-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όλα αυτά που αναφέρεις είναι ονειρικά με μία προϋπόθεση: να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά μας. Δεν θα ήθελα π.χ. να προσπαθεί να μου δείξει ότι είναι καλύτερη από μένα στα χόμπι μου ή στη δουλειά μου ή οπουδήποτε και να προσπαθεί να 'οικειοποιηθεί' τις παρέες μου και να με θέτει στο περιθώριο. Και δεν δέχομαι ως δικαιολογία ότι 'είναι έντονη προσωπικότητα και δεν μπορεί να καταπιέζεται' γιατί θεωρώ ότι αυτό που ζητάω πρόκειται για στοιχειώδη ευγένεια/συντροφικότητα.οχι βρε κωσταντίνε ανταγωνισμός μέσα στην σχέση γιατί τότε πάς πάλι στα άκρα...είπαμε παν μέτρον άριστον...ιδανικά μεν αυτά που λέμε αλλά εφικτά
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αλλα συχνάζουν στο http://www.motorwomen.gr !!!Θα ήθελα πραγματικά να γνωρίσω (ή έστω να συζητήσω), με μία γυναίκα,
που έχει τέτοιους είδους ενδιαφέροντα (motorsport κλπ).Μου φαίνεται εξαιρετικά σπάνιο.
Αν και πιστεύω ότι πίσω από το http://www.motorwomen.gr κρύβεται η εβραιοκινεζική μασονική στοά Hong, που μαζί με τους νεοπαγανιστές μασονοπράκτορες της Μοσάντ έχουν ως στόχο την πλήρη υποδούλωση του ελληνικού γένους.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
αλλα συχνάζουν στο http://www.motorwomen.gr !!!
Θα ήθελα πραγματικά να γνωρίσω (ή έστω να συζητήσω), με μία γυναίκα,
που έχει τέτοιους είδους ενδιαφέροντα (motorsport κλπ).
Μου φαίνεται εξαιρετικά σπάνιο.Ευααααααα....ακούς;;;;
Να καλέσουμε τον paei mei στην επόμενη συνάντηση μας ως επίτιμο καλεσμένο...Αν και πιστεύω ότι πίσω από το http://www.motorwomen.gr κρύβεται η εβραιοκινεζική μασονική στοά Hong, που μαζί με τους νεοπαγανιστές μασονοπράκτορες της Μοσάντ έχουν ως στόχο την πλήρη υποδούλωση του ελληνικού γένους.
καλά μην το χοντραίνεις τόσο...χαλάρωσε λίγο...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Θα ήθελα πραγματικά να γνωρίσω (ή έστω να συζητήσω), με μία γυναίκα,
που έχει τέτοιους είδους ενδιαφέροντα (motorsport κλπ).
Μου φαίνεται εξαιρετικά σπάνιο.Ευααααααα....ακούς;;;;
Να καλέσουμε τον paei mei στην επόμενη συνάντηση μας ως επίτιμο καλεσμένο...Αρκεί να μην έχει μήλο και φίδι!
Kamil, σε ευχαριστώ για την έμμεση πρόσκληση. Επίτρεψέ μου μία μικρή διόρθωση: Pai (όχι Paei,ούτε Πάει) Μei.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αρκεί να μην έχει μήλο και φίδι!
Kamil, σε ευχαριστώ για την έμμεση πρόσκληση. Επίτρεψέ μου μία μικρή διόρθωση: Pai (όχι Paei,ούτε Πάει) Μei.ουπς...σου'χω αλλάξει τα φώτα σήμερα ...sorry...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
σε club με πόρτα ούτε απ' έξω
Συμφωνώ!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ουπς...σου'χω αλλάξει τα φώτα σήμερα ...sorry...αν του αλλάζεις τα φώτα από δω, στο meeting θα του αλλάξεις και λάδια;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ουπς...σου'χω αλλάξει τα φώτα σήμερα ...sorry...
αν του αλλάζεις τα φώτα από δω, στο meeting θα του αλλάξεις και λάδια;
+φίλτρα +βαλβολίνες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
+φίλτρα +βαλβολίνες.
Για 'αλλαγή λαδιών' δεν έχω αντίρρηση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
+φίλτρα +βαλβολίνες.
και φλάτζες και μπουζί άντε και λάστιχα...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
+φίλτρα +βαλβολίνες.
και φλάτζες και μπουζί άντε και λάστιχα...
μιας και έχω την παρασκευή να σκάσω ένα 250άρι για τέτοια σκατουλάκια στη Γιάρδα, μήπως προσφέρεστε κορίτσια να μου το σιάξετε δωρεάν???
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
εννοώ δραστήρια με πολλά ενδιαφέροντα/χομπυ, ικανή να σταθεί σε μία 'ανδρική' συζήτηση, έξυπνη, πνευματώδεις με χιούμορ που να κερδίζει την παρέα σου...κάποια που θα πηγαίνει μαζί σου σε κόντρες ή αγώνες ή οτιδήποτε άλλο γιατι το γουστάρει πραγματικά και όχι για να σε 'κατασκοπεύει' ή για να το παίξει in...(τα παραδείγματα είναι τυχαία περι αγώνων κλπ)...
Όλα αυτά που αναφέρεις είναι ονειρικά με μία προϋπόθεση: να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά μας. Δεν θα ήθελα π.χ. να προσπαθεί να μου δείξει ότι είναι καλύτερη από μένα στα χόμπι μου ή στη δουλειά μου ή οπουδήποτε και να προσπαθεί να 'οικειοποιηθεί' τις παρέες μου και να με θέτει στο περιθώριο. Και δεν δέχομαι ως δικαιολογία ότι 'είναι έντονη προσωπικότητα και δεν μπορεί να καταπιέζεται' γιατί θεωρώ ότι αυτό που ζητάω πρόκειται για στοιχειώδη ευγένεια/συντροφικότητα.
Προσωπικά, μια προϋπόθεση θα έθετα: να μη χτυπάμε τις ίδιες γκόμενες.-
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
åííïþ äñáóôÞñéá ìå ðïëëÜ åíäéáöÝñïíôá/÷ïìðõ, éêáíÞ íá óôáèåß óå ìßá 'áíäñéêÞ' óõæÞôçóç, Ýîõðíç, ðíåõìáôþäåéò ìå ÷éïýìïñ ðïõ íá êåñäßæåé ôçí ðáñÝá óïõ...êÜðïéá ðïõ èá ðçãáßíåé ìáæß óïõ óå êüíôñåò Þ áãþíåò Þ ïôéäÞðïôå Üëëï ãéáôé ôï ãïõóôÜñåé ðñáãìáôéêÜ êáé ü÷é ãéá íá óå 'êáôáóêïðåýåé' Þ ãéá íá ôï ðáßîåé in...(ôá ðáñáäåßãìáôá åßíáé ôõ÷áßá ðåñé áãþíùí êëð)...
¸÷åéò êáìßá ôÝôïéá õðüøç óïõ?
Áí íáé óôåßëå ðì . -
Ας κλεισει επιτελους το θεμα με τις γυναικες...........ΑΡΚΕΤΑ!!!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ας κλεισει επιτελους το θεμα με τις γυναικες...........ΑΡΚΕΤΑ!!!Αρκετά εξελίχθηκαν, ε;
-
Ναι και δε μας συμφέρει!
-
νομιζω οτι απο τα 15 τουσ την ψονιζουν αγρια
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ναι και δε μας συμφέρει!μην τα λεσ αυτα και μασ καταλαβουν
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
Ναι και δε μας συμφέρει!
μην τα λεσ αυτα και μασ καταλαβουν
I am mad mad mad MAD about girls...
Ευχες στο Νικο τον αρκουδιαρη απο τα βλαχικα και την κομπανία του για τα ωραια ΚΟΨΙΔΙΑ που μασουλησαμε χτες
-
And now some facts:
FACT: Και οι άνδρες έχουν ΠΕΡΙΟΔΟ!!! Oh yes, φίλοι μου και εμείς περνάμε 1-2 μέρες κάθε εξάμηνο από την γνωστή κατάσταση των γυναικών…
FACT: Γυναίκες γιατροί και δικηγόροι είναι εξίσου καλοί με τους άνδρες και ίσως και λίγο καλύτεροι και για αυτό δεν θέλω αντιρρήσεις μιας και τα ξέρω από πρώτο χέρι.
FACT: Οι περισσότεροι άνδρες στο στυλ του Random είτε δεν έχουν γυναίκα, είτε έχουν και τρώνε παντόφλα (οπότε κάπου πρέπει να βγάλουν απωθημένα), είτε έχουν γυναίκες-σαύρες-πατσαβούρια όποτε βγάζουν την χολή τους για την δικιά τους κατάντια με σχόλια του τύπου «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ». Περίεργο πάντως που μετά από λίγα threads, μπορείς φίλε μου και γράφεις αξιοπρεπώς… αν και όχι ορθώς…
FACT: Η εκκλησία δεν μας πέρασε κανένα μισογύνικο πρότυπο. Ίσα ίσα που δίδαξε την ισότητα των δύο φίλων, γνωρίζοντάς μας την δημιουργία της Εύας από τον Αδάμ και από τον τρόπο που φερόταν ο Ιησούς στην μητέρα Του και άλλες γυναίκες (πχ Μαρία η Μαγδαληνή).
FACT: Οι γυναίκες παντρεύονται με τον ίδιο τρόπο που παντρεύονται οι άντρες. Απλά είναι θέμα χαρακτήρα. Εάν ζητάς χρήμα θα τρέξεις στο χρήμα, αν ζητάς sex θα τρέξεις στο sex, αν θες και τα δύο θα παντρευτείς μια πλούσια και θα βρεις 5 γκόμενες. Για όλους τους υπόλοιπους (ολοκλήρωση, κατανόηση και λοιπά) πάντα κάτι βρίσκεται…
FACT: Δυναμικές γυναίκες ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά οι περισσότεροι τις προσπερνάμε τρέχοντας…
Το όλο θέμα έχει ως εξής: ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ!
Εμείς θέλουμε να παίρνουμε εύκολα συγκεκριμένα πράγματα, αυτές μαθαίνουν να τα δίνουν.
Εμείς μετά θέλουμε άλλα πράγματα, αυτές φροντίζουν να κρύβουν τα παλιά και να μας δίνουν τα καινούρια.
Έτσι π0τ@ν3s τις ανεβάζουμε, κρυφοπ0υτ@ν3s... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Όταν μάθουμε οι μεν να φερόμαστε καλά στους δε, όταν μάθουμε να σεβόμαστε οι μεν τους δε, όταν μάθουμε να δίνουμε εκτός από το να παίρνουμε, όταν ΜΑΘΟΥΜΕ οι μεν τους δε, θα λυθούν και όλες μας οι διαφορές.
ΥΓ: Φίλε Random το έχουμε καταλάβει ότι είσαι mad… εντελώς…
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους