-
Ο χρήστης christou έγραψε:
Πες τα φίλε dettol....
Και δυστυχώς δεν είναι μόνο στην χιουνται αυτή η ιστορία... Τα ίδια ακουσα και στην μιτσουμπισι πρόσφατα.
Δηλαδή θα καθορίζει ο καθε πωλητής τι θα αγοράσουμε.Απορω πως πουλανε έστω αυτά που πουλάνετο καταλαβαίνω ως ένα βαθμο, αλλά το έχουν παρακανει. Δηλαδή ας μην έχουν ετοιμοπαραδοτα τα φουλ έξτρα αλλά τουλάχιστον ας σου δίνουν τη δυνατότητα να παραγγείλεις αυτές τις εκδόσεις έστω και αν παραλάβεις 6 μήνες μετα.
Δεν είναι θέμα πωλητή παντωσ,είναι γραμμή Κεντρικής αντιπροσωπειας.ςSent from my KFDOWI using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ενδιαφέρον με αρνητικό πρόσημο... Μας έχουν ζαλίσει με τον νέο μικρό κινητήρα ντίζελ.... Τελικά υπάρχει; ποτέ θα είναι διαθέσιμος;
Κατά τα άλλα το vfm tiguan με σχεδόν 28000 δεν παίρνεις αναδιπλουμενους καθρέφτες και πρέπει να να πληρώσεις 145 χωρίς φόρους για να τους αποκτήσεις... Κλασικό βυζεμα από την vwεγω το είχα πάρει με τον 1.4-125ps με αναδιπλούμενους λευκο 25500 με το κλειδί στο χέρι Επειδή άλλαζε μερικοί εκαναν προσφορές .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Κλαιν, θα δώσεις 28κ για αμάξι, στα 150 € θα κολλήσεις;
δεν θα διαφωνησω μαζι σου, αλλα η αληθεια ειναι οτι 150ευρω δεν ειναι. 145 ειναι τιμη προ φορων, επομενως με τελος ταξινομησης και φπα, το πραγματικο κοστος ειναι γυρω στα 220 ευρω
αν δεν κάνω λαθος στα 300 μου είχαν πάει
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κλάιν οκ. Στην vw στα 28000 δεν χωραγαν οι αναδιπλούμενοι; Ή είναι τόσο εξειδικευμένο αξεσουάρ που θεωρείται περιττό; Εκει είναι η εστίαση η δική μου.
Με την ισοπεδωτικη αυτή λογική εσύ θα αγόραζες ένα αμάξι 80.000 με χερούλια; Όχι ; Καλά δίνεις 80.000 και δεν έχεις 500 ευρώ για ηλεκτρικά παράθυρα; Τσιπια....
Συνέχεια αυτό το επιχείρημα δίνεις τοσα για το αμάξι ε δώσε και ένα 500 για αυτό 300 για το άλλο και 1000 για το παρά άλλο...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕντάξει όλες οι εταιρείες έτσι παίζουν, κάθε έξτρα κοστίζει. Εμένα ας πούμε οι καθρέπτες μου είναι άχρηστοι , και δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το αυτόματο κλείσιμο στο κλείδωμα
-
Μα τι λέτε κύριοι? Έρχεστε με τα ωραία σας λεφτουδάκια να πάρετε το αμάξι που θέλετε όπως εσείς το θέλετε? Όχι βέβαια, θα το πάρετε όπως εμείς θέλουμε....
Εντάξει,κάποιες εταιρείες το έχουν ξεφτυλισιε εντελώς το θέμα....προσωπικά,όσο και να μου άρεσε ένα αυτοκίνητο,αν μου έλεγαν κάτι τέτοιο θα έτρωγαν Χ δια παντός συνοδευόμενο από ένα ωραιότατο και ειρωνικότατο μέιλ στην εταιρεία.
Που είσαι ρε κριού να γράψεις πάλι για το ελληνικό δημόσιο.... -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κλάιν οκ. Στην vw στα 28000 δεν χωραγαν οι αναδιπλούμενοι; Ή είναι τόσο εξειδικευμένο αξεσουάρ που θεωρείται περιττό; Εκει είναι η εστίαση η δική μου.
Με την ισοπεδωτικη αυτή λογική εσύ θα αγόραζες ένα αμάξι 80.000 με χερούλια; Όχι ; Καλά δίνεις 80.000 και δεν έχεις 500 ευρώ για ηλεκτρικά παράθυρα; Τσιπια....
Συνέχεια αυτό το επιχείρημα δίνεις τοσα για το αμάξι ε δώσε και ένα 500 για αυτό 300 για το άλλο και 1000 για το παρά άλλο...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕντάξει όλες οι εταιρείες έτσι παίζουν, κάθε έξτρα κοστίζει. Εμένα ας πούμε οι καθρέπτες μου είναι άχρηστοι , και δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το αυτόματο κλείσιμο στο κλείδωμα
Εντάξει όπως βολεύεται ο κάθενας. Αν έχεις κλειστα πάρκινγκ φαρδυα δικά σου και δεν παρκάρεις πουθενά αλλού δεν χρειάζονται όντως. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις βολεύουν πάρα πολύ.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tελικα αν κάποιος θέλει σήμερα να πάρει ντιζελ και δεν θέλει ή δεν μπορεί να φτάσει μέχρι το δίλιτρο η επιλογή του 1.6 υπάρχει;
Ο νέος 1.5 ντίζελ θα βγει άμεσα ή τον ξεχνάμε;
Εμένα πάντως η λογική των εταιρειών που έχουν 2 ή 3 εκδόσεις δεν με βρίσκει αρνητικό. Φέρε μια βασική για αυτόν που θέλει το αμάξι αλλά μόλις το φτάνει οικονομικά. Φέρε μια μεσαία και φέρε και μια φουλ έξτρα που να της λείπει μόνο η ηλιοροφή που να έμπαινε ως έξτρα. Νομίζω θα κάλυπτε όλον τον κόσμο.
Το πρόβλημα είναι όταν έρχονται κουτσουρεμενες εκδόσεις που τους λείπουν πράγματα που δεν μπορεις να προσθέσεις με την καμιά.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω οτι τον 1.6 tdi μάλλον τον ξεχνάμε για το Tiguan και είναι κρίμα μιας και παρόλο που δεν βάζει φωτιά στο δρόμο είναι ίσως ενας από τους πιο αξιόπιστους κινητήρες του group
-
Φυσικά και υπάρχει ο 1.6tdi κανονικά.
Sent from my H9436 using Tapatalk
-
Στον αυστριακό configurator μόνο το διλιτρο δίνει
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Στον αυστριακό configurator μόνο το διλιτρο δίνειΥπάρχουν regional επιλογές μοτέρ και ο 1.6 tdi είναι μια από αυτές.
Τη Παρασκευή ήμουν στη vw για το Tiguan και ρώτησα παράδοση κλπ. Οπότε υπάρχει και προσφέρεται κανονικά και θα υπάρξει και από τη νέα χρονιά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Φυσικά και υπάρχει ο 1.6tdi κανονικά.Sent from my H9436 using Tapatalk
Και στα configurator ανά την Ευρώπη γιατί δεν τον έχουν; Για να μην τον ματιαζουμε;
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Φυσικά και υπάρχει ο 1.6tdi κανονικά.
Και στα configurator ανά την Ευρώπη γιατί δεν τον έχουν; Για να μην τον ματιαζουμε;
Προφανώς regional περιορισμοί. Δείτε σε άλλες χώρες.
-
Οκ αλλά αν κανόνιζα να πάρω αυτοκίνητο τώρα, έβλεπα στους configurator να μην υπάρχει άλλος κινητήρας και η μόνη ένδειξη ότι θα υπάρξει και μικρότερος ήταν μια μαρτυρία υπαλλήλου στην ελληνική αντιπροσωπεία...έχμμμ... Μάλλον δε θα το σκεφτόμουνα πολύ.
-
Στην υπόλοιπη Ευρώπη δε θεωρεί το κράτος πολυτέλεια να έχεις 2λιτρο γι'αυτό υπάρχει μόνο σε εμάς ο 1,6TDI (νομίζω και στην Ιταλία).
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Στην υπόλοιπη Ευρώπη δε θεωρεί το κράτος πολυτέλεια να έχεις 2λιτρο γι'αυτό υπάρχει μόνο σε εμάς ο 1,6TDI (νομίζω και στην Ιταλία).Για να σε πάρουν σοβαρά πρέπει να φέρεσαι πρώτα ο ίδιος σοβαρά. Ξέρεις VW οτι εχεις ειδικο καθεστώς και θα εχεις τον τάδε κινητήρα μόνο για Ελλάδα; Βάλε κατι στο Website , βγάλε μια ανακοίνωση. Με ενημερώσεις στο μιλητό απο υπαλλήλους δεν πλαναρει κανείς αποφάσεις όπως αγορά αυτοκινήτου .
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Στην υπόλοιπη Ευρώπη δε θεωρεί το κράτος πολυτέλεια να έχεις 2λιτρο γι'αυτό υπάρχει μόνο σε εμάς ο 1,6TDI (νομίζω και στην Ιταλία).To σάιτ πάλι της vw λέει ότι δεν υπάρχει 1.6 ντίζελ στην Ελλάδα.
-
Άρα τη Παρασκευή ο πωλητής μου είπε ψέματα? Ο τιμοκατάλογος της εταιρείας, λέει ψέματα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άρα τη Παρασκευή ο πωλητής μου είπε ψέματα? Ο τιμοκατάλογος της εταιρείας, λέει ψέματα?Sent from my H9436 using Tapatalk
O τιμοκαταλογος εχει και εκδοσεις με βενζινοκινητηρες 1.4, των οποιων η παραγωγη εχει σταματησει. Μηπως υπαρχει αποθεμα ντηζελ 1.6 το οποιο πωλουν ακομα; Αυτο θα φανει αν παει κανεις σε μια αντιπροσωπεια και ζητησει να προσθεσει εξτρα σε ενα ντηζελ 1.6. Αν του πουν 'δεν γινεται' τοτε προφανως υπαρχει αποθεμα.
-
Ο ιταλικος configurator αναφερει κατι παραξενο. Αναφερει εναν κινητηρα 1.5, τον οποιον τον εχει στη κατηγορια των ντηζελ, αλλα τον ονοματιζει 1.5tsi (!!!) με χαμηλοτερη ιπποδυναμη απο τους 150. Υποθετω οτι εχουν κανει λαθος και οτι αυτος ειναι ο 1.5 βενζινοκινητηρας με τους 130 ιππους, που ερχεται να αντικαταστησει τον βενζινοκινητηρα 1.4 των 125ιππων που ηταν ο πιο αδυναμος με τον οποιο προσφεροταν το tiguan. Στη γερμανια, απο οτι θυμαμαι αυτος ο κινητηρας δεν προσφερεται.
VW Tiguan 2016