-
Δεν ήθελα να παραιτηθώ πρόωρα, καθώς η διαχείριση της κατάστασης ήταν η πρώτη προτεραιότητά μου και σκέφτηκα ότι ήταν δική μου ευθύνη να παρέχω βοήθεια, αλλά αποφάσισα να παραιτηθώ τώρα για να μην επιβαρύνω άλλο την κυβέρνηση.
Οι θρήνοι των οικογενειών των αγνοουμένων με κρατούν ακόμη ξύπνιο τις νύχτες.
Εκ μέρους της κυβέρνησης, ζητώ συγγνώμη για πολλά προβλήματα: από την (μη) πρόληψη του ατυχήματος μέχρι την αρχική διαχείριση της καταστροφής.
Υπάρχουν πολλές παρατυπίες που συνεχίζουν να υπάρχουν σε κάθε γωνιά της κοινωνίας μας και πρακτικές που έχουν πάει στραβά. Ελπίζω ότι αυτά τα βαθιά ριζωμένα κακά θα διορθωθούν αυτή τη φορά και ότι αυτού του είδους το ατύχημα δεν θα συμβεί ποτέ ξανά.Ο πρωθυπουργός
ΑρΕς
...της νότιας κορέας, το βήμα 27/4/2014 για ενα ναυαγιο με νεκρους -
Είπα και γω!
-
Ομολογώ ότι μόλις τώρα κατάφερα να μπω και διάβασα τα πολλά και ενδιαφέροντα των συμφορουμιτών....ας τα πάρω από την αρχή λοιπόν....
Με εγκάλεσε ο αγαπητός Δίας λόγω της ύπαρξης του συγκεκριμένου άρθρου στο Συντάγματος...για ποιο ακριβώς Σύνταγμα μιλάς? Για αυτό που όλοι οι κυβερνώντες το έκαναν κουρελόχαρτο εφαρμόζοντας το κατα το δοκούν? Που ο καθένας κάτι ότι θέλει,οπότε το θέλει και όπως το θέλει? Το ίδιο Σύνταγμα δεν είναι που καλύπτει και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών? Ναι,αυτόν που θα άλλαζε η αριστερά διακυβέρνηση του τόπου....μη χέσω.....
Έχω μαζέψει -όπως και όλοι μας φαντάζομαι- πολύ θυμό.....ένας που να τιμάει τα παντελόνια του και αυτά που κρέμονται ανάμεσα στα πόδια του δεν υπάρχει σε αυτήν την χώρα? Εντάξει,από τον Τόσκα το περίμενα....άλλωστε είμαι σίγουρος ότι την μισή του καριέρα την πέρασε κάνοντας εντατική γυμναστική στην οσφυοκαμψία και στην τακουνοκρουσία...ήταν και τεθωρακισμένα,που να περιμένεις χαίρι από τεθωροβλαμένο....Δία, μην πεις τίποτα....έχω υπηρετήσει με Κωνσταντόπουλο.
Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα....επ ουδενι δεν υποστηρίζω στρατιωτικό καθεστώς....δεν είναι αυτό η λύση φυσικά. Έχετε αναλογιστεί όμως αν αυτός ο κωλολαός,αυτή η κωλοχωρα αξίζει την δημοκρατία? Ναι,αυτήν που έχουμε μετατρέψει σε ασυδοσία και κάνει ο καθένας αυτό που γουστάρει....από τον καραγκιόζη τον φορτηγατζή που πετάει το κυπελάκι του καφέ στο αντίθετο ρεύμα,μέχρι τον υπουργό που διορίζει όποιον γουστάρει ή όποια του έκατσε.
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες....δεν αντέχω αυτό που ζούμε πλέον....δεν μας αξίζει ρε παιδιά,πως να το κάνουμε....
Και για κερασάκι κάτι προσωπικό. Με την σύζυγο δηλώσαμε 1270 ευρώ παραπάνω από πέρυσι. Η εφορία ήρθε 1040 παραπάνω από πέρυσι....γιατί να τους πληρώσω τους αλήτες σε τελική ανάλυση? Τι μου παρέχουν σε ανταπόδοση? Υγεία,παιδεία,υπηρεσίες? Εδώ που μένω κατάφεραν πριν από 4 χρόνια και έκαναν αποχέτευση...η οποία φυσικά δεν λειτουργεί γιατί ξέχασαν να κάνουν το αντλιοστάσιο!! Τόσα χρόνια ψάχνουν να βρουν 200 χιλιάρικα για να το φτιάξουν....από τέτοια παραδείγματα δυστυχώς εκατοντάδες. Για αυτό όταν λέμε τσιτάτα να αναλογιζόμαστε και λίγο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κανείς δεν προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο ζωής σου Κρούζερ. Εκτός αν ο τρόπος ζωής σου δεν ανέχεται τους άθεους-κομμουνιστές-γκέη-αλλοδαπούς κλπ. Ναι, τότε θα αλλάξει και θα τους δέχεσαι! Όπως δεχόμαστε κι εμείς ένα σωρό φασισταριά ανάμεσά μας, όσο δεν παρανομούν τουλάχιστον.Τι λες αγόρι μου . Δεν έχεις κατανοήσει ακόμα ότι την ξύλινη γλωσσίτσα την πριονίζω χαλαρά ...
Εχω φάει πολλές ώρες στα αμφιθέατρα στα νιάτα μου σε αυτό το σπορ....Ο τρόπος ζωής μου αλλάζει όταν δεν μπορώ να κυκλοφορήσω ασφαλής στις γειτονιές της πόλης μου .
Όταν μου ζωγραφίζουν με ηλίθια συνθήματα ή ό,τι του καυλώσει του καθενός μλκμενου , το σπίτι μου , το μαγαζί μου , τα ΜΜΜ και γενικά κάθε δημόσιο και ιδιωτικό χώρο που δεν επιτρέπεται η αφισοκόλληση ή το γκράφιτι .
Όταν μου στήνεται ο κάθε λαθρομετανάστης , λιποτάκτης από την χώρα του και μου ζητιανεύει στα φανάρια ή στα σπίτια . Να δεις τι γίνεται αν ο οδηγός είναι γυναίκα . Και το κάνουν αυτοί που στις χώρες τους έτσι και απλά μιλούσαν σε μια ξένη γυναίκα θα τους έκοβαν χαλαρά το κεφάλι . Εδώ το θεωρούν ένα μεγάλο πορνείο για να ξεδίνουν .
Ξέρεις ότι έχουν σταμπάρει τα σπίτια που κατοικούνται από γέρους και πάνε και τους χτυπάνε τα κουδούνια και ζητιανεύουν φορτικά ? Κοντά σε αυτούς και αρκετοί ρομά που τους είναι προσοδοφόρο να παίρνουν επιδόματα και να το παίζουν ευπαθείς , αντί να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο .Ο τρόπος ζωής μου αλλάζει όταν το κάθε μη φυσικό που κάνει κάποιος στο κρεββάτι του και που δεν αφορά κανένα μας , θέλουν να μας το κάνουν πρότυπο μέσω των παρελάσεων και διαφόρων μηνυμάτων στα ΜΜΕ .
Είπαμε η Αστική Δημοκρατία βασίζεται στα Ανθρώπινα Δικαιώματα . Αλλά το κύριο χαρακτηριστικό τους , είναι ότι τα δικαιώματα του ενός τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου .
Κάθε παρεκτροπή από αυτό είναι ολοκληρωτισμός . Είτε φασισμός , είτε κομμουνισμός , είτε θρησκευτικός φονταμενταλισμός , είτε η επιβολή αφύσικων καταστάσεων ως φυσικές .Ξέρω ότι αν έχεις γαλουχηθεί στον ολοκληρωτισμό , είναι λίγο δύσκολο να το κατανοήσεις αυτό . Γιατί σε έχουν μάθει να αισθάνεσαι τάχα αδικημένος και ότι έχεις εχθρούς . Ταξικούς για εσάς τους κομμουνιστές , φυλετικούς για τους φασίστες , θρησκευτικούς για τους φανατικούς μουσουλμάνους και πάει λέγοντας .
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Ομολογώ ότι μόλις τώρα κατάφερα να μπω και διάβασα τα πολλά και ενδιαφέροντα των συμφορουμιτών....ας τα πάρω από την αρχή λοιπόν....
Με εγκάλεσε ο αγαπητός Δίας λόγω της ύπαρξης του συγκεκριμένου άρθρου στο Συντάγματος...για ποιο ακριβώς Σύνταγμα μιλάς? Για αυτό που όλοι οι κυβερνώντες το έκαναν κουρελόχαρτο εφαρμόζοντας το κατα το δοκούν? Που ο καθένας κάτι ότι θέλει,οπότε το θέλει και όπως το θέλει? Το ίδιο Σύνταγμα δεν είναι που καλύπτει και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών? Ναι,αυτόν που θα άλλαζε η αριστερά διακυβέρνηση του τόπου....μη χέσω.....
Έχω μαζέψει -όπως και όλοι μας φαντάζομαι- πολύ θυμό.....ένας που να τιμάει τα παντελόνια του και αυτά που κρέμονται ανάμεσα στα πόδια του δεν υπάρχει σε αυτήν την χώρα? Εντάξει,από τον Τόσκα το περίμενα....άλλωστε είμαι σίγουρος ότι την μισή του καριέρα την πέρασε κάνοντας εντατική γυμναστική στην οσφυοκαμψία και στην τακουνοκρουσία...ήταν και τεθωρακισμένα,που να περιμένεις χαίρι από τεθωροβλαμένο....Δία, μην πεις τίποτα....έχω υπηρετήσει με Κωνσταντόπουλο.
Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα....επ ουδενι δεν υποστηρίζω στρατιωτικό καθεστώς....δεν είναι αυτό η λύση φυσικά. Έχετε αναλογιστεί όμως αν αυτός ο κωλολαός,αυτή η κωλοχωρα αξίζει την δημοκρατία? Ναι,αυτήν που έχουμε μετατρέψει σε ασυδοσία και κάνει ο καθένας αυτό που γουστάρει....από τον καραγκιόζη τον φορτηγατζή που πετάει το κυπελάκι του καφέ στο αντίθετο ρεύμα,μέχρι τον υπουργό που διορίζει όποιον γουστάρει ή όποια του έκατσε.
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες....δεν αντέχω αυτό που ζούμε πλέον....δεν μας αξίζει ρε παιδιά,πως να το κάνουμε....
Και για κερασάκι κάτι προσωπικό. Με την σύζυγο δηλώσαμε 1270 ευρώ παραπάνω από πέρυσι. Η εφορία ήρθε 1040 παραπάνω από πέρυσι....γιατί να τους πληρώσω τους αλήτες σε τελική ανάλυση? Τι μου παρέχουν σε ανταπόδοση? Υγεία,παιδεία,υπηρεσίες? Εδώ που μένω κατάφεραν πριν από 4 χρόνια και έκαναν αποχέτευση...η οποία φυσικά δεν λειτουργεί γιατί ξέχασαν να κάνουν το αντλιοστάσιο!! Τόσα χρόνια ψάχνουν να βρουν 200 χιλιάρικα για να το φτιάξουν....από τέτοια παραδείγματα δυστυχώς εκατοντάδες. Για αυτό όταν λέμε τσιτάτα να αναλογιζόμαστε και λίγο.Ολοι μας έχουμε θυμό . Γιατί φτάσαμε τα 10 χρόνια κρίση , ενώ οι άλλοι βγήκαν σε 2-3 . Και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του πολιτικού συστήματος .
Και όσο αν το Σύνταγμα πράγματι μιλάει για αυτούς που προπαγανδίζει εκτροπές , έχει και το άρθρο 120 , που κάποτε ήταν το 114 στο Σύνταγμα του 52 και οι αριστερούληδες το είχαν κάνει σημαία .
Και ναι η μόνη άμυνα των πολιτών είναι η ψήφος , αλλά δυστυχώς δεν έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα στα διεφθαρμένα κράτη όπως το δικό μας , αφού το σύστημα δεν επιτρέπει να υπάρξει κάτι διαφορετικό αν δεν το εξυπηρετεί .
Αρκεί κάποιος να δει την συμπεριφορά των ΜΜΕ στον Θεοδωράκη και στον Τζήμερο . Ο πρώτος ήταν απλά μια από τα ίδια αλλά τάχα καθαρά χέρια και έπρεπε να προωθηθεί , ο δεύτερος λέει πράγματα που ενοχλούν το σύστημα έστω και αν είναι αυτοκαταστροφικός πολιτικά ο ίδιος . Αλλά για αυτόν τα μμε μόνο τα αρνητικά και τα λάθη του παίζουν .
Οπότε καλό είναι να μην τσιμπάμε και να θυμόμαστε που και που και το 120 .
-
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/3 ... iki-igesia
Ανθρακες ο θησαυρος της 'συριζαϊκης' δεξιας αγαπητε criuser (χωρις καμια προσωπικη ειρωνεια για σενα).
Η διαψευση προσδοκιων τελικα είναι για ολους...
Ολο το μαγαζι θελει γκρέμισμα και ετσι όπως το παει δε θα την γλιτωσει. -
Αρθρο της Μπιλντ και σοβαρότητα δεν πάνε μαζί . Ασε που στο άρθρο άλλα λένε από τον σχολιασμό .
Μιλάει για τον 'προοδευτισμό' του Μακρόν , όχι για την Γαλλία γενικά . Λίγο μπερδεμένα όλα .
-
Και όπως είπε κάποιος σοβαρός Γερμανός δημοσιογράφος,την bild την διαβάζουν αυτοί που όταν διψάνε πίνουν schnapps αντί για νερό.....
-
...
...Ναι, αλλά από το φόβο περνάμε στην κανονικότητα...
...και τελικά κάτι που ήταν δίκαιο έγινε και πράξη...Περιμένω να δω με αγωνία το επόμενο βίντεο με πρωταγωνιστή αριστερό ΚΝΙΤΗ Αλέξη να αναφωνεί ότι ήταν δίκαιο και έγινε πράξη...
-
Εγώ πάντως δεν θα τον αποκαλούσα ποτέ ξανά αριστερό/κνιτη/προοδευτικό κλπ. Ένας φασίστας του κερατά είναι,ίδιος και χειρότερος από τα μιάσματα της ΧΑ.
-
'Ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός'
http://www.in.gr/2018/07/28/apopsi/o-pi ... hypourgos/ -
Μπα, φασίστες δεν είναι. Ο φασισμός (είτε είναι ακροδεξιάς προέλευσης είτε αριστερής/κομουνιστικής προέλευσης) είναι ολοκληρωτικά καθεστώτα που οδηγούν σε πολύ άσχημες συνθήκες.
Αυτοί που μας κυβερνούν είναι παιδιά του ίδιου πολιτικού σωλήνα που μας κυβερνά εδώ και πολλά χρόνια. Οι διαφορές με τους προηγούμενους κυβερνώντες είναι ολοφάνερες, τουλάχιστον σε όσους δεν βλέπουν με κομματικά γυαλιά ή ιδεοληψίες.
Και αυτές οι διαφορές είναι και οι λόγοι που η χώρα όχι μόνο δεν προχώρησε μπροστά, αλλά κάθε τρεις και λίγο με διάφορα γεγονότα και καταστάσεις δείχνει ότι δεν υπάρχει πλέον.
Αν οι επόμενοι επιμείνουν σε αυτή την πολιτική κουλτούρα, τότε καλύτερα να τα μαζεύουμε από τώρα και να φύγουμε από εδώ.
-
O Tσίπρας μας το έπαιζε αντισυστημικός και βλέπουμε πως κάνει το παν να ενσωματωθεί στο σύστημα.
Ο Μητσοτάκης λόγω...οικογενειακής παράδοσης είναι και αυτός φουλ συστημικός (όπως και ο Μπακογιάννης που ετοιμάζεται σιγά σιγά...)Νομίζω πως αυτοί είναι τέρμα αδίστακτοι, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
Η αλαζονεία που δείχνουν με διάφορες δηλώσεις τους, προκαλούν εμετό. -
Ψηφίζεις ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ ... θεωρείται ότι ψηφίζεις αδίστακτους και εμετικούς.
Ψηφίζεις ΧΑ ... είσαι Φασίστας Νεοναζί με το όπλο στο χέρι.
Ψηφίζεις ΚΙΝΑΛ ... είσαι τελειωμένος Πασόκος που έχει ξεμείνει σε κάποια Τοπική Οργάνωση.
Ψηφίζεις ΚΚΕ ... είσαι Κομουνιστής στην ναφθαλίνη που ονειρεύεται επέλαση της LADA στην υφήλιο.
Ψηφίζεις ΑΝΕΛ ... είσαι Ψεκασμένος και συνεργάζεσαι στεγνά με αδίστακτους και εμετικούς.
Ψηφίζεις Ποτάμι ... είσαι με το ένα πόδι στο ΚΙΝΑΛ, με το άλλο πόδι στο ΣΥΡΙΖΑ και με τα χέρια στην ΝΔ...
Ψηφίζεις Χαρίζω Οικόπεδα, Χρέη, Δάνεια ... είσαι Τρελός, Ανισόρροπος. Ο τζάμπας πέθανε.
Ψηφίζεις Τζήμερο ... είσαι Νεοφιλελεύθερος του Κερατά που κατεβάζει αφίσες του ΚΚΕ.
Ψηφίζεις Λεβέντη ... είσαι Γραφικός με φραπέ και 67.
Ψηφίζεις ΛΑΕ ... είσαι βουρ για το Νομισματοκοπείο και μετά για Ρωσία μπας και...
Ψηφίζεις Κυνηγούς... είσαι Βάρβαρος που σκοτώνει ζωάκια που έτυχε να ζουν στην ύπαιθρο.
Ψηφίζεις ΚΚΕ-ΜΛ, ΜΛ-ΚΚΕ... είσαι μέλος τους. Κανείς άλλος δεν τους ψηφίζει.
Ψηφίζεις Ανταρσύα ... είσαι Δημόσιος Υπάλληλος Συνδικαλιστής και ζει για απεργίες και κλείσιμο δρόμων.
κλπ...κλπ...Ότι και αν ψηφίσεις σε αυτή τη χώρα ... είναι τελειωμένη υπόθεση.
-
https://m.liberal.gr/#/app/article214381/homepage
Liberal ξεliberal εχει δικιο για τους ποντους που κερδισε ο Κουλης.Μου αρεσει που ο Αλ6ς με 2 εστιες φωτιας μιλαει για σχεδιο αποστσθεροποιησης οταν το 2007 με 250κατι εστιες μεσα σε 3 ημερες μιλουσε για ανικανοτητα και μονο.
-
To θέμα δεν είναι αν ο Μητσοτάκης θα κερδίσει τις εκλογές . Αυτό είναι βέβαιο . Αυτό που έχει σημασία είναι τι θα κάνει αν δεν είναι αυτοδύναμος και γενικά τι πολιτική θα ακολουθήσει . Γιατί η προεδρική εκλογή και η απλή αναλογική θα είναι δίπλα .
-
Ναι αυτα τα εχουμε πει και πολυσυζητησει. Απλα σχολιασα την φωτογραφια της στιγμης οτι οντως ο Κουλης κερδισε ποντους απο το να εβγαινε στα χαρακωματα.
Τοσο που καλεσε τον Αλ6 οσο και στην επικοινωνια με Γιουνκερ για φαστ τρακ ενισχυσεις κτλπ κτλπ.Κατα τα αλλα δεν εχω αυταπατες οτι ο Αλ6ς θα ξαναπαιξει την χωρα στα ζαρια την καταλληλη στιγμη για να ξαναπαρει την εξουσια... Το θεμα ειναι τι θα κανει ο Κουλης
-
Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, για μένα, θα ήταν έκπληξη αν η ΝΔ δεν βγει με ισχυρή αυτοδυναμία στις εκλογές.
Έχουν μαζευτεί τόσα πολλά αρνητικά θέματα και καταστάσεις από τον Ιανουάριο του 2015 που δεν νομίζω οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μπορέσουν να αναστρέψουν το κλίμα.
Εγώ αναρωτιέμαι και πως θα τους βλέπει ένας μέσος πολίτης όταν θα βγαίνουν στα κανάλια πλέον.
Με τι μούτρα θα βγαίνουν στα ΜΜΕ; Τι θα λένε δηλαδή;
Αυτοί ετοιμαζόντουσαν για γιορτές και πανηγύρια για εξόδους από μνημόνια.
Ότι αφήγημα πάνε να πιάσουν, καταστρέφεται.
Νομίζω ότι πλέον καταστράφηκε και η πολιτική καριέρα του Αλέξη της καρδιάς τους.
Ανέλαβε την ευθύνη, δεν παραιτήθηκε κανείς, δεν χαμπαριάζει κανείς τους τίποτα... και τις συνέπειες θα τις καταλάβει και στο μέλλον.Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει μετά τις εκλογές, εδώ θα είμαστε (ελπίζω δηλαδή) για να τα χώνουμε στους επόμενους.
-
Έχω μαζέψει -όπως και όλοι μας φαντάζομαι- πολύ θυμό.....ένας που να τιμάει τα παντελόνια του και αυτά που κρέμονται ανάμεσα στα πόδια του δεν υπάρχει σε αυτήν την χώρα? Εντάξει,από τον Τόσκα το περίμενα....άλλωστε είμαι σίγουρος ότι την μισή του καριέρα την πέρασε κάνοντας εντατική γυμναστική στην οσφυοκαμψία και στην τακουνοκρουσία...ήταν και τεθωρακισμένα,που να περιμένεις χαίρι από τεθωροβλαμένο....Δία, μην πεις τίποτα....έχω υπηρετήσει με Κωνσταντόπουλο.Άρθρο του ΠΚ για την ακρίβεια, όχι του Συντάγματος. Δεν έχει σημασία, απλά για το τυπικό το αναφέρω. Από εκεί και πέρα όμως, επειδή αυτοί καταπάτησαν το Σύνταγμα και τους Νόμους, δεν σημαίνει ότι κι εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Δέχομαι όμως ότι το είπες πάνω στον θυμό σου και δεν το εννοούσες. Ο θυμός όμως είναι κακός σύμβουλος. Πολλά κακά έχουν γίνει πάνω στον ψυχικό βρασμό. Πρέπει επίσης να αναλογιστούμε και τις δικές μας ευθύνες όταν επί 40 χρόνια ψηφίζαμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και γενικά όποιον μας βόλευε καλύτερα.
Για τα ΤΘ δεν σηκώνω κουβέντα όμως. Με διαφορά το πιο μάχιμο Όπλο!!!Κανείς δεν προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο ζωής σου Κρούζερ. Εκτός αν ο τρόπος ζωής σου δεν ανέχεται τους άθεους-κομμουνιστές-γκέη-αλλοδαπούς κλπ. Ναι, τότε θα αλλάξει και θα τους δέχεσαι! Όπως δεχόμαστε κι εμείς ένα σωρό φασισταριά ανάμεσά μας, όσο δεν παρανομούν τουλάχιστον.
Τι λες αγόρι μου . Δεν έχεις κατανοήσει ακόμα ότι την ξύλινη γλωσσίτσα την πριονίζω χαλαρά ...
Εχω φάει πολλές ώρες στα αμφιθέατρα στα νιάτα μου σε αυτό το σπορ....Ο τρόπος ζωής μου αλλάζει όταν δεν μπορώ να κυκλοφορήσω ασφαλής στις γειτονιές της πόλης μου .
Όταν μου ζωγραφίζουν με ηλίθια συνθήματα ή ό,τι του καυλώσει του καθενός μλκμενου , το σπίτι μου , το μαγαζί μου , τα ΜΜΜ και γενικά κάθε δημόσιο και ιδιωτικό χώρο που δεν επιτρέπεται η αφισοκόλληση ή το γκράφιτι .
Όταν μου στήνεται ο κάθε λαθρομετανάστης , λιποτάκτης από την χώρα του και μου ζητιανεύει στα φανάρια ή στα σπίτια . Να δεις τι γίνεται αν ο οδηγός είναι γυναίκα . Και το κάνουν αυτοί που στις χώρες τους έτσι και απλά μιλούσαν σε μια ξένη γυναίκα θα τους έκοβαν χαλαρά το κεφάλι . Εδώ το θεωρούν ένα μεγάλο πορνείο για να ξεδίνουν .
Ξέρεις ότι έχουν σταμπάρει τα σπίτια που κατοικούνται από γέρους και πάνε και τους χτυπάνε τα κουδούνια και ζητιανεύουν φορτικά ? Κοντά σε αυτούς και αρκετοί ρομά που τους είναι προσοδοφόρο να παίρνουν επιδόματα και να το παίζουν ευπαθείς , αντί να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο .Ο τρόπος ζωής μου αλλάζει όταν το κάθε μη φυσικό που κάνει κάποιος στο κρεββάτι του και που δεν αφορά κανένα μας , θέλουν να μας το κάνουν πρότυπο μέσω των παρελάσεων και διαφόρων μηνυμάτων στα ΜΜΕ .
Είπαμε η Αστική Δημοκρατία βασίζεται στα Ανθρώπινα Δικαιώματα . Αλλά το κύριο χαρακτηριστικό τους , είναι ότι τα δικαιώματα του ενός τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου .
Κάθε παρεκτροπή από αυτό είναι ολοκληρωτισμός . Είτε φασισμός , είτε κομμουνισμός , είτε θρησκευτικός φονταμενταλισμός , είτε η επιβολή αφύσικων καταστάσεων ως φυσικές .Ξέρω ότι αν έχεις γαλουχηθεί στον ολοκληρωτισμό , είναι λίγο δύσκολο να το κατανοήσεις αυτό . Γιατί σε έχουν μάθει να αισθάνεσαι τάχα αδικημένος και ότι έχεις εχθρούς . Ταξικούς για εσάς τους κομμουνιστές , φυλετικούς για τους φασίστες , θρησκευτικούς για τους φανατικούς μουσουλμάνους και πάει λέγοντας .
Θα σου έλεγα τώρα μάντρα με ποιο μέρος της αντρικής ανατομίας πέρδεις, που νομίζεις ότι πριονίζεις και γλώσσες...
Από εκεί και πέρα, αυτοί οι άνθρωποι απλά διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους. Αν σε ενοχλεί, υπάρχουν διάφορες μάρκες και είδη ξυδιού, τόσο εγχώρια όσο και εισαγόμενα.
Όσο για τους ανθρώπους από εμπόλεμες χώρες κλπ, έφυγαν για να γλιτώσουν την ζωή τους. Εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ... αλλά νομοτελειακά μας έρχονται αυτά που ψέγουμε. Κι έτσι πρέπει, θεία δίκη!!!
Τέλος, τα όσα λες στην τελευταία σου παράγραφο, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όλα τα προηγούμενα!!!
Ολοι μας έχουμε θυμό . Γιατί φτάσαμε τα 10 χρόνια κρίση , ενώ οι άλλοι βγήκαν σε 2-3 . Και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του πολιτικού συστήματος .
Και όσο αν το Σύνταγμα πράγματι μιλάει για αυτούς που προπαγανδίζει εκτροπές , έχει και το άρθρο 120 , που κάποτε ήταν το 114 στο Σύνταγμα του 52 και οι αριστερούληδες το είχαν κάνει σημαία .
Και ναι η μόνη άμυνα των πολιτών είναι η ψήφος , αλλά δυστυχώς δεν έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα στα διεφθαρμένα κράτη όπως το δικό μας , αφού το σύστημα δεν επιτρέπει να υπάρξει κάτι διαφορετικό αν δεν το εξυπηρετεί .
Αρκεί κάποιος να δει την συμπεριφορά των ΜΜΕ στον Θεοδωράκη και στον Τζήμερο . Ο πρώτος ήταν απλά μια από τα ίδια αλλά τάχα καθαρά χέρια και έπρεπε να προωθηθεί , ο δεύτερος λέει πράγματα που ενοχλούν το σύστημα έστω και αν είναι αυτοκαταστροφικός πολιτικά ο ίδιος . Αλλά για αυτόν τα μμε μόνο τα αρνητικά και τα λάθη του παίζουν .
Οπότε καλό είναι να μην τσιμπάμε και να θυμόμαστε που και που και το 120 .
Όχι, δεν είναι αποκλειστική ευθύνη των Ελλήνων πολιτικών. Αν και είναι ευθύνη δική τους (του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή) που δεν 'επαναστάτησαν' αν και είχαν τέτοια εντολή (βλ. δημοψήφισμα). Τα λάθη των δανειστών όμως είναι τραγικά και τα τα παραδέχτηκαν και οι ίδιοι, λέγοντας κάτι χαζοχαρούμενα του στυλ ότι δεν υπολόγισαν σωστά τις συνέπειες της 'προσαρμογής' στην οικονομία. Και δεν είναι τυχαίο ότι όπου έχει πάει το ΔΝΤ, έχει αφήσει καμμένη γη!!!
Από εκεί και πέρα, δεν αποτελεί έκπληξη που υπερασπίζεσαι το σιχαμερό, φασιστικό, σκουλήκι που ονομάζεται Τζήμερος. Ο άχρηστος 'άριστος' που ψευδόταν ακόμα και για το πτυχίο που ποτέ δεν κατάφερε να πάρει και το έπαιζε και life coach.
Οχιές διμούτσουνες είναι οι κομμουνιστές γιαυτό τους κυνήγησε άλλωστε με τόσο μένος και ο Γεώργιος Παπανδρέου!
Για αυτό; Όχι επειδή ήταν μίσθαρνο όργανο των Άγγλων και των Αμερικανών;
Ο φασισμός (είτε είναι ακροδεξιάς προέλευσης είτε αριστερής/κομουνιστικής προέλευσης)
Ο Φασισμός είναι πάντα Δεξιός (είναι συγκεκριμένη ιδεολογία). Η λέξη που ψάχνεις μάλλον είναι ο 'ολοκληροτισμός'.
Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, για μένα, θα ήταν έκπληξη αν η ΝΔ δεν βγει με ισχυρή αυτοδυναμία στις εκλογές.
Προσωπικά έχω αμφιβολίες για αυτό. Θα έχει πλάκα να ξαναβγεί ο Αλέξης.
-
Δια,ούτε εγώ σηκώνω κουβέντα για τους τέθωρες....μακράν οι πιο άξεστοι,άσχετοι και άθλιοι ως χαρακτήρες από όλους όσους συνάντησα στην καριέρα μου. Οι μισοί δεν ήξεραν καν από που βγαίνει το βλήμα....σχήμα λόγου φυσικά. Μην με κάνεις να γράψω ιστορίες φρίκης...Προσοχή,μιλάω για αξιωματικάρες και όχι για τα χαμηλόβαθμα στελέχη.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ