-
Μπα ουτε καν ρωτησα.Δεν ηθελα να μπω σε αυτη τη διαδικασια..Ετσι και αλλιως το ασπρο εξωτερικο νομιζω του ταιριαζει λιγο καλυτερα...και το ασπρο εσωτερικο ομως μ αρεσει...τρεχα γυρευε δε θα αποφασιζα ευκολα..
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ που προσπάθησα να κάνω αλλαγή στό χρώμα μετά την παραγγελία (υπέκυψα στις πιέσεις της γυναίκας) κατέληξα να μην ξέρω τι θα φέρουν τελικά
Δε με χαλάει γιατί ήμασταν 50-50 και θα έχει και μια φάση έκπληξης όταν έρθει... Αλλά το feedback από το εργοστάσιο είναι περιορισμένο. -
Συνηθως τπ χρωμα π διαφημιζουν πηγαινει καλυτερα στο καθε αμαξι..
Προσωπικα το 3008 (επειδη το σκεφτεται και η γυναικα )θα το επαιρνα σε αυτο το περιεργο πορτοκαλι η στο ανοιχτο γκρι..η μαυρη οροφη ειναι στανταρ?Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν καταφέρω και πουλήσω το δικό μου απο φθινόπωρο σε μια καλή τιμή και μπορέσω να πάρω το xc40 σκέπτομαι το άσπρο χρώμα(ice white μη μεταλλικό) και το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό ή το amazon blue με διχρωμία οροφή και το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό. Θα υπάρχει το πρόβλημα του λερώματος αλλά βαρέθηκα τα μαύρα εσωτερικά τόσα χρόνια και μου αρέσει και η διχρωμία στο ταμπλό είναι πολύ φωτεινό εσωτερικό.
-
Νομιζω διχρωμια οροφη εχει μονο το r-design στο configurator στην σελιδα της βολβο τουλαχιστο μονο ετσιι το βγαζει
-
Έχει και το momentum σε άσπρο χρώμα, το βγάζει στον conigurator με επιλογή. Στο r-design νομίζω είναι στάνταρ.
-
Ισως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά την κατανοησή σας..
Από χρηματοδοτικά προγράμματα τι παίζει όσοι το έχετε παραγγείλει;
Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα service/εγγύησης που π.χ. να ξέρεις από πριν τα πρώτα χ service πόσο θα κοστίζουν κλπ; -
MerNion ιδεα δεν εχω..
Για τη διχρωμια της οροφης για το xc40 τα ηξερα..για τα 3008 ρωτησα off topic...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανενα νεο απο κανεναν για το Τ3 που το εχει παρει?
-
Είναι νωρίς για να παραλάβουν Τ3 απο Σεπτέμβριο πιστεύω θα γίνουν παραλαβές σε Τ3.
Αύξηση παραγωγής και μεταφορά μέρους της παραγωγής στην Κίνα.
https://www.autotriti.gr/premium/data/n ... 85.asp?a=6 -
Ουτε κλικ δε χαριζω σε αυτο το κωλοσαιτ..η κατευθυνομενη δημοσιογραφια στο μεγαλειο της...
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Ουτε κλικ δε χαριζω σε αυτο το κωλοσαιτ..η κατευθυνομενη δημοσιογραφια στο μεγαλειο της...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ για την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία του συγκεκριμένου site όπως και ενός άλλου στο θέμα του diesel και της απαγόρευσης του, αλλά η ανακοίνωση δεν νομίζω να έχει καμιά σχέση.
-
Οχι προφανως δεν εχει αλλα πραγματικα πλεομ ουτε κλικ δε τους παταω...
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Είναι νωρίς για να παραλάβουν Τ3 απο Σεπτέμβριο πιστεύω θα γίνουν παραλαβές σε Τ3.Υποτίθεται ότι ο γνωστός μου θα παραλάβει τον Ιούλιο...για να δούμε. Θα σας κρατήσω ενήμερους.
-
Και γω υποτιθεται τον ιουλιο θα παραλαβω τον ιουλιο αλλα δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος....
-
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/i-volvo-ayxanei-tin-paragogi-toy-xc40
Μεγάλη η ζήτηση του XC40 και από ότι καταλαβαίνω από το άρθρο θα αλλάξει σύντομα και το V40??
-
Όπως και στο review που έκανε για το κουγκα μου φαίνεται και πάλι λίγο προκατειλημμένος
-
Εννοείς υπέρ του Volvo γιατί το έβγαλε πρώτο με διαφορά από τα άλλα 2 σε όλους σχεδόν τους τομείς.
Και βλέποντας το απλά , δίπλα στα άλλα 2 δείχνει πιο όμορφο.
Θα πάει καλά λογικά ως αντίπαλον δέος της X1Επίσης έδειξε για άλλη μια φορά το πόσο πραγματικά λάθος επιλογή ήταν το X2 όταν υπάρχει το εξαιρετικό X1. Αλήθεια γιατί επέλεξε το X2 και όχι το X1 για την σύγκριση;
Όσο για το Jaguar τραγωδία.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μιλησα με βελμαρ αργυρουπολη και μου ειπαν οτι μεχρι τελους του μηνα θα υπαρχει διαθεσιμο για testdrive o t3
-
Εχουν παραδοθει και μερικα t3...
volvo XC40 / V40 / CMA platform