- 

Πραγματικά όμως δεν έχει τίποτα που να μπορείς να προσθέσεις ! Είναι τούμπανο από μαμά! Σποιλερ , μάσκες , αεροτομή,μπούκες κλπ. χωρίς όμως να είναι υπερβολικά. 
 Έχεις και τα full led φώτα sargus;
 Πολύ ωραίο χρώμα και ας το έχουν ανεβάσει και άλλοι, κάθε φορά που το βλέπω μου αρέσει και περισσότερο!
 Θεωρώ πως θα αργήσει πολύ να γεράσει αισθητικά το αυτοκίνητο αυτό.Καλοταξιδο! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 
- 

Ο χρήστης sargus έγραψε: 
 Ευχαριστώ για τις ευχές!!
 Μερικές φωτό δικές μου (αν και έχουμε ξαναδεί το ίδιο αμάξι-χρώμα στο παρόν τοπικό):Το αμάξι κρατάει πολύ καλά στο δρόμο! Σήμερα το έκανα μια μεγάλη βόλτα στον ΒΟΑΚ (την 'εθνική' μας οδό εδώ κάτω) και ήδη από το στρώσιμο παρατήρησα ότι είμαι πιο γρήγορος από τα περισσότερα αυτοκίνητα γιατί απλά στρίβεις με τα όσα έρχεσαι (να ναι καλά βέβαια και τα SUV που έχουν πλημμυρίσει τον τόπο [emoji38] ). Το αμάξι συμπεριφέρεται σαν τραίνο στις στροφές και αυτό το λέω και με την κακή έννοια διότι 'στρίβει' και λίγο αφύσικα. Υποθέτω ότι έχει να κάνει και με τον τρόπο που όλα αυτά τα καινούργια ηλεκτρονικά (με τα οποία δεν είμαι εξοικιωμένος) φρενάρουν τους διαφορετικούς τροχούς. Θέλω να απενεργοποιήσω κάποια στιγμή τα ηλεκτρονικά (όσο βγαίνουν και αν βγαίνουν-δε θυμάμαι τώρα) και να δω πως συμπεριφέρεται το πλαίσιο στο όριο. Και εμένα είναι έτοιμο και θα το παραλάβω με το καλό την Τρίτη γιατί θα λείπω. Περιμένω να έρθουν τα ανταλλακτικά για τον κρυφό φωτισμό και θα σας πω εντυπώσεις Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk [emoji106] 
 Αναμένω και λεπτομέρειες για τον κρυφό φωτισμό όταν είσαι έτοιμος (τιμές, πως μπαίνει, φωτό κτλ.)Βεβαίως! Έχει βάσεις isofix για κάθισμα παιδικό booster; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 
- 

Καλοταξιδο και εμένα. 
 Το αυτοκίνητο σου στρίβει όπως στρίβει γιατί έχει καλή γεωμετρία στην ανάρτηση. Όταν θα εμπλακούν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα,θα το καταλάβεις από τα λαμπάκια στο καντράν σου. Για να εμπλακούν θα πρέπει ή να είναι γλυστερος ο δρόμος ή να το επιδιώξεις όσο πάει για να δεις τα όρια του!
- 

-Έχει 2 isofix πίσω. 
 -Ναι, είναι full led.
 -Θα του βάλω σίγουρα φιμε παντού και σκέφτομαι και εσωτερικό φωτισμό. Απλά τα φιμε τα τρεναρω προς το παρόν γιατί πρέπει να μου λύσει τους ταμπλάδες στις πόρτες και το λυπάμαι τώρα που είναι καινούργιο. Βέβαια από την άλλη το τρώει και ο ήλιος...
- 

σαργεεεεεεεεεεεεεεεε 
 να ερθω ηρακλειο να το στρωσω?
 γουελ καμ το χόντα λόβερς
 ουάνς χοντα, παντα χοντα....
 kalotaxido!
- 

Καλοταξιδο και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους! 
- 

παρτε μια ματι και το λευκουλι του μάικ - μαγκα πειραιωτη, συνγαυρου... 
 πειραιωτης ο μπαμπαςΑρΕς 
 σεργε και αποδελοιποι, δειτε τη πισω αεροτομη. +3 ιντσες μακρυτερη στυση...
- 

Ο χρήστης gatoz έγραψε: 
 σαργεεεεεεεεεεεεεεεε
 να ερθω ηρακλειο να το στρωσω?
 γουελ καμ το χόντα λόβερς
 ουάνς χοντα, παντα χοντα....
 kalotaxido!Έλα Ηράκλειο να πιούμε κανένα βαρέλι ρακές και ασε τα αμάξια 
- 

Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο είναι το πιο ταιριαστό χρώμα για αυτό το αυτοκίνητο. Ίσως γιατί καλύπτει εν μέρη και τις υπερβολές που έχει στο πίσω μέρος με τα μεγάλα μαύρα πλαστικά. Ποια έκδοση είναι αυτή που έχει διπλές μπούκες στο κέντρο; Μου αρέσει το στρώσιμο που κάνετε τα αυτοκίνητα στην Κρήτη Θέλω να απενεργοποιήσω κάποια στιγμή τα ηλεκτρονικά (όσο βγαίνουν και αν βγαίνουν-δε θυμάμαι τώρα) και να δω πως συμπεριφέρεται το πλαίσιο στο όριο. 
- 

Η έκδοση 1.5 sport έχει τις μπουκες στο κέντρο 
- 

Καλοταξιδό ωραίο αυτοκίνητο για τον 'πιεσμένο μπαμπά'..... εκεί στη Honda ξέρουν καλύτερα.... 
- 

Ο χρήστης sargus έγραψε: 
 -Έχει 2 isofix πίσω.
 -Ναι, είναι full led.
 -Θα του βάλω σίγουρα φιμε παντού και σκέφτομαι και εσωτερικό φωτισμό. Απλά τα φιμε τα τρεναρω προς το παρόν γιατί πρέπει να μου λύσει τους ταμπλάδες στις πόρτες και το λυπάμαι τώρα που είναι καινούργιο. Βέβαια από την άλλη το τρώει και ο ήλιος...Ο εσωτερικός φωτισμός δαπέδου έχει 159 ευρώ στον κατάλογο συν την τοποθέτηση. Από όσο έχω δει σε ξένο φόρουμ κάποιος που πιάνουν τα χέρια του μπορεί να παραγγείλει διάφορους φωτισμούς και να τους βάλει... βγαίνουν πολλά αξεσουάρ από τρίτους για το civic... όρεξη και χρήματα να έχει κανείς Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 
- 

Σήμερα το απόγευμα γυρνώντας από Βραχάτι πηγαίναμε αρκετά χιλιόμετρα μαζί σε πυκνή ροή στην Κορίνθου Αθηνών με ένα κόκκινο με διπλή απόληξη εξάτμισης στο κέντρο και πινακίδα που τελείωνε σε 45 αν δεν κάνω λάθος. Ήταν κάποιος από εδώ μέσα; 
 Παρότι το αυτοκίνητο στις πρώτες φωτογραφίες που το είχα δει δεν μου άρεσε πρέπει να πω ότι είναι πολύ εντυπωσιακό . Ακόμα και από πίσω που αρχικά είναι καπως όσο περισσότερο το βλέπεις τόσο πιο ενδιαφέρον και ξεχωριστό φαίνεται.
 Μακάρι να βλέπουμε όλο και περισσότερα στους δρόμους .
- 

Υπάρχει άραγε κάποιος λόγος να μη βάλω φιμέ τζάμι στο μπροστινό παρμπριζ; Εννοώ κάποιος αισθητήρας ή κάμερα που θα ενοχληθεί; (εννοείται ότι δε βάζω κάτι πάνω σε εκείνο το πλαίσιο με τις κάμερες-αισθητήρες πίσω από τον κεντρικό καθρέπτη) 
- 

Ότι είναι παράνομο μήπως 
- 

Ο χρήστης Aikibill έγραψε: 
 Ότι είναι παράνομο μήπως75%+ δεν είναι , έχει αλλάξει η νομοθεσία εδώ και χρόνια 
 75%+ παρμπριζ και οδηγου-συνοδηγου
 οτιδήποτε % στα λοιπά πίσω εαν το όχημα έχει πλευρικούς καθρέπτες
- 

Αυτό! 
 @terry308 έχεις γίνει γκουρού του θέματοςΛοιπόν, κανείς; 
 Επίσης άλλη ερώτηση προς κατόχους: μπορείτε να δείτε τη στάθμη του λαδιού σας στη βέργα; είναι τόσο λεπτόρευστο που δε βγάζω άκρη.
- 

Ο χρήστης sargus έγραψε: 
 Αυτό!
 @terry308 έχεις γίνει γκουρού του θέματοςΣας ευχαριστώ κ.σαργε έψαξα - έμαθα κι έβαλα κι ας μη (του) φαίνεται. 
- 

Ο χρήστης sargus έγραψε: 
 Υπάρχει άραγε κάποιος λόγος να μη βάλω φιμέ τζάμι στο μπροστινό παρμπριζ;Αν δεν έχει αθερμικό, να βάλεις εντελώς διάφανο, μόνο για ηλιοπροστασία από τις υπεριώδεις και υπέρυθρες. Αν το σκουρύνεις, θα έχεις πρόβλημα ορατότητας το βράδυ. 
- 

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε: Υπάρχει άραγε κάποιος λόγος να μη βάλω φιμέ τζάμι στο μπροστινό παρμπριζ; Αν δεν έχει αθερμικό, να βάλεις εντελώς διάφανο, μόνο για ηλιοπροστασία από τις υπεριώδεις και υπέρυθρες. Αν το σκουρύνεις, θα έχεις πρόβλημα ορατότητας το βράδυ. Μα ναι, πλήρως διάφανο θα βάλω φυσικά! (Δεν έχω ιδέα τι είδους παρμπριζ έχει το αμάξι-ήλπιζα κάποιος εδώ μέσα να μου πει...) 

Honda Civic 2017