-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δες παραπάνω. Ο δασμός του 10% προστίθεται στην ΛΤΠΦ, οπότε ανεβάζει την κατηγορία φορολογίας. Είναι ηλίθιο και άδικο, αλλά έτσι το σκέφτηκαν οι φωστήρες του φορομπηχτικού μας συστήματος.Μαζι σου! Αλλά όπως είδες είπα ότι δεν δικαιολογείται το μέγεθος του καπέλου στην τιμή του CRV.
1-2 χιλιάρικα μπορεί, 5 χιλιάρικα όχι! -
Αδικο ναι, τιποτα ομως δεν ειναι 'ηλιθιο' σε θεματα φορολογιας. Ολα γινονται 'εκ του πονηρου' βασει της φορομπηχτικης πολιτικης. Το αυτοκινητο σαν ειδος πρωτης αναγκης, παντα στην Ελλαδα ηταν η 'αγελαδα για αρμεγμα'. Αλλωστε και στο φορο εισοδηματος το ιδιο δεν γινεται με την εισφορα αλληλεγγυης? Φορος πανω στο φορο..
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Μαζι σου! Αλλά όπως είδες είπα ότι δεν δικαιολογείται το μέγεθος του καπέλου στην τιμή του CRV.
1-2 χιλιάρικα μπορεί, 5 χιλιάρικα όχι!Μα αυτό λέω...εάν λόγο της προσθήκης του φόρου στην ΛΤΠΦ αλλάζει κλίμακα, ξαφνικά όλη η αξία του αυτοκινητού επιβαρύνεται με διπλάσιο (από 8% σε 16%) ή 50% (από 16% σε 24%) επιπλέον φόρο, οπότε λογικό το 'καπέλο'.
-
Τελικα παιδια εδω σ αυτο το νημα ποσοι ειμαστε με CRV 2015-2018?
-
Νομίζω οτι είσαι ο πιο φανατικός
-
Ο πιο φανατικος..? Με 900χλμ στο καντραν σιγουρα..Ομως απο ποσους? Ειμαστε 10 πανω κατω?
-
Χωράμε σε ανελκυστήρα αρκεί να μην έχουμε κανέναν σαν Μπένυ ή τον Πανούλη.
-
E, παλι καλα τοσο λιγοι που φτασαμε τις 75 σελιδες..Φυσικα οι περισσοτερες ειναι για αυτη την πατσαβουρα το infotainment που εχει εγκατεστημενο που παρεπιπτοντως αρχισε καπως να κερδιζει την συμπαθεια μου, αφου με third party music player εβγαλε εξαιρετικο ηχο.
Βεβαια δεν παυω να ελπιζω σε μια καινουρια αξιολογη μοναδα καποια στιγμη αρκει να κουμπωσει σωστα με ολα τα περιφερειακα. Βλεπω στο XDA το ψιλοψαχνουν το θεμα..
Ποια εκδοση RC εχεις μεσα? Η δικια μου ειναι πολυ παλια, RC3 αλλα μακρυα απο αναβαθμισεις γιατι μετα την 6.1 η Honda εσφιξε τα λουρια και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, αντι να βελτιωσει την κατασταση με κανα πιο φρεσκο Android.. -
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
E, παλι καλα τοσο λιγοι που φτασαμε τις 75 σελιδες..Φυσικα οι περισσοτερες ειναι για αυτη την πατσαβουρα το infotainment που εχει εγκατεστημενο που παρεπιπτοντως αρχισε καπως να κερδιζει την συμπαθεια μου, αφου με third party music player εβγαλε εξαιρετικο ηχο.
Βεβαια δεν παυω να ελπιζω σε μια καινουρια αξιολογη μοναδα καποια στιγμη αρκει να κουμπωσει σωστα με ολα τα περιφερειακα. Βλεπω στο XDA το ψιλοψαχνουν το θεμα..
Ποια εκδοση RC εχεις μεσα? Η δικια μου ειναι πολυ παλια, RC3 αλλα μακρυα απο αναβαθμισεις γιατι μετα την 6.1 η Honda εσφιξε τα λουρια και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, αντι να βελτιωσει την κατασταση με κανα πιο φρεσκο Android..Είσαι δικός μου!!!!!
σΤον Σ τους απαγορεύω να μου κάνουν update το RC
Βάλε honda 3d sound και παίξε λίστα με tidal Hifi.
Έαν και εμένα με καλύπτει ακόμη και το Apple music.
-
Τι MY CRV ειναι το δικο σου? Και με τι RC ηρθε? Το BT στο δικο μου δεν το εχω δοκιμασει ακομα..
Με music streaming στο αμαξι δεν ασχολουμαι, αφου δεν χρησιμοποιω δεδομενα. Για την ωρα εγκατεστησα JetAudio για να διαβαζει το 16Gb στικακι και παιζει θαυμασια.
Καλο μεσημερι. -
Τι MY CRV ειναι το δικο σου? Και με τι RC ηρθε? Το BT στο δικο μου δεν το εχω δοκιμασει ακομα..
Με music streaming στο αμαξι δεν ασχολουμαι, αφου δεν χρησιμοποιω δεδομενα. Για την ωρα εγκατεστησα JetAudio για να διαβαζει το 16Gb στικακι και παιζει θαυμασια.
Καλο μεσημερι.Η μουσική είναι offline από τα εργαλεία που σου αναφέρω (αποθηκευμένα στο κινητό τα τραγούδια το, Apple music 7 ευρώ το μήνα με 50.000.0000 τραγούδια διαθέσιμα για κάθε γουστό.)
MY 2015 RC3
To BT μια χαρά , μόνο η κτηκιάρα η Σιρι δεν με πιάνει γιατί δεν έχω τελειώσει Οξφορδη.
-
Εθεάθη το καινούριο σε κόκκινο χρώμα με αυτοκόλλητο 4 τροχών. Κατέβαινε από Γαλατσίου προς Αχαρνών, για να βγει εθνική φαντάζομαι;
-
Μιας και λέμε για τις τιμές του καινούριου CRV, το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος είναι ο ανταγωνισμός και πως συγκρίνονται οι τιμές του.
Πείτε μοντέλα 4χ4 που έχουν καλύτερη τιμή ή νομίζετε είναι καλύτερο value (ανεξαρτήτως τιμής) από το crv, ας θέσουμε ως default επιλογή του crv το manual 4x4 στα 36550. -
Ο χρήστης charnik έγραψε:
Μιας και λέμε για τις τιμές του καινούριου CRV, το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος είναι ο ανταγωνισμός και πως συγκρίνονται οι τιμές του.
Πείτε μοντέλα 4χ4 που έχουν καλύτερη τιμή ή νομίζετε είναι καλύτερο value (ανεξαρτήτως τιμής) από το crv, ας θέσουμε ως default επιλογή του crv το manual 4x4 στα 36550.Kodiaq και xtrail. Δεν τα παραθέτω ως καλύτερες λύσεις, απλά ως ανταγωνιστές στην κατηγορία και στις διαστάσεις. Προσωπικά, προτίμησα το Tiguan αλλά είναι μισό κλικ κάτω σε κατηγορία.
-
Πείτε μοντέλα 4χ4 που έχουν καλύτερη τιμή ή νομίζετε είναι καλύτερο value (ανεξαρτήτως τιμής) από το crv, ας θέσουμε ως default επιλογή του crv το manual 4x4 στα 36550.Πραγματικα το 4χ4 τόσο το manual όσο και το auto έχουν σχετικά καλή τιμή.
Κακή τιμή έχει το 2wd comfort & elegance και 4Χ4 lifestyle
-
Πείτε μοντέλα 4χ4 που έχουν καλύτερη τιμή ή νομίζετε είναι καλύτερο value (ανεξαρτήτως τιμής) από το crv, ας θέσουμε ως default επιλογή του crv το manual 4x4 στα 36550.Δηλαδη κανοντας μια 'ασχετη' συγκριση (που για μενα δεν ειναι καθολου ασχετη) της τιμης του νεοφερθεντος manual 4X4 (βενζινη) με την (αναλογη περιπου) τιμη του αποχωρησαντος manual Elegance AWD (Diesel) θεωρειτε οτι τα 36550Ε ειναι normal? Εγω νομιζω οτι θα επρεπε να κοστιζει λιγοτερο μονο και μονο επειδη ειναι βενζινη (χωρις να λαβουμε υπ οψιν το οτι ειναι νεο μοντελο).
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Καλο μεσημερι.Η μουσική είναι offline από τα εργαλεία που σου αναφέρω (αποθηκευμένα στο κινητό τα τραγούδια το, Apple music 7 ευρώ το μήνα με 50.000.0000 τραγούδια διαθέσιμα για κάθε γουστό.)
MY 2015 RC3
To BT μια χαρά , μόνο η κτηκιάρα η Σιρι δεν με πιάνει γιατί δεν έχω τελειώσει Οξφορδη.Καλη φαση το Apple music αλλα για μενα 'no I, no party''..
Δηλαδη το RC3 σου δουλευει κανονικα σε ολα? Δεν ειναι απαραιτητο να 'αναβαθμιστουμε'? -
Tα bug που έχει , εμένα δεν με ενοχλούν καθόλου
πχ Μπορεί την ώρα που ακούς μουσική , να σου πει σαν emergency alarm η συχνότητα ενός σταθμού
-
Χμμ..το μονο που μου εκανε εμενα ηταν που κολλησε καποια στιγμη για μερικα λεπτα η καμερα οπισθοπορειας ενω πηγαινα πορεια μπροστα.. Παντως, μεχρι RC6 μπορουμε να παμε χωρις 'παρατραγουδα', πιο πανω οχι..
-
Χμμ..το μονο που μου εκανε εμενα ηταν που κολλησε καποια στιγμη για μερικα λεπτα η καμερα οπισθοπορειας ενω πηγαινα πορεια μπροστα.. Ομως, μεχρι RC6 μπορουμε να παμε χωρις 'αντιποινα', 7 και 8 οχι..Tους το έχω απαγορεύσει χαχαχα.
Πήρε φίλος το honda crv 9at και φόραγε RC7 και πήγαν χαμένα όλα τα application που είχαμεέτοιμα.
Honda CR-V 2015