-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Άρα τη Παρασκευή ο πωλητής μου είπε ψέματα? Ο τιμοκατάλογος της εταιρείας, λέει ψέματα?
Sent from my H9436 using Tapatalk
O τιμοκαταλογος εχει και εκδοσεις με βενζινοκινητηρες 1.4, των οποιων η παραγωγη εχει σταματησει. Μηπως υπαρχει αποθεμα ντηζελ 1.6 το οποιο πωλουν ακομα; Αυτο θα φανει αν παει κανεις σε μια αντιπροσωπεια και ζητησει να προσθεσει εξτρα σε ενα ντηζελ 1.6. Αν του πουν 'δεν γινεται' τοτε προφανως υπαρχει αποθεμα.
Τι να σου πω. Τον ρώτησα επειδή είναι εταιρικό πάμε σε παραγγελία και μου απάντησε ότι τότε υπολογίζω περίπου 4 μήνες.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άρα τη Παρασκευή ο πωλητής μου είπε ψέματα? Ο τιμοκατάλογος της εταιρείας, λέει ψέματα?
O τιμοκαταλογος εχει και εκδοσεις με βενζινοκινητηρες 1.4, των οποιων η παραγωγη εχει σταματησει. Μηπως υπαρχει αποθεμα ντηζελ 1.6 το οποιο πωλουν ακομα; Αυτο θα φανει αν παει κανεις σε μια αντιπροσωπεια και ζητησει να προσθεσει εξτρα σε ενα ντηζελ 1.6. Αν του πουν 'δεν γινεται' τοτε προφανως υπαρχει αποθεμα.
Τι να σου πω. Τον ρώτησα επειδή είναι εταιρικό πάμε σε παραγγελία και μου απάντησε ότι τότε υπολογίζω περίπου 4 μήνες.
Πιστεύω ότι ο πωλητής δεν έλεγε ψέματα. Δηλαδή, πίστευε αυτό που έλεγε. Τώρα, αν αυτό που έλεγε ήταν σωστό είναι άλλο θέμα μιας και έχουμε πετύχει πωλητές να λένε χαζομάρες από άγνοια.
Θα φανεί στην πορεία. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
δλδ για να καταλαβουμε παρηγγειλες 1.6 ντιζελ και σου εδωσαν 4 μηνες παραδοσης?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όχι ακόμα γιατί μάλλον θα πάω σε kodiaq 2.0tdi dsg που είναι στα ίδια λεφτά.
Σε ερώτηση πάντως αυτό μου απάντησε. Τη Παρασκευή.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όχι ακόμα γιατί μάλλον θα πάω σε kodiaq 2.0tdi dsg που είναι στα ίδια λεφτά.
Σε ερώτηση πάντως αυτό μου απάντησε. Τη Παρασκευή.
Αυτοκινηταρα!!
Ήμουν ένα κλικ πριν το παραγγείλω αλλά φοβήθηκα λόγω του μεγέθους επειδή κινούμαι αρκετά κέντρο Αθήνας.
Αν δεν έχεις τέτοια θέματα θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα -
υπαρχει καποιος εδω που το τελευταιο 6 μηνο να εχει παραλαβει 1.6 ντιζελ?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
υπαρχει καποιος εδω που το τελευταιο 6 μηνο να εχει παραλαβει 1.6 ντιζελ?Πριν 4 μέρες...
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 1#p3270941
-
Ο χρήστης xaotikos έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα!!
Εταιρικό αυτοκίνητο, έπρεπε να μείνει κάτω από 20000 ΛΤΠΦ αλλά με την επιλογή να βάλω κάποια έξτρα αφού γίνει η εισαγωγή. Οπότε εκδοση advance 1.6D στην οποία έβαλα δερμάτινο σαλόνι από connoly, ζάντες 18', κάποια αυτοκόλητα/προστατευτικά, ψυγείο, κρεμάστρα και αναμένω να βάλω φιμέ ζελατίνες. Επιπλέον, έχω ήδη παραγγείλει κάποια διακοσμητικά από aliexpress (πλαϊνα και γρίλιες μπροστά)Αρχικές εντυπώσεις αρκετά καλές, φοβερή δουλειά από connoly, δεν νιώθω κάποιο ιδιαιτερο κοπάνημα με τις 18άρες.
Καλως σας βρήκα και επίσημα λοιπόν.
]
ΥΓ sorry για το 2ο account αλλά δεν θυμόμουν τα στοιχεία του παλιούΚαλοταξιδο πολύ όμορφο το εσωτερικό με την επένδυση.
Το αμάξι ήταν άμεσα διαθέσιμο ή το περίμενες μήνες; θέλω να ξέρω αν είναι από στοκ που τυχόν ειχαν ή νέα παραγγελίαΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα
Συγγνώμη που δεν απάντησα αλλά είχα ένα θέμα με τον λογαριασμό μου.
Για τον φίλο που ρώτησε, η ΛΤΠΦ παρέμεινε στα 20 παρά κάτι μιας και η συμφωνία με την εταιρεία leasing ήταν πως ότι extra τοποθετηθεί να μπει στην αντιπροσωπεία ή από εξωτερικό συνεργείο και να χρεωθεί στο μίσθωμα χωρίς να αυξηθεί η ΛΤΠΦ.Το αυτοκίνητο ουσιαστικά το είχα κρατήσει από Οκτώβρη μέσω της εταιρείας leasing αλλά λόγω διαδικαστικών άργησε να προχωρήσει. Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν 1.6 ετοιμοπαράδοτα τότε απλά λίγα με ανοιχτό γκρι εσωτερικό που έψαχνα.
-
https://www.autoblog.gr/2018/12/12/anak ... hn-ellada/
Τύφλα να ‘χει ο Νοστράδαμος...
-
Ο χρήστης louis k έγραψε:
https://www.autoblog.gr/2018/12/12/anaklhsh-422-volkswagen-tiguan-kai-touran-sthn-ellada/Τύφλα να ‘χει ο Νοστράδαμος...
ειναι γνωστο το θεμα και ειναι ο λογος που σταματησαν να βαζουν φωτα led στην οροφη σε αυτοκινητα με ηλιοροφη απο το MY2019.
-
Φυσικά και είναι γνωστό το θέμα. Η ανάκληση δεν είχε γίνει, ενώ το πρόβλημα ήταν γνωστό μήνες τώρα....
-
Μια γρηγορη ερωτησουλα για γνωστες,μεχρι ποσα θα ειναι λογικη τιμη να πουληθει μοντελο 2016 exclusive 1,4 tsi 150 hp με 20.000 χλμ μεταλλικο χρωμα 5 πορτο που εχει κοστισει 37.000? τα 30.000 ειναι πολλα?
-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
Μια γρηγορη ερωτησουλα για γνωστες,μεχρι ποσα θα ειναι λογικη τιμη να πουληθει μοντελο 2016 exclusive 1,4 tsi 150 hp με 20.000 χλμ μεταλλικο χρωμα 5 πορτο που εχει κοστισει 37.000? τα 30.000 ειναι πολλα?Δεν έχει καμία σημασία πόσο είχε κοστίσει τότε, αλλά πόσο έχει σήμερα, γιατί με βάση αυτή την τιμή ο υποψήφιος αγοραστής θα αποφασίσει. Εάν σήμερα (λέω παράδειγμα, δεν έχω ιδέα πόσο έχει), λόγω προσφορών ή ό,τι άλλο, το αυτοκίνητο αυτό πωλείται καινούργιο €34.000, ως μεταχειρισμένο δύσκολα να πιάσει πάνω από €28.000.
-
36500 παει περιπου καινουργιο? οποτε 30.000 ειναι καλα η οχι?
-
Ο καθενας οσο θελει πουλαει...αλλα εγω προσωπικα πανω απο (900 ευρω εκπτωση και ενας π περναει απεξω θα τη παρει) 34000-20% δε θα εδινα...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
36500 παει περιπου καινουργιο? οποτε 30.000 ειναι καλα η οχι?Αν καταφέρεις να βρεις αγοραστή σε αυτή την τιμή, θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ ευχαριστημένος (και τυχερός)!
Για 2 ετών αυτοκίνητο υπολογίζεις πολύ μικρή απαξίωση (18%). Αν το πουλήσεις μέσα στο 2018 (εξαιρετικά δύσκολες οι πωλήσεις στο τέλος της χρονιάς) υπολογίζω γύρω στα 28-30 χιλιάρικα.
Με τη νέα χρονιά, νομίζω ότι τα 28 χιλιάρικα θα είναι ταβάνι, καθώς θα θεωρείται μοντέλο τριετίας.
Χαζομάρα, αλλά έτσι δουλεύει η αγορά. Είτε το έχεις αγοράσει 1/16 είτε 12/16, η τιμή είναι η ίδια. Αν όμως το είχες αγοράσει 1/17 αντί για 12/16, η τιμή θα άλλαζε προς τα πάνω. -
εχω βρει για να αγορασω βασικα για αυτο ρωταω ποσο θα ηταν μια καλη και τιμια τιμη ,δεν εχω μιλησει ακομα με τον ανθρωπο αλλα λεει 31000 συζητισιμη,οποτε να του πω κανενα 28αρι,ουτος η αλλως τον ιανουαριο θελω να το παρω
-
εχω βρει για να αγορασω βασικα για αυτο ρωταω ποσο θα ηταν μια καλη και τιμια τιμη ,δεν εχω μιλησει ακομα με τον ανθρωπο αλλα λεει 31000 συζητισιμη,οποτε να του πω κανενα 28αρι,ουτος η αλλως τον ιανουαριο θελω να το παρωΠερίμενε λοιπόν να αλλάξει η χρονιά, να θεωρείται το μοντέλο τριετίας, να πληρώσει και τα τέλη ο πωλητής και κάνε του μια πρόταση, αφού δεις και που παίζουν οι τιμές στο car.gr. Εννοείται ότι θα προτείνεις μια τιμή πιο χαμηλά από το μέσο όρο που θα δεις, γιατί αυτές είναι τιμές που ζητάνε οι πωλητές και όχι κατ' ανάγκη οι τιμές που θα πετύχουν όταν πουλήσουν.
-
Μια γρηγορη ερωτησουλα για γνωστες,μεχρι ποσα θα ειναι λογικη τιμη να πουληθει μοντελο 2016 exclusive 1,4 tsi 150 hp με 20.000 χλμ μεταλλικο χρωμα 5 πορτο που εχει κοστισει 37.000? τα 30.000 ειναι πολλα?ποιο θα πάρεις ?
Sent from my iPad using Tapatalk
VW Tiguan 2016