-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Δηλαδή να δώσει κανείς σχεδόν 18000 για αυτοκίνητο πόλης.Εξαρτάται το πόσο σημαντικό είναι. Εγω εμένα πήρα το yaris hybrid bitone για να με ξεκουράζει τις βαρετές ημέρες της αστικής ρουτίνας. Αξίζει τα λεφτά του, αγχολυτικό σαν να σου κάνει μασαζ ταυλανδεζα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Δεν θελω να φανω ως κριτης των λεγομενων καποιου, αλλα το δερματινο τιμονι με ποια εννοια ειναι απολαυση στην πολη σε συγκριση με ενα μαλακο μεν πλαστικο δε.επειδή μιλάμε για συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πολυ καλύτερο το δερμάτινο. Αλλά σε καθε περίπτωση όλα είναι σχετικά.
Αλλά αυτές οι αοριστίες είναι πολυ υποκριτικές, λεγομένων κάποιων και γράφεις από κάτω. Πάντα λέμε την γνωμή μας και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει παρεξήγηση. Το να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου είναι κάπως βρε αδερφέ.
-
Εγω κρυβομαι;
Δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εγω κρυβομαι;
Δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις.Λεγόμενα κάποιων....
Είναι αόριστη αντωνυμία. (ο george1977 το είχε γράψει πριν μερικά λεπτά )
Τον Λαπ τον εκτιμούμε γιατί είναι εγκυκλοπαίδεια και αστείρευτη πηγή γνώσης, όποτε και η γνώμη του είναι σεβαστή.
-
Εισαι πολυ ευγενης, και η υπερβολη για τις γνωσεις μου και αυτη πολυ κολακευτικη.
Απο εμενα εχεις το ευγε για την αντικειμενικοτητα σουΑπλα διαβαζω οτι σχετικό βρω με το αυτοκινητο και οταν μπορω και κολλαει με το θεμα θελω να το μεταδωσω και αλλου.
Αν αρεσει στο φορουμ, να το κανω πιο συχνα και ακομα καλυτερα να το κανετε και εσεις ωστε να μαθουμε ολοι. Τρελαινομαι για ποστς με τεχνικες αναλυσεις. Πολλες φορες θα ηθελα να ανεβασω καπως το επιπεδο των ποστ μου με πολλες τεχνικες λεπτομερειες και βιβλιογραφιες αλλα ισως κουρασω και κουραστω
Πιστευω πως υπαρχουν μελη του φορουμ που εχουν γνωσεις και δεν τις μεταδισουν γιατι βαριουνται και αναλωνομαστε σε πεζα πραγματα και καυγαδες.Το τροχοπεδι στα τεχνικα μου ποστς ειναι το γεγονος πως ειμαι με το ταμπλετ τις περισσοτερες φορες, και ειναι δυσκολο να γραψω σεντονια με φωτογραφιες και πηγες.
Η παρατηρηση μου ειναι πως τα δερματινα τιμονια ειναι ευαισθητα, σε βρομερα χερια, πανακια καθαρισμου, δαχτυλιδια, νυχια κτλ.
Δηλαδη σε αυτοκινητα πολης που θα τα εχεις καπως πιο παρατημενα απο τα μεγαλα, θα χαλουν πιο ευκολα.
Τσπ λεπτομερειες.Ποσο καταναλωση εχει το γιαρις στην πολη;
Μ αρεσει το υβριδικο πολυ και ανα περιοδους το καλοβλεπω για μελλοντικη αγορα και αν θυμαμαι ειχα εκφρασει τις επιφυλαξεις μου σε παλιοτερα ποστς για τη μπαταρια.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εισαι πολυ ευγενης, και η υπερβολη για τις γνωσεις μου και αυτη πολυ κολακευτικη.
Απο εμενα εχεις το ευγε για την αντικειμενικοτητα σουΑπλα διαβαζω οτι σχετικό βρω με το αυτοκινητο και οταν μπορω και κολλαει με το θεμα θελω να το μεταδωσω και αλλου.
Αν αρεσει στο φορουμ, να το κανω πιο συχνα και ακομα καλυτερα να το κανετε και εσεις ωστε να μαθουμε ολοι. Τρελαινομαι για ποστς με τεχνικες αναλυσεις. Πολλες φορες θα ηθελα να ανεβασω καπως το επιπεδο των ποστ μου με πολλες τεχνικες λεπτομερειες και βιβλιογραφιες αλλα ισως κουρασω και κουραστω
Πιστευω πως υπαρχουν μελη του φορουμ που εχουν γνωσεις και δεν τις μεταδισουν γιατι βαριουνται και αναλωνομαστε σε πεζα πραγματα και καυγαδες.Το τροχοπεδι στα τεχνικα μου ποστς ειναι το γεγονος πως ειμαι με το ταμπλετ τις περισσοτερες φορες, και ειναι δυσκολο να γραψω σεντονια με φωτογραφιες και πηγες.
Η παρατηρηση μου ειναι πως τα δερματινα τιμονια ειναι ευαισθητα, σε βρομερα χερια, πανακια καθαρισμου, δαχτυλιδια, νυχια κτλ.
Δηλαδη σε αυτοκινητα πολης που θα τα εχεις καπως πιο παρατημενα απο τα μεγαλα, θα χαλουν πιο ευκολα.
Τσπ λεπτομερειες.Ποσο καταναλωση εχει το γιαρις στην πολη;
Μ αρεσει το υβριδικο πολυ και ανα περιοδους το καλοβλεπω για μελλοντικη αγορα και αν θυμαμαι ειχα εκφρασει τις επιφυλαξεις μου σε παλιοτερα ποστς για τη μπαταρια.
Είμαι πάντα αντικειμένικος
Είχα κάποτε αυτοκίνητο χωρίς δερμάτινο τιμόνι και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ποτέ ξανά. ¨Οπως έχει υποσχεθεί ποτέ ξανα γκρουπ παρότι το Τιγκουαν μου άρεσε.
έχω 5000 χλμ και ο μέσος όρος είναι 4,8 λτ με 100% αστικές διαδρομές + συχνή κίνηση στο αεροδρόμιο (εκεί είναι απόλαυση το cruise control το καρφώνεις στο 110 και χαλαρώνεις)
Δεν είναι τόσο η οικονομία, ένα φυσικού αεριου είναι πολυ φθηνότερο όσο η αισθηση χαλάρωσης
Και πάνω από όλα μπορείς να πλησιάζεις να χαζεύεις την κοκκινομάλλα στην Π. Τσαλδάρη απο κοντινη απόσταση και να μην σε παίρνει χαμπάρι.
-
Εχω δει ανθρωπους να παθαινουν σχεδον καρδιακη προσβολη μετα την τρομαρα τους απο την ησυχια των υβριδικων.
Πολυ χαμηλη καταναλωση, συν το αυτοματο κιβωτιο χωρις κομπιασματα.
Μαζι με το κορσα ειναι τα μοναδικα αυτοκινητα που συνεχιζουν να πουλαν σαν ζεστο ψωμι, οταν ολοι οι αλλοι αλλαζουν σε νεα μοντελα.
Αλλαξε τοσο οσο χρειαζοταν και συνεχιζει παλι πολυ καλα στις πωλησεις.
Δηλαδη μεγαλη εξοικονομηση σε αρ εντ ντι και ζεστο χρημα στα ταμεια.Ειναι εξαιρετικοι μανατζαραιοι εκει στην τογιοτα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εχω δει ανθρωπους να παθαινουν σχεδον καρδιακη προσβολη μετα την τρομαρα τους απο την ησυχια των υβριδικων.Πολυ χαμηλη καταναλωση, συν το αυτοματο κιβωτιο χωρις κομπιασματα.
Μαζι με το κορσα ειναι τα μοναδικα αυτοκινητα που συνεχιζουν να πουλαν σαν ζεστο ψωμι, οταν ολοι οι αλλοι αλλαζουν σε νεα μοντελα.
Αλλαξε τοσο οσο χρειαζοταν και συνεχιζει παλι πολυ καλα στις πωλησεις.
Δηλαδη μεγαλη εξοικονομηση σε αρ εντ ντι και ζεστο χρημα στα ταμεια.Ειναι εξαιρετικοι μανατζαραιοι εκει στην τογιοτα.
Μονο στα ινφοταινμεντ μας τα χαλανε οι της Τογιοτα.
-
Να ρωτήσω 2 πραγματάκια:
i) Tα φωτά στις εκδόσεις chic & bi-tone ειναι LED ?
ii) Στο προσπέκτους αναφέρει ότι στις εκδόσεις chic & bi-tone εχει υποβραχιόνιο οδηγού, ισχύει γιατί δυσκολεύομαι να βρω φώτο.. ? -
Ο χρήστης Vagg31 έγραψε:
Να ρωτήσω 2 πραγματάκια:
ii) Στο προσπέκτους αναφέρει ότι στις εκδόσεις chic & bi-tone εχει υποβραχιόνιο οδηγού, ισχύει γιατί δυσκολεύομαι να βρω φώτο.. ?i) Ολα led εκτός από τους προβολείς που είναι τύπου projector
ii)ισχύει εαν και είναι λιγο μικρό το υποβραχιόνιο για τα γούστα μου. Που είναι ο cruiser να τους κράξει.... -
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Να ρωτήσω 2 πραγματάκια:
ii) Στο προσπέκτους αναφέρει ότι στις εκδόσεις chic & bi-tone εχει υποβραχιόνιο οδηγού, ισχύει γιατί δυσκολεύομαι να βρω φώτο.. ?i) Ολα led εκτός από τους προβολείς που είναι τύπου projector
ii)ισχύει εαν και είναι λιγο μικρό το υποβραχιόνιο για τα γούστα μου. Που είναι ο cruiser να τους κράξει....Άρα μπαίνουν άνετα led λαμπες και κανεις δουλειά
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Να ρωτήσω 2 πραγματάκια:
ii)ισχύει εαν και είναι λιγο μικρό το υποβραχιόνιο για τα γούστα μου. Που είναι ο cruiser να τους κράξει....Κατάλαβα, σε ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Vagg31 έγραψε:
Να ρωτήσω 2 πραγματάκια:
ii) Στο προσπέκτους αναφέρει ότι στις εκδόσεις chic & bi-tone εχει υποβραχιόνιο οδηγού, ισχύει γιατί δυσκολεύομαι να βρω φώτο.. ?Για το υποβραχιόνιο οδηγού (μόνο) κοίταξε προσεκτικά τις φωτογραφίες στην παρακάτω αγγελία:
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/12056339/
Θυμίζει υποβραχιόνιο σε κάθισμα πούλμαν και είναι λίγο τραγικό κατά την γνώμη μου, αν και χρειάζεται κάτι σίγουρα. Υπάρχουν και κάποιες λύσεις μέσω e-bay αλλά πρέπει να τις δοκιμάσει κάποιος.
Για τα φώτα λεντ είναι τα πίσω, και στα μπροστά τα ημέρα και πορείας (αυτά σε σχήμα Υ). Τα μεσαία και μεγάλα είναι κανονική λάμπα ή τουλάχιστον έτσι ήταν στην Style. Αν προσέξεις κάποιο αυτοκίνητο στον δρόμο θα δεις είναι και λίγο πιο κίτρινα τα μεσαία, που τις αλλάζεις με λευκές ή λεντ πολύ εύκολα.
Νίκος
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Να ρωτήσω 2 πραγματάκια:
ii) Στο προσπέκτους αναφέρει ότι στις εκδόσεις chic & bi-tone εχει υποβραχιόνιο οδηγού, ισχύει γιατί δυσκολεύομαι να βρω φώτο.. ?Για το υποβραχιόνιο οδηγού (μόνο) κοίταξε προσεκτικά τις φωτογραφίες στην παρακάτω αγγελία:
Θυμίζει υποβραχιόνιο σε κάθισμα πούλμαν και είναι λίγο τραγικό κατά την γνώμη μου, αν και χρειάζεται κάτι σίγουρα. Υπάρχουν και κάποιες λύσεις μέσω e-bay αλλά πρέπει να τις δοκιμάσει κάποιος.
Για τα φώτα λεντ είναι τα πίσω, και στα μπροστά τα ημέρα και πορείας (αυτά σε σχήμα Υ). Τα μεσαία και μεγάλα είναι κανονική λάμπα ή τουλάχιστον έτσι ήταν στην Style. Αν προσέξεις κάποιο αυτοκίνητο στον δρόμο θα δεις είναι και λίγο πιο κίτρινα τα μεσαία, που τις αλλάζεις με λευκές ή λεντ πολύ εύκολα.
Νίκος
Μεγάλο φάουλ απο την Toyota να μην υπάρχει κανονικό υποβραχιόνιο ούτε σαν εξτρά! Υπάρχουν κάποια καλα aftermarket άλλα εκτός του ότι είναι ακριβά θέλουν και 4 βίδες για να τοποθετηθεί.
Οι προβολείς που είναι τύπου projector και λογικά ισχύει αυτο που είπε ο iceman.
-
Υποβραχιόνιο είχα βάλει εγώ από pancar στο πετρέλαιο. Πολύ καλό αλλά βιδωνοταν στην ποτηροθηκη.
Το έβγαλα όταν το αλλαξα με το υβριδικό αλλά δεν το ξαναεβαλα -
Ο χρήστης Vagg31 έγραψε:
Να ρωτήσω 2 πραγματάκια:
Νίκος
Μεγάλο φάουλ απο την Toyota να μην υπάρχει κανονικό υποβραχιόνιο ούτε σαν εξτρά! Υπάρχουν κάποια καλα aftermarket άλλα εκτός του ότι είναι ακριβά θέλουν και 4 βίδες για να τοποθετηθεί.
Οι προβολείς που είναι τύπου projector και λογικά ισχύει αυτο που είπε ο iceman.
Ναι είναι προτζεκτορες οπότε γίνεται και εύκολα η αλλαγή. Δεν νομίζω να είναι λεντ σε κάποια έκδοση, όπως συμβαίνει στο chr. Έχει και η Toyota λάμπες, νομίζω απλά λευκές και όχι λεντ, που μου τις έκαναν δώρο και απλά το βράδυ βλέπεις ένα ομοιόμορφο λευκό χρώμα στο φωτιστικό σώμα.
Νίκος
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας παιδιά!
Νέος κάτοχος του ένα λόγο αμαξιδίου, πλήρως ευχαριστημένος!
Έχω μερικές απορίες,
Το αμάξι θέλει στρώσιμο; Ή λόγο e-CVT όχι;
Όταν ξεκινάω το αμάξι τώρα τον χειμώνα είναι θολά τα τζάμια, κάνει κακό να βάλω air condition κατευθειαν μόλις το ανοίξω για να ξεθολώσουν αφού στην ουσία δεν έχει καν ξεκινήσει ο κινητήρας δεν έχει ζεσταθεί; -
Περί στρωσίματος, διαβάζεις το manual.
Το air con δεν κάνει κάποιο κακό, απλά είναι ένα 'βάρος' στον κινητήρα. -
Ο χρήστης vtag έγραψε:
Γεια σας παιδιά!
Νέος κάτοχος του ένα λόγο αμαξιδίου, πλήρως ευχαριστημένος!
Έχω μερικές απορίες,
Το αμάξι θέλει στρώσιμο; Ή λόγο e-CVT όχι;
Όταν ξεκινάω το αμάξι τώρα τον χειμώνα είναι θολά τα τζάμια, κάνει κακό να βάλω air condition κατευθειαν μόλις το ανοίξω για να ξεθολώσουν αφού στην ουσία δεν έχει καν ξεκινήσει ο κινητήρας δεν έχει ζεσταθεί;Έαν το οδηγας όπως αρμόζει σε ένα υβριδικό τότε δεν χρειάζεται στρώσιμο.
Κανονικά χρησιμοποιείς το airconditon , τον μόνο που επηρρέαζει είναι την δυνατότητα πλήρους ηλεκτρικής κίνησης. Με το ac on η αυτονομία είναι μικρότερη καθώς είναι μεγάλος καταναλωτής ενέργειας.
-
Το A/C του yaris hybrid είναι αυτόματος κλιματισμός , μήπως είναι σαν του ch-r και του prius , κάτι σαν inverter και εως τούτου καταναλώνει λίγη ενέργεια και δεν επιβαρύνει τον κινητήρα ;
TOYOTA YARIS HYBRID 1.5 2018