-
Και πόσοι άλλοι ξεκίνησαν για ένα μεταχειρισμένο 8-9 ετών, τα έβαλαν κάτω και κατέληξαν να δίνουν προκαταβολή για το Arona;
Στο δικό μου παράδειγμα, ο φίλος ήθελε να πάρει Golf VI 1.4 122 του 2010 με 9 χιλιάρικα. Ε, δεν τον χάλασε... -
Σου εχουν πει πως αλλαζουν οι ραγες της οροφης ? Δεν ρωτησα καν τιμη γιατι φανταζομαι πως πρεπει να κατεβει ο ουρανος απο μεσα για να ξεβιδωθουν..και ειναι κριμα να κατεβει ο ουρανος..
Εχω καποιες τιμες απο αξεσουαρ για οποιον ενδιαφερεται..
Απο τα αξεσουαρ
Οι ριγες inox στο κατω μερος των πορτων 230 ευρω.
Η ριγα που μπαινει στο κατω μερος της 5ης πορτας σε ινοχ ή μαυρο ματ 130 ευρω
Για να μπουν τα ινοξ εξατμισακια πρεπει να αλλαχτει το κατω μερος του πισω προφυλακτηρα 140 ευρω.
Και το καθε ενα εξατμισακι 75 ευρω.Η πισω ποδια σε χρωμα ασημι στο κατω μερος του προφυλακτηρα 230 ευρω. Βγαινει το μαυρο κομματι και μπαινει το ασημι.
Η μπροστα ποδια σε ασημι χρωμα στο κατω μερος του προφυλακτιρα 130 ευρω . Βγαινει το παλιο και μπαινει το αλλο.Και πλαισια χρωμιου στα τζαμια 560 ευρω !!! Πρεπει να βγουν τα παλια και να μπουν τα νεα.
-
Το ότι θα περνούσα κλίμακα το είχα αποφασίσει αρκεί να πρόσθετα αυτά που ήθελα (LED + τεμπέλη) και εξωτερικά να το ομόρφυνα άσο μπορούσα. υπολόγιζα περίπου στα 19 - 19.5 αλλά με χαλάει αν δεν μπορώ να το φτιάξω όπως θέλω.
-
Ευχαριστούμε Jimpsto.
Οι ρίγες που λες στις πόρτες και στο πορτμπαγκάζ τι είναι ακριβώς ? Δεν βλέπω να έχουν κάτι διαφορετικό σε αυτό το σημείο τα excelence/fr απο το style.
Για κατι τετοιο μιλαμε?
https://www.aliexpress.com/item/Suitabl ... 54671.htmlΓια τις ποδιές μπρος πίσω υπάρχει κανένα νόημα να δώσεις 360ε να τις αλλάξεις? Το ιδιο πλαστικό σε άλλο χρώμα δεν είναι ουσιαστικά? Δεν είναι προτιμότερο απλά να τα βάψει κανείς?
-
Tελικά, μάλλον όλα γίνονται, λεφτά να χεις να ξοδεύεις. Αυτα τα πορτοκαλί πλαστικά στα φώτα ομίχλης άραγε πόσο να κάνουν; Δεν μου είπαν πως αλλάζουν οι ράγες οροφής, γιατί άκουσα τιμή (γύρω στα 400 ευρώ) και είπα δεν έχει νόημα, εξάλλου με την μαύρη ποδιά πίσω νομίζω πάνε καλύτερες κι οι μαύρες ράγες.
-
Ψαξε στα αξεσουαρ για το αρονα,,εχει ριγες που κολλανε εξω απο τις πορτες στα μαυρα πλαστικα στο κατω μερος.
Και στη πισω πορτα στο κατω μερος της κολλαει,,οχι στο προφυλακτιρα..
Οπως εχει και το ρενω κλιο για παραδειγμα..Κι εγω εκει θα καταλειξω για τις ποδιες,,στο βαψιμο..
-
Για τα πλαστικα στα φωτα δε ρωτησα τιμη,,δε μου πολυ αρεσαν στο desire red που το παραγγειλα με ασημι αυτα στα φωτα.
Στο χρωμα που λετε με τα πλαστικα σε πορτοκαλι χρωμα του παει πολυ..
-
Δειτε εδω τις ριγες στις πορτες..
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Δειτε εδω τις ριγες στις πορτες..ρε μητσο το πηρες ρε θηριο?
άιντε καλοριζικο.ΑρΕς
περιμενω μοντιφες στην αναρτηση ε? -
Ευχαριστω..
Οταν το εκανα βολτα το αρονα,λεω στο πωλητη...πρωτα θα το παμε σε λακουβες !!
Ειναι δεμενο το αμαξι Θοδωρη,,οπως και το ιμπιζα.. -
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Σου εχουν πει πως αλλαζουν οι ραγες της οροφης ? Δεν ρωτησα καν τιμη γιατι φανταζομαι πως πρεπει να κατεβει ο ουρανος απο μεσα για να ξεβιδωθουν..και ειναι κριμα να κατεβει ο ουρανος..Τις βάφεις με plasti dip..
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Σου εχουν πει πως αλλαζουν οι ραγες της οροφης ? Δεν ρωτησα καν τιμη γιατι φανταζομαι πως πρεπει να κατεβει ο ουρανος απο μεσα για να ξεβιδωθουν..και ειναι κριμα να κατεβει ο ουρανος..
Τις βάφεις με plasti dip..
Ναι με plastic dip, και αν δέσεις κάτι σφιχτά στις σχάρες παίρνεις το plastic dip στο χερι
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα ακούσει για αυτό το σπρέι και έλεγα να βαψω με αυτό τις ποδιες..
Το έχεις δουλέψει και δεν είναι τόσο αντοχής; ;
Εκεί κάτω που είναι οι ποδιες θα υπάρχει πρόβλημα με τα πετραδακια φαντάζομαι..;;; -
Σήμερα με ειδοποίησε ο φίλος μου ότι εγκρίθηκε η επιδότηση για το Arona του.
-
1500 ευρώ η έκπτωση του Αρονα +1150 η επιδότηση της Δεπα = σου ερχεται δωρεάν η εγκατάσταση του φυσικού αερίου συν τα εξοδα μετακίνησης μιας χρονιάς.
Τρέξτε να προλάβετε!!!
-
Ποια εγκατάσταση; Μπερδεύτηκα. Στο σπίτι εννοείς;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ποια εγκατάσταση; Μπερδεύτηκα. Στο σπίτι εννοείς;Σα κόστος μετατροπής/εγκατάστασης after market
-
Στο σιβικ που έχω..2006 μοντέλο...
2 δεξαμενές 5.5κιλα χωρητικότητα η κάθε μία και κόστος εγκατάστασης 2200. -
Και το αρονα εχει 3 δεξαμενές..
Αυτές τις μέρες δηλαδή..ακόμη και τα 1500 ευρώ έκπτωση του Αρονα..είναι σαν να σου κάνουν δώρο την εγκατάσταση του φυσικού αερίου .. -
Καλά, μη λέτε κουβέντα εσείς. Θα το πουλήσετε στην πενταετία με 100 χιλιάδες χιλιόμετρα, θα βάζετε τιμή 10 χιλιάρικα και θα γίνεται ουρά από τα τηλέφωνα. Εμ, όταν το καινούριο θα κάνει 19 με το κλειδί στο χέρι, τα 10 θα είναι λογικά. Εσείς βέβαια θα το έχετε πάρει 16. Ορίστε, 6 χιλιάρικα κάτω για πέντε χρόνια χρήσης.
Και με πολύ χαμηλό κόστος κίνησης. Το λες και κλοπή!
Seat Arona 2017