-
Χωρις κουμπάρους, ΣΚΑΪ και ηρωινες...
Εχουμε 2 ανθρώπους μας στη φυλακη διχως ΚΑΜΙΑ προοπτικη απελευθερωσης (τα καθικια εχουν αμερικανο στη φυλακη και σφυριζουν αδιαφορα) και η γιαγιουλα-θυμα των CC (με 5000 το μηνα σε μετρητα φανταζομαι κανει σοκολατενιο μαντροτοιχο για τα εγγονακια της) παει συναμενη-κουναμενη στην ορκομωσια. Αυτή, που είναι σημαίνον ή ιστορικο εστω στελεχος ενός κομματος που κατά τα αλλα χτυπιέται για τα κυβερνητικα λαθη σε αυτή την υποθεση.
Αλλα τι να περιμενει κανεις από τη Νεα Υποκρι-σια... -
Οι φασιστεροί το έχουν τερματίσει πλέον.
VoxPop Analysis...Από την Common View πήγαμε στην VoxPop & Rock...
Σίγουρα τώρα θα αναζητούν τρόπους για να ψηφίσουν στις εκλογές μόνο οι δικοί τους, πάντα με 'δημοκρατικές' διαδικασίες τύπου Ερντογάν...
Άλλη μια δημοσκόπηση από τα… υπόγεια του Μαξίμου
Η δημοσίευση στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη «δημοσκόπησης» ανύπαρκτης εγκυρότητας από μεταπτυχιακό φοιτητή που έχει συνεργαστεί με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη, ήρθε να θυμίσει την υπόθεση των δημοσκοπήσεων που κατασκευάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου
...
...
...
...
http://www.in.gr/2018/07/07/apopsi/alli ... -maksimou/ -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Σπύρο, πάρ' το αλλιώς γιατί θα βρεις!!! Όλοι αυτοί που βγάζουν χρήματα στην Ελλάδα, ούτε τρομεροί ικανοί είναι, ούτε τίποτα τέτοιο. Οι πραγματικά ικανοί δουλεύουν για ψίχουλα είτε στην έρευνα ή σε άλλους τομείς. Πάντως δεν είναι οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που κληρονόμησαν το μαγαζί του μπαμπά για να πηγαίνουν για ΣΚ στην Ρώμη και να δίνουν €600 στους υπαλλήλους τους!!! Αιδώς Αργείοι!!!
ΔΙΑ-ΔΙΑ απαντησες λαθος...
πολυ ομως...
διαβασε παλι τον σπυρο. του οποιου η συγγραφη πρεπει να διδασκεται.
στο περι ικανοτητος το αναγνωσμα... πολυ απαξιωση φιλε μου κανεις... προβλημα ομως οτι και σε οποιους ικανους επισης μενουν ψιχουλα... για κοιτα με στα ματια λοιπον και ξηγησου, οταν πουλαμε στο εξωτερικο και φερνουμε κερδη 350 χιλιαρικα, πρεπει να μενουν μονο τα 50? με ποσα θα ζησουν 2 οικογενειες και θα επενδυσουν ωστε να ξαναματαφερουν τα ιδια? πως θα πληρωθει ο ικανοτατος - επι αποδειξει - εργαζομενος? με αλληλεγγύη στον μαλακα?
οι κρατικολαμογιοι επιχειρηματιες του λωλου που αναφερεις, τωρα κανουν παρτυ, το χτυπημα αφορα μονο τις μμ επιχειρησεις και στην εξαφανιση τους.Και όμως γάτε εσύ τα λες και τα γράφεις απείρως καλύτερα από εμένα. Κρυστάλλινα! Στερώντας από τους ικανούς την αμοιβή που πραγματικά αξίζουν και τρώγοντας την σε στείρες πολιτικές και ψεύτικες αγαθοεργίες επέρχεται ένας ολοκληρωτικός μηδενισμός που εξισώνοντας τους πάντες προς τα κάτω αφαιρεί ακόμη και το κίνητρο της ανάπτυξης. Για αυτό και καταλογίζω δόλο στους κατέχοντες τα ηνία. Οι ικανοί που εντοπίζονται να παράγουν πλούτο με ίδια μέσα και κυρίως το μυαλό και το κορμί τους οδηγούνται στα κάτεργα του ΕΦΚΑ της εισφοράς αλληλεγγύης κλπ τελικών λύσεων ώστε να αποθαρρυνθούν και εν τέλει να τα παρατήσουν ακόμη και φεύγοντας για άλλες πολιτείες. Δεν κερδάμε παντού σύντροφοι. Οι ήττες είναι συνεχείς και όλα δείχνουν πως θα ενταθούν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπάρχει κλάδος ή επάγγελμα ή εργασία στην χώρα που δεν υπάρχουν κρούσματα φοροδιαφυγής;
Εγώ δεν γνωρίζω κάποιο κλάδο.Μόλις χθες φίλος που είναι ΙΥ σε όμιλο εταιρειών πήρε το μπόνους του 2017 σε κουπόνια Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης ώστε η εταιρεία να μην πληρώσει φόρους και ασφάλιστρα αν του έδινε χρήματα.
Του έδωσε 1000euro σε μπλοκ με κουπόνια.
Ευτυχώς που δεν του δίνουν και τον κανονικό μισθό σε κουπόνια.Και αυτό φοροδιαφυγή δεν είναι;
Το συγκεκριμένο όχι, μπορείς να δώσεις μέχρι 130 ευρώ/μήνα/υπαλληλο σε διατακτικές σίτισης επιπλέον του μισθού του, εκτός του μήνα που παίρνει άδεια, χωρίς να θεωρηθεί παροχή σε είδος και δεν έχει ασφαλιστικές εισφορές. Το τελευταίο είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά πρέπει να σε τσιμπήσει το ΙΚΑ για να δημιουργηθεί θέμα, γεγονός το οποίο είναι απίθανο, μιας και η συγεκριμένη παροχή δεν αναφέρεται σε καμία μισθολογική κατάσταση.
-
Δεν το γνώριζα αυτό.
Αλλά από την άλλη όταν υποχρεώνεις κάποιον να παίρνει 'κουπόνια' που έχουν ημερομηνία λήξης και αφορούν συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, ποιο πολύ μου φαίνεται αυτό ως συμφωνία μεταξύ της επιχείρησης και του σούπερ μάρκετ, παρά κάτι που ωφελεί τον υπάλληλο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν το γνώριζα αυτό.
Αλλά από την άλλη όταν υποχρεώνεις κάποιον να παίρνει 'κουπόνια' που έχουν ημερομηνία λήξης και αφορούν συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, ποιο πολύ μου φαίνεται αυτό ως συμφωνία μεταξύ της επιχείρησης και του σούπερ μάρκετ, παρά κάτι που ωφελεί τον υπάλληλο.Το ποσό ανά μήνα και υπάλληλο είναι μικρό, και πρακτικά βολεύει ένα μέρος τυχόν 'μαύρης' μισθοδοσίας να 'ασπρίζει' και τις διατακτικές αυτέ τις παίρνεις από μεσάζοντες και όχι κατευθείαν από τα σούπερ-μάρκετ, με μια προμήθεια γύρω στο 3%. Είναι επιπλέον από τον νόμιμα καταβαλόμενο μισθό.
Ο υπάλληλος δεν είναι χαμένος, ακόμα και 130 ευρώ τον μήνα να μην κάνει σε σ/μ, μπορεί να τα δώσει σε κάποιον και να πάρει μετρητά, αφού δεν είναι ονομαστικά και έχουν διάρκεια τουλάχιστον 1 έτος.
-
Τον υπαλληλο τον ωφελει να λαβει οσο το δυνατον περισσοτερα λεφτα,αρα και αυτος και η επιχειρηση να πληρωσουν λιγοτερους φορους για το bonus.Αν μπει ως bonus στην μισθοδοσια και πχ αλλαξει φορολογικη κλιμακα,χαιρετισματα...
-
άνο Καμμένο, εσύ;
Από εδώ το φέραμε, από εκεί το φέραμε, ποιος φταίει για τους 2 που κρατούνται; Το μητσοτακαίικο!
(να συμφωνήσω ότι είναι -για μένα- λάθος κίνηση και κακώς γίνεται αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση παιδιά, μην πάμε να πιαστούμε από τα μαλιά μας πάλι γιατί για τους 2 υπάρχουν ευθύνες που δεν ξεπλένονται 'επικοινωνιακά' και κάποια στιγμή, δεν μπορεί, θα βγουν στην φόρα...).Όσο για την δημοσκόπιση, ρε συ Μπαξεβάνη 1.1% μόνο στο συνεταιράκι; Ντροπή...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Δεν το γνώριζα αυτό.
Αλλά από την άλλη όταν υποχρεώνεις κάποιον να παίρνει 'κουπόνια' που έχουν ημερομηνία λήξης και αφορούν συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, ποιο πολύ μου φαίνεται αυτό ως συμφωνία μεταξύ της επιχείρησης και του σούπερ μάρκετ, παρά κάτι που ωφελεί τον υπάλληλο.Το ποσό ανά μήνα και υπάλληλο είναι μικρό, και πρακτικά βολεύει ένα μέρος τυχόν 'μαύρης' μισθοδοσίας να 'ασπρίζει' και τις διατακτικές αυτέ τις παίρνεις από μεσάζοντες και όχι κατευθείαν από τα σούπερ-μάρκετ, με μια προμήθεια γύρω στο 3%. Είναι επιπλέον από τον νόμιμα καταβαλόμενο μισθό.
Ο υπάλληλος δεν είναι χαμένος, ακόμα και 130 ευρώ τον μήνα να μην κάνει σε σ/μ, μπορεί να τα δώσει σε κάποιον και να πάρει μετρητά, αφού δεν είναι ονομαστικά και έχουν διάρκεια τουλάχιστον 1 έτος.
Δίκιο έχεις. Και εμένα αν μου έδιναν κάθε μήνα 130euro σε κουπόνια Σκλαβενίτη δεν θα με χάλαγε καθόλου.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
...Δεν κερδάμε παντού σύντροφοι. Οι ήττες είναι συνεχείς και όλα δείχνουν πως θα ενταθούν.Από την μέρα που ανέλαβε ο Αλέξης της καρδιάς τους τον ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε μπροστά το σχέδιο.
Το σχέδιο για να μπει η Αριστερά (και μάλιστα η Ριζοσπαστική περιθωριοποιημένη) στο Μαξίμου.
Οι συγκυρίες ιδανικές από όλες τις πλευρές.
Ποτέ δεν τους ενδιέφερε ούτε η χώρα, ούτε η Ελλάδα, ούτε οι πολίτες της. Διακαώς επιθυμούσαν την εξουσία να ζήσουν το μεγάλο όνειρο. Η αριστερά στην εξουσία. Μία ευκαιρία για παγκόσμια επανάσταση.Και το πέτυχαν με τους γνωστούς πλέον τρόπους. Ας μην επαναλαμβανόμαστε.
Μπήκαν στο Μαξίμου το 2015.
Και μετά τι; Και μετά ξεκινούν τα νέα σχέδια.
Για τη χώρα; Όχι φυσικά.
Για τους πολίτες; Όχι φυσικά.
Για την Ελλάδα; Εννοείται πως όχι.
Για κάτι άλλο; π.χ. Πατρίδα, έθνος, παιδεία, υγεία, κάτι άλλο τέλος πάντων; Όχι φυσικά.Τότε τι σχέδια κάνουν στο Μαξίμου από το 2015;
Μα, για την εγκαθίδρυση του νέου δικομματισμού και τα ύπουλα σχέδια για να πέσει γρήγορα η επόμενη κυβέρνηση και να αναλάβουν ξανά αυτοί.Είναι αστείο να ισχυρίζεται κάποιος ότι οι ιθαγενείς αριστεροί πολιτικοί ενδιαφέρονται για την χώρα, τον λαό της και όσα αυτές οι δύο έννοιες περικλείουν.
-
Οπως βλέπουμε μετά την καλοκαιρινή ραστώνη , θα ξεκινήσει από την ΔΕΘ επίσημα η προεκλογική περίοδος .
Το να έχει διάρκεια 12 μηνών είναι μάλλον απίθανο . Ο στόχος της κυβέρνησης θα είναι να φτάσει μέχρι τις Ευρωεκλογές όπου η ταυτόχρονη διεξαγωγή των Εθνικών , θα δώσει όπως πιστεύουν στην κυβέρνηση την δυνατότητα της χαλαρής ψήφου στις ευρωεκλογές και θα συγκρατήσουν κάποια σημαντικά ποσοστά στις Εθνικές .
Προφανώς για την κυβέρνηση ο στόχος θα είναι να φτάσουν αρκετά πάνω από το 25 % και της ΝΔ να ξεπεράσουν με άνεση το 35 % . Εδώ νομίζω ότι η διάλυση του ΚΙΝΑΛ θα βοηθήσει τον Κούλη , ενώ δεν βλέπω να προλαβαίνει να υπάρξει νέο κόμμα με προοπτική στα δεξιά .
Ετσι μάλλον ο Κούλης θα πλησιάσει στην αυτοδυναμία και θα έχουμε μάλλον εξακομματική Βουλή , αφού ο Λεβέντης θα παραμείνει ως ψήφος διαμαρτυρίας .
Το ΚΙΝΑΛ το βλέπω επίφοβο για να μπει στην Βουλή , αφού διαβάζω άρθρα που λένε ότι ο ΓΑΠ τα πάει καλά με τον Σύριζα .
Είναι σίγουρο πάντως ότι η επόμενη περίοδος θα έχει πολλά θέματα επικαιρότητας και στην Ελλάδα και στον περίγυρο μας Ευρωπαϊκό και μη .
-
Γραφω 'χωρις ΣΚΑΪ, ηρωινες και κουμπάρους' και ο fiverg----->'Πανο Καμμενο, εσυ';
Ακομα και οι πιο υστερικοι ΝΔουληδες εδώ μεσα ΔΕΝ εχουν πει το παραμικρο, γιατι προφανως και πολύ σωστα θεωρουν ξεφτιλα να παει ελληνας πολιτικος στο πανηγυράκι του τρελου από τη στιγμη που εχει τους ανθρώπους μας υπο ομηρια. Επισης τον απαξιωσε...στη μαπα ολη η ΕΕ (στην οποια πιστευει 1.000.000.000% η ΝΔουλα, αλλα όχι οι νεοκομμουνισται), ομως η χανουμισσα Ντορα εκει, να το ξελογιασει το αγορι με την ομορφαδα της. Αλλα το τετραθεο η Εμινε με το sexy σκαφανδρο δεν της αφησε περιθωρια...
Κατά τα αλλα ΚΑΙ ο fiverg συμφωνει ότι ηταν λαθος κινηση. -
Ξαναγράφω καθαρά ότι είναι λάθος -κατ εμένα κίνηση- και προφανώς δημοσιοσχεσίτικη.
Για τον πανούλη έγραψα γιατί κατά σύμπτωση το ποστ σου είναι σχεδόν κόπια του δικού του.
Αλλά σου γράφω επίσης ότι όσο και να προσπαθεί να κρυφτεί η κυβέρνηση πίσω από την
Ντόρα, δεν μπορεί. Κάποιος τον έφερε εδώ τον Ερντογάν (δεν έχει περάσει ούτε χρόνος)
και μετά μας είπε ότι τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής ήταν σούπερ-ντούπερ. Κάποιος δεν
κατάλαβε ότι ο Ερντογάν επιθυμούσε διακαώς τους 8 και δεν έλεγε λόγια του αέρα (και ίσως
ήταν και από τους βασικούς λόγους τελικά που ήρθε).
Κάποιος δεν φρόντισε να φτάσει (και να επιβεβαιώσει για την εκτέλεση) μια 'διαταγή' ως το τελευταίο
φυλάκιο να κοπούν τα σούρτα φέρτα, οι ανταλλαγές τσιγάρων και δεν ξέρω τι άλλο με τους απέναντι αυτή την εποχή.
Δεν μιλάμε για αναχαιτίσεις εδώ, μιλάμε για απλά μέτρα προφύλαξης.
Θες κι άλλα;
Αλλα το έχουμε πει, αυτή η κυβέρνηση απλά κυβερνάει και της 'συμβαίνουν' πράγματα χωρίς ποτέ να έχει καμία ευθύνη
και για όλα φταίνε οι προηγούμενοι. Χωρίς διάθεση αντιδικίας πάντως, αν θεωρείς 'σκουλίκια' τους απέναντι (ούτε οι 'πιο υστερικοί' εδώ μέσα δεν τα γράφουν αυτά), λάθος κόμμα στηρίζεις. -
Οντως fiverg, ο Ερντογαν ΔΕΝ υπηρχε λογος να ερθει στην Ελλαδα (κατ εμε τουλάχιστον).
Ειχε 'κοψει καπιστρι' προ πολλου και εδειχνε ότι δεν είναι να τον υπολογιζει κανεις και για τιποτα.
Τωρα αν νομιζεις ότι με διαταγες από την οποια πολιτικη ηγεσια αντιμετωπίζεται το λαθος/χαζομαρα (;;;) κανεις λαθος. Δεν παει να πεις κατι, αμα ο άλλος θα την κανει την , θα την κανει, ειδικα στον ΣΞ που τα περιθωρια είναι απειρως μεγαλυτερα. Και εγω ελεγα πχ στο φυλακιο 'μη παιζετε με τα οπλα (βλαμμενα)', αλλα μια χαρα ο πιτσιρικας τρικαλινος Tackleberry που η ποδαριλα του ηταν απειρως φονικοτερη του οπλου το αδειασε το G3 και ευτυχως ηταν καταμεσημερο Αυγουστου οποτε δεν ηταν και κανενας κοντα να φαει καμια αδεσποτη. (Και εγω ελειπα με αδεια και εφαγε άλλος την 20αρα... ) Με τα προ 10/15ετιας δεδομενα, οι πιθανότητες να ηταν εφεδροι οι κρατούμενοι θα ηταν σχεδόν βεβαιες και εκει να δεις γελια που θα κανατε και πως θα τριβατε τα χερακια σας αφου οι Μπαλαφες/Φιληδες και λοιποι θα ειχαν παθει 404 error...Τωρα δεν ηξερα ότι για να θεωρω σκουλικι τον προαιωνιο εχθρο της χωρας μου πρεπει να είμαι σωνει και καλα αυγουληθρας. Ασε που αυτους πολύ ηρεμους τους βλεπω με τους απέναντι. Μονο σε λαθρο, αλβανους κτλ πουλανε μαγκιες...
Μηπως πρεπει να βλεπω και τα αντικειμενικα καναλια μας με τις σειρες τους, να ηρεμησω; -
Κύτταξε, διαταγή 'μην κάνετε συναλλαγές με τους απέναντι' δεν μπορεί να βγει γιατί έτσι κι αλλιώς οι ενέργειες αυτές είναι παράνομές. Αλλά μια 'εξ επιτάσεως' (ανεπίσημη) προειδοποίηση που να λέει 'παίδες, έχουμε θέμα με τους 8 και προσέχτε μην σας μπουζουριάσουν γιατί πιθανόν να ψάχνουν κόσμο για ανταλλαγή' θα μπορούσε να έχει υπάρξει. Τώρα, αν υπήρξε (πολύ αμφιβάλλω), και οι 2 κάνανε του κεφαλιού τους, τι να πω...
'
ΥΓ: Δεν χρειάζεται να είσαι αυγουλίθρας αλλά διεθνισμός, δεν υπάρχουν σύνορα στο αιγαίο και σκουλίκια δεν μου πολυταιριάζουν . Να μου πεις πανούλης, να το δεχτώ. Τέλος πάντων, το να βρεις σε αυτή την χώρα κόμμα που να σου ταιριάζει απόλυτα είναι δύσκολο την σήμερον ημέρα. -
Εννοείται, γι'αυτο η καλη μας η ΝΔουλα εχει τετραγωνισει τον κυκλο:
1)Ειμαστε σουπερυπερπατριωτες, αλλα 'μη κανει βαβα το παιδι'...
2)Ειμαστε φιλελευθεροι, αλλα 'πατρις, θρησκεια, οικογενεια'...
3)Ειμαστε με τους ιδιωτες αλλα 'τα δικα μας παιδια' (ειχε πει καποτες -προσοχη στον τονο- ο λορδος Βυρων) και καρακαταξεκωλιαστηκε το δημοσιο...
4)Ειμαστε της εντιμότητας, αλλα οποιο σκανδαλο σηκωσεις...Και μπορούμε να συνεχιζουμε για μερες...
-
Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοο!... Λυπηθείτε μας...
Ο Τάκης Μπαλτάκος και ο Δημήτρης Καμμένος ίδρυσαν κόμμα.
Η ανακοίνωση
Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος.Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.
Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή.¨
Και παρά δύναμιν τολμηταί .http://www.iefimerida.gr/news/429704/o- ... ysan-komma
-
http://www.ekathimerini.com/230498/arti ... pes-for-qe
We are winning comrades!!!
Προσωπικά δεν μου άρεσε αισθητικά το ότι η Ντόρα μικρή εξερευνήτρια πήγε στην ορκομωσία.
Από την άλλη όταν καλείς τον Σουλτάνο εδώ και κάθεσαι κλαρίνο μπροστά του, όταν του τηλεφωνείς πρώτος για να του δώσεις συγχαρητήρια για την επανεκλογή του κτλπ κτλπ, αναρωτιέμαι κατά πόσο μπορείς να κατηγορείς άλλους που συμμετέχουν σε εκδήλωση μαζί με άλλους 3.000 διεθνείς προσκεκλημένους.
Τέλος αν θες να καταφέρεις να πάρεις πίσω τους 2 στρατιωτικούς, λογικά ο καλύτερος δρόμος είναι έχοντας επαφές με την άλλη πλευρά και όχι να κρατάς σιγή ασυρμάτου. -
Τι συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Η κυβέρνηση είχε στείλει κάποιον;
-
Νομίζω δεν έστειλε κάποιον. Δεν ξέρω αν έστειλε π.χ η Γερμανία κάποιον ή η Αμερική που είχανε αντίστοιχες περιπτώσεις ''ομηρίας''.
Και ο Αβραμόπουλος πήγε ως Ευρωπαίος επίτροπος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ