-
Ο μόνος λόγος για τον οποίο εξέταζα το ενδεχόμενο για honda civic είναι επειδή το αυτοκίνητο που τώρα έχω είναι ένα civic του 90 και είμαι εντυπωσιασμένη από την αξιοπιστία του. Δυστυχώς χρειάστηκε μόνο μία επίσκεψη στην αντιπροσωπεία για να το αποκλείσω. Είμαι μεταξύ Α4 1600 όχι τόσο λόγω χαμηλού κόστους αγοράς, πιο πολύ λόγω οικονομίας στην κατανάλωση και Α4 2000 ατμοσφαιρικό λόγω 'καλού πακέτου' (σχετικά χαμηλή κατανάλωση και κόστος αγοράς και καλών επιδόσεων).
Το 1800 βγαίνει μόνο σε έκδοση turbo κάτι το οποίο δεν θέλω. Το quatro πάει ψηλά επειδή το αυτοκίνητο δεν θα αγοραστεί μεσω χρηματοδότησης αλλά cash. Θα κοιτάξω και το accord κάτι θα ξέρετε για να μου το προτείνετε. Δυστυχώς εχώ το δίπλωμα μόνο ένα χρόνο και δεν μου επιτρεπετε το test drive. Κανεις καμία αποψη - παρατηρήσεις? Όλα τα σχόλια δεκτά! -
ωχ! αναφέρεις απαγορευμένα μοντέλα (Α4 1.6) γιατί ομως οπωσδήποτε σεντάν
anyway, μιας και είπες cash, κοίτα τα Mondeo 1.8 & 2.0, Mazda 6 1.8 & 2.0, Avensis 1.8 και Passat 1.6 μιας και το 2.0 ξεφεύγει
-
Με δίπλωμα ενός έτους καλύτερα να μην πας σε τόσο μεγάλο και (κυρίως) ακριβό αυτοκίνητο. Θα πρότεινα κάτι σε μικρομεσαίο (Focus, Astra, Golf, Corolla, Mazda 3 κλπ).
-
Γιατι χρηση το θες το αμαξι???
Αν ειναι για την Αθηνα , θα εχεις θεμα με το μεγεθς αυτων που προτεινεις , για ταξιδια εισαι ΟΚ.
-
Θα συμφωνήσω με τον Μάνο.
Εκτός αν το σεντάν είναι αναγκαίο οπότε από ότι προτάθηκε τείνω προς το Accord.
Θα ήταν χρήσιμο όμως να μας προσδιορίσεις τις ανάγκες σε χώρους και χρήση μήπως βρεθεί μια χρησή τομή. Θέλω να πω έχεις σκεφτεί κάποιο πολυμορφικό; Έχεις παιδιά;
Με το παρκάρισμα τι γίνεται; Που κινείσαι συνήθως; Ταξίδια;Σε κάθε περίπτωση, καλή επιλογή!
-
Θα μπορούσε να κοιτάξει και μισή κατηγορία κάτω, αυτά που είναι μεγαλωμένα μικρομεσαία πχ Megane, Bora/Jetta, Mazda 3 sedan κλπ που προσφέρουν χώρους και πορτμπαγκάζ αλλά είναι πιο μαζεμένα σε μήκος οπότε και πιο βολικά.
-
Σκεψου και το Avensis...
Εγω παντως θα επαιρνα ενα 318i σαν BMWακιας που ειμαι. Αλλο κυρος δινει μια μπεμπα σε μια γυναικα... -
Ειδα το Honda Accord και επαθα πλακα,ωραιο κομμάτι.
Παντως value for money ειναι το Mondeo αντε και το Passat,αλλα σε αξιοπιστία η Honda ειναι μπροστα,και οι αλλοι δύο σε ελεύθερη πτώση. -
Παντως ο Random εχει δικιο για το mx5. Αλλη υποθεση τα roadster
-
Στην κατηγορία του A4 απέφυγε τα 1600 κ.εκ. Τα αυτοκίνητα είναι βαριά και δύσκολα θα κινηθούν.
Εάν θέλεις αξιποιστία προτείνω Ιαπωνικό αυτοκίνητο.
Εάν θέλεις οικονομία καυσίμου πρέπει να κατέβεις μία κατηγοτρία.Πάντως εάν αναφέρεις:
πόσα λεφτά δινεις
τι χρήση θα κάνεις
τι προτεραιότητες έχειςΕίμαι σίγουρος πως θα ακούσεις καλές προτάσεις μέσα από το forum.
-
Ο πανσοφολογιότατος Pai Mei σου προτείνει να σκεφτείς και την εκδοχή Focus 1.6 sedan.
Πολύ καλό στο δρόμο, με ωραία αίσθηση, καλή ποιότητα, εγγύηση 5 ετών.
Έχει και χώρους αλλά είναι και compact.
Το μότερ έχει αποδεδειγμένα αρκετή δύναμη, στην πραγματικότητα φτάνει τους 130 ίππους, οπότε θα ταξιδεύεις με άνεση και ασφάλεια. -
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Είμαι μεταξύ Α4 1600 όχι τόσο λόγω χαμηλού κόστους αγοράς, πιο πολύ λόγω οικονομίας στην κατανάλωση και Α4 2000 ατμοσφαιρικό λόγω 'καλού πακέτου' (σχετικά χαμηλή κατανάλωση και κόστος αγοράς και καλών επιδόσεων).Μεταξύ των 2 σαφώς και θα προτιμούσα το 2,0.
Πάντως, προσωπικά θα έπαιρνα κάτι φθηνότερο και μία κατηγορία κάτω (πχ Focus 5θ 1,6 ή 2,0), μιας και μιλάμε για νέα οδηγό... Πιο φθηνά σε συντήρηση, εξαιρετικά ασφαλή και άνετα!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Είμαι μεταξύ Α4 1600 όχι τόσο λόγω χαμηλού κόστους αγοράς, πιο πολύ λόγω οικονομίας στην κατανάλωση και Α4 2000 ατμοσφαιρικό λόγω 'καλού πακέτου' (σχετικά χαμηλή κατανάλωση και κόστος αγοράς και καλών επιδόσεων).
Μεταξύ των 2 σαφώς και θα προτιμούσα το 2,0.
Πάντως, προσωπικά θα έπαιρνα κάτι φθηνότερο και μία κατηγορία κάτω (πχ Focus 5θ 1,6 ή 2,0), μιας και μιλάμε για νέα οδηγό... Πιο φθηνά σε συντήρηση, εξαιρετικά ασφαλή και άνετα!
Συμφωνω απόλυτα.
Οσο για την αξιοπιστία, η Honda (και η Toyota) ειναι εκτος συναγωνισμού.
Eαν τελικά παντως θελεις Α4, μην κοιτάξεις καθολου το 1.6 πήγαινε κατευθειαν στο διλιτρο (εαν μπορείς) -
Ναι έχω το δίπλωμα μόνο ένα χρόνο (αυτό δεν σημαίνει οτι οδηγάω ένα χρόνο). Αλλά αν εννοείτε οτι για να παρκάρω κλείνω και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για μία ώρα ή οτι στο φανάρι μου σβήνει ή οτι νομίζω οτί οι καθρεφτες υπάρχουν για να διορθώνω το μακιγιάζ μου κάνετε λάθος.
Όχι δεν έχω παιδιά κοιτάω sedan γιατί μου αρέσει το ύφος του. Στο αυτοκίνητο θέλω άνεση όχι τα τρελά γκάζια. Θέλω ασφάλεια.
Μένω στην Πάτρα, πρόβλημα με το παρκάρισμα δεν αντιμετωπίζω. Δυστυχώς επειδή οι γονείς μου μένουν μακριά τους επισκέφτομαι κάθε μήνα. Οπότε διανύω γύρω στα 8000 χλμ. στους 2-3 μήνες (θα κυκλοφορώ με αυτό και στην πόλη).
Κοιτάω αποκλειστικά για Audi η Honda. -
Ακούω μια μύγα να πετάει ή κάνω λάθος;
Κατερίνα, η παραπάνω ισχύς και κυρίως η ροπή του δίλιτρου είναι ασφάλεια. Θα το καταλάβεις στην πρώτη νταλίκα που θα προσπαθήσεις να προσπεράσεις.
-
Αν εχεις να διαλεξεις μεταξυ AUDI και HONDA μονο, Παρε το A4...
Οι Γερμανοι ξερουν καλυτερα πως να κατασκευαζουν τετοιου ειδους αυτοκινητα καθως και το τι ζητα ο οδηγος αυτης της κατηγοριας απ'το αυτοκινητο του. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Αν εχεις να διαλεξεις μεταξυ AUDI και HONDA μονο, Παρε το A4...Συμφωνώ (αν και το Accord μου λέει πολλά...) και για την χρήση αυτή που το θέλεις κοίτα σοβαρά και το αυτόματο κιβώτιο... Της Audi είναι εξαιρετικό, της Honda πολύ καλό...
Αλλά, γι' αυτή τη χρήση πιστεύω ότι μάλλον θα ήσουν καλύτερα με κάτι πιο μικρό, αλλά τι να πω;;; εσύ ξέρεις καλύτερα...
ΥΓ: Το Α4 το δίλιτρο πάντα!
-
Να προσθέσω απλά οτι η κατανάλωση του Α4 2.0 κυμαίνεται πρακτικά στα ίδια επίπεδα με την αντίστοιχη του 1.6 και αυτό διότι ο 8-βάλβιδος 1600αρης πιέζεται αρκετά για να κινήσει το βαρύ αμάξωμα...
Μια μικρή υπεροχή θα έχει το 1.6 μέσα στην πόλη αλλά σε ταξίδι και μικτές συνθήκες τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια, αν όχι υπέρ του 2.0.
-
Για να δούμε και λίγο τις τιμές...
A4 1.6 => 24.880
Accord 2.0 => 27.488 (αυτόματο: 28.875)
Α4 2.0 => 30.700 (αυτόματο: 33.320)Μομίζω ότι η χρυσή τομή μεταξύ του A4 1.6 και 2.0 είναι... το Accord (αυτόματο ή μη) που προσφέρει κινητήρα 2.000 με καλύτερη τιμή, αξιοπιστία και αφού έχεις εμπειρία από το Civic, νομίζω ότι θα σου ταιριάξει περισσότερο το Honda.
Και όσον αφορά το θέμα του εξοπλισμού το A4 έρχεται σχεδόν άδειο σε αντίθεση με το Αccord που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα.
Μην παραξενεφτείς αν πας στην αντιπροσωπία και δεις ότι τελικά η 'πραγματική' τιμή (με λογικό εξοπλισμό) ακόμα και του 1600 Α4 (με τον σχετικά αδύναμο κινητήρα) πλησιάζει την 'πραγματική' τιμή του 2000 Αccord!
-
στις τιμες των Α4 που παραθεσες βαλε αλλα 3000 ευρω και εισαι στις πραγματικες τιμες
για το χοντα δεν ξερω
ζυγισε τα κατερινα και αποφασισε
Ti na parw? Πήρα,πήρα...HONDA!!!