-
Και το παλιό δεν είναι άσχημο
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το αμάξι από κοντά και στο φώς του ήλιου που φαίνονται οι λεπτομέρειες είναι μια χαρά.Εμενα συνάδελφοι που είμαστε χρόνια μαζί και σηκώνουμε πλάκες κλπ δεν μου έχει πει κανείς ότι είναι άσχημο.Αντιθετα το θεωρούν πολύ όμορφο.Για εμένα υπάρχουν πολύ πιο άσχημα εκεί έξω που το sx4 είναι μια χαρά.Εγω ας πούμε δεν μπορώ να βλέπω το captur με το τεράστιο σήμα μπροστά.
PS
Ένα προγραμματάκι θέλει αυτό το αυτοκίνητο να πάρει άλλα 20 άλογα και εγώ θα είμαι τρισευτυχισμενος.Δοκιμασμενο όμως όχι πρόχειρο δουλειές.. ένα πρόγραμμα monster ας πούμε. -
Υπάρχει σε όλες τις επίσημες αντιπροσωπείες, από όλες μάρκες αυτό που λέμε το καλύτερο συνεργείο από άποψη τεχνικού προσωπικού και καλή σχέση εξαρτημάτων/ανταλλακτικών και τιμές ;
Μου μοιάζει δύσκολο.
Σε όλες τις αντιπροσωπείες πάντα πάνω κάτω την ίδια εξυπηρέτηση έχειςSent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Ο χρήστης tsiliha έγραψε:
Υπάρχει σε όλες τις επίσημες αντιπροσωπείες, από όλες μάρκες αυτό που λέμε το καλύτερο συνεργείο από άποψη τεχνικού προσωπικού και καλή σχέση εξαρτημάτων/ανταλλακτικών και τιμές ;
Μου μοιάζει δύσκολο.
Σε όλες τις αντιπροσωπείες πάντα πάνω κάτω την ίδια εξυπηρέτηση έχειςSent from my Pixel XL using Tapatalk
Ή δική μου εμπειρία λέει ότι, ανεξαρτήτως εταιρίας, υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της ίδιας μάρκας.
-
Δεν αντιλέγω.
Αλλά μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν π.χ. 10 εξουσιοδοτημένα συνεργεία των τάδε κατασκευαστών που κάνουν καλή δουλειά και καλύπτουν τα παραπάνω κριτήρια;>Ο χρήστης harisma23 έγραψε:Υπάρχει σε όλες τις επίσημες αντιπροσωπείες, από όλες μάρκες αυτό που λέμε το καλύτερο συνεργείο από άποψη τεχνικού προσωπικού και καλή σχέση εξαρτημάτων/ανταλλακτικών και τιμές ;
Μου μοιάζει δύσκολο.
Ή δική μου εμπειρία λέει ότι, ανεξαρτήτως εταιρίας, υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της ίδιας μάρκας.
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις...
Εγώ πιστεύω ότι σε κάθε εταιρία υπάρχουν 2-3 εξουσιοδοτημένα συνεργεία που κάνουν καλύτερη δουλειά από το μέσο όρο (και βεβαίως και άλλα τόσα που κάνουν χειρότερη δουλειά από το μέσο όρο). Το θέμα είναι που τοποθετείται ο μέσος όρος από τα standards που βάζει και τους ελέγχους του δικτύου που κάνει κάθε εταιρία.
-
Που είσαι ΓΑΤΕ;
Μόνο τα big boobs κυνηγάς;Kalyvidis suspension, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Παραγγελία νέα αμορτισέρ kyb, και προσθετικά της MAD για να μη βυθίζεται πολύ το αμάξι στο βάρος.Αποτέλεσμα: απερίγραπτα καλό.
Ευχαριστώ τον αρχηγό Έκτωρα για τις συμβουλές.
http://i68.tinypic.com/24xmgyu.jpg
http://i65.tinypic.com/rrlci9.jpg
-
αλανι, τον γατο θα τον σεβεστε ρε...
άι νόου μαντ ελατηρια.
το καλυτερον ειναι μαντ ελατηρια ομπρος-πισω με μανουλα αμορτισερια και 2.5 εκατοστα ανυψωσις, στα διακοσια και πενηντα μονον, ενα σιτιτουρ με δυο εκτονωσεις. αλλα εγγυησις γιοκ.
βεβαιως γατος δεν φορτώ μιλφ-φακλαν-80κιλα πισω και ετσι ομιλει. αν το γυρισει στο μπαστυ-φάτυ, ναι χρειαζεται και η ενισχυσις πλην ομως θα χρειαστει και μακραιμα γιατι δεν πατωνει ο gkatoulis jr -
Ότι άνετα μπορούμε ανά περιοχή να φτιαχτεί μια λίστα ανά νομό όσοι έχουν εμπειρίες, ώστε όσοι την έχουν πατήσει να μη το ξαναπαθουνε. Οπότε, έτσι δε θα βγαίνει οποιοδήποτε ανάθεμα στις αντιπροσωπείες>Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις...
Εγώ πιστεύω ότι σε κάθε εταιρία υπάρχουν 2-3 εξουσιοδοτημένα συνεργεία που κάνουν καλύτερη δουλειά από το μέσο όρο (και βεβαίως και άλλα τόσα που κάνουν χειρότερη δουλειά από το μέσο όρο). Το θέμα είναι που τοποθετείται ο μέσος όρος από τα standards που βάζει και τους ελέγχους του δικτύου που κάνει κάθε εταιρία.
-
Γατα με πεταλα, απο σεβασμο αλλο τιποτα αδερφε. Θυμαμαι οτι πισω βαζεις τα παιδια ( και σε τα βαρια μωρα στην ακρη!!!),οποτε ισως σε βολεψουν. Δεν παιρνω και ορκο γιατι νομιζω το vitara s εχει πιο σκληρη αναρτηση απο ολα τα σουζουκοειδη.
Την καλημερα μου σε ολα τα αλανια.
Η.
-
Ότι άνετα μπορούμε ανά περιοχή να φτιαχτεί μια λίστα ανά νομό όσοι έχουν εμπειρίες, ώστε όσοι την έχουν πατήσει να μη το ξαναπαθουνε. Οπότε, έτσι δε θα βγαίνει οποιοδήποτε ανάθεμα στις αντιπροσωπείεςΕξαιρετικά δύσκολο ως και αδύνατο. Πας εσύ σήμερα στο συνεργείο και μένεις ευχαριστημένος και πάω εγώ αύριο στο ίδιο συνεργείο και φεύγω συγχυσμένος. Πως θα τα συμβιβάσουμε:
Άσε που και σαν Poll να το κάνουμε, μπορει κάλλιστα κάποιος 'δραστήριος' αντιπρόσωπος να επηρεάσει το αποτέλεσμα... -
Έχει γίνει εδώ στο νήμα κάτι τέτοιο;
Δηλαδή να πάνε 2 μέλη στο ίδιο συνεργείο και να έχουν αντιφατικές εμπειρίες με το ίδιο αυτοκίνητο;
Επειδή δε το έχω διαβάσει το νήμα από την αρχή οπότε για αυτό ρωτάω.
Για το τελευταίο κομμάτι που αναφέρεις, έχεις δίκιο>Ο χρήστης harisma23 έγραψε:Ότι άνετα μπορούμε ανά περιοχή να φτιαχτεί μια λίστα ανά νομό όσοι έχουν εμπειρίες, ώστε όσοι την έχουν πατήσει να μη το ξαναπαθουνε. Οπότε, έτσι δε θα βγαίνει οποιοδήποτε ανάθεμα στις αντιπροσωπείες
Εξαιρετικά δύσκολο ως και αδύνατο. Πας εσύ σήμερα στο συνεργείο και μένεις ευχαριστημένος και πάω εγώ αύριο στο ίδιο συνεργείο και φεύγω συγχυσμένος. Πως θα τα συμβιβάσουμε:
Άσε που και σαν Poll να το κάνουμε, μπορει κάλλιστα κάποιος 'δραστήριος' αντιπρόσωπος να επηρεάσει το αποτέλεσμα...Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Δηλαδή να πάνε 2 μέλη στο ίδιο συνεργείο και να έχουν αντιφατικές εμπειρίες με το ίδιο αυτοκίνητο;
Επειδή δε το έχω διαβάσει το νήμα από την αρχή οπότε για αυτό ρωτάω.Χωρίς παρεξήγηση, θεωρείς ότι υπάρχει έστω και ΕΝΑ συνεργείο που έχει αφήσει ΟΛΟΥΣ τους πελάτες του ευχαριστημένους ή και αντιθέτως ΟΛΟΥΣ τους πελάτες του δυσαρεστημένους; Και αυτό ΚΑΘΕ φορά που έχει πάει ο κάθε πελάτης;
-
Σε κοινή βλάβη ή κοινή αλλαγή κάποιου περιοδικού ανταλλακτικού, η αντιμετώπιση θα είναι η ίδια ως προς την εργασία.
Ίσως η συμπεριφορά θα αλλάξει και το πώς το αντιλαμβάνεται κάποιοςΟ χρήστης harisma23 έγραψε:
Επειδή δε το έχω διαβάσει το νήμα από την αρχή οπότε για αυτό ρωτάω.Χωρίς παρεξήγηση, θεωρείς ότι υπάρχει έστω και ΕΝΑ συνεργείο που έχει αφήσει ΟΛΟΥΣ τους πελάτες του ευχαριστημένους ή και αντιθέτως ΟΛΟΥΣ τους πελάτες του δυσαρεστημένους; Και αυτό ΚΑΘΕ φορά που έχει πάει ο κάθε πελάτης;
-
Σε κοινή βλάβη ή κοινή αλλαγή κάποιου περιοδικού ανταλλακτικού, η αντιμετώπιση θα είναι η ίδια ως προς την εργασία.
Ίσως η συμπεριφορά θα αλλάξει και το πώς το αντιλαμβάνεται κάποιοςΌλα μπορούν να αλλάξουν από μια επίσκεψη σε άλλη επίσκεψη: οι εργασίες που θα γίνουν, ο μηχανικός που θα τις κάνει, ο χρόνος που θα πάρουν, οι χρεώσεις, η διάθεση του πελάτη, οι τεχνικές γνώσεις του κάθε πελάτη, ο χαρακτήρας του κτλ. και τελικά όλα αυτά θα διαμορφώσουν την αξιολόγηση του συνεργείου από τον πελάτη, το οποίο είναι και το στοιχείο που τελικά θα καταγραφεί και όχι η πραγματική αντικειμενική ποιότητα του συνεργείου.
Όπως καταλαβαίνεις, είναι πρακτικά αδύνατο να βγει καθολικό συμπέρασμα και μάλλον τζάμπα συζητάμε...
-
Μάλλον...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εδώ από προσωπική εμπειρία, έχω τύχει τη μία φορά να ήμουν ευχαριστημένος, ενώ την επόμενη δυσαρεστημένος. Στη δεύτερη φορά δεν μπορούσαν να βρούνε τη βλάβη και έπαιρνα το αυτοκίνητο 'φτιαγμένο' και γυρνούσα σε λίγες ημέρες με το ίδιο πρόβλημα....
-
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι σε φάση αναζήτησης νέου αυτοκινήτου και είναι ψηλά στις επιλογές μου το Suzuki με τον 1.ο Τ κινητήρα.
Θα ήθελα εμπειρίες από κατόχους ειδικότερα όσων άφορά τον κινητήρα για ταξίδια με τετραμελή οικογένεια.
Αν είναι αξιόπιστος, αν τραβάει ικανοποιητικά, αν έχει κάποια ελαττώματα, αν καίει λάδια κτλ
Σας ευχαριστώ -
Ο χρήστης alex_18 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι σε φάση αναζήτησης νέου αυτοκινήτου και είναι ψηλά στις επιλογές μου το Suzuki με τον 1.ο Τ κινητήρα.
Θα ήθελα εμπειρίες από κατόχους ειδικότερα όσων άφορά τον κινητήρα για ταξίδια με τετραμελή οικογένεια.
Αν είναι αξιόπιστος, αν τραβάει ικανοποιητικά, αν έχει κάποια ελαττώματα, αν καίει λάδια κτλ
Σας ευχαριστώΟι άλλες ποιές είναι?
-
Για ποια έκδοση του 1,0 ενδιαφέρεσαι?Τη Gl ή τη Gl+?
SUZUKI SX4 SCROSS