-
Αριστερός ΕΝΦΙΑ 2018 ... +10% αύξηση.
Είναι που θα τον καταργούσαν οι Αριστεροί Ριζοσπάστες.Το κορυφαίο; Η αύξηση αφορά σπίτι σε νησί, με επικαρπία, στο οποίο δεν μπορώ να πάω να κάνω διακοπές, ούτε να το επισκεφτώ άλλη εποχή αφού ούτε κλειδιά δεν μου δίνουν...
Και ως επικαρπωτής δεν έχω καμιά εξουσία, αλλά το (αριστερό) κράτος με υποχρεώνει να πληρώνω τους φόρους του...
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
αφού είσαι σκληρός άνδρας και θα με δείρεις πώς να τα πω?Κανείς δεν σε απείλησε, εξ' όσων είδα. Αλλά κανείς επίσης δεν θα ανέχονταν εκ του σύνεγγυς την κουτοπονηριά και την κοροϊδία που προσπαθείς να πλασάρεις. 'Άσχετο... αρχαιότερο επάγγελμα' κλπ, αλλά 'δεν υποννοώ ότι κοιμήθηκε με κάποιον για να πάρει το Υπουργείο!!!'.
σεξιστικό είναι αυτό που εμείς κρίνουμε ως τέτοιο!
Όσο του κόβει του καθενός...
υποθέτουμε ότι υπάρχει κομουνίστρια που θυμίζει έστω γυναίκα
Όχι καλέ, λιμενεργάτες θύμιζαν. Στο εργαστήριο γίνονταν η αναπαραγωγή σε εκείνες τις χώρες, δεν υπήρχε φυσική επαφή.
Και μιλάς τώρα εσύ για σεξισμό...ποιον αριστερό ονόμασε πατριώτη?
Σεφερλής και βγάλε σε ποιότητα χιούμορ...
Δεν βλέπω πουθενά να απαγορεύει στα μέλη να εκφράζουν τις πολιτικές/ιδεολογικές απόψεις τους.
Έχει λεχθεί από την διαχείριση ότι απαγορεύεται η ρητορική μίσους, ρατσισμού κλπ και οτιδήποτε είναι παράνομο γενικά. Παρόλα αυτά δεν είδα να σου λέει κάνεις τίποτα για όσα αντισυνταγματικά έγραψες. Ως εκ τούτου δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσαι.
Μεγάλη νίκη όμως για τα κομματοσκυλα όλων των παρατάξεων , πλέον αν και οι αριστεροί κάνουν έτσι απροκάλυπτα τέτοια πράγματα και χωρίς ντροπή , χαράς ευαγγέλια για όλους όσους έχουν την γλώσσα τους χωμένη σε κάποια πολύ η λιγότερο σημαντική κομματικη κωλοτρυπιδα.
Σωστότατη επισήμανση!!! Είμαι ο πρώτος που λέει ότι η κάθε Διοίκηση πρέπει να τοποθετεί ανθρώπους που πιστεύουν στην ιδεολογία της παράταξης που κυβερνάει (αλλιώς πως θα υλοποιηθούν οι πολιτικές που, θεωρητικά, επέλεξε ο Λαός στις Εκλογές;), αλλά κλασικά, στην Ελλάδα το τραβάμε από τα μαλλιά. Υπάρχουν οι άξιοι ιδεολόγοι, υπάρχουν και τα κομματόσκυλα. Στην Ελλάδα κερδίζουν πάντα τα κομματόσκυλα...
Για τον cruiser για τον οποίον θεωρώ πως άδικα του έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός από τον Δία σε στιγμές εκνευρισμού μάλλον
Για το τυπικό της υπόθεσης, 'συμπαθούντα' τον έχω αποκαλέσει. Δε νομίζω ότι είναι φασίστας. Αλλά κάτι περίεργες αντιλήψεις περί ξένων ('μαυρούληδες - Πακια') και γενικά περί του αριστερού χώρου, τις έχει...
Σε αυτό το τελευταίο θέλω να κάνω μια αναφορά. Επιβάλλεται να πηγαίνουν τελικά όλοι οι νέοι άνθρωποι για 6 μήνες σε μια άλλη χώρα. Να δούνε τους ανθρώπους εκεί, να ζήσουν την κουλτούρα, να ακούσουν την γλώσσα. Θα διαλυθεί σε μεγάλο βαθμό ο ρατσισμός!!!
-
Α ... Καλά με τον ΕΝΦΙΑ φέτος τα πράγματα έχουν μαγειρευτεί απίστευτα αριστοτεχνικά , μιλάμε για καταπληκτική δουλειά !
Ενώ στην πλειοψηφία τους οι αντικειμενικές αξίες έπεσαν στις περισσότερες πόλεις με αποτέλεσμα με τον τρόπο που υπολογίζεται ο ΕΝΦΙΑ κυριως σε διαμερίσματα που έχουν εξαντλήσει τον συντελεστή δόμησης να υπάρχει κάποια μείωση , από την άλλη σχεδον σε όλα τα χωριουδάκια οι τιμές ζώνης αλλά και η τιμή εκκίνησης οικοπέδου η Τ.Ο ( ή κάτι παρόμοιο αλλά δε είμαι σίγουρος) έχουν ανέβει έτσι ώστε ειδικά τα οικόπεδα εντός οικισμού αλλά και τα σπίτια στα χωριά τα οποία ...με κατώγια, ανωγια ,αποθηκουλες κλπ μαζεύουν αρκετά τετραγωνικά και πληρώνουν περισσότερα από μεζονέτα στην Γλυφάδα , να έχουν φέτος ακόμη μια επιβάρυνση επιπλέον.
Εγώ πάντως ζω για την στιγμή που θα ξεκινήσει η ενσωμάτωση της αντικειμενικής αξίας των χωραφιών στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ , εκεί θα κλάψουν μάνες , και εκεί θα δούμε κορυφαίες κωλοτουμπες είτε από συριζο κομματοσκυλα , είτε από αλλά μπλε ή πράσινα .
Είναι σαν να βλέπω μπροστά μου τις δηλώσεις τους 'τι θα πει χωράφια ; Οικόπεδα είναι και πρέπει να φορολογηθουν! ' ή ' ' ξέρετε σε κανένα άλλο κράτος μη αγρότες ή επιχειρήσεις να έχουν στην κατοχή τους χωράφια; 'Εκεί να δεις τι θα γίνει Storm αν εκτός από σπιτάκι έχεις και επικαρπία σε κάνα 5 αρι στρέμματα στο νησάκι ... Τι και αν δεν μπορεί να οικοδομηθεί , η κατοχή περιουσίας και ειδικά γης σε τέτοιο κατακερματισμό όπως συμβαίνει στην χώρα μας είναι απαράδεκτη.
Γατάκια θα μοιάζουν οι χειρότεροι γραφειοκράτες της Τρόικας μπροστά στους πυρηνους λόγους της Σβιγγου υπέρ του μέτρου ( ή της Σπυράκη , Πορτοσαλτε αν έχουμε τον Κουλη πρωθυπουργό )
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Storm το αντίθετο . Ως επικαρπωτής έχεις την πλήρη χρήση του ακινήτου . Οπότε μάλλον πρέπει να έχεις εσύ τα κλειδιά .
Μήπως το αντίθετο είσαι Ψιλός Κύριος ?Είπα και εγώ ότι φέτος +10 % ο οικογενειακός ΕΝΦΙΑ . Είχε μειωθεί το 16 περί το 8 % και τώρα είμαι 2 % πάνω από τον ΕΝΦΙΑ του πιτσαδόρου .
Οσο για το ότι οι αριστεροί δεν έχουν νεποτισμό κλπ , πραγματικά είναι διασκεδαστικό που πέφτετε από τα σύννεφα .
Ολα τα κομμουνιστικά καθεστώτα , ήταν ακριβώς η επιτομή του νεποτισμού , αφού ήταν απολυταρχικά και τα παιδιά των Ηγετών ήταν ανάλογα των Πριγκήπων της Απολύτου Μοναρχίας ... Απλά όταν εμφανιζόντουσαν στο πόπολο , φόραγαν απλά ρούχα ή στρατιωτικές στολές για ξεκάρφωμα...Εγώ παιδιά τα Ακρα δεν τα ξεχωρίζω . Γιατί και τα δύο βλάπτουν την Αστική Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα το ίδιο...
Αν και με τον Δία έχουμε έναν ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα .
Εθνικιστής είναι αυτός που θεωρεί την Πατρίδα του ανώτερη από τις άλλες και θέλει να επιβληθεί σε αυτές .
Πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει την Πατρίδα του , την προστατεύει και θέλει να διατηρήσει τις παραδοσιακές της αξίες .Στην περίπτωση μας , Εθνικιστές είναι οι Γερμανοί που θέλουν να επιβάλλουν τα συμφέροντα της Γερμανίας σε όλη την ΕΕ και Πατριώτες είναι οι Ούγγροι , οι Ιταλοί που θέλουν να υπάρχει προστασία των χωρών τους , από τα προβλήματα που δημιουργούν τα συμφέροντα άλλων χωρών , είτε Ευρωπαϊκών , είτε άλλων .
Αλλά επειδή οι έχοντες συμφέροντα έχουν και χρήμα για να πληρώνουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ , παραποιούνται οι παραπάνω όροι .
Δία επειδή αδυνατείς να κατανοήσεις την ταυτότητα των Ολοκληρωτικών Ακρων , προφανώς για σένα , αν κάποιος είναι αντικομμουνιστής , είναι εξ ορισμού φασίστας ή τουλάχιστον συμπαθών . Αποκλείεται για σένα , δεν περνάει από το μυαλό σου , ότι μπορεί ταυτόχρονα να είναι και αντιφασίστας .
Είναι ακριβώς η γνωστή άποψη του Ολοκληρωτισμού . Η μαζί μας ή εναντίον μας . Είναι ακριβώς η αιτία που εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έγιναν θύματα του Ολοκληρωτισμού ακριβώς γιατί δεν ήταν μαζί τους .
Το ίδιο έγινε και στον εμφύλιο στην Ελλάδα , τον πραγματικό εμφύλιο που ξεκίνησε από το 1942 που το ΕΑΜ κυνηγούσε και καθάριζε απλό κόσμο , ακριβώς γιατί δεν ήθελε να είναι ντε και καλά με κάποιον , αλλά απλά να προσπαθήσει να επιβιώσει σε ένα τρομακτικό καθεστώς που ήταν η Κατοχή .
Το αποτέλεσμα ήταν πέραν των φόνων κάποιων αθώων ανθρώπων που έκανε ο ΕΛΑΣ , κάποιοι από αυτούς που κυνηγούσαν , που ήταν πιο δυναμικοί ή ανάλογα ακραίοι , να δημιουργήσουν αντίθετες ακραίες ομάδες , οι οποίες ευθύνονται για ανάλογα εγκλήματα , όχι τόσο στην πρώτη περίοδο 42-47 , όσο μετά που πλέον συντάχθηκαν με τους νικητές και δημιούργησαν το μετεμφυλιακό κράτος , που προφανώς είχε θέματα Δημοκρατίας .
Ηταν όμως πολύ λιγότερα τα προβλήματα Δημοκρατίας που είχε το μετεμφυλιακό κράτος , από τα κομμουνιστικά κράτη , αφού στο δικό μας με μία δήλωση σχεδόν καθάριζες , αν δεν ήσουν ηγετικό στέλεχος , ενώ στα κομμουνιστικά κράτη , η δήλωση υπήρχε πάνω στον τάφο του θύματος ...
Οπότε καλή η άποψη σου , αλλά μόνο για τον Ρίζο , την ΚΟΜΕΠ και τον Οδηγητή...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Storm το αντίθετο . Ως επικαρπωτής έχεις την πλήρη χρήση του ακινήτου . Οπότε μάλλον πρέπει να έχεις εσύ τα κλειδιά .
Μήπως το αντίθετο είσαι Ψιλός Κύριος ?Πάλι καλά που ξέρεις και κάτι σωστά.
Οσο για το ότι οι αριστεροί δεν έχουν νεποτισμό κλπ , πραγματικά είναι διασκεδαστικό που πέφτετε από τα σύννεφα .
Ολα τα κομμουνιστικά καθεστώτα , ήταν ακριβώς η επιτομή του νεποτισμού , αφού ήταν απολυταρχικά και τα παιδιά των Ηγετών ήταν ανάλογα των Πριγκήπων της Απολύτου Μοναρχίας ... Απλά όταν εμφανιζόντουσαν στο πόπολο , φόραγαν απλά ρούχα ή στρατιωτικές στολές για ξεκάρφωμα...Πολύ σωστά. Ο γιος του Λένιν πήρε το χρίσμα, το ίδιο και γιος του Στάλιν και ο γιος του Χρουστσόφ. Α όχι;
Δεν θα έβλαπτε αν άνοιγες και κανένα βιβλίο...Πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει την Πατρίδα του , την προστατεύει και θέλει να διατηρήσει τις παραδοσιακές της αξίες .
ΟΧΙ! Πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του και την διαφυλάσσει από τις ξένες επιβουλές (π.χ. κατακτητές). Ούτε παραδοσιακές αξίες, ούτε τίποτα άλλα τέτοια γραφικά! Ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος της ΕΣΣΔ για παράδειγμα ήταν κατά των Φασιστών. Αυτό και τέλος!
Εγώ παιδιά τα Ακρα δεν τα ξεχωρίζω . Γιατί και τα δύο βλάπτουν την Αστική Δημοκρατία
Θα χρειαζόσουν κριτική σκέψη για να καταλάβεις ότι α) η Αστική Δημοκρατία είναι μόνον επιδερμική και β) ότι το ένα άκρο είναι το δεκανίκι της και το άλλο είναι ο εχθρός της.
αφού στο δικό μας με μία δήλωση σχεδόν καθάριζες
Δηλωσίας; Εμετός!!!
-
Δηλωσία τον λέγατε...
Τα άλλα τα αφήνω ασχολίαστα να διασκεδάζουν οι υπόλοιποι...
-
να διασκεδάζουν οι υπόλοιποι...**Γελάει δ' ο μωρός καν τι μη γελοίο ει. **
https://el.wikiquote.org/wiki/Π� ... E%BF%CF%82Για όσους από εμάς μάθαμε και 2 δράμια αρχαία ελληνικά.
-
Για τόσο γηραιός που πρόλαβες και την οκά και τα δράμια , μια χαρά διατηρείσαι...
-
Μήπως το αντίθετο είσαι Ψιλός Κύριος ?Ούτε που καταλαβαίνω αυτές τις νομικίστικες μπούρδες. Διαβάζω αυτό https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... -epikarpia και ούτε που καταλαβαίνω τι γράφει.
Το θέμα είναι ότι μου πέρασαν (στα κρυφά) όταν ήμουν ανήλικος ένα σπίτι σε νησί και τώρα όχι μόνο το πληρώνω εγώ αλλά επενέβησαν στο σπίτι, του έκαναν άθλιες αλλαγές, γενικά το 'έσκισαν' χωρίς να ρωτήσουν την άποψή μου.
Εγώ με τον ΕΝΦΙΑ έμαθα ότι μου φορτώθηκε ένα σπίτι στο κεφάλι.
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν είμαι ψηλός ή κοντός κύριος ή νάνος. -
Το θέμα της επικαρπίας - ψιλής κυριότητας είναι σοβαρό και μην το αφήνεις έτσι. Λογικά όπως το περιγράφεις είσαι ο ψιλός κύριος, αλλά πρέπει ΑΜΕΣΑ να δεις το συμβόλαιο για το τι είδους δικαίωμα έχεις τελικά. Άλλα δικαιώματα έχει ο ένας και άλλα ο άλλος. Ο επικαρπωτής έχει κλειδιά γιατί αυτός έχει τη χρήση.
-
Μάλλον ψηλός κύριος είσαι... Αν είσαι επικαρπωτής πάντως, μπορείς να παραιτηθείς της επικαρπιας.
Στο Ε9 έχει κωδικό που δηλώνει τι είσαι. Δες το από εκεί, δες και τα συμβόλαια και ανάλογα με το τι λένε, μπορείς να κάνεις διαφορά πράγματα. -
Storm προφανώς είσαι Ψιλός Κύριος .
Αυτό σημαίνει ότι έχεις την ιδιοκτησία , αλλά όχι την χρήση και τις απολαβές της . Αυτό γινόταν για φορολογικούς λόγους κυρίως για να μην πληρώνονται φόροι κληρονομιάς όταν πέθαινε ο δωρητής .Ετσι τώρα όταν φύγει ο επικαρπωτής , το ακίνητο θα έλθει ολόκληρο στην ιδιοκτησία σου .
Αλλά το ποσοστό ιδιοκτησίας σου έχει σχέση με την ηλικία του επικαρπωτή και έτσι όταν αυτός αλλάζει δεκαετία , αλλάζει και σένα η αξία του ακινήτου σου .
Για να γυρίσουμε Ον Τόπικ , στην Θεσσαλονίκη θα δούμε τον νέο Τσίπρα . Οπως έχω πει πολλές φορές ο Αλέξης δεν κωλώνει πουθενά . Σε ιδεολογίες , κόμματα κλπ...
Ετσι άρχισε να ξεφεύγει από κάτι γηραιές (συμμαθήτριες του Δία ? ) κυρίες του σύριζα ότι στις εκλογές ΔΕΝ θα κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ ...
Αρα θα πάμε σε νέο κόμμα που θα είναι Παράταξη και όχι Κόμμα , προφανώς θα περιλαμβάνει μέσα ως συνεργαζόμενους ΑΝΕΛ , ΝΕΟ και τμήμα του Ποταμιού , ίσως και τμήμα του ΚΙΔΗΣΟ ... Ως Παράταξη του Σύριζα , μπορεί να την πούνε ΠΣΥΡΙΖΑ ....
Αυτό εξυπηρετεί πολύ τον Τσίπρα αφού θα βοηθήσει στην πόλωση , μια και το ζητούμενο δεν είναι η μη νίκη ή ακόμα και η μη αυτοδυναμία του Κούλη , που μάλλον είναι δεδομένες , αλλά η δημιουργία ενός νέου πόλου , ενός νέου ΠΑΣΟΚ , που γιορτάζει σήμερα 44 χρόνια κλεψιές και ψευτιές .
Ακόμα καλύτερα θα ήταν να πέσει το ΚΙΝΑΛ κάτω από το 3 % πράγμα που θεωρώ αρκετά πιθανό , αν επικρατήσει η πόλωση .
Λέτε στην επόμενη βουλή να έχουμε ΝΔ - Π-σύριζα , ΧΑ , ΚΚΕ και ίσως και τον τρισμέγιστο Λεβέντη...
Ωραία θα περάσουμε...
-
Storm προφανώς είσαι Ψιλός Κύριος .
Αυτό σημαίνει ότι έχεις την ιδιοκτησία , αλλά όχι την χρήση και τις απολαβές της . Αυτό γινόταν για φορολογικούς λόγους κυρίως για να μην πληρώνονται φόροι κληρονομιάς όταν πέθαινε ο δωρητής .Ετσι τώρα όταν φύγει ο επικαρπωτής , το ακίνητο θα έλθει ολόκληρο στην ιδιοκτησία σου .
Αλλά το ποσοστό ιδιοκτησίας σου έχει σχέση με την ηλικία του επικαρπωτή και έτσι όταν αυτός αλλάζει δεκαετία , αλλάζει και σένα η αξία του ακινήτου σου .
...criuser, P@ulet@ , polo2002 ευχαριστώ.
Μάλλον είμαι πολύ Ψιλός Κύριος. Πανύψηλος...
Τέλος πάντων. Συμβόλαια δεν έχω. Μάλλον είναι στο νησί.
Θα έλθει στην ιδιοκτησία μου; Άλλος ένα μεγάλος μπελάς. Να δω πως θα ξεμπλέξω από αυτά.
Τέλος πάντων. Προς το παρών πρέπει να βρω χρήματα για να πληρώνω σπίτια άλλων... -
Νομίζω ότι η πίεση που δέχεται ο Μητσοτάκης για να διώξει την 'ακροδεξιά' της ΝΔ πρέπει να είναι αφόρητη.
Εκτός από τους απανταχού αριστερούς, τους κομουνιστές, κάτι ξεχασμένους Πασόκους, κάτι ξεχασμένους Καραμανλικούς, τα παπαγαλάκια τους στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο όλοι τους έχουν πέσει πάνω στον Μητσοτάκη και τον εκβιάζουν, απειλούν, πιέζουν για να διώξει τους ακροδεξιούς.
Το κορυφαίο είναι ότι όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι έχουν βρει στασίδι σε εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες και κάθε μέρα ασχολούνται με τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Σαμαρά.
Εμφανέστατα προσπαθούν να διατηρηθεί η πολιτική βρώμα και δυσωδία που έχουμε φάει στη μάπα από την μεταπολίτευση και μετά. Πιθανολογώ ότι υπάρχει και βοήθεια από εξωτερικές δυνάμεις για κυβέρνηση συνεργασίας 3 ή και 4 κομμάτων μαζί και με ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και με το ΚΚΕ.
-
https://www.protothema.gr/politics/arti ... hnikotita/
10 χρόνια πριν το έγγραφο της πρεσβείας για το τι θέλουν οι Σκοπιανοί.
Ευτυχώς βρέθηκαν οι yes men και τα περάσανε ΟΥΛΑ -
Άλλος ένας λόγος για να διασπασθεί άμεσα η ΝΔ και να καθαρίσει από τους 'ακροδεξιούς' που βάζουν φρένο στα σχέδια.
-
Οσοι αποκαλουν προδοτες τους συριζαιους για το θεμα της μακεδονιας,βολικα ξεχνανε να αναφερουν ολα τα τετελεσμενα και δεδικασμενα:
Δεν αντιδρασαμε πολλα χρονια πριν επι Τιτο το 1945 οταν εγινε χρηση του ονοματος μακεδονια απο τους σκοπιανους
Ξαφνικα μετα απο δεκαετιες επειδη εχασε την θεση του στην κυβερνηση ο Σαμαρας αυτο εγινε εθνικο ζητημαΚαι βεβαια η καταδικη απο Χαγη
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/2 ... i-onomasia -
Δεν είναι το πρόβλημα το όνομα, το οποίο έχει χαθεί εδώ και χρόνια από λάθους χειρισμούς. Τα έχουμε γράψει 10 φορές.
Το περιτύλιγμα είναι το πρόβλημα. -
Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι ο λαός αντέδρασε. Έφερε το 2015 την αριστερά στην εξουσία η οποία πολύ εύκολα σε χρόνο dt έλυσε ένα πρόβλημα που εκκρεμούσε από το 1945.
Όλο το ζήτημα του Μακεδονικού μέχρι και την τελική συμφωνία των Πρεσπών, αντανακλά την φιλοσοφία της αριστεράς για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και γενικά για τα εθνικά θέματα. Ιδανικός συμπαίχτης οι ΑΝΕΛ που θα πούλαγαν και τη μάνα τους για μία θέση και παραμονή στην εξουσία.
Οι πολίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οπότε 'μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται'...
Όποιος ψηφοφόρος τους, δυσανασχετεί πλέον μαζί τους, ας ψηφίσει κάτι άλλο στις εκλογές.
-
Υπαρχει παντα ενα θεμα,τι μπορει να κρινει ο μεσος Ελληνας ;
Και αντε και το κρινει,τι επιλογες εχει;Το δημοψηφισμα του Τσιπρα οπου καθε γρια ψηφιζε για το debt sustainability και μετα το εκανε υποθετο, ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα fail
Ετσι και εδω,δεν εχουμε ενα απλο θεμα με πολλες εφικτες επιλογες.
Εχουμε ενα θεμα που εχει κριθει προ πολλου και μας εχει μεινει μια τυφλη οργη.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ