-
Πολύ καλή περιγραφή πρώτης γνωριμίας Πάνορμε. Καλημέρα!
-
Καλησπέρα. al3xis
Είδα ότι είσαι κάτοχος του kona.
Θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ μια μεγάλη χάρη. Να μου πεις μερικά πράγματα για το αυτοκίνητο. Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του.
Για να μην τα λέμε από μνματα
Αν μπορείς και έχεις χρόνο να σε πάρω ένα τηλέφωνο να σε ρωτήσω κάποια πράγματα. Μιας
Και είσαι κάτοχος του συγκεκριμένου και έχεις μια άποψη.Θα το εκτιμούσα πολύ.
-
Η οποίο άλλο μέλος είναι κάτοχος θα με βοηθούσε πολύ.
-
Βενζίνη ή πετρέλαιο?
-
Ο χρήστης gezas έγραψε:
Βενζίνη ή πετρέλαιο?Ποσά χιλιόμετρα κανεις περίπου ετησίως;Σε τι περιβάλλον κινείσαι κατά βάση ;αστικό ή υπεραστικό ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κάνε την έκπληξη!Ποτέ έρχεται προς τα εδώ το ηλεκτρικό;υπάρχει καμία πληροφορία;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν εισαχθεί στη χώρα μας.
-
Το χρόνο κοντά στα 15.000 χλμ
Το ξερω είναι λίγα για πετρέλαιο αλλά η κατανάλωση του κινητήρα βενζίνης πραγματική στα 7+ με κάνει να σκέφτομαι την επιλογή πετρέλαιου.
Όπως επίσης και η αξιοπιστία του 3κυλινδρου κινητήρα.Τι λέτε εσείς?
-
Ο χρήστης gezas έγραψε:
Το χρόνο κοντά στα 15.000 χλμ
Το ξερω είναι λίγα για πετρέλαιο αλλά η κατανάλωση του κινητήρα βενζίνης πραγματική στα 7+ με κάνει να σκέφτομαι την επιλογή πετρέλαιου.
Όπως επίσης και η αξιοπιστία του 3κυλινδρου κινητήρα.Τι λέτε εσείς?
Δεν υπαρχουν πολλα η λιγα για πετρελαιο. Αν το κρατησεις πολλα χρονια θα κανεις αποσβεση
-
Δεν υπάρχουν πολλά και λίγα χιλιόμετρα. Υπάρχει το πότε θα γίνει απόσβεση της αυξημένης τιμής αγοράς.
Όμως, το πετρέλαιο έχει ένα επιπλέον άγχος, την ενδεχόμενη απαγόρευσή του από τα αστικά κέντρα. -
Παρακολουθώ το βίντεο με το ηλεκτρικό Κονα..γιατί το πάει με 93 χλμ βρε παιδιά; ; dim?? Έκανε πολλά 6ωρα ταξίδια αυτός με 93 χλμ/ ώρα; ;
Και το όριο ταχύτητας στο δρόμο να είναι 110.
Δε το καταλαβαίνω γιατί πάνε με τόσα λίγα χλμ.
Για να δείξει την αυτονομία; ; Ας πήγαινε και με 70..ίσως να έφτανε και 700 χλμ αυτονομία.
Το θέμα είναι να γίνει το τεστ με 110-120 χλμ/ώρα.. -
Εμ ετσι δεν θα βγαλει τοσα χλμ. Χαζοι ειναι νομιζεις;
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Παρακολουθώ το βίντεο με το ηλεκτρικό Κονα..γιατί το πάει με 93 χλμ βρε παιδιά; ; dim?? Έκανε πολλά 6ωρα ταξίδια αυτός με 93 χλμ/ ώρα; ;
Και το όριο ταχύτητας στο δρόμο να είναι 110.
Δε το καταλαβαίνω γιατί πάνε με τόσα λίγα χλμ.
Για να δείξει την αυτονομία; ; Ας πήγαινε και με 70..ίσως να έφτανε και 700 χλμ αυτονομία.
Το θέμα είναι να γίνει το τεστ με 110-120 χλμ/ώρα..H μέση ταχύτητα γενικά είναι περίπου στα 90χλμ. Ακόμα και στις ενδεικτικές καταναλώσεις καυσίμου /100χλμ είναι σε εκείνα τα χιλιόμετρα.
-
Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. στην αρχή πήγαινα για το i20 και όταν είδα αυτό με έκανε να αναθεωρήσω. Σχεδόν το ίδιο μέγεθος και καινούργιο αυτοκίνητο. Σχεδιαστικά είναι πυ ωραίο..
Το βασικό μου πρόβλημα είναι η επιλογή κινητήρα. Και συγκεκριμένα.
Στην βενζίνη δεν μου άρεσει η ιδέα του υπέρ τροφοδοτουμενου 1000 αρι 3κυλινδρου από θέμα αξιοπιστίας σε βάθος χρόνου και επίσης της τσιμπημένης κατανάλωσης.
Στην επιλογή του πετρελαίου ο ενδιασμος μου είναι για όλα αυτά που ακούγονται, την ποιότητα καυσίμου της αναγέννησεις του φίλτρου τους μύκητες του πετρελαίου κλπ.
Με δεδομένο ότι τα χιλιόμετρα τον χρόνο είναι στα 15.000χμλ πάνω κάτω. -
Με 120 στον αυτοκινητόδρομο, το Kona βγάζει 350 χιλιόμετρα. Το έχει δοκιμάσει άλλη φορά.
-
Δεν υπάρχουν πολλά και λίγα χιλιόμετρα. Υπάρχει το πότε θα γίνει απόσβεση της αυξημένης τιμής αγοράς.
Όμως, το πετρέλαιο έχει ένα επιπλέον άγχος, την ενδεχόμενη απαγόρευσή του από τα αστικά κέντρα.Εγώ φέτος πήγα σε 1.5D Euro 6 από 1.8 βενζίνης, παρακολουθώντας όλα αυτά που λέγονται, γράφονται ( γίνονται στη Γερμανία ) για τα diesel.
Στην Ελλάδα λοιπόν της κρίσης, των μηδενικών υποδομών και και και, και όχι στη Νορβηγία που το 33% των νέων αυτοκινήτων είναι ηλεκτρικά-υβριδικά νομίζω ότι θα ακολουθήσουμε με μεγάλη απόσταση τις οποίες εξελίξεις. Προσωπική μου άποψη.
Όταν σκέφτομαι ότι θα πληρώνω 1.000€ το χρόνο λιγότερα για καύσιμα ήταν μονόδρομος για μένα το diesel.Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
52% το ποσοστό της Νορβηγίας. Οι εξελίξεις είναι τελείως απρόβλεπτες, τρέχουν με τα χίλια. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Από την ταχύτατη αυστηρή απαγόρευση του πετρελαίου μέχρι το να μη γίνει τίποτα, αφού θα απορροφήσουμε τα κακά πετρέλαια των βορείων.
Ή μπορεί και να μας κάτσει κάνα τέτοιο:
http://www.lamiareport.gr/index.php/kos ... ou-to-2019 -
52% το ποσοστό της Νορβηγίας. Οι εξελίξεις είναι τελείως απρόβλεπτες, τρέχουν με τα χίλια. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Από την ταχύτατη αυστηρή απαγόρευση του πετρελαίου μέχρι το να μη γίνει τίποτα, αφού θα απορροφήσουμε τα κακά πετρέλαια των βορείων.
Ή μπορεί και να μας κάτσει κάνα τέτοιο:
http://www.lamiareport.gr/index.php/kos ... ou-to-2019Είχα μείνει 1-2 χρόνια πίσω....
Για την Ελλάδα θα μου επιτρέψεις να είμαι απαισιόδοξος. Το diesel το πήρα με πλάνο 6ετίας και μετά βλέπουμε. Όντως οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες.Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Ότι οταν το πάρω θα το κρατήσω χρόνια. Γιαυτό σκέφτομαι το diesel πιο πολύ για οικονομία καυσίμου.
Δεν μου ακούγεται και πολύ αξιόπιστο σε βάθος χρόνου ένα αυτοκίνητο 1000αρι υπερσυμπιεσμενο μοτέρ κλπ κλπ. Όπως επίσης μια κατανάλωση βενζίνης κοντά στα 8lt μεικτή με νορμάλ χρήση.
Ειδικά τώρα που ακούγεται ότι θα μπει βιοκαύσιμα στην βενζίνη. Αυτοί οι κινητήρες θα υποφέρουν.
Hyundai Kona