-
tiger kai kilometer ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πάντως ακόμα προβληματίζομαι ανάμεσα σε 1.2 Puretech 130 και 1.5 130 diesel, εκτός από το χρώμα...
-
Ο χρήστης italia83 έγραψε:
tiger kai kilometer ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πάντως ακόμα προβληματίζομαι ανάμεσα σε 1.2 Puretech 130 και 1.5 130 diesel, εκτός από το χρώμα...Για 10000χλμ πήγαινε σε βενζίνη. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει diesel για τόσα λίγα χλμ και κίνηση στην πόλη. Να έκανες πχ 20000χλμ και πάνω να πω Ναι πετρέλαιο.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανένα όριο χιλιομέτρων δεν υπάρχει!
Βάλε κάτω τη διαφορά τιμής αγοράς, τη διαφορά σε κατανάλωση, τη διαφορά στην τιμή των καυσίμων και τα χιλιόμετρα που κάνεις το χρόνο και δες πότε θα κάνεις απόσβεση!
Μετά από αυτό, αποφασίζεις τι προτιμάς να κάνεις. -
Για μενα παντως η πολη δεν θελει 1.5 diesel,ουτε φυσικα grip control
Πραγματα που μπορουν να μπουν ως εξτρα και μπορει να εχουν χρησιμοτητα αναλογα τις αναγκες του καθενος ειναι η καμερα οπισθοπορειας με οθονη με mirror link,LED προβολεις,ασυρματο κλειδι και collision avoidance -
Ο χρήστης italia83 έγραψε:
tiger kai kilometer ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πάντως ακόμα προβληματίζομαι ανάμεσα σε 1.2 Puretech 130 και 1.5 130 diesel, εκτός από το χρώμα...Έχοντας πρόσφατη εμπειρία και από τα 2 μοτέρ στο 3008 (το 1.2 το χω με τα 110hp και σε 208), προτείνω ανεπιφύλακτα τη βενζίνη. Για το νησί είναι ότι πρέπει. Το 1.5 μου είχε φανεί πολύ ράθυμο.
-
Ξέχασα να σας αναφέρω ότι η διαφορά στην τιμή για τα δύο μοτέρ είναι 1000 ευρώ πιο ακριβό το πετρέλαιο. Άρα η τιμή δεν είναι τόσο θέμα. Το ερώτημα είναι ποιο είναι το καλύτερο, αν εξαιρέσεις βέβαια ότι το πετρέλαιο έχει λιγότερη κατανάλωση. Ρωτώντας και διαβάζοντας καταλαβαίνω ότι ο 1.2 Puretech είναι καλύτερο γενικά μοτέρ για τις ανάγκες της πόλης κυρίως. Αν όχι, δεν με πειράζει να δώσω τα 1000 ευρώ, αρκεί να ξέρω ότι αγοράζω το πιο καλό και σωστό για τις δικές μου ανάγκες.
Και κάτι άλλο: Για επιλογή χρώματος και μιλώντας πάντα για Κύπρο με την γνωστή σε όλους ζέστη και ηλιοφάνεια. Πιστεύετε ότι το άσπρο είναι η καλύτερη επιλογή ή το ίδιο καλά είναι και το ασημί και το γκρίζο; Τη μαύρη οροφή την έχουμε ήδη αποκλείσει. Επίσης ποιο άσπρο θεωρείτε εσείς καλύτερο;
-
Νομίζω το θέμα με τις οροφές και τον ήλιο κτλ είναι λίγο υπερβολικό. Μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργούν τα δερμάτινα καθίσματα πχ παρά το χρώμα ή μία σκούρη ή πανοραμική οροφή. Τα οχήματα είναι διαφοροποιημένα (εάν χρειάζεται) ανάλογα με το κλίμα που θα καταλήξουν και εξοπλίζονται ανάλογα.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Κανένα όριο χιλιομέτρων δεν υπάρχει!
Βάλε κάτω τη διαφορά τιμής αγοράς, τη διαφορά σε κατανάλωση, τη διαφορά στην τιμή των καυσίμων και τα χιλιόμετρα που κάνεις το χρόνο και δες πότε θα κάνεις απόσβεση!
Μετά από αυτό, αποφασίζεις τι προτιμάς να κάνεις.Έτσι ακριβώς ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του προσπαθώντας να οδηγήσει την επιλογή του άλλου στα δικά του θέλω. Πιστεύω όλοι το έχουμε βγάλει το λύκειο! Βάλτε την διαφορά τιμής βάλτε τις σημερινές τιμές καυσίμων και προσεγγίστε τις καταναλώσεις και βγάλτε συμπέρασμα πόσο σας κοστίζει κάθε επιλογή.
Απλά έχετε κατά νου:
Αν έχετε βαρύ πόδι ή κάνετε απαιτητικά δρομολόγια με ανηφόρες και φορτωμένοι συχνά με κόσμο και μπαγαζια στην μέση κατανάλωση που βρίσκεται ( όχι την εργοστασιακή) στην πραγματική προσθέστε +10% στο ντίζελ και +30% στην βενζινα. Τα τρικιλυνδρα αυτά τουρμπακια όταν τα πιέζεις καίνε πολύ. Το 7αρι γίνεται εύκολα 10.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και κάτι άλλο: Για επιλογή χρώματος και μιλώντας πάντα για Κύπρο με την γνωστή σε όλους ζέστη και ηλιοφάνεια. Πιστεύετε ότι το άσπρο είναι η καλύτερη επιλογή ή το ίδιο καλά είναι και το ασημί και το γκρίζο; Τη μαύρη οροφή την έχουμε ήδη αποκλείσει. Επίσης ποιο άσπρο θεωρείτε εσείς καλύτερο;
Ενα μαυρο χρωμα θα απορροφησει γρηγοροτερα την ακτινοβολια και θα θερμανθει επισης γρηγοροτερα
Ομως αν το αυτοκινητο μεινει πολυ ωρα στον ηλιο,δεν εχει σημασια αν ειναι μαυρο ή ασπρο
Η ηλιοροφη ειναι αλλη ιστορια γιατι εχει διαπερατοτηταΠαρε οτι χρωμα σου αρεσει!
-
Επειδή πολύς ντόρος γίνεται με τους τύπους με το νέο σύστημα εδώ που βρισκόμαστε; Διαβάσαμε ότι ο όμιλος psa ήταν έτοιμος και προσαρμόστηκε κλπ κλπ ρύπους ανακοίνωσαν; Οι 107- 109 που γράφουν με ποιο σύστημα είναι ; Προφανώς με το παλιό με το νέο που πάνε;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν διαβάσεις μερικά ποστ πιο πίσω είχα ανεβάσει ένα λινκ με τιμές στη Σουηδία αν θυμάμαι καλά που ήδη εκεί αναφέρουν τους WLTP. Αρκετά ανεβαζμένοι.
-
Επειδή πήγα ως και 50 ποσταρισματα πιο πίσω και δεν βρήκα κάτι αν θέλεις ξαναποσταρισε το.
-
https://peugeot.bassadone.fi/peugeot/do ... tiedot.pdf
-
Στον πίνακα που λέει combined πήγαινε.
-
149 ως 173 (για το 1.6) οι βενζίνες και 136 ως 168 (για το 2λιτρο) τα πετρέλαια. Ανεβασμένα τα νούμερα
Τα πετρέλαια μέχρι το ακτιβ ΕΑΤ8 θα έχουν 168 ευρώ από το 2020. Τα υπόλοιπα και όλες οι βενζίνες από 260 μέχρι 320( 1.6 βενζινα και 2.0 ντίζελ) ...
Δεν έχει το χαλι του τιγκουαν και του καροκ αλλά και αυτό τσίμπημενο είναι
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λέτε το ελληνικό κράτος να αφήσει τους τωρινούς συντελεστές με τους νέους ρύπους ?
Ετσι εμείς με τα 690 που πληρώνουμε στα παλιά δίλιτρα θα σας πουλάμε μούρη...
-
Το έχουμε ξαναπεί. Το ελληνικό κράτος όταν είναι να αποφασίσει βάζει τους συντελεστές που έχει στην βάση δεδομένων που έχει και ξέρει πριν κάνει την άσκηση το ποσό που θέλει να εισπράξει.
Όταν βλέπει ότι τα νουμερα δεν τις βγαίνουν γιατί υπάρχει μετακίνηση καταναλωτών υπάρχει δλδ μια τάση προς 2λιτρα, παλιότερα, προς ντίζελ μετά, προς χαμηλού κυβισμού, προς υβριδικά κοκ πειράζει τους συντελεστές ώστε να βγει το τελικό νουμερο.
Αφού κουμπώσει τα νούμερα στέλνει τα δελτία στα παπαγαλάκια της για να αρχίσουν το μασάζ στους πελάτες δλδ σε εμάς.
Το μασάζ περιλαμβάνει την εκλογίκευση της αύξησης των τελών στοχοποιημενων αμαξιων.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα είπες όλα!
Το τελικό νούμερο να βγει και ποιος θα πληρώσει στα @@ τους -
Συνήθως τον μεγάλο όγκο ((μέσο όρο) δεν το επιράαζουν πολύ. Είναι και εκλογική βάση συν της άλλοις.
-
Καλά στην Ελλάδα ισχύει ότι άμα την τρώμε και όλοι μαζι το καταπίνουμε πιο εύκολα. Όταν την τρώμε μόνο εμείς ενώ ο γείτονας όχι εκεί μας ανάβουν τα λαμπάκια...
Peugeot 3008 2016