και ανεβάσαμε το αυτοκίνητο να το δούμε από κάτω μπας και τη γλιτώσω και δεν μείνει μέσα ΣΚ.Έρχεται λοιπόν ένας τεχνικός, γυρνάει την πίσω ρόδα, βάζει μέσα στην 'κιθάρα' (προστατευτικό του δισκόφρενου) το δάχτυλο του και πετάει ένα πετραδάκι...
Εκεί είναι που κοιτάει ο ένας τον άλλο ...
Ξαναγυρνάει τη ρόδα και τίποτα. Ησυχία!!
Αυτό ήταν!!!Ένα πετραδάκι που μου τίναξε τη μέρα στον αέρα !!
Τέλος καλό όμως όλα καλά.
Το βελάκι στη φωτό είναι το σημείο που ήταν το πετραδάκι.Ουφφφ.....
-
Το έχει πάθει το ίδιο σκηνικό φίλος με seat altea
-
Σπαστικο να ξεκιναει ετσι χαλια η μερα σου αλλα παλι καλα που δεν ηταν καποια βλαβη!
-
Πάλι καλά που δεν ήταν κάτι σοβαρό! Τέλος καλό, όλα καλά.
-
Τυχερούλη, πάλι καλά.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Peugeot 5008 (SUV)