-
Δία αγόρι μου ξέρεις ότι δεν χαμπαριάζω από τα που κάνεις...
Αλλά πες μου ποιοί από αυτούς που ανέφερα διαδηλώνουν για τα δικαιώματα τους ? Και ποιά δικαιώματα τους καταπατούνται ? Οχι αυτά που εννοούν αυτοί , αλλά αυτά που έχουν όλοι οι πολίτες . Γιατί αυτοί φαντασιώνονται καταπάτηση δικαιωμάτων , μιλώντας πάντα για την Δύση .
Μπορείς να μου πεις ποιές εμπόλεμες περιοχές υπάρχουν στο Μαρόκο , Αλγερία , Σουδάν και διάφορες άλλες χώρες που την κοπανάνε για τα επιδόματα της Ευρώπης ?
Πλέον ούτε στην Συρία δεν έχουμε πόλεμο και οι πρόσφυγες από τον Λίβανο γυρίζουν πίσω .
Βέβαια αν υπάρχουν τοπικοί κατσαπλιάδες , αυτό είναι πρόβλημα τους και ας κάτσουν να το λύσουν όπως το έλυσαν σε εμάς οι πρόγονοι μας . Οπότε τα περί θείας δίκης , είναι περασμένα για εμας . Εδώκαμε , Εδώκαμε και μάλιστα πολλές φορές και με μεγάλο τίμημα . Μπορεί βέβαια να ξαναχρειαστεί να δώκουμε , αλλά δεν θα είναι θέμα θείας δίκης . Είναι ότι δεν είμαστε το Λουξεμβούργο .
Δεν υπερασπίζομαι τον Τζήμερο με την έννοια που το λες . Απλά δείχνω πόσο διαφορετική αντιμετώπιση έχει από τα μμε σε σχέση με τον τρισμέγιστο Σταύρακα
Οι χαρακτηρισμοί σου όμως απέναντι του , δείχνουν την ολοκληρωτική 'παιδεία' που έχεις .
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, για μένα, θα ήταν έκπληξη αν η ΝΔ δεν βγει με ισχυρή αυτοδυναμία στις εκλογές.Προσωπικά έχω αμφιβολίες για αυτό. Θα έχει πλάκα να ξαναβγεί ο Αλέξης. [/quote]
Η χαρα σου δεν κρυβεται.
Κομμουνιστης με συμπαθειες που σε καθε ευκαιρια δεν κρυβονται -
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Δια,ούτε εγώ σηκώνω κουβέντα για τους τέθωρες....μακράν οι πιο άξεστοι,άσχετοι και άθλιοι ως χαρακτήρες από όλους όσους συνάντησα στην καριέρα μου.Άρα ήσουν Αξκος καριέρας. Ζήλιες βλέπω επειδή είμαστε οι καλύτεροι...
Δία αγόρι μου ξέρεις ότι δεν χαμπαριάζω από τα που κάνεις...
Εγώ να δεις...
Αλλά πες μου ποιοί από αυτούς που ανέφερα διαδηλώνουν για τα δικαιώματα τους ? Και ποιά δικαιώματα τους καταπατούνται ? Οχι αυτά που εννοούν αυτοί , αλλά αυτά που έχουν όλοι οι πολίτες . Γιατί αυτοί φαντασιώνονται καταπάτηση δικαιωμάτων , μιλώντας πάντα για την Δύση .
Το δικαίωμα να δηλώνουν ελεύθερα την σεξουαλικότητά τους, χωρίς να έχουν κανέναν αρνητικό αντίκτυπο.
Μπορείς να μου πεις ποιές εμπόλεμες περιοχές υπάρχουν στο Μαρόκο , Αλγερία , Σουδάν και διάφορες άλλες χώρες που την κοπανάνε για τα επιδόματα της Ευρώπης ?
Πλέον ούτε στην Συρία δεν έχουμε πόλεμο και οι πρόσφυγες από τον Λίβανο γυρίζουν πίσω .
Όταν λες ότι είναι λιποτάκτες ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ μιλάς για εμπόλεμες περιοχές που απλά θέλουν να γλιτώσουν την ζωή τους!!!
Και φυσικά έχουν ακόμα πόλεμο στην Συρία!!! Πριν 3 μέρες: https://www.cbsnews.com/live/video/2018 ... d-attacks/Εδώκαμε , Εδώκαμε και μάλιστα πολλές φορές και με μεγάλο τίμημα . Μπορεί βέβαια να ξαναχρειαστεί να δώκουμε , αλλά δεν θα είναι θέμα θείας δίκης . Είναι ότι δεν είμαστε το Λουξεμβούργο .
Εσύ τι ακριβώς έδωκες ρε παλίκαρε; Που πήγες για 20 μήνες στον Στρατό;
Οι χαρακτηρισμοί σου όμως απέναντι του , δείχνουν την ολοκληρωτική 'παιδεία' που έχεις .
Το φίδι το πατάς στο κεφάλι. Γκέγκε;
**@InsaneDriver: Το γέλιο έχει να κάνει με την γενικότερη, τραγελαφική, κατάσταση. Προσωπικά δεν προτιμώ τον έναν έναντι του άλλου. Τα ίδια θα κάνουν άλλωστε. **
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οχιές διμούτσουνες είναι οι κομμουνιστές γιαυτό τους κυνήγησε άλλωστε με τόσο μένος και ο Γεώργιος Παπανδρέου!
Για αυτό; Όχι επειδή ήταν μίσθαρνο όργανο των Άγγλων και των Αμερικανών;
Εκ βαθείας πεποιθήσεως ορμώμενος ότι θα υπάρξει οσονούπω παρομοίου είδους απάντηση εκ μέρους σου είχα αλλάξει την ανάρτηση πριν την παράθεσή σου.
Στα ιστορικά γεγονότα τώρα, τον Γ.Γ του ΚΚΕ από το Άουσβιτς ποιος διέθεσε μια DAKOTA ολόκληρη για πάρτη του εν μέσω Β'ΠΠ (με γνωστές ελλείψεις σε μέσα και καύσιμα) για να τον φέρει στην απελευθερωμένη Αθήνα;
Παίζει δυνατά δυστυχώς το double face εδώ και πολλά χρόνια ... -
Νταχάου, όχι Άουσβιτς. Και ήταν ένας από τους χιλιάδες που επέστρεψαν στην Ελλάδα!!! Αν θες να μιλήσουμε για τα λάθη του Ζαχαριάδη, πολύ ευχαρίστως.
-
Έχει ενδιαφέρον ότι σήμερα, στο 2018, υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που αναπολούν ολοκληρωτικά καθεστώτα τα οποία καταπίεζαν και εξαθλίωσαν τους λαούς στους οποίους επιβλήθηκαν, και άλλοι που ονειρεύονται επικρατηση φασιστικών καθεστώτων που έσπειραν την φρίκη και την καταστροφή στην ίδια την χώρα μας.
Η περιπτωση να παραδειγματιστούν από τις χώρες και τα οικονομικά συστήματα στα οποία οι Έλληνες μεταναστεύουν σε αναζήτησή μιας καλυτερης ζωης μάλλον αποκλείεται για αυτούς τους ανθρωπους, γιατί είτε είναι «ιδεολόγοι», είτε γιατί είναι... «οργισμένοι».
Μεταξύ αυτής της κουφιας ιδεολογίας λοιπόν και της τυφλης οργής και την επιθυμία για εκδίκηση, οι Έλληνες θα συνεχίσουν να ψηφίζουν τα άκρα και θα συνεχίσουν να κρέμονται από τα @@ των άλλων χωρών για να μην κάνουν πραγματικά το $£¥% τους παξιμάδι.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάθε φορά νομίζουμε ότι έχουμε πιάσει τον πάτο και ότι δεν πάει πιο κάτω, ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε...
-
https://thecaller.gr/ellada/bazoun-foti ... nisi-dilo/
πιο μαλακας πεθαινεις....
αν εχετε φέις ( https://www.facebook.com/tasospapazax ) δειτε ολιγο απο επιπεδο του επι ετων συνταξιουχου (κριου φορ γιου) ΠΕΝΗΝΤΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ ΤΩΡΑ συνδικαλοδεητζη. ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ τριπολεως, νυν γγ κατι των α-τσιπραιων.ΑρΕς
καταντια να περιμενωμε λυση απο τον γουρλοματη αεργο.
...δεν ειναι καιρος αναλυσης κομμουνας βι-ες φασιστς. ετουτοι επανου, εκαταφεραν το ακατορθωτον, να δημιουργησουν κοινη συνισταμενη εναντιωσης -
Επειδή αναφέρθηκε το Νταχάου,είχα την ευκαιρία να το επισκεφθώ οικογενειακώς πριν 3 μέρες. Σε ένα δωμάτιο υπάρχουν αφιερώσεις και τιμητικές πλακέτες προς τους νεκρούς και φυλακισμένους. Από ελληνικής πλευράς παρέχουν μόνο δυο...μια της ΚΝΕ για τον Ζαχαριάδη και μια κάποιας μητρόπολης για έναν αρχιμανδρίτη του οποίου το όνομα δεν συγκράτησα. Κανένας κερατάς της επίσημης ελληνικής πολιτείας δεν θεώρησε καλό να πράξει το ίδιο για τους περίπου 1100 Έλληνες που πέθαναν εκεί.
-
Δία η αναφορά σου ως φασίστα στον Τζήμερο είναι απλά αποπροσανατολιστική και δεν σημαίνει κάτι άλλο . Γιατί ο Τζήμερος έχει δηλώσει ξεκάθαρα τι είναι . Απλά σε ενοχλούν αυτά που λέει και χαλάει την κουμμουνιστική θολούρα .
Εμπόδισε κανένας να δηλώνει την σεξουαλικότητα του τον Χατζηδάκη , τον Μαρίνο , τον οποιονδήποτε αξιοπρεπή άνθρωπο ? Όχι βέβαια . Απλά κάποιοι θέλουν να μας το παίξουν πρότυπα , επειδή μέσα τους έχουν συμπλέγματα . Αλλωστε η σεξουαλικότητα του καθενός είναι ιδιωτικό θέμα και δεν έχει κάποια σημασία για τον δημόσιο λόγο .
Δηλαδή για σένα λιποτάκτες είναι μόνο όσοι είναι εξ ορισμού σε εμπόλεμες περιοχές ? Μπορεί στρατιωτικά όσοι αποφεύγουν την στράτευση να θεωρούνται ανυπότακτοι , αλλά γενικά λιποτάκτες μπορούμε να πούμε όσους εγκαταλείπουν την πατρίδα τους στα χέρια κατσαπλιάδων και ανελεύθερων ή διεφθαρμένων καθεστώτων , ακόμα και αν δεν έχουν τυπικά πόλεμο .
Διάλογο κάνουμε εδώ . Όχι στρατοδικείο .Οσο για το τι έδωκα εγώ , ακόμα και οι 26 μήνες θητεία ήταν σημαντικοί . Αλλά πριν από μένα έδωκαν οι παππούδες μου και οι παλαιότεοοι πρόγονοι όταν χρειάστηκε για να ζούμε εμείς ελεύθεροι . Δεν ήταν κουραμπιέδες , λιποτάκτες και ριψάσπιδες ...
Στο έχω ξαναπεί 11 χρόνια θητεία ο ένας , 8 χρόνια ο άλλος , ο οποίος δεν πρόλαβε να τελειώσει και τις σπουδές του στην Νομική αφού τον επιστράτευσαν στα 20 . Αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματιστεί και να αιχμαλωτιστεί για 6 μήνες στην Μ. Ασία , να μείνουν και οι δύο αξιωματικοί εξ εφέδρων , ο πρώτος μετά από 23 χρόνια στον στρατό , εκ των οποίων τα 11 πολεμικά , έφυγε και άσκησε την δικηγορία , αλλά και οι δύο έκαναν οικογένεια στα 40 τους χρόνια . Μαζί με αυτούς και όλη τους η γενιά . Μήπως λοιπόν έχουμε δώσει όλοι αρκετά , για να απολαμβάνουμε το επίπεδο της ελευθερίας μας ?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχει ενδιαφέρον ότι σήμερα, στο 2018, υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που αναπολούν ολοκληρωτικά καθεστώτα τα οποία καταπίεζαν και εξαθλίωσαν τους λαούς στους οποίους επιβλήθηκαν, και άλλοι που ονειρεύονται επικρατηση φασιστικών καθεστώτων που έσπειραν την φρίκη και την καταστροφή στην ίδια την χώρα μας.Η περιπτωση να παραδειγματιστούν από τις χώρες και τα οικονομικά συστήματα στα οποία οι Έλληνες μεταναστεύουν σε αναζήτησή μιας καλυτερης ζωης μάλλον αποκλείεται για αυτούς τους ανθρωπους, γιατί είτε είναι «ιδεολόγοι», είτε γιατί είναι... «οργισμένοι».
Μεταξύ αυτής της κουφιας ιδεολογίας λοιπόν και της τυφλης οργής και την επιθυμία για εκδίκηση, οι Έλληνες θα συνεχίσουν να ψηφίζουν τα άκρα και θα συνεχίσουν να κρέμονται από τα @@ των άλλων χωρών για να μην κάνουν πραγματικά το $£¥% τους παξιμάδι.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάθε φορά νομίζουμε ότι έχουμε πιάσει τον πάτο και ότι δεν πάει πιο κάτω, ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε...
+απειρο....
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
https://thecaller.gr/ellada/bazoun-foties-gia-na-apostatheropoisioyn-kivernisi-dilo/
πιο μαλακας πεθαινεις....
αν εχετε φέις ( https://www.facebook.com/tasospapazax ) δειτε ολιγο απο επιπεδο του επι ετων συνταξιουχου (κριου φορ γιου) ΠΕΝΗΝΤΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ ΤΩΡΑ συνδικαλοδεητζη. ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ τριπολεως, νυν γγ κατι των α-τσιπραιων.ΑρΕς
καταντια να περιμενωμε λυση απο τον γουρλοματη αεργο.
...δεν ειναι καιρος αναλυσης κομμουνας βι-ες φασιστς. ετουτοι επανου, εκαταφεραν το ακατορθωτον, να δημιουργησουν κοινη συνισταμενη εναντιωσηςΥποψηφιος νομιζω και για δημαρχος τριπολεως αυτο το σκουπιδι(γραμματεας συριζα στη περιοχη και συνδικαλιστης της δεη,τεμπελχανας δλδ που μαλλον δε δουλεψε και ποτε απλα απολαμβανει οτι οι διαφορες κυβερνησεις του χουν χαρισει)
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται πάρτυ . Μαλάκες εκατέρωθεν προσπαθούν με εξυπναδούλες να εκμεταλλευτούν την τραγωδία προς όφελος του κόμματος που πιστεύουν ή απλά τους πληρώνει .
Κάτι τέτοιους τύπους διαβάζω και θυμώνω με το 'Μαζί τα φάγαμε' που λέει το γνωστό @@ .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο φασισμός (είτε είναι ακροδεξιάς προέλευσης είτε αριστερής/κομουνιστικής προέλευσης)
Ο Φασισμός είναι πάντα Δεξιός (είναι συγκεκριμένη ιδεολογία). Η λέξη που ψάχνεις μάλλον είναι ο 'ολοκληροτισμός'.
Ναι, λάθος μου. Συγνώμη..
Βασικά 'δικτατορία' εννοούσα και όχι 'ολοκληρωτισμός'.Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, για μένα, θα ήταν έκπληξη αν η ΝΔ δεν βγει με ισχυρή αυτοδυναμία στις εκλογές.
Προσωπικά έχω αμφιβολίες για αυτό. Θα έχει πλάκα να ξαναβγεί ο Αλέξης.
Και εγώ έχω κάποιες αμφιβολίες μόνο και μόνο γιατί οι ψηφοφόροι 'πάνω από την κάλπη' ξεχνούν τα πάντα και ρίχνουν ψηφοδέλτια χωρίς να έχουν αξιολογήσει ούτε προγράμματα, ούτε γεγονότα, ούτε καταστάσεις.
Αλλά εδώ έχουμε ένα πολύ τραγικό γεγονός που δυστυχώς έγινε σε προεκλογική περίοδο. Αυτό πιθανά να είναι μία παράμετρος που μπορεί να βάλει σε σκέψεις κάποιους ψηφοφόρους. Όπως και άλλα πολλά θέματα που έγιναν τους τελευταίους μήνες.
-
Μιλάμε για τις εθνικές εκλογές, ας σκεφτούμε λίγο τις δημοτικές (λόγω μικρότερης κλίμακας). Πόσοι πραγματικά γνωρίζουμε το πρόγραμμα που εξαγγελει ο εκάστοτε συνδυασμός; Πόσοι από εμάς ως πολίτες πήγαμε ως άτομα, ως γειτονιά, ως συνοικία για να απαιτήσουμε να υλοποιηθεί η Χ εξαγγελία ή να επεκταθεί και στη γειτονιά μας γιατί θα βοηθήσει; Είμαστε λίγο ως πολύ αδιάφοροι και πάντα θέλουμε κάποιος άλλος να κάνει την 'βρωμό'-δουλειά για εμάς χωρίς εμείς να κουνήσουμε ούτε το δαχτυλάκι μας. Επίσης τί σημαίνει αν βγει τελικά ο 'άλλος' δημαρχος. Ότι ως πολίτης θα κάτσω αδιάφορος χωρίς να ζητήσω τίποτα για τη γειτονιά μου; Από την μια δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο που πρέπει να διαθέσουμε ενώ από την άλλη μπορούμε να αναλώσουμε 24ωρα σε καφενειακού τύπου συζητήσεις βρίζοντας το Χ Δήμαρχο που δεν έκανε το ένα, το άλλο κλπ χωρίς να κουνηθούμε από την καναπεδάρα μας.
Ή θα αλλάξουμε πρώτα εμείς ή μας αξίζουν οι άρχοντες που μας κυβερνάνε.
Τώρα που το θυμήθηκα κάποιοι επιμένουν να ψηφίζουν στο χωριό για ένα λόγο που εγώ δε μπορώ να συλλάβω. Βγάζουν δήμαρχο στο χωριό που πάνε συνολικά ένα μήνα το χρόνο και εκεί που μένουν επί 20-30 χρόνια δεν τους νοιάζει.
Το μαζί τα φάγαμε έχει μία δόση αλήθειας. Ο καθένας έφαγε μέχρι εκεί που έφτανε το χέρι του και ανάλογα με τις ηθικές του αξίες. Πιστεύω παντού και πάντα συνέβαινε και θα συμβαίνει, σε κάποια κράτη πιο εύκολα και σε άλλα πιο δύσκολα. -
Το αιώνιο πρόβλημα αυτής της χώρας.
Προπαγάνδα. Καρκίνωμα. Βρώμα και δυσωδία.Ένας ολόκληρος μηχανισμός από κομματικά ΜΜΕ και 'δημοσιογράφους' κομματικών σωλήνων, πάντα έτοιμοι για να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα, την αλήθεια και για να εφεύρουν 'στοιχεία'.
Σκοπός; Πάντα η εξυπηρέτηση του κόμματος και της εξουσίας. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο η εξυπηρέτηση των κομματικών συμφερόντων.
**Κοινο τελος;
Ενας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιάTo Σχέδιο Πυθία και οι κατασκευασμένοι εμπρηστικοί μηχανισμοί του ΕΘΝΟΥΣ**
...
...https://kourdistoportocali.com/news-des ... -ta-palia/
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δία η αναφορά σου ως φασίστα στον Τζήμερο είναι απλά αποπροσανατολιστική και δεν σημαίνει κάτι άλλο . Γιατί ο Τζήμερος έχει δηλώσει ξεκάθαρα τι είναι . Απλά σε ενοχλούν αυτά που λέει και χαλάει την κουμμουνιστική θολούρα .Υπερασπίζεσαι τον ψυχοπαθή φασίστα που έγραψε ότι οι αντιστασιακοί του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (που δεν ήταν μόνο Κομμουνιστές) ήταν χειρότεροι από τους Ναζί κατακτητές!!! Για τόσο σκατοφασισταριό μιλάμε!!!
https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ ... tous-nazi/Δηλαδή για σένα λιποτάκτες είναι μόνο όσοι είναι εξ ορισμού σε εμπόλεμες περιοχές ?
Η λέξη λιποταξία έχει συγκεκριμένο ορισμό. Αλλά ακόμα και λιποτάκτες αν είναι κάποιοι, από που και ως που τους κρίνουμε για το ότι δεν θέλουν να σκοτωθούν για τα συμφέροντα κάποιων άλλων;
Οσο για το τι έδωκα εγώ , ακόμα και οι 26 μήνες θητεία ήταν σημαντικοί . Αλλά πριν από μένα έδωκαν οι παππούδες μου και οι παλαιότεοοι πρόγονοι όταν χρειάστηκε για να ζούμε εμείς ελεύθεροι . Δεν ήταν κουραμπιέδες , λιποτάκτες και ριψάσπιδες ...
Θα σε στεναχωρήσω, αλλά για συμφέροντα άλλων σκοτώθηκαν. Και Θα το έκανα κι εγώ, αλλά μόνο σε αμυντικό αγώνα και όχι σε επιθετικό.
Έχει ενδιαφέρον ότι σήμερα, στο 2018, υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που αναπολούν ολοκληρωτικά καθεστώτα τα οποία καταπίεζαν και εξαθλίωσαν τους λαούς στους οποίους επιβλήθηκαν
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν την αστική, κατ' επίφαση, δημοκρατία, η οποία είναι στην ουσία εταιρειοκρατία και καπιταλοκρατία.
-
Έχεις δίκιο. Για αυτό όταν ακόμα υπήρχαν κομμουνιστικά καθεστώτα στην Ευρώπη αμέτρητοι άνθρωποι σκοτωθηκαν από τους δυτικους προσπαθωντας να δραπετεύσουν από τον καπιταλισμό και να φτάσουν στην ελευθερία του κομμουνισμού.
-
Το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι είναι κλασική περίπτωση του 'the grass is always greener on the other side of the fence'. Η απαγόρευση ήταν που έκανε το άγνωστο, ποθητό. Εκτός αν είχες θέματα με το καθεστώς, οπότε όντως τότε υπήρχαν αντικειμενικά προβλήματα. Όταν είδαν όμως τα χάλια του δικού μας συστήματος, αναθεώρησαν σε μεγάλο ποσοστό: https://www.express.co.uk/news/world/70 ... ur-percent
Κι επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ελάχιστοι αυτοί που ήθελαν να φύγουν, σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό.Επίσης, έβαλα και τις προάλλες το δημοψήφισμα (78% υπέρ της διατήρησης της ΕΣΣΔ), που απλά το έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια και την έριξαν.
-
Με την διαφορά ότι ελάχιστοι προσπάθησαν να φύγουν από την Δύση για να πάνε στο παραπέτασμα, και κανείς δεν τους πυροβόλησε για να μην προλάβουν να βγουν από την χώρα.
Λεπτομέρειες.
Υ.Γ. Το τείχος του Βερολίνου ήταν μια καλή ένδειξη για το πόσο... “ελάχιστο' ήταν το κομμάτι του πληθυσμού που ήθελε να αποδράσει στην Δύση.
-
Αντικειμενικα προβληματακια τυπου γκουλαγκ εξαφανισεις εκτελεσεις...ελα μωρε σιγα το πραγμα...
Καλα και η αυγη αν κανει δημοσκοπηση πρωτο κομμα το αλεξη και τους κοπριτες θα βγαλει...επισης σε αυτη δημοσκοπηση για καποιους λογους δε περιλαμβανονται τα κρατη λετονια λιθουανια εσθονια που ειναι πλεον στην εε...αντικειμενικοτατη λοιπον...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ