-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ έχω συνηθίσει να με αποκαλούν εδώ μέσα Χρυσαυγίτη.
Πριν αποχωρίσει ο 'συρφετός' των μελών (για κάποιες πυραμίδες του Χέοπα) μου 'φόραγαν' επί καθημερινής βάσης την ταμπέλα αυτή συγκεκριμένα μέλη που ιδεολογικά άνηκαν (και μάλλον ανήκουν ακόμη) σε χώρους που εγώ δεν θέλω να έχω καμιά επαφή.Το τι πιστεύει ο καθένας ή πως θέλει να είναι η χώρα, είναι δικό του θέμα.
Ούτε όλοι ίδιοι είμαστε, ούτε όλοι ζήσαμε ή ζούμε την ίδια ζωή.
Σέβομαι τις απόψεις, αλλά δεν θα μπω σε διαδικασία προσωπικών διενέξεων. Βάζω τελεία και προχωρώ παρακάτω.Καλά εκείνος ο συρφετός παραμένει στα ίδια και ενωμένος . Αν διαφωνήσεις με ένα , σου την πέφτουν όλοι και αν έχεις δίκιο και αυτοί άδικο , πας για μπανάκι , οπότε και εσύ παύεις να ασχολείσαι με το παρεάκι και ησυχάζεις...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
έχει άγχος ο Χρήστος και μας θεωρεί όλους ΧΑλάγνους...
Υπάρχει μια παρανόηση εδώ. Δεν «σας θεωρώ όλους» (αλήθεια, ποιοι είστε “εσείς” που βάζεις και πληθυντικό; ) ευήκοα ώτα της ΧΑ. Μόνο εσένα. Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι χαμογελάς στους ακροδεξιούς, το παραπάνω μήνυμα σου είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό:
Στην Ιταλία η πατριωτική κυβέρνηση , έχει αρχίσει να βάζει τα πράγματα στην θέση τους , ενώ στην Γερμανία το άστρο της Μέρκελ αρχίζει να δύει . Στην Γαλλία ο τραπεζουπαλληλίσκος Μακρόν βρέθηκε πρόεδρος επειδή οι Γάλλοι φοβήθηκαν να ψηφίσουν την Λεπέν , αλλά μάλλον θα τους κάνει να ξεπεράσουν τον φόβο τους , με την ανύπαρκτη πολιτική που ασκεί .
«Πατριωτική η κυβέρνηση στην Ιταλία». Γελάει και η μοτσαρέλα απ την πίτσα στο ψυγείο. Ένα συνοθύλευμα ακροδεξιών και ακροαριστερών το οποίο σου ασκεί γοητεία μόνο και μόνο γιατί είναι αντιευρωπαϊκό και έδιωξε ένα πλοίο με μετανάστες. Στην Γερμανία δεν θέλεις την Μερκελ που είναι άνθρωπος των επιχειρήσεων αλλά επιμένεις ότι θέλεις κυβερνήσεις της αγοράς. Παράλληλα, έχεις εκφράσει την ικανοποίηση σου για την εκλογή Τραμπ. Ναι, του Τραμπ που ξεκίνησε εμπορικό πόλεμο με τους συμμάχους του που επηρεάζει άμεσα και τις επιχειρήσεις της χώρας σου. Βλάπτει τους Έλληνες. Αλλά νταξ, είναι “πατριώτης” οπότε δεν πειράζει. Θα τρώμε στα μούτρα τον πατριωτισμό των άλλων και θα χορταίνουμε.
Όσο δε για την θλίψη σου που δεν βγήκε η Λεπέν στην Γαλλία, τι να πει κανείς.
Κατά τα αλλά δεν είσαι ακροδεξιός, θεός φυλάξει.Αφού λοιπόν συνελήφθης άλλη μια φορά ανακριβής , για να είμαι ευγενής απέναντι σου μια και εσύ είσαι Ευγενής της Βουλής των Λόρδων... να ολοκληρώσω τα περί ακροδεξιάς κλπ φόβητρων που μας προσδίδεις ...
Δεν ανέφερα ότι είμαι θλιμένος που δεν βγήκε η Λεπέν . Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα αν την εξέλεγε ο γαλλικός Λαός , αν και δεν γνωρίζω επαρκώς την γαλλική πολιτική σκηνή και βέβαια δεν τσιμπάω σε αριστερο-υπαλληλικά τσιτάτα που ασκούν τρομοκρατία στον κόσμο , ώστε να ψηφίζει πειθήνιους υπαλλήλους των χρηματοπιστωτικών...
Ας πάμε στην Ιταλία . Πάλι δεν γνωρίζω ακριβώς τα δεδομένα , αλλά οι εκφράσεις : 'Ένα συνοθύλευμα ακροδεξιών και ακροαριστερών το οποίο σου ασκεί γοητεία μόνο και μόνο γιατί είναι αντιευρωπαϊκό ' είναι παντελώς για γέλια , όταν μάλιστα έχουν πάρει ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ψήφων . Οπότε επειδή μπορεί για εσάς τους Λόρδους να είναι για γέλια ο ιταλικός Λαός , αλλά είναι πολύ καλύτερος από όσο νομίζετε...
Για τον Τράμπ , το έχουμε πει από τότε που εξελέγη ότι θα πάει καλά και πλέον μπορούμε άνετα να πούμε ότι είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΗΓΚΑΝ .
Αυτά βέβαια σύμφωνα με τους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας .
Πάμε τώρα στην αγαπημένη σου Μέρκελ . Εκεί όπως επιμελώς ξεχνάς το χριστιανοκοινωνικό κόμμα της Βαυαρίας ήταν η μήτρα και η διάδοχος παράταξη των ναζί . Μέχρι τώρα ήταν ψιλοκρυμμένο . Τώρα ξαναβγαίνει με τον νέο ηγέτη του , μάλλον γιατί είπαν αφού τα λέει η Εναλλακτική , γιατί να μην τα ξαναπούμε και εμείς...
Η Μέρκελ ήταν και είναι άνθρωπος των Μεγάλων επιχειρήσεων . Αυτών που ελέγχουν την οικονομία , κάνουν τράστ , παράνομα λογισμικά , δίνουν μίζες παντού και βέβαια στο εσωτερικό κάνουν κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης και γενικά ασκούν πρακτικές εντελώς μονοπωλιακές , σοβιετικές και βέβαιο ουχί φιλελεύθερες . Οπότε μάλλον για την παλιά της ανατολικογερμανική πατρίδα δουλεύει...
Επειδή με την αγορά δεν το έχεις και λογικό , αφού εκεί σαν Λόρδοι είστε 'αριστίνδην' , που λέει ο λόγος.. , μέλη , άσε αυτούς που έχουν φάει τα χρόνια τους μέσα στην αγορά να έχουν άποψη .
-
καλα, πλερωστε εφκα-εφορια-γαμησιατικα του αλαξης και διαφωνηστε μετα...
ΑρΕς.
ιανη, ντάι χάρντ.
αστους φιλε μου, σε εδωκαν... και ετουτοι... -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αφού λοιπόν συνελήφθης άλλη μια φορά ανακριβής , για να είμαι ευγενής απέναντι σου μια και εσύ είσαι Ευγενής της Βουλής των Λόρδων... να ολοκληρώσω τα περί ακροδεξιάς κλπ φόβητρων που μας προσδίδεις ...
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό, ειδικά όταν έχεις μόλις κατηγορήσει τον άλλο για “ελιτισμό” (ό,τι στην ευχή μπορεί να σημαίνει αυτό).
Δεν ανέφερα ότι είμαι θλιμένος που δεν βγήκε η Λεπέν . Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα αν την εξέλεγε ο γαλλικός Λαός , αν και δεν γνωρίζω επαρκώς την γαλλική πολιτική σκηνή και βέβαια δεν τσιμπάω σε αριστερο-υπαλληλικά τσιτάτα που ασκούν τρομοκρατία στον κόσμο , ώστε να ψηφίζει πειθήνιους υπαλλήλους των χρηματοπιστωτικών...
Ναι, δεν ανέφερες ότι είσαι θλιμμένος. Απλά δεν θα σε χαλούσε αν είχε βγει. Σωστά; Θα εκτιμούσα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ να απαντούσες σε αυτό.
Ας πάμε στην Ιταλία . Πάλι δεν γνωρίζω ακριβώς τα δεδομένα , αλλά οι εκφράσεις : 'Ένα συνοθύλευμα ακροδεξιών και ακροαριστερών το οποίο σου ασκεί γοητεία μόνο και μόνο γιατί είναι αντιευρωπαϊκό ' είναι παντελώς για γέλια , όταν μάλιστα έχουν πάρει ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ψήφων . Οπότε επειδή μπορεί για εσάς τους Λόρδους να είναι για γέλια ο ιταλικός Λαός , αλλά είναι πολύ καλύτερος από όσο νομίζετε...
Ποιος έγραψε ότι οι Ιταλοί δεν είναι καλός λαός; Οι λαοί δεν είναι ούτε καλοί ούτε κακοί. Και δεν αποτελούνται από τους ίδιους ανθρώπους πάντα. Κατά περιόδους κάνουν σωστές επιλογές, που τους οδηγούν σε ειρήνη και ευημερία, ή λάθος επιλογές που τους οδηγούν σε υφέσεις στην καλύτερη περίπτωση, ή σε πολέμους -ακόμα και σε εθνικές τραγωδίες- στην χειρότερη.
Για τον Τράμπ , το έχουμε πει από τότε που εξελέγη ότι θα πάει καλά και πλέον μπορούμε άνετα να πούμε ότι είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΗΓΚΑΝ .
Αυτά βέβαια σύμφωνα με τους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας .
Για ακόμα μια φορά, άσε τον γελοίο πληθυντικό. Μιλάς μόνο εξ ονόματος ΣΟΥ, όχι άλλων, είτε σου αρέσει είτε όχι.
Το ΕΧΕΙΣ πει, λοιπόν.
Αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί που λένε ότι ο Τραμπ είναι ο καλύτερος πρόεδρος των ΗΠΑ; Έχουν βγει δημοσκοπήσεις που να τον βγάζουν τόσο δημοφιλή, περισσότερο από άλλους προέδρους σε αντίστοιχες περιόδους της θητείας τους;
Παρεμπιπτόντως, μια και προηγουμένως έβαλες με κεφαλαία -για να τονίσεις- ότι στην Ιταλία η κυβέρνηση πήρε την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων, γνωρίζεις ότι ο Τραμπ ΔΕΝ την έλαβε; Περισσότεροι Αμερικάνοι από αυτούς που ψήφισαν το έριξαν στην αντίπαλο του. Αλλά είναι τέτοιο το εκλογικό τους σύστημα που εξελέγη παρόλο που πήρε ένα εκατομμύριο λιγότερους ψήφους από την αντίπαλο του.Πάμε τώρα στην αγαπημένη σου Μέρκελ . Εκεί όπως επιμελώς ξεχνάς το χριστιανοκοινωνικό κόμμα της Βαυαρίας ήταν η μήτρα και η διάδοχος παράταξη των ναζί . Μέχρι τώρα ήταν ψιλοκρυμμένο . Τώρα ξαναβγαίνει με τον νέο ηγέτη του , μάλλον γιατί είπαν αφού τα λέει η Εναλλακτική , γιατί να μην τα ξαναπούμε και εμείς...
Η Μέρκελ ήταν και είναι άνθρωπος των Μεγάλων επιχειρήσεων . Αυτών που ελέγχουν την οικονομία , κάνουν τράστ , παράνομα λογισμικά , δίνουν μίζες παντού και βέβαια στο εσωτερικό κάνουν κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης και γενικά ασκούν πρακτικές εντελώς μονοπωλιακές , σοβιετικές και βέβαιο ουχί φιλελεύθερες . Οπότε μάλλον για την παλιά της ανατολικογερμανική πατρίδα δουλεύει...
Ο άνθρωπος που κάθε τρεις και λίγο γράφει χολοσκασμένος για το πόσο αδικημένοι είναι οι νεοναζιστές στην χώρα μας, αυτοί που βαράνε τις σβάστικες τατουάζ στα μπράτσα τους και χτυπάνε προσοχές σε Ναζιστικά σύμβολα, αυτός ο άνθρωπος λοιπόν κατηγορεί το κόμμα της Μέρκελ ότι ήταν η μήτρα και διάδοχος παράταξη των Ναζί.
Δεν περιγράφω άλλο
-
Μια διόρθωση για το τελευταίο τμήμα του σχολίου σου Χρήστο....το CSU, οι Χριστιανοκοινωνιστές δηλαδή δεν είναι το κόμμα της Μερκελ που είναι το χριστιανοδημοκρατικό CDU.
-
Ο πληθυντικός δεν ήταν μεγαλοπρέπειας , αλλά αναγκαίος αφού είμαστε τουλάχιστον δύο , αυτοί που μας κατηγορείς για ακροδεξιούς κλπ , μόνο στα τελευταία μηνύματα . Κατά καιρούς έχεις βάλει και άλλους στο κουτάκι , μόνο και μόνο γιατί νομίζεις ότι έτσι θα έχεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα επιχειρήματα σου , αφού από μόνα τους πάσχουν...
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι δεν θα με χαλούσε να έβγαινε η Λεπεν , αφού δεν τσιμπάω σε ιδεολογικά τσιτάτα , αλλά στο τι πολιτική ασκεί ο καθένας . Εσύ είσαι κλασσικό θύμα της προπαγάνδας , που ξεχνάς ποιοι ξεκίνησαν τους πολέμους στην Συρία , Ιρακ , Λιβύη κλπ , που ευθύνονται για εκατομμύρια θανάτους και πρόσφυγες και μετανάστες , αλλά σου φαίνεται ακραίος ο Τράμπ , που κλείνει θέματα , όπως αυτό του Κιμ και τώρα θα συναντηθεί με τον Πούτιν για να βρούν ένα modus vivendi , όπως ενοχλεί και διάφορους του χρηματοπιστωτικού συστήματος που στηρίζονται από τα λόμπι . Μάλλον μιά αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου την χρειάζεσαι ...
Από την άλλη έχεις την άποψη , ότι εσύ ξέρεις καλύτερα τα ιταλικά πράγματα , από την απόλυτη πλειοψηφία του ιταλικού Λαού και έχεις και το κληρονομικό χάρισμα να βλέπεις το μέλλον , αφού το παράδειγμα που φέρνεις αφορά Ιστορικές ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΡΙΣΕΙΣ και όχι ταυτόχρονες κριτικές .
Για τον Τράμπ βγήκαν δημοσκοπήσεις πριν 2-3 εβδομάδες που λένε ότι έχει μεγαλύτερη δημοφιλία από τον Ομπάμα στην ίδια περίοδο , που ήταν πολύ δημοφιλής πρόεδρος . Και όταν έχεις τέτοια δημοφιλία , ενώ έχεις εχθρικούς τα μεγάλα ΜΜΕ και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ , μάλλον πρόκειται για τον δημοφιλέστερο πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών .
Τώρα για το εκλογικό σύστημα αυτό υπήρχε πριν την εκλογή . Στην αγαπημένη σου Αγγλία , ο Φάρατζ πήρε αν θυμάμαι καλά γύρω στο 15 % και ΔΕΝ εξέλεξε βουλευτή . Εκεί τι παίζει ? Πάλι έωλα τα 'επιχειρήματα' σου ?
Όπως σου είπε και άλλος μιλάω για το Χριστιανοκοινωνικό κόμμα της Βαυαρίας και όχι για το Χριστιανοδημοκρατικό .
Διάβασε και λίγο Ιστορία ...
τώρα που δεν θα περιγράφεις άλλο...Α και φέρε την μπάλα που πέταξες έξω , μέσα στο γήπεδο , να παίξουμε οι υπόλοιποι...
-
Ρε συ Cruiser, πες την αλήθεια, την παλεύεις; Εσυ έκανες τον συσχετισμό μεταξύ των Ναζιστών και του κόμματος της Μερκελ, όχι εγώ.
Και μην αυταπατάσαι. Είσαι ο μόνος που έχει γράψει επανειλημμένα για το τι καλά που θα είναι μόλις η ΧΑ πιάσει διψήφια ποσοστά, μόλις οι εθνικιστές γίνουν κυβέρνηση σε όλη την Ευρώπη, μόλις (και αν) εκλεγεί η Λεπέν, προοπτική η οποία και κατά δίκη σου ομολογία δεν σε ενοχλεί.
Όταν απευθύνομαι σε ακροδεξιούς λοιπόν, απευθύνομαι ΜΟΝΟ σε εσένα.
-
Απευθύνεσαι ΜΟΝΟ σε μένα έεεεε ?
Έχω ξαναπεί παλιότερα. Η ΝΔ πρέπει να διασπασθεί. Να κοπεί στα δύο και να γίνουν δύο κόμματα.
Ένα κεντρώο κόμμα της σφαλιάρας, μετριοπαθές φιλελεύθερο/νεοφιλελεύθερο, έτοιμο να συνεργαστεί ακόμη και με το ΚΚΕ μόνο και μόνο για να προάγει τις νεοφιλευλέθερες πολιτικές.Και ένα σκληρό δεξιό κόμμα που δεν θα σκύβει κ@λαράκι στον κάθε αριστερό που νομίζει ότι του ανήκει η χώρα και ότι έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων επειδή θεωρεί ότι είναι ανώτερο ον.
Ας αποφασίσει ο Κούλης και ο κάθε Κούλης αν θα σπάσει αυγά ή αν θα είναι των σαλονιών και του καθωσπρεπισμού. Και ας τον πηγαίνουν 'καβάλα' οι αριστεροί μια ζωή.
Αυτό που ονειρεύεσαι είναι να διασπαστεί η ΝΔ σε ένα κεντροδεξιό κομμάτι (που υποψιάζομαι πως εύχεσαι να σβήσει σιγά σιγά), και σε ένα ακροδεξιό κομμάτι που να κάνει επιτέλους mainstream τις εθνικιστικές κορώνες που τώρα έχουν καπαρώσει οι νεοναζί.
Κοινώς επειδή ντρέπεσαι να πεις ξεκάθαρα ότι σε εκφράζουν αυτά που λένε οι Χρυσαυγίτες, θέλεις να τα κάνει ένα άλλο κόμμα το οποίο θα μπορείς τόσο να το ψηφίσεις όσο και να το υποστηρίζεις ανοιχτά.
ΥΓ. Δεν ξέρω τι άλλο έχει κάνει ο Μίχαλος, αλλά αυτά που διάβασα στην επιστολή του μετά την διαγραφή μου φαίνονται σωστά.
Και άμα σκάψουμε το φόρουμ θα βρούμε και άλλους ...
Ετσι Λόρδε μου...
Επί της ουσίας βέβαια
Μας έσκασες στα επιχειρήματα....
Μάλλον αρχίζει και πλησιάζει τα όρια της γραφικότητας ο 'διάλογος' μαζί σου....
Θα τον συνεχίσω όταν αφήσεις τα τσιτάτα και τα κουτάκια και έχεις πραγματικά επιχειρήματα...
-
Σταματά πρώτα να μιλάς για τον εαυτό σου στον πληθυντικό και ξανασυζητάμε.
-
Ρε συ Cruiser, πες την αλήθεια, την παλεύεις;Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν την παλεύει κάστανο;
-
Live your myth in Greece...
Αν ο Αποστολάκης είχε χιούμορ θα έπρεπε να τον βάλει να του βαρέσει προσοχή. Προβλέπεται από ναύτη (δεν φέρει διακριτικά βαθμού) προς τον Α/ΓΕΕΘΑ!!! Και 5 μέρες Κράτηση επειδή είναι ασκεπής!!!
-
Nαι, αλλα ετσι και εκλανε ο Πανουλης ο Αποστολακης θα παθαινε ωτιτιδα για κανα χρονο και το Mistral θα κορναριζε γιατι θα νομιζε οτι το χαιρετισε αλλο πλοιο...
-
Λάθος Δία .
Δεν φοράει στολή ναύτη , αφού στο ναυτικό και οι ναύτες φέρουν διακριτικά με 1 V κόκκινου χρώματος μέσα στο οποίο υπάρχει το σήμα της ειδικότητας ....
Εχει γίνει η εξής πλάκα με αυτό .
Οκτώβρης του 1982 έχουμε δημοτικές εκλογές και υπηρετώ την θητεία μου στο Π.Ν. Είμαστε επιφυλακή και ανά τμήματα μας δίνουν τρίωρη άδεια να πάμε στις περιοχές μας να ψηφίσουμε ΕΝΣΤΟΛΟΙ ώστε να μην καθυστερήσουμε .
Τότε στα εκλογικά τμήματα υπήρχε στρατιωτική φρουρά που ήταν συνήθως στραβάδια ...Περνάω και εγώ την είσοδο με την στολή του ναύτη και το διακριτικό ειδικότητας , βλέπει την σαρδέλλα ένα στραβάδι , μου τραβάει μια χαιρετούρα
Τον έκραξα διακριτικά όμως...
Θα είχε μεγάλη πλάκα να έβλεπε κελευστή με την παλτουδιά και το πηλήκιο....
-
Ο πληθυντικός δεν ήταν μεγαλοπρέπειας , αλλά αναγκαίος αφού είμαστε τουλάχιστον δύο , αυτοί που μας κατηγορείς για ακροδεξιούς κλπ , μόνο στα τελευταία μηνύματα .Κατηγορία θα ήταν να με έλεγε κάποιος:
- Αναρχοκομμούνι
- Αναρχοάπλυτο
- Αντιεξουσιαστή
- Αναρχικό
- Μπαχαλάκια
- Κομμουνιστή
- Ακροαριστερό
- Εθνομηδενιστή
- Αντεθνικό
- Προδότη
- Αριστερό
- Κεντροαριστερό
- Διεθνιστή
- Νεοφιλελεύθερο
Αυτά, πραγματικά θα με εξόργιζαν.
-
Ετοιμη η 14αδα βλεπω, πας για προπονητης του...Panzerαϊκου;
Και προετοιμασια για τη σεζον στη φιλοξενη Γυαρο... -
Περνάω και εγώ την είσοδο με την στολή του ναύτη και το διακριτικό ειδικότητας , βλέπει την σαρδέλλα ένα στραβάδι , μου τραβάει μια χαιρετούραΤον έκραξα διακριτικά όμως...
Χαιρετισμός ανάμεσα σε στρατιωτικό προσωπικό προβλέπεται έτσι κι αλλιώς πάντως. Ανάμεσα σε ομοιόβαθμους χαιρετάει πρώτος ο νεότερος (σε σειρά, όχι σε ηλικία). Αν δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, χαιρετάνε ταυτόχρονα, με τον εισερχόμενο σε έναν χώρο να κάνει πρώτος κίνηση.
-
Ποιος Ελληνικός λαός ρε κακομοίρη βόδι σας ψήφισε;
200000χιλιάδες ψεκασμένοι που πήγαν και σε ψήφισαν είναι ο Ελληνικός λαός; Το 3,86% επί των εγκύρων;Από την άλλη οι ριζοσπάστες αριστεροί, αυτοί ντε που δηλώνουν προοδευτικοί, πήγαν και συνεργάστηκαν με το 'αναγκαίο καλό'...και έκαναν τον βόδι και υπουργό εθνικής αμύνης.
Από το 2015 η πρόοδος ξεχειλίζει από τα μπατζάκια μας...
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη...
Καμμένος: «ο ελληνικός λαός μάς ψήφισε ως το 'αναγκαίο καλό' όταν και αν έλθει αυτή η ώρα, αυτήν τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε»
http://www.iefimerida.gr/news/427780/ka ... thei-i-ora
-
O Θεοδωράκης γιατί προτείνει να φύγει το «Ποτάμι» από το ΚΙΝ.ΑΛ;;Μήπως σκέφτεται να τσοντάρει στον Τσίπρα;
-
Προφανώς . Το παιχνίδι θα παιχτεί στους 2 και οι μικροί ψάχνουν άκρες και φωλίτσες...
-
Αν δούμε το ιστορικό του Θεοδωράκη τα τελευταία δύο χρόνια, δείχνει ότι παίζει με στρατηγική.
Ξεκίνησε να λέει ότι θα αποχωρήσει από την ηγεσία του Ποταμιού.
Μετά έβγαλε θέμα ότι έχει πρόβλημα υγείας αλλά συνεχίζει δυνατά. Αλλά το πρόβλημα υγείας είχε γίνει καθημερινό θέμα στα ΜΜΕ.
Μετά ξεκίνησε τα πάρε/δώσε με ΝΔ.
Ταυτόχρονα γλυκοκοιτούσε το ΠΑΣΟΚ.Τελικά τι επέλεξε; Να κάνει άνω/κάτω την κεντροαριστερά.
Λες και δεν ήξερε με ποιους έμπλεκε. Ήξερε, ήθελε και αρχηγίες και τους έκανε και άνω/κάτω γιατί επέμενε να το παίζει αρχηγός. Λαγός; Μάλλον.Τώρα θέτει ξανά θέμα ηγεσίας. Γιατί; Πιθανά θα φύγει από την ηγεσία και θα γίνει άλλος ένας Φωτούλης Κουβελάκος για μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΦΥΡΙΖΑ.
Τι θα γίνει το Ποτάμι; Μάλλον ξεροπόταμος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ