And now some facts:
FACT: Και οι άνδρες έχουν ΠΕΡΙΟΔΟ!!! Oh yes, φίλοι μου και εμείς περνάμε 1-2 μέρες κάθε εξάμηνο από την γνωστή κατάσταση των γυναικών…
FACT: Γυναίκες γιατροί και δικηγόροι είναι εξίσου καλοί με τους άνδρες και ίσως και λίγο καλύτεροι και για αυτό δεν θέλω αντιρρήσεις μιας και τα ξέρω από πρώτο χέρι.
FACT: Οι περισσότεροι άνδρες στο στυλ του Random είτε δεν έχουν γυναίκα, είτε έχουν και τρώνε παντόφλα (οπότε κάπου πρέπει να βγάλουν απωθημένα), είτε έχουν γυναίκες-σαύρες-πατσαβούρια όποτε βγάζουν την χολή τους για την δικιά τους κατάντια με σχόλια του τύπου «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ». Περίεργο πάντως που μετά από λίγα threads, μπορείς φίλε μου και γράφεις αξιοπρεπώς… αν και όχι ορθώς…
FACT: Η εκκλησία δεν μας πέρασε κανένα μισογύνικο πρότυπο. Ίσα ίσα που δίδαξε την ισότητα των δύο φίλων, γνωρίζοντάς μας την δημιουργία της Εύας από τον Αδάμ και από τον τρόπο που φερόταν ο Ιησούς στην μητέρα Του και άλλες γυναίκες (πχ Μαρία η Μαγδαληνή).
FACT: Οι γυναίκες παντρεύονται με τον ίδιο τρόπο που παντρεύονται οι άντρες. Απλά είναι θέμα χαρακτήρα. Εάν ζητάς χρήμα θα τρέξεις στο χρήμα, αν ζητάς sex θα τρέξεις στο sex, αν θες και τα δύο θα παντρευτείς μια πλούσια και θα βρεις 5 γκόμενες. Για όλους τους υπόλοιπους (ολοκλήρωση, κατανόηση και λοιπά) πάντα κάτι βρίσκεται…
FACT: Δυναμικές γυναίκες ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά οι περισσότεροι τις προσπερνάμε τρέχοντας…
Το όλο θέμα έχει ως εξής: ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ!
Εμείς θέλουμε να παίρνουμε εύκολα συγκεκριμένα πράγματα, αυτές μαθαίνουν να τα δίνουν.
Εμείς μετά θέλουμε άλλα πράγματα, αυτές φροντίζουν να κρύβουν τα παλιά και να μας δίνουν τα καινούρια.
Έτσι π0τ@ν3s τις ανεβάζουμε, κρυφοπ0υτ@ν3s... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Όταν μάθουμε οι μεν να φερόμαστε καλά στους δε, όταν μάθουμε να σεβόμαστε οι μεν τους δε, όταν μάθουμε να δίνουμε εκτός από το να παίρνουμε, όταν ΜΑΘΟΥΜΕ οι μεν τους δε, θα λυθούν και όλες μας οι διαφορές.
ΥΓ: Φίλε Random το έχουμε καταλάβει ότι είσαι mad… εντελώς…