-
εννοω μολις παραλαβω το αμαξι και μετα εαν γινεται,γιατι λογω ταξινομησεις δεν περιλαμβανονται αυτα.
-
ξεχασα να σημειωσω οτι εχω παραγγηλει το arona style με φυσικο αεριο
-
Λογικα ναι μπαινουν. Το θεμα ειναι αν αναλαμβανει και δεχεται η αντιπροσωπεια να το κανει γιατι τωρα τελευταια εχω ακουσει καποιες αρνουνται να βαλουν εργοστασιακο εξοπλισμο εκ των υστερων.
-
Ο χρήστης billsixx έγραψε:
ξεχασα να σημειωσω οτι εχω παραγγηλει το arona style με φυσικο αεριοΝα τος ο αεράτος, σούπερ επιλογή, με το καλό να παραλάβεις. Έχεις ετοιμαστεί για κατανάλωση παπιού;
-
Εχω ενα συναδελφο στην δουλεια που εχει το eco up και αυτο μου ειπε σαν το παπακι θα καιει..Το arona αυτος με παροτρεινε να το παρω.Αντε να δουμε ποτε θα το εχουμε,,,,
-
Το πλαστικο από άσπρο σε μαυρο, εννοεις την δερματίνη; Αν εννοεις αυτή, πρεπει να γινεται, διότι εγώ την παρηγγειλα χωρις να επιβαρυνει την φορολογική κλίμακα, άρα υποθετω τοποθετείται εκ των υστέρων. Όμως, κάτι αντίστοιχο μου χαν πει οτι δεν μπορει να γίνει με την αλλαγή οθόνης. Μου ' παν ομως οτι μπορει να γινεται στο μέλλον , διοτι καποιο αντίστοιχο θέμα υπήρχε με το Ατεκα και κάπως λυθηκε πλέον. Η αντιπροσωπεία που το παρήγγειλες τι λεει περί του θέματος;
-
Ναι αυτο εννοω την δερματινη,γιατι πολυ φτωχο μου φαινεται μεσα.Θα επικοινωνησω να δω τι θα μου πυν
-
Όταν έκανα την παραγγελία για το arona cng στις 15 Νοε το παράγγειλα με την δερματίνη στο ταμπλό, και με υποβραχιονιο οδηγού .Και τα δύο τοποθετουνται εδώ 150 και 200 € αντίστοιχα. Για την 8αρα οθόνη μου είπαν οτι δεν γίνεται στην εκδοση style γιατι το κοστος υπερβενει τα 14000 αξιας προ φορων και αλλάζει η κλίμακα φορολογίας. Το περιθώριο που εχει να παραγγείλει κάποιος κατι εργοστασιακό σε αυτή την έκδοση είναι περίπου 500€ με το ΦΠΑ , υπάρχει σχετική λίστα στη seat,εγω παράγγειλα το πακετο με το διζωνικό κλιματισμο και κάποια αλλα μαζί 500€.
-
Για μίλα μαζί τους, μπορεί μελλοντικά να φέρουν κάτι.
https://navismedia.gr/multimedia-α ... %89%CE%BD/
-
Ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το blind spot assist αξιζει κατα την γνωμη σας εναντι καποιου αλλου ?
-
Ο χρήστης christopher97 έγραψε:
Ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το blind spot assist αξιζει κατα την γνωμη σας εναντι καποιου αλλου ?Αξίζει, ειδικά εάν κινείσαι αρκετά μέσα στην πόλη. Τώρα εάν αξίζει συγκριτικά με κάποιο άλλο έξτρα, εξαρτάται ποιο είναι το άλλο!?!
-
Στην δικια μου περιπτωση δεν εμπαινε αλλο εξτρα , λογω διχρωμιας , χρωματος και blind spot ωστοσο σκεφτομαι μηπως εκανα βλακεια
-
Καλή η χρησιμότητα του blind spot assist, αλλά μερικές φορές είναι κουραστικό γιατί κτυπάει συνέχεια σε ότι περνάει δίπλα μας. Ένας γνωστός μου το είχε σε nissan qashqai και το απενεργοποιούσε κάποιες φορές.
-
Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία που έβαλε πιο πάνω ο φίλος..να τον ξαναπάρω τέλος Φεβρουαρίου μου είπε...κάτι θα υπάρξει και για το Αρονα μάλλον. Και θα είναι με Android.
Είναι ποιοτικές οι πηγές που έχει η εταιρεία αυτή παιδιά; ; γνωρίζει κανείς; ; -
Όταν έκλεισα το arona, ρώτησα τον πωλητή για να βάλουν το full link (μπαίνει εδώ 200€).Μου είπε να περιμένω μεχρι να ελθει το αυτοκινητο ,γιατί κάτι κοιτάει η εδώ αντιπροσωπία οσο αφορά το multimedia του αυτοκινήτου. Δεν μου είπε περισσότερα , υποθέτω ίσως κοιτούν κάποιο νέο σύστημα ψυχαγωγίας.
-
Πάντως και με την 6.5αρα μαζί με το full link μια χαρα δουλειά κανεις. Και αν έχεις και ρουταρισμενο κινητό μπορείς να βάλεις μέσω android auto εφαρμογή ακομα και για YouTube η screen mirror από το κινητό. Απλά δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο η 8αρα.
Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 600€ για aftermarket που δεν υποστηρίζουν και android auto.Για τις φέτες του ταμπλό έχει ρωτήσει κανείς κόστος για τις λευκές συν τα πλαινα στις πόρτες?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
-
Ρίξτε μια ματιά :
https://www.drive.gr/news/kosmos/i-vw-a ... i-golf-tgi -
Και αυτό:
https://www.autoblog.gr/2019/02/01/ta-v ... ou-aeriou/ -
Ξέρει κανείς τι σημαίνει το 'προστασία εξαρτημάτων ενεργή' που μου έβγαλε στην οθόνη μόλις ξεκίνησα;
-
Διαβάστε λίγο το λινκ και το παράδειγμα..
Να βάλω και εγώ το παράδειγμα με φυσικό αέριο..
Για 900χλμ ένα αυτοκίνητο θέλει 36 κιλά φυσικό αέριο αν βάλουμε ότι το αμάξι θα καίει 4 κιλά/100 χλμ
Άρα 36×0.90 το κιλό =32,4 ευρώ για 900 χλμ.
Επομένως το φυσικό αέριο αέριο είναι πιο οικονομικό και από το ηλεκτρικό σύμφωνα με το παράδειγμαhttps://www.caroto.gr/2019/02/02/ηλεκτρικό-αυτοκίνητο-πόσο-θα-κοστίζε/
Seat Arona 2017