-
Δες στο καρ τα αντιστοιχα ποσο τα πουλανε αλλοι
-
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις???? θα στα γράψω αναλυτικά γιατί δεν θα ασχοληθούν και πολλοί με την περίπτωση σου.
- Το αμάξι που αναφέρεις δεν κάνει για την περίπτωση σου με παιδί εκτός και αν το έχεις για δεύτερο (δεν αφήνεις να εννοηθεί κάτι τέτοιο.
2)Μόλις βγήκε από την 7ετη εγγύηση που έδινε η toyota όταν το πήρε ο προηγούμενος εξυπνάκιας... - Στα 8000 συνυπολόγισε κανα 1000αρικο γιατί τώρα θα αρχίσει να ζητάει ( ιμάντες, δισκόπλακες + τυχόν βλάβες..και μην ακούς για ιαπωνέζικα κτλπ.. όλα θέλουν την συντήρηση τους..) πήγαμε 9000
- Δεν υπάρχει έννοια full extra στο yaris...μάλλον θα εννοείς ζάντες αλουμινίου και navi
5)Αν περάσεις τώρα από toyοta με 13500 παίρνεις βενζίνη το yaris με ζάντες navi και 111hp κινητήρα...
Δεν αξίζει ( προσωπική άποψη)...
Με βάση τις ανάγκες σου θα κοίταγα κάτι σε πιο μεγάλη κατηγορία...
Αν ψαχτείς για καινούριο δες opel crossland x , το είδα πρόσφατα και μου φάνηκε πολύ καλό value for money. - Το αμάξι που αναφέρεις δεν κάνει για την περίπτωση σου με παιδί εκτός και αν το έχεις για δεύτερο (δεν αφήνεις να εννοηθεί κάτι τέτοιο.
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση opiou δεν γνωρίζω πολλά απο αυτοκίνητα όπως έγραψα αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει όπως εσύ δεν βάζω το μαχαίρι στο λαιμό σε κανέναν δεν ξέρω απο εκδόσεις και τέτοια. Και πάλι σε ευχαριστώ για την απάντηση
-
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις???? θα στα γράψω αναλυτικά γιατί δεν θα ασχοληθούν και πολλοί με την περίπτωση σου.- Το αμάξι που αναφέρεις δεν κάνει για την περίπτωση σου με παιδί εκτός και αν το έχεις για δεύτερο (δεν αφήνεις να εννοηθεί κάτι τέτοιο.
2)Μόλις βγήκε από την 7ετη εγγύηση που έδινε η toyota όταν το πήρε ο προηγούμενος εξυπνάκιας... - Στα 8000 συνυπολόγισε κανα 1000αρικο γιατί τώρα θα αρχίσει να ζητάει ( ιμάντες, δισκόπλακες + τυχόν βλάβες..και μην ακούς για ιαπωνέζικα κτλπ.. όλα θέλουν την συντήρηση τους..) πήγαμε 9000
- Δεν υπάρχει έννοια full extra στο yaris...μάλλον θα εννοείς ζάντες αλουμινίου και navi
5)Αν περάσεις τώρα από toyοta με 13500 παίρνεις βενζίνη το yaris με ζάντες navi και 111hp κινητήρα...
Δεν αξίζει ( προσωπική άποψη)...
Με βάση τις ανάγκες σου θα κοίταγα κάτι σε πιο μεγάλη κατηγορία...
Αν ψαχτείς για καινούριο δες opel crossland x , το είδα πρόσφατα και μου φάνηκε πολύ καλό value for money.Ο άνθρωπος λέει για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στα 8000€ και εσυ του λες για Καινούργιου στα 14000(Yaris ) και στα 16+ (opel)
Στα του θέματος...Yaris 2012 και βενζίνη με 90 άλογα δεν έχει!Ή είναι πετρέλαιο με 90 άλογα ή βενζίνης με 100....Σαν αυτοκίνητο γενικά είναι αξιοπιστο και έχει και καλούς χώρους για τους πίσω..Χώρος αποσκευών μέτριος και ανάλογος της κατηγορίας του..Αν θέλεις κάνε βάλε μας και link από το όχημα μήπως και δούμε κάτι παραπάνω ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Το αμάξι που αναφέρεις δεν κάνει για την περίπτωση σου με παιδί εκτός και αν το έχεις για δεύτερο (δεν αφήνεις να εννοηθεί κάτι τέτοιο.
-
Προσωπική άποψη ανέφερα...αν τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αμάξι μονάχα ας διαβάσει και αυτό :
http://www.capital.gr/auto/3182965/odig ... -2011-2014
Επίσης έχει δίκιο ο φίλος για την ιπποδύναμη...90 βγαίνει μόνο το diesel...
-
Αυτός ο κινητήρας δεν ειναι που καίει λάδια;;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Προσωπική άποψη ανέφερα...Παρεμπιπτόντως κι εγώ είμαι υπέρ ενός Καινούργιου παρά μεταχειρισμένου..αρκεί να βγαίνουν και τα μπικικίνια..
-
Παιδιά δυστυχώς κοιτάζω μόνο μεταχειρισμένο για τα χρήματα είναι ταβάνι τα 8000€ το δάνειο είναι η μόνη λυση μετά για καινούργιο... Και δεν θέλω να μπλέξω με τράπεζες. Βενζίνη είναι αν δεν κάνω λάθος 99PS.. Επιλογή 'μικρού' γιατί θα το πέρνει και η γυναίκα.. Δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης hackertom έγραψε:
Παιδιά δυστυχώς κοιτάζω μόνο μεταχειρισμένο για τα χρήματα είναι ταβάνι τα 8000€ το δάνειο είναι η μόνη λυση μετά για καινούργιο... Και δεν θέλω να μπλέξω με τράπεζες. Βενζίνη είναι αν δεν κάνω λάθος 99PS.. Επιλογή 'μικρού' γιατί θα το πέρνει και η γυναίκα.. Δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητοΘέλεις να βάλεις και το link από την σελίδα που το βρήκες μήπως βοηθήσουμε παραπάνω ;
-
Πάντως για ένα παιδί, οι χώροι δεν είναι κακοί. Και στο κάτω-κάτω, υπάρχουν κι οι μπαγκαζιέρες.
Το μόνο που έχω να προτείνω είναι μήπως κάποιο μοντέλο με εργοστασιακό φυσικό αέριο σε βολεύει και σου εξασφαλίσει πολύ πιο χαμηλό κόστος κίνησης.
Για να το κάνω λιανά, ένα Yaris θα έχει μια μικτή κατανάλωση 6-7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, που ισοδυναμεί με κόστος κίνησης γύρω στα 10 ευρώ. Λίγο πάνω, λίγο κάτω ανάλογα με την τιμή της βενζίνης.Από την άλλη, υπάρχει ένα καύσιμο που λέγεται φυσικό αέριο (προσοχή, όχι υγραέριο, αυτό είναι άλλο πράγμα) που εξασφαλίζει πολύ χαμηλότερο κόστος. Στην κατηγορία αμαξώματος που κοιτάς, υπολόγιζε 3-3,5 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα. Όχι λίτρα, ευρώ!
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν λίγα πρατήρια. Αν όμως κάποιο από αυτά σε βολεύει, τότε είσαι πάσας. Και βέβαια, όλα αυτά τα μοντέλα έχουν ΚΑΙ ντεπόζιτο βενζίνης, για τις φορές που θα σου αδειάσει το φυσικό αέριο.
Πες μας πού μένεις, προς τα πού είναι οι διαδρομές σου, πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο. Είναι πολύ πιθανό να σε συμφέρει να δώσεις τα 8 χιλιάρικα και να βάλεις και δόσεις και να είσαι πάλι κερδισμένος οικονομικά. Με καινούριο αυτοκίνητο, εγγύηση, στο χρώμα που το θες. -
Καλησπέρα!
Πολύ καλό αυτοκίνητο στην κατηγορία του!
Νομίζω ομως ότι πρέπει να πας σε ποιο μεγάλο. Αν δεν μπορείς οικονομικά, τότε μια μπαγκαζιέρα οροφής στο μέλλον θα σε καλύψει σε τυχόν αυξημένες ανάγκες όπως είπε & ένας φίλος πριν.
Αφού σου αρέσει, ταιριάζει στη γυναίκα σου, το έχεις ελέγξει & είναι εντάξει τότε πάρτο & απόλαυσέ το!
Είναι & best seller στην κατηγορία του!
Αυτοί ξέρουν! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάντως για ένα παιδί, οι χώροι δεν είναι κακοί. Και στο κάτω-κάτω, υπάρχουν κι οι μπαγκαζιέρες.
Το μόνο που έχω να προτείνω είναι μήπως κάποιο μοντέλο με εργοστασιακό φυσικό αέριο σε βολεύει και σου εξασφαλίσει πολύ πιο χαμηλό κόστος κίνησης.
Για να το κάνω λιανά, ένα Yaris θα έχει μια μικτή κατανάλωση 6-7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, που ισοδυναμεί με κόστος κίνησης γύρω στα 10 ευρώ. Λίγο πάνω, λίγο κάτω ανάλογα με την τιμή της βενζίνης.Από την άλλη, υπάρχει ένα καύσιμο που λέγεται φυσικό αέριο (προσοχή, όχι υγραέριο, αυτό είναι άλλο πράγμα) που εξασφαλίζει πολύ χαμηλότερο κόστος. Στην κατηγορία αμαξώματος που κοιτάς, υπολόγιζε 3-3,5 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα. Όχι λίτρα, ευρώ!
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν λίγα πρατήρια. Αν όμως κάποιο από αυτά σε βολεύει, τότε είσαι πάσας. Και βέβαια, όλα αυτά τα μοντέλα έχουν ΚΑΙ ντεπόζιτο βενζίνης, για τις φορές που θα σου αδειάσει το φυσικό αέριο.
Πες μας πού μένεις, προς τα πού είναι οι διαδρομές σου, πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο. Είναι πολύ πιθανό να σε συμφέρει να δώσεις τα 8 χιλιάρικα και να βάλεις και δόσεις και να είσαι πάλι κερδισμένος οικονομικά. Με καινούριο αυτοκίνητο, εγγύηση, στο χρώμα που το θες.Μένω στον Πειραιά και η κύριος κίνηση θα είναι εδω στην Αθήνα. Κυρίως στον Πειραιά... 4-5 φορές τον χρόνο πηγαίνω Θεσσαλονίκη και της καλοκαιρινές διακοπές γενικότερα δεν το χρησιμοποιώ πολύ το αυτοκίνητο γιατί υπάρχει και μηχανάκι
-
Είσαι από τους τυχερούς. Τα υπάρχοντα πρατήρια φυσικού αερίου σε βολεύουν. Το πιο κοντινό σου είναι στου Ρέντη.
Επίσης, ο άξονας Αθήνα-Θεσσαλονίκη καλύπτεται. Γεμίζεις στου Ρέντη ή στη Φιλαδέλφεια ή στην Κηφισιά ανεβαίνοντας και ξανά στη Λαμία. Σε φτάνει μέχρι τη συμπρωτεύουσα, όπου έχει δύο πρατήρια για να γεμίσεις. Αντίστοιχα και στο κατέβασμα.
Περιμένουμε να αυξηθούν τα πρατήρια φυσικού αερίου αλλά υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Αφού όμως εσύ βολεύεσαι με τα ήδη υπάρχοντα, θα σου πρότεινα να προχωρήσεις για το συγκεκριμένο καύσιμο. Εξοικονομώντας 6 ευρώ κάθε 100 χιλιόμετρα, στα 15.000 χιλιόμετρα που διανύει ο μέσος αγοραστής ετησίως, θα έχεις 900 ευρώ κέρδος. Αν κρατήσεις το αμάξι μια δεκαετία, θα είναι σα να το αγόρασες δωρεάν (και βάλε) σε σχέση με το Yaris βενζίνης.
Από εκεί και πέρα, σου δείχνω κάποια μοντέλα που είναι στα χρήματά σου κι είναι και οικογενειακά. Υπόψιν, είναι όλα εργοστασιακά μοντέλα φυσικού αερίου, όχι μετατροπές.
https://www.car.gr/14982906-fiat-doblo- ... -120ps-a-c
https://www.car.gr/14979681-volkswagen-touran
-
φιλε αμα εχεις πρατηρια φυσικου αεριου κοντα σου μην το σκεφτεσαι καν...πηγαινε seat και ριξε παραγγελια για arona ή ibiza...
Αν πάλι δεν θες να διαθέσεις πολλά χρήματα παίζει και το fiat panda στα 12.000 ευρω cng...
Μην μπλέξεις με μεταχειρισμένο cng είναι η γνώμη μου...
Γενικά επειδή σε βλέπω από τα προηγούμενα posts ότι είσαι full για μεταχειρισμένο θα σου πρότεινα όπως ο προηγούμενος φίλος να σκεφτείς για καινούριο cng και θα το κάνεις απόσβεση από το καύσιμο επίσης άμα το πουλήσεις σε 10 χρονια θα πάρεις και 5 φράγκα...από το τοτε yaris 17 ετών μην περιμένεις και πολλά... -
Μπορείτε να μου στείλετε κάποια μοντέλα καινούργιων πόσο κοστίζουν; Η Toyota δεν βγάζει; Επίσης αυτά τα οχήματα παίρνουν και βενζίνη η λέω βλακείες;
-
H Toyota βγάζει, όπως κι η Honda, αλλά δεν τα εισάγουν στην Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή, έχεις τις εξής επιλογές:
https://www.car.gr/17146826-fiat-panda-0-9-twinair-80hp-easy-cng
https://www.car.gr/11470259-volkswagen-up-eco-up-1-0-68ps
https://www.car.gr/12668216-seat-ibiza-1-0-tgi-style-plus
https://www.car.gr/13186939-seat-leon-1-5-tgi-style
https://www.car.gr/16527632-seat-arona-style-1-0-90cng
(η τιμή του Arona ισχύει μέχρι τέλος Νοεμβρίου, μετά θα ανέβει 1.500 ευρώ)https://www.car.gr/14658753-seat-leon-st-1-5-130hp-cng-dsg-7
Ακόμα, μοντέλα που δε βρήκα στο car είναι το Grand Punto στα 12.900, η Octavia στα 20 χιλιάρικα (επίσης βγαίνει σε στέισον και με αυτόματο σασμάν, όπως και το Leon), καθώς και κάποιες Mercedes. Νομίζω η Β200 κι η σειρά Ε.
-
Το arona style στο site της seat κοστίζει 16.100 απο ότι βλέπω.. Αλλά πάω σε εντελώς άλλη κατηγορία αν δεν κάνω λάθος..
-
Το πάτωμα του Arona είναι το ίδιο με του Ibiza και του Polo. Δηλαδή δεν έχεις υπερβολικό μήκος, που να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είναι η μικρότερη κατηγορία των τζιποειδών. Νομίζω ότι για κάποιον που ήθελε το Yaris για οικογενειακό, τότε το Arona θα του φανεί λουκούμι. Πήγαινε μια βόλτα από τη Seat να ενημερωθείς για την τιμή και τα διάφορα προγράμματα, να το δεις έστω. Δε χάνεις τίποτα.
-
Έγινε παιδιά ευχαριστώ για την απάντηση. Πολύ καλή πρόταση με αυτά που διάβασα στο internet... Θα δω πως θα κινηθώ
-
Όσο αφορά το Yaris έχουν περάσει το πρώτο 1.000αρι, το 1,300 και το 1,33 100 άλογα 6αρι σαζμάν. Αξιόπιστα και τα τρία, στα οποία αλλάχτηκε μόνο η μπαταρία στο τελευταίο. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Κατανάλωση, μιλάω για το 1.33, από 5,4-6.7 μέγιστη με ανοίγματα μέχρι τελική (μέση ταξιδιού εννοώ). Από θέμα χώρων, εμείς τριμελή οικογένεια το παίρναμε (ήταν εταιρικό) μερικές φορές, και λόγω του ότι δεν μετακομίζουμε όλο το σπίτι μας αρκούσε (εκείνο βέβαια είχε το θετικό ότι μετακινούνταν τα πίσω καθίσματα). Όσο αφορά το φυσικό αέριο πήρε η σύζυγος το Καλοκαίρι Polo 1,0 cng. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα (15000χλμ. το έχει πάει παντού), παρόλο που είχα φόβο για κατανάλωση λαδιού δεν έχει κάψει τίποτε. Κοστος 1ου service 110 ευρώ και μετακίνησης 3-3,5 ευρώ/100 χλμ. Εδώ μιλάμε όμως ότι θα πας στα διπλά χρήματα (16500 δώσαμε) και τώρα μιλάνε για αύξηση, ενώ το Arona έχω ρωτήσει για φίλο και μου είπαν 16600 αλλά με παράδοση κατά τον Μάρτιο.
TOYOTA FORUM