-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Δε ξερω αν ειναι θεμα παραπληροφορησης η οχι αλλα τα στοιχεια μιλανε για 300.000 και κατι !!!!!! νεες προσληψεις στη προεδρια του βουδα...τωρα αν αναγκαστηκε να τις κανει δε το γνωριζω αλλα και ετσι ναναι παλι φταιει...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα προεδρικά διατάγματα του Παυλόπουλου δεν κρύβονται.
Καραμανλής και Παυλόπουλος έβαλαν (μονιμοποίησαν) εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους (αορίστου ή ορισμένου) χρόνου που εργαζόντουσαν στο στενό ή στον ευρύτερο ή στο δημόσιο τραπεζικό τομέα.
Ξεχνιούνται οι εκατοντάδες εταιρείες ή θυγατρικές ανώνυμες εταιρείες που ήταν το παραθυράκι για να μπουκάρει το κοπάδι στο δημόσιο;
Ακόμη θυμάμαι προεδρικά διατάγματα που έβγαιναν κάθε τρεις και λίγο με πίνακες εταιρειών που έδιναν το δικαίωμα στους υπαλλήλους τους να μεταπηδήσουν στο δημόσιο με μονιμότητα και με δυνατότητα να αλλάξουν θέση και πόστο.
Άλλωστε και εγώ τότε με αυτό το καθεστώς εργαζόμουν από το 2007 μέχρι και το 2010.
Αλλά δεν πρόλαβα να μπουκάρω από το παράθυρο. Μου το έκλεισε στα μούτρα ο Γιωργάκης... -
Καραμανλής είχε μεγάλη ευκαιρία μετά από πολυετή λαίλαπα ΠΑΣΟΚ να κλείσει κόσμο-υπουργούς φυλακή, να τελειώνει με την κατάσταση-ρουσφέτι-διαφθορά που είχε στηθεί, αλλά συμβιβάστηκε και κοίταξε να ικανοποιήσει κόσμος(μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, αυξήσεις μισθών-συντάξεων κτλπ) νομίζοντας ότι θα του πούνε ευχαριστώ αυτοί...
Και τώρα του κουνάνε το δάχτυλο λέγοντας ότι τις μεγαλύτερες αυξήσεις τις πήρανε εκείνη την εποχή και για αυτό εκτροχιάστηκε το τρένο. Γελάει ο κόσμος.
Κάπου εδώ κολλάει το παρακάτω:Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Πιο πολύ μου αρέσουν οι πασόκοι ψηφοφόροι που τα έχουν με τον βούδα (μάλλον γιατί κυβέρνησε
μεν ως πασοκ αλλά το παράκανε βρε παιδί μου, είπαμε ναι μεν, αλλά όχι και τόσο...).Σε αυτά προσθέτουμε τα swap του Σημίτη για να μπούμε στο ευρώ, ξεχνάμε τις συμβάσεις εξοπλιστικών-ολυμπιακών αγώνων τα οποία σκάσανε οι πληρωμές τους μετά το 2014 και χρειάστηκαν δάνεια για την αποπληρωμή τους, βάλτε σε αυτά τις παροχές προς τους ψηφοφόρους όπως είπα νωρίτερα, βάλτε και ότι μειώθηκαν τα έσοδα μέσω ελενκτικών μηχανισμών του κράτους, βάλτε και αυτό που λέγανε όλοι: Ν.Δ στην κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Δεν τον αφήνανε οι αριστερογλύφτες οι δημοσιογράφoι κ ο μηχανισμός ΠΑΣΟΚ σε χλωρό κλαρί. Από τους πακιστανούς οικιακούς βοηθούς του Μαγγίνα μέχρι το Βατοπέδι, για το οποίο μέχρι κ στα wikileaks διαβάσαμε ότι ήταν στημένο από πράκτορες...Εδώ η Nsa έστησε αυτοκτονίες γιατί πήγε να ξεσκεπαστεί το σκάνδαλο υποκλοπών με την Vodafone.
Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κατηγορήσει κανένας τον Καραμανλή είναι για τον πατριωτισμό που έδειξε σε διάφορα ζητήματα(Μακεδονικό κτλπ).
Tώρα βλέπω ανακίνηση θεμάτων για δάνεια κομμάτων(Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και Κ.Κ.Ε) και γενικά προσπάθεια να σηκωθούν όλα τα θέματα μέχρι τις εκλογές.
Πάνε λέει κατηγορούμενοι τα στελέχη των τραπεζών για τα δάνεια προς τα κόμματα. Ρε παιδιά τόσο λάθος θυμάμαι ή η τρόiκα είχε επιβάλει στο 3ο μνημόνιο να ψηφίσουν απαλλαγή των τραπεζικών στελεχών για τα πεπραγμένα τους; Δουλευόμαστε ή παίζουμε θέατρο για τις εντυπώσεις;Επίσης αν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ που έχει πετύχει διαγραφή τραπεζικών χρεών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από ομολογία του ταμεία του στην εξεταστική επιτροπή: https://www.youtube.com/watch?v=R_Q8qhjcWYc
https://omadaalithias.gr/politiki/o-syr ... afi-hreoys
https://www.liberal.gr/arthro/93713/pol ... matos.html
+ότι φοροδιαφεύγανε-δεν πληρώνανε την εφορία για το ακίνητό τους.Όσοι λοιπόν και να προσπαθούν να καλλΩπίσουν την νύφη(ΣΥΡΙΖΑ) μπας και σωθεί η παρτίδα, δεν πιστεύω να καταφέρουν και πολλά αν και τα παίζουν όλα για όλα και κάποια φαίνεται να τους βγαίνουν.
Βλέπουμε ότι δώσανε Μακεδονικό για να έχουν εύνοια από ΗΠΑ(ΔΝΤ) και Γερμανία, βλέπουμε ότι συμφώνησε να πάρει μετανάστες για να κάνει χάρη στην Μέρκελ με αντάλλαγμα υποστήριξη σε θέματα που τον καίνε(κόψιμο συντάξεων κτλπ).
Πάει να την στήσει στον Κούλη με δεξιά παρένθεση. Αν πάρει αναστολή συντάξεων 6 μήνες πχ, και του κάνει εκλογές αιφνιδιασμού μέχρι Φεβρουάριο αφού θα έχει εξαγγείλει παροχές, θα έχει ψηφίσει κάποιες, θα του πετάξει μετά την εφαρμογή περικοπής συντάξεων και την επικύρωση του Μακεδονικού στην Βουλή με τον στόχο να τον διασπάσει και γενικά θα παίξει για μια ακόμα φορά την χώρα-οικονομία στα ζάρια.
Θα δείξει αν θα του βγει, θα δείξει γενικά σε τι περιπέτειες θα μπούμε ως χώρα. -
Για να τελειώνουμε με τον ΚΚ
Στα σχόλια που ακολούθησαν το δικό φαίνεται ακριβώς όλη η προπαγάνδα και το σανό που έχουμε φάει .
Οι μόνοι που μπορούν να κρίνουν τον ΚΚ είναι οι φιλελεύθεροι και οι μη κρατιστές . Οι πασόκοι όχι . Επ' ουδενί .
Αλλά τον μισούν γιατί τους πήρε την μπουκιά από το στόμα που έλπιζαν να έχουν μετά το 2004 , αλλά τους άφησε να τους σκάσει και η μπόμπα στα χέρια με αποτέλεσμα να συρρικνωθούν και να έχουν αρχηγό την Φώφη ....
Εγραψε ένα άρθρο τέτοιο ο Καμπουράκης στο λίμπεραλ πριν μια εβδομάδα και έλεγε τον πόνο του για τον ΓΑΠ ...
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δε ξερω αν ειναι θεμα παραπληροφορησης η οχι αλλα τα στοιχεια μιλανε για 300.000 και κατι !!!!!! νεες προσληψεις στη προεδρια του βουδα...τωρα αν αναγκαστηκε να τις κανει δε το γνωριζω αλλα και ετσι ναναι παλι φταιει...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα προεδρικά διατάγματα του Παυλόπουλου δεν κρύβονται.
Καραμανλής και Παυλόπουλος έβαλαν (μονιμοποίησαν) εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους (αορίστου ή ορισμένου) χρόνου που εργαζόντουσαν στο στενό ή στον ευρύτερο ή στο δημόσιο τραπεζικό τομέα.
Ξεχνιούνται οι εκατοντάδες εταιρείες ή θυγατρικές ανώνυμες εταιρείες που ήταν το παραθυράκι για να μπουκάρει το κοπάδι στο δημόσιο;
Ακόμη θυμάμαι προεδρικά διατάγματα που έβγαιναν κάθε τρεις και λίγο με πίνακες εταιρειών που έδιναν το δικαίωμα στους υπαλλήλους τους να μεταπηδήσουν στο δημόσιο με μονιμότητα και με δυνατότητα να αλλάξουν θέση και πόστο.
Άλλωστε και εγώ τότε με αυτό το καθεστώς εργαζόμουν από το 2007 μέχρι και το 2010.
Αλλά δεν πρόλαβα να μπουκάρω από το παράθυρο. Μου το έκλεισε στα μούτρα ο Γιωργάκης...Εδώ βλέπουμε τον Γιάννη να επαναλαμβάνει τα περί 300.000 ΝΕΩΝ προσλήψεων , ενώ ο Στόρμ λέει αυτό που είπα και εγώ .
Οτι αυτούς που 'έβαλε' τότε ήταν ήδη μέσα άρα δεν έδωσε καινούργια λεφτά και το 2007 προσπάθησε να βάλει τα γαλάζια παιδιά , ακριβώς γιατί οι μονιμοποιημένοι ήταν πράσινα παιδιά .
Αλλά αν δεν το έκανε με τα μμε εναντίον του , τις εκλογές του 2004 δεν τις έπαιρνε απέναντι στον καταλληλότερο που τότε προπαγάνδιζαν οι Παπαχρήστοι και τον Γιώργο που έλεγε ο πασόκος και έσταζε μέλι το στόμα του...Συμφωνώ και με τον fiverg και τον george1977 . Αλλά παιδιά μην τον κρίνουμε με τα σημερινά μέτρα .
Να τον κρίνουμε με τα μέτρα του 2004 που άφηνες μπουρμπουάρ 5 € στον καφέ και 10 στην ταβέρνα και του 2007 που όλοι πασόκοι , αριστεροί , νταβατζήδες , μμε του έλεγαν θα πεις τα τρία ΔΕΝ .
ΔΕΝ θα αυξήσεις τον ΦΠΑ
ΔΕΝ θα μειώσεις τις συντάξεις
ΔΕΝ θα αυξήσεις τα όρια ηλικίας για σύνταξη .Τα θυμάστε αυτά ? Δηλαδή πως θα πάρεις εκλογές απέναντι σε αυτούς .
Σκεφτείτε τι θα πείτε γιατί σας περιμένω στο επόμενο σχόλιο για τα σημερινά .
Για να τελειώνουμε λοιπόν με τον ΚΚ . Για μένα ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός στο ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ από το 81 και μετά .
Θα μπορούσε να είναι ο Μητσοτάκης το 90 , αν έκανε 4ες εκλογές και έπαιρνε με το 47 % που πήρε στις εκλογές 175 βουλευτές . Γιατί πάλι έχετε ξεχάσει τι έκανε ο Σκανδαλίδης με τον εκλογικό νόμο από το 1981 μέχρι το 2004 .Αν ήταν πρωθυπουργός σε μια σύγχρονη φιλελεύθερη χώρα προφανώς θα ήταν μέτριος έως και κακός . Αλλά για το πασοκιστάν ήταν ο καλύτερος . Ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει για ηθικό θέμα , στα εθνικά θέματα άσκησε πολιτική μεγαλύτερη από το μέγεθος της χώρας , με όλα όσα λέγονται , αλήθειες ή υπερβολές . Στην οικονομία τα πήγε καλά μέχρι την διεθνή κρίση που έριξε χώρες που ήταν αυτοκρατορίες όπως αυτές της Ιβηρικής .
Θα μπορούσε κάποιος να τον κατηγορήσει ότι ήταν υπερβολικά ήπιος σε όλα . Ακόμα και στην κατάλυση του κράτους το 2007 . Αλλά η Δεξιά δεν μπορεί αν στηρίξει ιδεολογική μάχη με την αριστερά γιατί τα στελέχη της που τα βλέπω στην τηλεόραση είναι για τα μπάζα . Οπότε καλά έκανε που δεν κατέβασε ειδικές δυνάμεις για να επιβάλλει την τάξη . Γιατί θα έπρεπε μετά να το στηρίξει ιδεολογικά . Και δεν είχε στελέχη .
Οπως και ο Μητσοτάκης που έχασε την εξουσία από τους Σταμουλοκολλάδες . Εκεί φοβήθηκε με αποτέλεσμα οι υπεραντλαντικοί να πάνε στον Ανδρέα που πάντα φώναζε , αλλά πάντα τους βόλευε . Οπως και ο Αλεξάκος τώρα .
Κάποιοι θα θυμάστε ότι 1,5 χρόνο πριν την κανονική ημερομηνία των εκλογών του 94 και λίγους μήνες πριν την αποστασία Σαμαρά , ο υπερατλαντικός υπουργός των εξωτερικών είχε πει ότι σύντομα θα έχουμε εκλογές στην Ελλάδα
Εδώ νομίζω τελειώνουμε τα σχόλια για τον ΚΚ έως ότου ξαναμπεί στην ενεργό πολιτική , γιατί νομίζω καταγράφηκαν οι απόψεις όλων μας .
Το επόμενο σχόλιο μου θα είναι για τα σημερινά , μετά τις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις .
Δεν με αφήνει ο Ντράιβερ να πάω παρακάτω . Θα διαβάσω το σχόλιο του και αν χρειαστεί θα σχολιάσω για τον ΚΚ
-
Απλά στο θέμα του ΚΚ να σημειώσω στα όσα σωστά αναφέρεις ότι η προσπάθεια του με τον Βασικό μέτοχο , δεν στηρίχτηκε από κανένα στην Ελλάδα , αλλά και το περίεργο από κανένα στην Ευρώπη .
Γιατί και οι δικές τους εταιρείες έκαναν δουλειές με τους βασικούς μετόχους και έδιναν τις μίζες για τα έργα και τις προμήθειες .
Θυμάμαι πόσο πανηγυρίστηκε από τα ΜΜΕ εδώ η ήττα του στην Ευρώπη ακριβώς πάνω σε αυτό το θέμα .
Γιατί αν πέρναγε το θέμα του βασικού μετόχου , τότε θα άλλαζε το σκηνικό εξουσίας στην χώρα .Αντίθετα ο Αλέξης έχει διδαχτεί από όλα αυτά , για αυτό και τους τσακίζει μέσω του Παππά στην λογική No prisoners ...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Απλά στο θέμα του ΚΚ να σημειώσω στα όσα σωστά αναφέρεις ότι η προσπάθεια του με τον Βασικό μέτοχο , δεν στηρίχτηκε από κανένα στην Ελλάδα , αλλά και το περίεργο από κανένα στην Ευρώπη .Γιατί και οι δικές τους εταιρείες έκαναν δουλειές με τους βασικούς μετόχους και έδιναν τις μίζες για τα έργα και τις προμήθειες .
Θυμάμαι πόσο πανηγυρίστηκε από τα ΜΜΕ εδώ η ήττα του στην Ευρώπη ακριβώς πάνω σε αυτό το θέμα .
Γιατί αν πέρναγε το θέμα του βασικού μετόχου , τότε θα άλλαζε το σκηνικό εξουσίας στην χώρα .Αντίθετα ο Αλέξης έχει διδαχτεί από όλα αυτά , για αυτό και τους τσακίζει μέσω του Παππά στην λογική No prisoners ...
+10000000000000000000000000000
-
Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί τον Καραμανλή, καθώς μόνο φιλελεύθερη πολιτική δεν ακολούθησε.
Πρέπει όμως να αναρωτηθούμε αν σε αυτή τη χώρα υπάρχει ρεαλιστική δυνατότητα να ακολουθηθεί φιλελεύθερη πολιτική. Με σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού να ζει παρασιτικά εις βάρος των πραγματικά εργαζόμενων και να παρακωλύει -ακόμα και να σαμποτάρει- συστηματικά την λειτουργία των πόλεων και της οικονομίας, και επίσης σημαντικό κομμάτι να γοητεύεται από μια νιχιλιστική νοοτροπία που ζητούσε να καούν όλα για να ξαναφτιαχτούν ως δια μαγείας δικαιότερα (θυμάστε την Αθήνα του 2008-9; ), δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να εφαρμόσει αυτά που χρειαζόταν η οικονομία για να αποφευχθεί η καταστροφή χωρίς να διαλύσει εντελώς τον κοινωνικό ιστό.
Θα μου πεις, κοινωνική ειρήνη βασισμένη στην αποδοχή της ομηρίας από τα παράσιτα και τους εκ πεποιθήσεως καταστροφείς;
Δυστυχώς ναι. Αυτό είναι η Ελλάδα, με αυτό πρέπει να πορευτεί προσπαθώντας για το καλύτερο όποιος εκλεγεί.
-
Σήμερα είχαμε μια φοβερή εξέλιξη . Δεν μειώνονται οι συντάξεις . Προφανώς το μακεδονικό έχει αντιπαροχές , όπως και το προσφυγικό .
Σας έχω πει ότι έχω φίλους πρώην πασόκους που μου βγαίνουν από δεξιά τα τελευταία 8 χρόνια . Ηταν από το 3 έως το 10 σε ένα πασοκόμετρο πασοκικού φανατισμού . Τώρα είναι με τον Κούλη και ήταν με τον πιτσαδόρο πριν .
Απορούν από το 2015 γιατί δεν πέφτει ο Τσίπρας . Τους λέω ότι από πολιτική είναι για τα προνήπια και αν , αλλά συνεχίζουν να έχουν άποψη .
Λοιπόν ο Αλέξης πάει χαλαρά να κατοχυρώσει το 30 % στις εκλογές και να τις κάνει ντέρμπυ .
Δεν κόβει τις συντάξεις , έκοψε το 1/3 των εισφορών και μάλιστα έφτασε το 450άρι που είχε ο ΟΑΕΕ παλιότερα να αντιστοιχεί σε καθαρά κέρδη 22000 € που σημαίνει ότι το 80 % θα πληρώνει μικρότερες εισφορές .
Στο ΕΤΑΑ τα ίδια αφού κόβει τα επικουρικά και εφ΄ άπαξ σε μικρά ποσά και μάλιστα αναδρομικά από 1/1/2017 .Θα κόψει και τον ΕΝΦΙΑ σε αρκετούς και το κυριότερο θα κατέβει ως παράταξη πλέον στις εκλογές με τους ΑΝΕΛ μαζί και κάτι αποκόμματα ώστε να πάει από κέντρο και αριστερά .
Μετά λοιπόν την αβάντα των ξένων και αναμένοντας τι θα πει ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ , οι εκλογές πάνε για ντέρμπι .
Αν ο Μητσοτάκης χαιδέψει τους κρατικοδίαιτους , τότε δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τον Τσίπρα για τους μη κρατικοδίαιτους .Ας σκεφτούμε ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί είχαν 40 % στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 15 . Ας σκεφτούμε ότι για πολλούς νεοδημοκράτες η επιλογή κυβέρνησης με το πασοκ , είναι εντελώς μισητή .
-
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνομιλητές για το ψηλό επίπεδο συζήτησης που έχουμε στα σχόλια μας .
Συμφωνώντας με τον ΧΛ , θα πω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά ιδεολογικό . Πρέπει να κάνεις ιδεολογικό πόλεμο και σε αυτόν οι της νδ δεν το έχουν .
Εβλεπα πριν λίγο Βαρβιτσιώτη , Καιλή νομίζω , μια από τις ωραίες του πασοκ και ένας δημοσιογράφος του σύριζα που κάνει εκπομπές στην ερτ και σχόλια στον σκαι μια και δεν πάνε οι συριζαίοι . Βαγγέλη τον λένε ένας ξανθός είναι .
Λοιπόν παιδιά τους έκανε πλάκα . Τους ειρωνευόταν , τους έβαζε να απολογούνται για ανύπαρκτα θέματα , ότι είναι ακροδεξιοί και άλλα γραφικά , ακριβώς όπως είχαν εκπαιδευτεί στην μαρξιστική διαλεκτική στην μεγάλη της ΚΝΕ σχολή .
Αλλά όταν ο ένας είναι γόνος που έχει εκπαιδευτεί στην Ψαρρού και η άλλη ευειδής απλά , πως να τα βγάλουν πέρα με το πεζοδρόμιο .
Για αυτό όλο το σύστημα δεν πάει τον Τζήμερο . Γιατί πέρα από της εμμονές του , είναι του πεζοδρομίου και δεν κολώνει με τους κνίτες .
-
Σήμερα είχαμε μια φοβερή εξέλιξη . Δεν μειώνονται οι συντάξεις
Δεν ειχαμε και ουτε θα εχουμε
Στην καλυτερη για τους ζαιους θα τους επιτραπει μια καθυστερηση στην εφαρμογη -
Λάθος .
Η αναβολή θα είναι για την ουσία .Η πραγματικότητα είναι ότι ΠΡΙΝ τις εκλογές δεν θα κόψει τις συντάξεις .
Αυτό θα πουλήσει πολιτικά και αυτή θα είναι η πολιτική ουσία . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Λάθος .
Η αναβολή θα είναι για την ουσία .Η πραγματικότητα είναι ότι ΠΡΙΝ τις εκλογές δεν θα κόψει τις συντάξεις .
Αυτό θα πουλήσει πολιτικά και αυτή θα είναι η πολιτική ουσία .Έτσι ακριβώς είναι.
Στην ουσία τον ψηφοφόρο τον πασόκο τον γνήσιο τον ενδιαφέρει όταν/αν λήξει η αναβολή και αναγκαστεί ο Κούλης να κόψει συντάξεις, να τα ρίξει στην ΝΔ/Κούλη. Όπως ακριβώς ρίχνει κάθε μνημονιακό νόμο/μείωση του ΓΑΠ στον Σαμαρά που κλήθηκε να εφαρμόσει τις περικοπές. Όμως ότι κακό υπάρχει/εφαρμόζει ο Τσίπρας του φταίνε οι προηγούμενοι και πάλι.
Γενικά δηλαδή ζει για να είναι αντιδεξιός. Δεν έχει πραγματική ιδεολογία πέραν αυτού και της τσέπης του -
Δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι δεν θα τις κοψει εστω πριν τις εκλογες
Εξαρταται κυριως απο το ποτε θα γινουν οι εκλογες και αυτο εξαρταται απο την πορεια του θεματος των Σκοπιων
Αλλα ακομα και αν γινουν εκλογες τον Μαιο (προωρες),και παλι χλωμο να καταφερει 5 μηνες καθυστερηση
Σε καθε περιπτωση,οι συνταξιουχοι θα δουν μειωσεις,απλα ισως τις δουν μαζεμενες στο τελος του ετους -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Λάθος .
Αυτό θα πουλήσει πολιτικά και αυτή θα είναι η πολιτική ουσία .Έτσι ακριβώς είναι.
Στην ουσία τον ψηφοφόρο τον πασόκο τον γνήσιο τον ενδιαφέρει όταν/αν λήξει η αναβολή και αναγκαστεί ο Κούλης να κόψει συντάξεις, να τα ρίξει στην ΝΔ/Κούλη. Όπως ακριβώς ρίχνει κάθε μνημονιακό νόμο/μείωση του ΓΑΠ στον Σαμαρά που κλήθηκε να εφαρμόσει τις περικοπές. Όμως ότι κακό υπάρχει/εφαρμόζει ο Τσίπρας του φταίνε οι προηγούμενοι και πάλι.
Γενικά δηλαδή ζει για να είναι αντιδεξιός. Δεν έχει πραγματική ιδεολογία πέραν αυτού και της τσέπης τουΑκριβώς έτσι .
Και για το έλλειμμα δεν φταίνε τα 20 χρόνια πασοκ με τις κλεψιές και τις μίζες , φταίνε τα 5 του Καραμανλή με τις μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων .
Αλλωστε έχουν τους παπαχρήστους και καμπουράκηδες που τους τα λένε ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι δεν θα τις κοψει εστω πριν τις εκλογες
Εξαρταται κυριως απο το ποτε θα γινουν οι εκλογες και αυτο εξαρταται απο την πορεια του θεματος των Σκοπιων
Αλλα ακομα και αν γινουν εκλογες τον Μαιο (προωρες),και παλι χλωμο να καταφερει 5 μηνες καθυστερηση
Σε καθε περιπτωση,οι συνταξιουχοι θα δουν μειωσεις,απλα ισως τις δουν μαζεμενες στο τελος του ετουςΤο σκηνικό είναι στημένο . Θα πουν ότι θα περιμένουν να δουν πως πήγε το πλεόνασμα του ΕΦΚΑ και του ΑΕΠ .
Αυτά θα βγούν τέλη Απριλίου . Δηλαδή στην προεκλογική περίοδο . Οπότε αν βολεύει το αποτέλεσμα θα το δημοσιοποιήσει , αν δεν βολεύει θα το κρατήσει λίγες μέρες...Κλασσική πασοκική λογική .
-
...αυτό που έχετε ηρωποιήσει μερικοί τον πιο άχρηστο, ανίκανο, ανεπάγγελτο, βουτυρομπεμπέ, κληρονόμο (μαζί με τον ΓΑΠ) πρωθυπουργό της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας ξεπερνάει κάθε λογική... Όσο και να θέλω να αποφύγω τις εντάσεις και τους διαξιφισμούς εδώ μέσα, είναι στιγμές που νομίζω ότι έχω ζήσει σε άλλη χώρα...
-
Ο καθεις πιστευει οτι θελει...ο Καραμανλης ηταν πραγματι αχρηστος αλλα δεν μπορουν να του φορτωθουν ολα τα προβληματα 30+ ετων οσο κι αν βολευει
Η χωρα ειχε και εχει παθογενειες και ελλειψη προσανατολισμου,και εν πολλοίς φταιει και ο εφησυχασμος μας απο την ενταξη στην ΕΕ που μας εκανε να νομιζουμε οτι πιασαμε το τριπλο τζακποτ για παντα,δεν θα θα νομοθετουμε,δεν θα καινοτομουμε,δεν θα δουλευουμε,μοναχα θα λαμβανουμε ΕΣΠΑ -
Ο χρήστης elplat έγραψε:
...αυτό που έχετε ηρωποιήσει μερικοί τον πιο άχρηστο, ανίκανο, ανεπάγγελτο, βουτυρομπεμπέ, κληρονόμο (μαζί με τον ΓΑΠ) πρωθυπουργό της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας ξεπερνάει κάθε λογική... Όσο και να θέλω να αποφύγω τις εντάσεις και τους διαξιφισμούς εδώ μέσα, είναι στιγμές που νομίζω ότι έχω ζήσει σε άλλη χώρα...Μάλιστα . Ας θυμηθούμε τους χρήσιμους...
Ο Σημίτης που εβλεπε τις μίζες να περνούν και δεν άπλωνε...
Ο Ανδρέας με τα πάμπερς και την Λουδοβίκεια λογική ?
Οι Σαμαροβενιζέλοι που ξέσκισαν τον ιδιωτικό τομέα για να σώσουν τους ξύστες ?Μάλλον θα έχεις ζήσει σε άλλη χώρα τελικά...
Και οι διαξιφισμοί δεν κάνουν κακό .
Και οι εντάσεις είναι χαμηλές...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο καθεις πιστευει οτι θελει...ο Καραμανλης ηταν πραγματι αχρηστος αλλα δεν μπορουν να του φορτωθουν ολα τα προβληματα 30+ ετων οσο κι αν βολευει
Η χωρα ειχε και εχει παθογενειες και ελλειψη προσανατολισμου,και εν πολλοίς φταιει και ο εφησυχασμος μας απο την ενταξη στην ΕΕ που μας εκανε να νομιζουμε οτι πιασαμε το τριπλο τζακποτ για παντα,δεν θα θα νομοθετουμε,δεν θα καινοτομουμε,δεν θα δουλευουμε,μοναχα θα λαμβανουμε ΕΣΠΑΕγώ παιδιά θυμάμαι σαν νέος και πρωτοεργαζόμενος , τα πακέτα Ντελόρ που έρχονταν από την Ευρώπη από το 1982 .
Ο Ανδρέας πήρε το χρέος στο 27 % του ΑΕΠ του 81 και το άφησε το 89 πάνω από το 90 % του πολύ μεγαλύτερου ΑΕΠ του 89 καθότι είχαν περάσει και 2-3 πακέτα Ντελόρ στην χώρα .Αυτός έβαλε τις βάσεις των σημερινών μας δεινών . Ηδη δηλαδή από το 87 είμαστε πάνω από τις απαιτήσεις για χρέος κάτω του 60 % του ΑΕΠ .
Οπότε κάθε προσπάθεια εναντίον του ΚΚ , είναι προσπάθεια αθώωσης της πασοκίλας και ως τέτοια θα απαντάται .
Για να είμαστε ξεκάθαροι .
Γιατί εγώ τα έζησα . Δεν μου τα είπανε .
-
... Η Πασοκίλα έκανε μάγκες πολλούς εδώ μέσα και με την Πασοκίλα έφαγαν με χρυσά κουτάλια και τώρα έχουν τη πολυτέλεια και κράζουν...
Και φυσικά ο ΚΚ δεν έχει ιδέα για το έγκλημα... Ή μήπως νομιμοποίησε τους συμβασιούχους επειδή ήταν άγιος... Ή τους stageήδες.... Τη πελατεία του έφτιαχνε αλλά του έσκασε η leaman (η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη τα ξεχάσαμε;;;;). A ναι υπήρχε και σχέδιο δολοφονίας του.....
'Εκανε όμως και κάτι έξυπνο στην πολιτική του καριέρα. Πέταξε τη καυτή πατάτα στο άλλο το βούρλο ...
Έκανε και κάτι ακόμα πιο έξυπνο... Άραξε και έβγαλε τον σκασμό και τώρα κάτι βλαμένοι τον περνάνε για τον μεγάλο ηγέτη, τον μεσία και κρέμονται από τα χείλη του. Το μόνο που κρέμεται από τα χείλη του είναι το τζατζίκι...
Σιγά να μη το λυπηθούμε κιόλας το απροστάτευτο...
Αυτά...
I rest my case -
@ Tiger
συμφωνώ σχεδόν απόλυτα. Εμείς φταίμε, εμείς και τα μυαλά που κουβαλάμε...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ