-
Εταιρικο να φανταστω?
Με τι αντικατασταθηκε? -
Ωραιος
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εταιρικο να φανταστω?
Με τι αντικατασταθηκε?Ακριβώς, τώρα αναμένω ένα vitara diesel allgrip, σε λίγα χρόνια, νέο σεντόνι,
-
Απ τα σαλονια, στ αλωνια ρε γμτ, θα στα πει και ο gatoz
-
χαχα, εμπειριών συλλέκτης, ανυπομονώ!
-
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα μιας και το εταιρικό D2 έχει φτάσει επίσης τα 150.000χλμ και ισχύουν όλα αυτά που ειπώθηκαν. Μόνο μια μικρή παρατήρηση, το cross country δεν ψηλώνει αμάν και ντε ενώ η ανάρτηση παραμένει σκληρή. Έχω ρίξει πολλές κουτουλιές στην κολόνα του παρμπρίζ στο μπες-βγες.
Όσον αφορά τα καθίσματα δεν ξέρω γιατί αλλά μας κουράζουν. -
Απο μια συντομη επαφη που ειχα με ενα λευκο cross πριν λιγα καλοκαιρια αυτο που μου εκανε εντυπωση αρνητικη ειναι το ποσο κλειστοφοβικο ειναι και το ποσο νιωθεις να σε πλακωνει μεχρι και το υψος του ταμπλω. Επισης το πολυ μικρο πορτμπαγκαζ για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητο. Συμπερασματα επι της ουσιας δε μπορω να παραθεσω γιατι ηταν πραγματικα πολυ μικρη η επαφη.
-
βρήκα κόλπο, τραβιέμαι από το πλαίσιο του παραθύρου για να βγω
-
Και εγώ προς το παρόν (50 χιλ χλμ) παρόμοιες σκέψεις κάνω.
-
Μικροί χώροι. Με ένα μωρό και συμπρακαλα, ήταν όλο το αμάξι γεμάτο. και το δικό μου πορτ μπαγκαζ έχει και λεπτή ρεζέρβα! Τώρα που η μικρή μεγάλωσε και δεν κουβαλάμε καρότσι κτλ πάμε πιο άνετα.
-
Τριγμοί. Το δικό μου τρίζει από την 1η μέρα. Ειδικά όταν έξω έχει κρύο. Τρίζει από την πίσω πλαφονιέρα και από πίσω από το καντραν. Κανένα συνεργείο δεν ασχολήθηκε, όλοι με ξεπέταγαν και πλέον σκέφτομαι να βάλω χέρι.
-
Κατανάλωση. Με αυτόματο κιβώτιο και χωρίς σκέψη έχω κοντά στα 6.0 σε ταξίδια. Τις προάλλες που γύρναγα με πολύ αργό ρυθμό (80-100μαξ) από Πελοπόνησσο, έφτασα 4.8. Με χρήση cruise control.
-
Έχω ένα θέμα με τα εμπρός φρένα το οποιο μάλλον είναι υποκειμενικό. Αλλάζουμε τακάκια κάθε 15 χιλ χλμ. Έχω κάνει 50 χιλ χλμ και είμαστε στο 3ο σετ τακάκια!!! Το περίεργο είναι πως ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου οδηγάμε με το πόδι στο φρένο και οδηγάμε ήρεμα και στρωτά. Τα άλλα 2 αυτόματα που έχουμε βγάζουν πολλά παραπάνω χλμ (50-60 χιλ) ενώ το προηγούμενο μας (Mazda2) έβγαλε 55 χιλ χλμ με τα μαμά τακάκια. Δεν ξέρω τι δεν κάνω καλά, αλλά αυτή τη φορά δεν έβαλα τακάκια από το εξουσιοδοτημένο, αλλά αλλού, άλλη μάρκα.
-
-
Ναι αυτό με τους τριγμούς, ανάλογα το οδόστρωμα και όχι συστηματικά, κάνει ένα τρίξιμο κάπου πίσω από το τιμόνι, αν ασκήσεις δύναμη στο τιμόνι πάνω ή κάτω σταματάει. Κι ένας συνάδελφος γκρινιάζει περί τριγμών από την πρώτη μέρα. Περί κατανάλωσης τι να πω, το τερπνόν μετά του ωφελίμου, πας σιγά, γλιτώνεις τα ραντάρ πίσω από πικροδάφνες, πρασιές και λοιπά καλλωπιστικά στοιχεία των δρόμων κάνεις και οικονομία
-
Δεν είπες όμως με τι θα αντικαταστήσεις το V40.
Και αν το δίνεις, ποσα χρήματα θεωρείς ότι θα πιάσει. Αν και μάλλον είναι Leasing? -
Είναι Leasing σωστά, τώρα είμαι στην αναμονή για ένα Vitara diesel allgrip, από τα σαλόνια στα αλώνια όπως είπε και ο φίλος nonos νωρίτερα! Τετρακίνητο, να μπορεί να κουβαλήσει 4 άτομα, 1600 diesel ψηλωμένο και 'σχετικά' οικονομικό, δεν ήταν και πολλές οι επιλογές...έχω και κάτι (ψυχολογικές) επιρροές από jimny....
-
Να το χαρείς και αυτό.
Το V40 (χαζο)ζημιές δεν σου έβγαλε ε; -
Ευχαριστώ πολύ! Χαζοζημιές...για να δούμε, εβαπορέτα κλιματισμού, σετ συμπλέκτη (παρόλο που τα χλμ 80% είναι σε εθνική ), μία βάση μηχανής κομμένη (που δεν την είχα πάρει και χαμπάρι εδώ που τα λέμε), 3-4 λάμπες, κάτι ψιλοτριγμούς, για 150+kkm σε τρεισίμιση χρόνια, ε, εντάξει τα συγχωρείς νομίζω. Έχω δει χειρότερα κι έχω δει και καλύτερα...
-
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το V40 D2 μεταχειρισμένο μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει τις διαφορές που έχει η έκδοση kinetic από την momentum;
-
Ο χρήστης kostaspol έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το V40 D2 μεταχειρισμένο μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει τις διαφορές που έχει η έκδοση kinetic από την momentum;H kinetik είναι η 2η βασική.
Google (volvo v40 kinetic Vs momentum):
http://www.in.gr/2012/06/20/auto/auto-n ... aposyrsis/ -
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Δες και livstyl
είναι ενδιάμεση μεταξυ κινέτικ και μομεντουμ με καλά στοιχεία (xenon που στρίβουν, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα, cruise control etc). Νομίζω βγήκε από το 2014 και μετά. -
Καλημέρα! Θα ήθελα την άποψή σας για το δίλημμά μου...
καινούριο V40 T3 150hp βενζίνης ή μεταχειρισμένο V40 D2 πετρέλαιο 116hp και σαφώς μικρότερη κατανάλωση?
Γενικά κάνω γύρω στις 15.000 χλμ/έτος -
καινούργιο
Volvo V40