-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Είναι παράνομο να έχεις κοτσαδόρο μόνιμα. Να ΜΗΝ βάλεις!!!
Και τι προτεινεις να βαλω για προστατεψω το οχημα απο τα χτυπηματα των αλλων στα παρκαρισματα ?
Δύο λάστιχα κρεμασμένα από το πορτμπαγκάζ, σαν τις ψαρότρατες! Θα τα έχεις μέσα στο πορτμαπγκάζ, δεμένα από τα πίσω καθίσματα και μόλις παρκάρεις, τσουπ θα ανοίγεις το πορτμπαγκάζ, θα βγάζεις τα λάστιχα και θα το ξανακλείνεις.
Οι άλλοι που δεν έχουν (παράνομα) μόνιμα τον κοτσαδόρο πάνω, πρέπει να είναι πολύ βλάκες τελικά...Και φυσικα δεν ειναι βλακες.Βλακες στην εποχη μας δεν υπαρχουν.Υπαρχουν ομως αγενεις και ειρων που καποιοι θεωρουν τα δυο αυτα στοιχεια του χαρακτηρα τους ως προτερημα.Και αυτο δυστυχως ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα.
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Και τι προτεινεις να βαλω για προστατεψω το οχημα απο τα χτυπηματα των αλλων στα παρκαρισματα ?
Δύο λάστιχα κρεμασμένα από το πορτμπαγκάζ, σαν τις ψαρότρατες! Θα τα έχεις μέσα στο πορτμαπγκάζ, δεμένα από τα πίσω καθίσματα και μόλις παρκάρεις, τσουπ θα ανοίγεις το πορτμπαγκάζ, θα βγάζεις τα λάστιχα και θα το ξανακλείνεις.
Οι άλλοι που δεν έχουν (παράνομα) μόνιμα τον κοτσαδόρο πάνω, πρέπει να είναι πολύ βλάκες τελικά...Και φυσικα δεν ειναι βλακες.Βλακες στην εποχη μας δεν υπαρχουν.Υπαρχουν ομως αγενεις και ειρων που καποιοι θεωρουν τα δυο αυτα στοιχεια του χαρακτηρα τους ως προτερημα.Και αυτο δυστυχως ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα.
Αγαπητέ μου, δε νομίζω ότι επέδειξα ούτε αγένεια ούτε ειρωνεία. Χιούμορ έκανα με την απίστευτη ερώτηση σου, ενώ επιμένεις σε μια παράνομη πρακτική για να μην τύχει να σου ακουμπήσουν το αυτοκίνητο. Εσύ φαντάζομαι για τον εαυτό σου διατηρείς το δικαίωμα να ακουμπάει ο κοτσαδόρος σου τους άλλους.
Υ.Γ.: Θα διαφωνήσω και με την κοινωνιολογική σου ανάλυση. Η εποχή μας έχει αμέτρητους βλάκες και δυστυχώς η βλακεία είναι πολύ μεγαλύτερο μειονέκτημα από την αγενεια και την ειρωνεία, γιατί ως γνωστόν, ο βλάκας είναι ανίκητος!
-
Αγαπητέ μου, δε νομίζω ότι επέδειξα ούτε αγένεια ούτε ειρωνεία. Χιούμορ έκανα με την απίστευτη ερώτηση σου, ενώ επιμένεις σε μια παράνομη πρακτική για να μην τύχει να σου ακουμπήσουν το αυτοκίνητο. Εσύ φαντάζομαι για τον εαυτό σου διατηρείς το δικαίωμα να ακουμπάει ο κοτσαδόρος σου τους άλλους.
Υ.Γ.: Θα διαφωνήσω και με την κοινωνιολογική σου ανάλυση. Η εποχή μας έχει αμέτρητους βλάκες και δυστυχώς η βλακεία είναι πολύ μεγαλύτερο μειονέκτημα από την αγενεια και την ειρωνεία...
Αγαπητε μου ποτε δεν αφηνουμε υπονοουμενα για καποιον οτι ειναι βλακας,ακομα και οταν εχουμε διαφορετικη αποψη απο αυτον.
Και για να μαθουμε τι σημαινει επικοινωνια και ποια ειναι οι βασικοι και απλοι κανονες ,,,,,,,πρωτον δεν υπαρχει ποτε μα ποτε,απιστευτη ερωτηση,αλλα μονο απιστευτες απαντησεις.Δευετρον τον να ρωτας κατι δεν σημαινει οτι επιμενεις σε αυτο.Τριτον ποιος σου ειπε οτι αυτος που εχει κοτσαδορο και καμερα οπισθοποριας απαραιτητα θα χτυπαει τον πισω του.
Εξαλλου δες και τις απαντησεις προς εμενα των υπολοιπων του forum.ΥΓ.: Kαι καλα κανεις και διαφωνεις με την κοινωνιολογικη μου αναλυση,αλλα θα πρεπει να γνωριζουμε οτι ακομα αν θεωρησουμε οτι υπαρχει βλακεια,αυτη ειναι επικτητη,ενω η αγενεια και η ειρωνεια ειναι θεμα παιδιας.
Το χιουμορ ειναι καθαρα υποκειμενικο
-
Αγαπητε μου ποτε δεν αφηνουμε υπονοουμενα για καποιον οτι ειναι βλακας,ακομα και οταν εχουμε διαφορετικη αποψη απο αυτον.
Και για να μαθουμε τι σημαινει επικοινωνια και ποια ειναι οι βασικοι και απλοι κανονες ,,,,,,,πρωτον δεν υπαρχει ποτε μα ποτε,απιστευτη ερωτηση,αλλα μονο απιστευτες απαντησεις.Δευετρον τον να ρωτας κατι δεν σημαινει οτι επιμενεις σε αυτο.Τριτον ποιος σου ειπε οτι αυτος που εχει κοτσαδορο και καμερα οπισθοποριας απαραιτητα θα χτυπαει τον πισω του.
Εξαλλου δες και τις απαντησεις προς εμενα των υπολοιπων του forum.ΥΓ.: Kαι καλα κανεις και διαφωνεις με την κοινωνιολογικη μου αναλυση,αλλα θα πρεπει να γνωριζουμε οτι ακομα αν θεωρησουμε οτι υπαρχει βλακεια,αυτη ειναι επικτητη,ενω η αγενεια και η ειρωνεια ειναι θεμα παιδιας.
Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο για σένα ότι εισαι βλάκας σε κανένα από τα δύο posts μου! Η φράση μου 'Οι άλλοι που δεν έχουν (παράνομα) μόνιμα τον κοτσαδόρο πάνω, πρέπει να είναι πολύ βλάκες τελικά' δε νομίζω ότι με κανένα τρόπο χαρακτηρίζει εσένα ως βλάκα. Μπορεί να σε χαρακτηρίζει ως έξυπνο μόνο.
Για τους κανόνες της επικοινωνίας δεν με πείθεις... Και απίστευτες ερωτήσεις υπάρχουν και απίστευτες απαντήσεις!
Όσο για τη κάμερα που διαθέτεις, αυτή δεν πρόκειται να προφυλάξει ούτε τον πεζό που θα σκουντουφλήσει στον κοτσαδόρο σου ούτε αυτόν που θα προσπαθήσει να παρκάρει σε λίγα εκατοστά λόγω περιορισμένου χώρου και δεν έχει δει τον κοτσαδόρο σου (τα έχω πάθει και τα δύο).
Υ.Γ.: Καλύτερα να μη συνεχίσεις την κοινωνιολογική σου ανάλυση, γιατί πλανάσαι πλάνην οικτρά. Βλακεία, αγένεια και ειρωνεία είναι στοιχεία που μπορεί να είναι είτε επίκτητα είτε εγγενή είτε συνηθέστερα συνδυασμός και των δύο. Για του λόγου το αληθές ένα ενδεικτικό δημοσίευμα:
https://sciencearchives.wordpress.com/2 ... %84%CE%B7/ -
Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο για σένα ότι εισαι βλάκας σε κανένα από τα δύο posts μου! Η φράση μου 'Οι άλλοι που δεν έχουν (παράνομα) μόνιμα τον κοτσαδόρο πάνω, πρέπει να είναι πολύ βλάκες τελικά' δε νομίζω ότι με κανένα τρόπο χαρακτηρίζει εσένα ως βλάκα. Μπορεί να σε χαρακτηρίζει ως έξυπνο μόνο.
Για τους κανόνες της επικοινωνίας δεν με πείθεις... Και απίστευτες ερωτήσεις υπάρχουν και απίστευτες απαντήσεις!
Όσο για τη κάμερα που διαθέτεις, αυτή δεν πρόκειται να προφυλάξει ούτε τον πεζό που θα σκουντουφλήσει στον κοτσαδόρο σου ούτε αυτόν που θα προσπαθήσει να παρκάρει σε λίγα εκατοστά λόγω περιορισμένου χώρου και δεν έχει δει τον κοτσαδόρο σου (τα έχω πάθει και τα δύο).
Υ.Γ.: Καλύτερα να μη συνεχίσεις την κοινωνιολογική σου ανάλυση, γιατί πλανάσαι πλάνην οικτρά. Βλακεία, αγένεια και ειρωνεία είναι στοιχεία που μπορεί να είναι είτε επίκτητα είτε εγγενή είτε συνηθέστερα συνδυασμός και των δύο. Για του λόγου το αληθές ένα ενδεικτικό δημοσίευμα:
https://sciencearchives.wordpress.com/2 ... %84%CE%B7/Αν και αυτα που λεμε τωρα δεν αφορουν το site και τους υπολοιπους αλλα τελος παντων.
Οσον αφορα την βλακεια που την διατυπωσα πιο πανω εωσ επικτητη ηταν λαθος διατυπωση.Σιγουρα δεν μπορει να ειναι επικτητη και ειναι εγγενη.
To ενδεικτικό δημοσίευμα,οπως αναφερεις και εσυ,ενδεικτικο σημαινει οχι αποδειξει,Και γραφει για ισχυρισμούς του διάσημου Αμερικανού γενετιστή, Ντέιβιντ Σενκ. Καθαρα αναφερετε στα εξυπνα και στα οχι ιδιαιτερα εξυπνα παιδια και οχι για βλακες.Ειναι ποτε δυνατον η εχει γινει,ο βλακας να γινει εξυπνος η ο εξυπνος να γινει βλακας ? Αραγε δεν ειναι επικτητο.
Η ευγενεια ομως ειναι κατι που μπορεις να το εξελιξεις αρνητικα η θετικα.Εξου και παιδια που δεν ειναι αλλα αποκτουν ευγενια και το αντιστροφο.Οπως και το να εισαι ειρων. -
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε αυτή τη συζήτηση. Ότι θέση και να πάρω, είναι βέβαιο ότι θα πάρεις την αντίθετη επειδή έχεις μπει στη λογική της αντιπαράθεσης. Και αυτό νομίζω ότι δεν ενδιαφέρει κανένα εδώ μέσα.
Αποχωρώ λοιπόν από αυτή την αντιπαραθέση.
-
Και τι προτεινεις να βαλω για προστατεψω το οχημα απο τα χτυπηματα των αλλων στα παρκαρισματα ?http://www.4x4sportclub.gr/details2.php ... 409&page=1
Είχα στο Pajero.
Ποτέ κανείς δεν το πλησίασε... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
http://www.4x4sportclub.gr/details2.php ... 409&page=1
Είχα στο Pajero.
Ποτέ κανείς δεν το πλησίασε...Παρα πολυ καλο αλλα που να μπει στο s-cross
-
Με κάθε επιφύλαξη, έχω την εντύπωση ότι πιθανώς και αυτή η μπάρα είναι παράνομη.
Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι για τα bull bars που έβαζαν μπροστά παλαιότερα, που ήταν της μόδας. -
http://www.4x4sportclub.gr/details2.php ... 409&page=1
Είχα στο Pajero.
Ποτέ κανείς δεν το πλησίασε...Παρα πολυ καλο αλλα που να μπει στο s-cross
Εδώ μπαίνει σε απλό Fiat Panda δεν θα μπαίνει στο SCROSS;
Βασικά όλα μπαίνουν αφού απλά το φτιάχνουν και το προσαρμόζουν ανάλογα το μοντέλο αυτοκινήτου.
Το θέμα είναι αν έχεις διάθεση να σκάσεις λεφτά για τέτοια πράγματα γιατί φτηνά δεν είναι. -
Με κάθε επιφύλαξη, έχω την εντύπωση ότι πιθανώς και αυτή η μπάρα είναι παράνομη.
Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι για τα bull bars που έβαζαν μπροστά παλαιότερα, που ήταν της μόδας.Στο Pajero είχα και bull bar μπροστά και σκαλοπάτια πλαϊνα και πίσω μπάρα.
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 5#p3231872Μία φορά με σταμάτησε η τροχαία στο Άργος. Σε μπλόκο. Πήγαινα για μπάνιο.
Με σταμάτησαν για να με ρωτήσουν που τα έβαλα γιατί ο ένας της τροχαίας είχε Jimny και ήθελε όλο το σετ...
Ενθουσιάστηκαν και κράτησαν τηλέφωνα και στοιχεία της επιχείρησης... -
Αντιπαραθεση ΤΈΛΟΣ.Ρωτησε κατι του απαντησαμε φυσικα και δεν τα ξερουμε ολα,οι κοτσαδοροι ολοι στα σύγχρονα αυτ/τα βγαινουν για πολλους λόγους.Οτι και να βαλεις αν ο άλλος δεν ξερει να παρκαρει θα σε βρει.Εμενα ο άλλος μου χτυπουσε το αμαξι και δεν ενιωθε και στο τέλος το παιξε και μάγκας γιατι ηταν 2 και εγω ενας.Αυτος λοιπον ειναι ο ΒΛΑΚΑΣ με πιστοποίηση φιλοι μου.
Υγ.Εδω μεσα και εγω εχω δεχτεί ειρωνια εξυπναδα κλπ.Νομιζω οτι δεν χρειάζονται ολα αυτα μια απλη συζητηση κανουμε και τιποτα παραπανω... -
Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι για τα bull bars που έβαζαν μπροστά παλαιότερα, που ήταν της μόδας.Φυσικά και είναι παράνομη!
-
Νομιζω παλαιότερα έχει αναφερθεί ξανά. Οτιδήποτε μεταβάλλει - αλλάζει τις διαστάσεις του οχήματος υπόκειται σε διαδικασίες που είτε το καθιστούν παράνομο ή χρειάζεται αλλαγή στην άδεια κυκλοφορίας. Πιθανότατα για αυτό το λόγο η μπάρα μπροστά να θεωρείται μη νόμιμη.
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Αντιπαραθεση ΤΈΛΟΣ.Ρωτησε κατι του απαντησαμε φυσικα και δεν τα ξερουμε ολα,οι κοτσαδοροι ολοι στα σύγχρονα αυτ/τα βγαινουν για πολλους λόγους.Οτι και να βαλεις αν ο άλλος δεν ξερει να παρκαρει θα σε βρει.Εμενα ο άλλος μου χτυπουσε το αμαξι και δεν ενιωθε και στο τέλος το παιξε και μάγκας γιατι ηταν 2 και εγω ενας.Αυτος λοιπον ειναι ο ΒΛΑΚΑΣ με πιστοποίηση φιλοι μου.
Υγ.Εδω μεσα και εγω εχω δεχτεί ειρωνια εξυπναδα κλπ.Νομιζω οτι δεν χρειάζονται ολα αυτα μια απλη συζητηση κανουμε και τιποτα παραπανω...+1
-
γατακια, νομιμοτατα:
http://www.misutonida.com/car/sx4-s-cro ... tuata=true
και bull bar και οτι αλλο θετε...
ευρω να εχετε... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
γατακια, νομιμοτατα:
http://www.misutonida.com/car/sx4-s-cro ... tuata=true
και bull bar και οτι αλλο θετε...
ευρω να εχετε...Σε αλλη χωρα ισως στην Ελλαδα ειναι νομιμα?Μηπως ο Σπύρος πιο πανω εχει δικιο?
-
'homologated with the
european regulation'
..και οσον γνωριζω ειναι ισχυροτερη της εθνικης νομοθεσιας.
ο σπυρος εχει δικαιο για οτι αλλο πλην αυτων
θα το συζητησω αλλωστε μαζι του συντομως... παλερμον ηκουει? -
Ρε μπας και αυτός ο 'μη σου τον είδα' είναι κανάς ελληνάρας;
-
Πολύ χρήσιμο πάντως το link του γάτου. Θεωρούσα ότι τα bull bars ήταν παράνομα, όπως παλαιότερα, για λόγους βεβαίως προστασίας πεζών και (δευτερευόντος) οχημάτων. Φαίνεται όμως ότι προφανώς κάποια Bull bars μπορούν να πάρουν πιστοποίηση μετά τις σχετικές δοκιμές.
SUZUKI SX4 SCROSS