-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εμενα και με 50 το μηνα με βολευει τρελια...ερχοταν κατι 300αρες ΟΤΕ + ISDN
Εμένα μου έρχεται στην χειρότερη 30-35 ευρώ (το δίμηνο φυσικά), οπότε προς το παρόν γιοκ! Έχουμε και το εργαστήριο για τα γούστα και τα μεγάλα αρχεία, οπότε από το σπίτι ο αδερφός μου (κι εγώ σπάνια...)
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως, η vivodi και στη γειτονιά μου πρέπει να έχει κόμβο (πριν από 8 μήνες που είχα ρωτήσει μου είπε ότι τον ετοιμάζουν και σε 1-2 μήνες θα είναι έτοιμος)
ΧΑΧΑΧΑ,το αλλο με τον Τοτο στην vivodi το ξερουν,εσυ το ξερεις;
Μολις βαλουν μια δραχμή στην τσέπη την ξοδεύουν στην Παπαρίζου και στισ κυριακάτικες εφημεριδες.Aν έμενα 1-2 τετράγωνα παραπάνω θα είχα Adsl και τότε...
Ίσως αν έμενες 1-2 τετράγωνα πιο πάνω να 'ετοίμαζαν' ΕΚΕΙΝΟ τον κόμβο σε 1-2 μήνες, και να ήταν ήδη 'έτοιμος' ο 3-4 τετράγωνα παραπάνω...
-
Για internet δίνω για το **ΕΠΑΚ **περίπου **30-35 ευρώ **σε κάθε λογαριασμό.
Στο όριο είμαι να βάλω ή όχι...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Για internet δίνω για το **ΕΠΑΚ **περίπου **30-35 ευρώ **σε κάθε λογαριασμό.Στο όριο είμαι να βάλω ή όχι...
Αν είσαι στο ΟΡΙΟ, βάλε!!!
Α) Δεν το σκέφτεσαι πλέον, ΞΕΡΕΙΣ πόσο θα πάει!!!
Β) Δύσκολο να έχεις τόσο χάλι ταχύτητα όσο με μόντεμ, έστω και 64Κ ψηφιακή...
Γ) αργεί να κατέβει και τσιγκουνεύεσαι να περιμένεις; Ε, και; πλέον δεν πληρώνεις!!!
Δ) Σου τρώει τη σύνδεση για να κατέβει, και δεν μπορείς να μπεις άνετα στο αγαπημένο σου φόρουμ; Άστο να πάει!!! Μπες στο φόρουμ, και άμα τελειώσεις βάλτο να κατέβει. Σάμπως το πληρώνεις;;;; -
Αν όμως σε 1-2 μήνες γίνει αυτό το φοιτητικό;;;
Ο technik (λογικά) θα έχει πάσο μέχρι τον Σεπτέμβρη...
(καλά δεν θυμάμαι;;; )
-
Αν όμως σε 1-2 μήνες γίνει αυτό το φοιτητικό;;;Ο technik (λογικά) θα έχει πάσο μέχρι τον Σεπτέμβρη...
(καλά δεν θυμάμαι;;; )
Καλά θυμάσαι, πρώτα ο Θεός!
Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το φοιτητικό...
-
Το φοιτητικό μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε. Ο ΟΤΕ είναι μια εταιρεία που από την μέχρι σήμερα συμπεριφορά της 'κατεβάζει' τις τιμές μόνο αν υπάρχει απειλή για απώλεια πελατών. Όσο οι υπόλοιποι πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας (συμπεριλαμβανομένων των γραμμών DSL) εξαρτόνται από τον ΟΤΕ για την εξυπηρέτηση των πελατών τους δεν πρόκειται να δούμε 'άσπρη μέρα' (βλέπε τα πρόστιμα που 'τρώει' κάθε λίγο και λιγάκι από την επιτροπή τηλεπικοινωνιών, χωρίς αποτέλεσμα στην πολιτική που ακολουθεί).
Όσο για τις εξαγγελίες, αν ψάξουμε να βούμε πόσες έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια μάλλον θα απογοητευτούμε.
-
Ο χρήστης statharg έγραψε:
Όσο για τις εξαγγελίες, αν ψάξουμε να βούμε πόσες έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια μάλλον θα απογοητευτούμε.Αυτό φοβόμαστε κι εμείς...
Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
-
για οσους εχουν adsl προσβαση θα προτεινα και εναν αλλο τροπο να μειωσουν το μηνιαιο κοστος τους.
με την χρηση ενος WI-FI ADSL ROUTER μπορουν να στησουν ενα τοπικο δικτυο [LAN] ωστε να μπορουν να χρησιμοποιησουν και αλλοι [εως 4 συνολικα] την adsl προσβαση με την χρηση WI-FI ACCESS POINTS ειτε χρησιμοποιωντας την εσωτερικη κεραια που διαθετουν [με σχετικα περιορισμενη εμβελεια ομως] ειτε χρησιμοποιωντας εξωτερικη κεραια για μεγαλυτερες αποστασεις.
στην δευτερη περιπτωση εκτος του οτι ανεβαινει λιγο το κοστος [κατι ομως που λίγη σημασια εχει αφου πολυ συντομα γινεται αποσβεση] πρεπει να γινουν οι καταλληλες καλωδιωσεις εως το σημειο που θα τοποθετηθει η κεραια και φυσικα και εδω υπαρχει καποιος περιορισμος στην εμβελεια που ειναι πολυ καλη εαν υπαρχει οπτικη επαφη ομως λογω της συχνοτητας [2.4g] δεν μπορει να καλυψει μεγαλες αποστασεις αφου η ισχυς των συσκευων αυτων ειναι εξαιρετικα χαμηλη.
εχω αναλογη εγκατασταση απο τον περασμενο σεπτεμβρη με εναν φιλο μου και μου κοστιζει 18 περιπου ευρω τον μηνα με 328/124 και ογκοχρεωση download εως 3gbyte/μηνα
αρκει βεβαια να μην κατεβαζουν ολοι μαζι γιατι ετσι μοιραια θα υπαρχει πτωση στην ταχυτητα......απο την αλλη ομως μεσα σε ενα lan 2 ή 3 φιλοι μπορει να εχουν και αλλα πλεονεκτηματα αφου με την τεραστια ταχυτητα του μπορει να γινει μεταφορα αρχειων ή συμμετοχη σε παιχνιδια σαν να ειναι ολοι μπροστα στο ιδιο pc.
-
Επίσης, υπενθυμίζω για όσους φοιτητές κάτι είχε πει πρόσφατα ο Καραμανλής για φθηνό ADSL (σύνολο γραμμή και provider 15 ευρώ το μήνα, με ταχύτητα 384), αλλά δεν γνωρίζω αν και πότε θα γίνει... (ελπίζω να το προλάβω)Πάντως, η vivodi και στη γειτονιά μου πρέπει να έχει κόμβο (πριν από 8 μήνες που είχα ρωτήσει μου είπε ότι τον ετοιμάζουν και σε 1-2 μήνες θα είναι έτοιμος)
Για τους φοιτητές και μάλιστα τους αριστούχους μόνο...
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
για οσους εχουν adsl προσβαση θα προτεινα και εναν αλλο τροπο να μειωσουν το μηνιαιο κοστος τους.με την χρηση ενος WI-FI ADSL ROUTER μπορουν να στησουν ενα τοπικο δικτυο [LAN] ωστε να μπορουν να χρησιμοποιησουν και αλλοι [εως 4 συνολικα] την adsl προσβαση με την χρηση WI-FI ACCESS POINTS ειτε χρησιμοποιωντας την εσωτερικη κεραια που διαθετουν [με σχετικα περιορισμενη εμβελεια ομως] ειτε χρησιμοποιωντας εξωτερικη κεραια για μεγαλυτερες αποστασεις.
στην δευτερη περιπτωση εκτος του οτι ανεβαινει λιγο το κοστος [κατι ομως που λίγη σημασια εχει αφου πολυ συντομα γινεται αποσβεση] πρεπει να γινουν οι καταλληλες καλωδιωσεις εως το σημειο που θα τοποθετηθει η κεραια και φυσικα και εδω υπαρχει καποιος περιορισμος στην εμβελεια που ειναι πολυ καλη εαν υπαρχει οπτικη επαφη ομως λογω της συχνοτητας [2.4g] δεν μπορει να καλυψει μεγαλες αποστασεις αφου η ισχυς των συσκευων αυτων ειναι εξαιρετικα χαμηλη.
εχω αναλογη εγκατασταση απο τον περασμενο σεπτεμβρη με εναν φιλο μου και μου κοστιζει 18 περιπου ευρω τον μηνα με 328/124 και ογκοχρεωση download εως 3gbyte/μηνα
αρκει βεβαια να μην κατεβαζουν ολοι μαζι γιατι ετσι μοιραια θα υπαρχει πτωση στην ταχυτητα......απο την αλλη ομως μεσα σε ενα lan 2 ή 3 φιλοι μπορει να εχουν και αλλα πλεονεκτηματα αφου με την τεραστια ταχυτητα του μπορει να γινει μεταφορα αρχειων ή συμμετοχη σε παιχνιδια σαν να ειναι ολοι μπροστα στο ιδιο pc.
Σχετικά με το θέμα:
http://www.seattlewireless.net
http://www.awmn.net
http://www.salonicawireless.net
http://www.xanthiwireless.net (Φτωχό πλην τίμιο )
http://www.patraswireless.netΚάποτε υπήρχε και ένα http://www.serreswireleless.net , αλλά μάλλον ...έσβησε.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
...ογκοχρεωση download εως 3gbyte/μηναΕπειδη πολλοι 'πιανονται' κοροιδο απο τις 'πονηρες' διαφημισεις της OTEnet(1000 ΜΒ=200 τραγουδια MP3.....)να πω πως στην ογκοχρεωση μετρανε ολα.Οχι μονο οταν κατεβαζετε ενα προγραμμα.Δειτε π.χ στην οθονιτσα της συνδεσης(dial up) κατω δεξια.Γραφει xxxx bytes received και xxxx bytes sent.Μετρανε και αυτα στην ογκοχρεωση.Με απλα λογια και στο περιπου,1 ωρα απλου σερφαρισματος ΧΩΡΙΣ κανενα download ειναι περιπου 10 ΜΒ.
Σε γενικες γραμμες,αν κατεβαζετε πολλα αρχεια,mp3 κτλ. μακρια απο ογκοχρεωση.Περισσοτερα για το adsl στην Ελλαδα στο
ADSLgr Forum -
Ο χρήστης George Mavridis έγραψε:
Ναι;;;;; Δεν το είχα ακούσει αυτό! Αν είναι αλήθεια, την κάτσαμε την βάρκα...
-
Ναι;;;;; Δεν το είχα ακούσει αυτό! Αν είναι αλήθεια, την κάτσαμε την βάρκα...
προβλεπω οτι αμα δωσουν ADSL σε αριστουχους...τον επομενο χρονο δεν θα υπαρχει κανεις οποτε δεν θα δινουν υποτροφιες οποτε το κρατις παλι θα κερδισει!!
Για ολα φταει το συστημα
-
Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποσο πίσω είμαστε σε αυτό τον τομέα.
Εδω και ένα χρόνο στην Αμερική υπάρχει το FiOS (Fiber-Optics Network), και προσφέρει 3 πακέτα.Download/Upload......................... TIMH
5Mbps/2Mbps ..................................$39.95/μήνα
15Mbps/2Mbps ..................................$49.95/μήνα
30Mbps/5Mbps ..................................$199.95/μήνα -
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Εδω και ένα χρόνο στην Αμερική υπάρχει το FiOS (Fiber-Optics Network), και προσφέρει 3 πακέτα.Download/Upload......................... TIMH
30Mbps/5Mbps ..................................$199.95/μήναaman re παιδι μου ... φωτιες μας αναψες
-
Δεν είναι ανάγκη να πάτε τόσο μακριά, στη Σουηδία έχουν Ιντερνετ γύρο στα 100 Mbps. Το οποίο είναι αρκετά φτηνό μάλιστα, νομίζω λιγότερο απο 20
-
[quote='Luke Dreamwalker']Δεν είναι ανάγκη να πάτε τόσο μακριά, στη Σουηδία έχουν Ιντερνετ γύρο στα 100 Mbps. Το οποίο είναι αρκετά φτηνό μάλιστα, νομίζω λιγότερο απο 20
-
[quote='gto'][quote='Luke Dreamwalker']Δεν είναι ανάγκη να πάτε τόσο μακριά, στη Σουηδία έχουν Ιντερνετ γύρο στα 100 Mbps. Το οποίο είναι αρκετά φτηνό μάλιστα, νομίζω λιγότερο απο 20
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
30Mbps/5Mbps ..................................$199.95/μήναTo προηγούμενο καλοκαίρι μιλούσα με φίλη που μένει Αμέρικα και της έλεγα για την γρήγορη ταχύτητα που έχω στο πανεπιστήμιο... 100mbps... Και γυρνάει και μου λέει... Ε, αυτό έχω εγώ στο σπίτι με 20 δολάρια το μήνα... Γίνεσαι φονιάς μετά κύριε δικαστά ή δεν γίνεσαι;;;
Φτηνότερο το γρήγορο Internet (DSL) στην Ελλάδα