-
Ο χρήστης SAXOGUS έγραψε:
Και ποιός είναι ο ηγέτης από αυτά τα περίεργα ? [emoji38]
Touareg,CRV,RAV,Q3 ...κ.α.
Όχι πάντως το 3008
Όχι 27 με 30 φεύγα ...χιλιάρικα, για peugeot το οποίο μάλιστα διαθέτει τόσα ηλεκτρονικά.Μεγάλο το ρίσκοΆμα σου πω ότι διάλεξα το Peugeot αντί του tuareg πρόσφατα, θα μου κόψεις την καλημέρα:-)
-
Τώρα φίλε και εσένα δεν σε καταλαβαίνω. Είχες αποφασισει δλδ να δωσεις +60000 και τελικά κατέληξες στο 3008 των 35000? Εκτός αν χάνω κάτι στην τιμή του τουαρεγκ... Μπα όχι από μόνο.... 69900 ξεκινάει! Δλδ ενώ είχες να δωσεις 70 τελικά ξόδεψες μόνο τα μισά;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Άμα σου πω ότι διάλεξα το Peugeot αντί του tuareg πρόσφατα, θα μου κόψεις την καλημέρα:-)Καλά εσύ είσαι περιπτωσάρα, διάλεξες το 5008 αντί F-Pace και Χ5
Άντε, πότε παραλαμβάνεις ?
-
Απλά στην χώρα των κλειδούχων και κλειδολάγνων έρχεται πλέον μόνο για διακοπές ....
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Απλά στην χώρα των κλειδούχων και κλειδολάγνων έρχεται πλέον μόνο για διακοπές ....Εντάξει, το ξέρουμε ότι είσαι κολλημένος αλλά ο ίδιος έχει πει ότι τα garage ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ και μάλιστα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ είναι γεμάτα από γερμανούς
...ωπ, χάλασε το μυθιστόρημα, τι θα λέμε τώρα ?
-
Ο χρήστης SAXOGUS έγραψε:
Όχι πάντως το 3008
Όχι 27 με 30 φεύγα ...χιλιάρικα, για peugeot το οποίο μάλιστα διαθέτει τόσα ηλεκτρονικά.Μεγάλο το ρίσκοΟ ηγέτης δεν είναι ούτε το Τιγκουάν που μάλλον θέλεις να πεις , που μετά από 2 σειρές εκτρώματα έβγαλε ένα μοντέλο που βλέπεται , ούτε το CRV που μετά από 2 σειρές αποδεκτές έως όμορφες έβγαλε μια σειρά που δεν βλέπεται , ούτε το Rav που έχει μείνει στις παλιές του δόξες και ούτε το Q3 που κατέβασε τώρα στα γεράματα βρακιά για να πουλήσει το στοκ .
Αλλά όπως πάντα όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται ... αφού υπάρχουν πρόθυμοι να δούν το μαύρο άσπρο...
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Απλά στην χώρα των κλειδούχων και κλειδολάγνων έρχεται πλέον μόνο για διακοπές ....
Εντάξει, το ξέρουμε ότι είσαι κολλημένος αλλά ο ίδιος έχει πει ότι τα garage ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ και μάλιστα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ είναι γεμάτα από γερμανούς
...ωπ, χάλασε το μυθιστόρημα, τι θα λέμε τώρα ?
Το ξέρω ότι είναι έτσι . Αφού τους τα δίνουν σαν τους μπακαλιάρους στην λαϊκή στις 3 το μεσημέρι...
-
Το ξέρω ότι είναι έτσι . Αφού τους τα δίνουν σαν τους μπακαλιάρους στην λαϊκή στις 3 το μεσημέρι...Δεν παίζεσαι
-
Οι ίδιοι οι γάλλοι από το french mission και κυκλοφορούν με τα premium...αλλά και τι να πάρουν, DS7? Δεν υπάρχει ούτε ένα.
Έχουν κενό σε αυτή την κατηγορία δυστυχώς. Βασικά ούτε το δικό μου το έχω δει στο γκαράζ,. -
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Άμα σου πω ότι διάλεξα το Peugeot αντί του tuareg πρόσφατα, θα μου κόψεις την καλημέρα:-)
Καλά εσύ είσαι περιπτωσάρα, διάλεξες το 5008 αντί F-Pace και Χ5
Άντε, πότε παραλαμβάνεις ?
Θέλει 1 με 2 μήνες ακόμα από ότι μου είχαν πει αλλά έτσι και αλλιώς δεν το ψάχνω αφού μπορώ να το πινακιδωσω μόνο μετά τις αρχές Ιουνίου, ακόμα και αύριο να το έφερναν.
Τέλη Ιούνη θα κατέβω Ελλάδα , ελπίζω να έρθει πιο πριν αλλιώς θα το έχει ο dealer στην έκθεση κάνα μήνα:-) -
Όχι πάντως το 3008
Όχι 27 με 30 φεύγα ...χιλιάρικα, για peugeot το οποίο μάλιστα διαθέτει τόσα ηλεκτρονικά.Μεγάλο το ρίσκοΟ ηγέτης δεν είναι ούτε το Τιγκουάν που μάλλον θέλεις να πεις , που μετά από 2 σειρές εκτρώματα έβγαλε ένα μοντέλο που βλέπεται , ούτε το CRV που μετά από 2 σειρές αποδεκτές έως όμορφες έβγαλε μια σειρά που δεν βλέπεται , ούτε το Rav που έχει μείνει στις παλιές του δόξες και ούτε το Q3 που κατέβασε τώρα στα γεράματα βρακιά για να πουλήσει το στοκ .
Αλλά όπως πάντα όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται ... αφού υπάρχουν πρόθυμοι να δούν το μαύρο άσπρο... [emoji38]
Διαφωνώ αλλά τέλος πάντων.Όλα τα παραπάνω είναι δοκιμασμένα, με τα καλά και τα στραβά τους ανάλογα με τα γούστα αλλά προς το παρόν και μέχρι να τεσταριστεί σε αυτό το επίπεδο 27 με 33.000 για το... γαλλικό 3008 δεν το θέλει ούτε ο θεός. Εκτός κι αν έχεις λεφτά για ξόδεμα ή σκοπεύεις το δώσεις στη 4ετία
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Όχι πάντως το 3008
Όχι 27 με 30 φεύγα ...χιλιάρικα, για peugeot το οποίο μάλιστα διαθέτει τόσα ηλεκτρονικά.Μεγάλο το ρίσκοΆμα σου πω ότι διάλεξα το Peugeot αντί του tuareg πρόσφατα, θα μου κόψεις την καλημέρα:-)
Όχι βέβαια! Είχες 30.000 και επέλεξες το 3008.Γούστο σου και καμάρι σου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστείς να εντρυφήσεις στην ηλεκτρολογία και μηχανολογία.
-
Δεν θα έχει πρόβλημα . Θα έχει να τον βοηθήσουν οι των ηγετών... που έχουν ντοκτορά εδώ και χρόνια σε Μ-Η θέματα βλαβών ...
-
Καλοτάξιδη η αυτοκινητάρα kiloMeater!!!
-
Κίλο την είδα σήμερα σε πετρόλ χρώμα στην Πεζό . Ωραία είναι .
-
Κίλο την είδα σήμερα σε πετρόλ χρώμα στην Πεζό . Ωραία είναι .Όλο στην αντιπροσωπεία γυροφέρνεις όμως [emoji57]
-
Εχουν εκπτώσεις . Εγραψα σχετικά...
-
παρέλαβα το καροκ μου (1.5 style) την παρασκευή και έγιναn οι πρώτες εκτεταμένες βόλτες και κάποιες ώρες ψαχνοντάς το και πατώντας τα διαφορα κουμπακια (infontainment κτλπ). Γενικά πολύ καλή οδήγηση και σουπερ ανετο και πρακτικό αυτοκίνητο με πολυ καλά στημένες αναρτήσεις και φανταστική θέση οδήγησης όπως και τιμονιού. Στο πρώτο αρνητικό, το voice control δεν λειτουργει στις ελληνικές εκδόσεις ( θα το ψάξω όμως κάνοντας αλλαγές γλωσσας η επικοινωνόντας με τη skoda).
αναλυτικές εντυπώσεις θα γράψω στο τέλος του καλοκαιριού. παρηγγειλα 26 φεβρουαριου, ήτανε στην ελλάδα 26 απριλίου και αργήσαμε λίγο στην παραδοση (τελωνεία και φόρτος εργασίας εκ μέρους μου εκτός έδρας). γενικά 12 βδομάδες ( θα μπορουσε αν είναι και χειρότερα οπότε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! -
Καλησπέρα σας και από εμένα. Και εγώ στην ίδια φάση αναζήτησης νέου SUV. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα πήγαινα για SUV αλλά με έκανε να μπω σε αυτό το τριπακι η test drive οδήγηση του Suzuki Sx4 s-cross. Θα πήγαινα σε αυτό κατευθείαν αλλά για την έκδοση του 1000αρι κινητήρα, τα εξτραδακια του λείπανε που με ενδιέφεραν. Έτσι κοίταξα ανέβηκα σε χρήματα λίγο παραπάνω και έπεσε το Skoda Karoq, Nissan Qashqai και VW T-Roc. Τώρα έφτασα ανάμεσα σε Qashqai και Karoq. Και στα δύο εκανα καλό test drive ( τα είχα μια μέρα να τα οδηγήσω), βενιζνη και τα δύο 1.2 qasqhai και 1.0 Karoq. Και τα δύο λόγω τριτεκνιας μου βγαίνουν το ίδιο, κοντά στα 22000. Για qashqai η έκδοση είναι η nconnecta look και η άλλη ambition με πολλά έξτρα που αγγίζει σε εξοπλισμό το qashqai. Στα τεχνικά νομίζω σε χώρους, άνεση, εργονομία, θόρυβο καμπίνας,ηχοσυστημα καλύτερο το Karoq. Ο Nissan υπερείχε σε τρόπο κύλισης του κινητήρα και γενικά μου έμοιαζε πολύ το S-cross. Το s-cross ειχε μεσα στην πόλη καλύτερη κατανάλωση κάπου στο 5.5, το skoda στο 6 και το Nissan 6,2. Αλλά αυτό που με έκανε να αμφιβάλλω για το Karoq ήταν το κιβώτιο ταχυτήτων. Δεν μου έμπαιναν καλά οι ταχυτητες και ήμουν γενικά σε φάση τώρα μπήκε η ταχύτητα ή δεν. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ίσως εγώ δεν μπορούσα. Όταν ήμουν σε qashqai και s-cross, όλα ήταν τόσο απλά και φυσιολογικά. Επίσης είχα μια αίσθηση ότι γενικά δεν τραβάει ιδιαίτερα οτο karoq, αλλά στην πόλη με normal οδήγηση θα είναι οκ. Επίσης και τα δύο, αν τσιμπήσεις το γκάζι η κατανάλωση χαλαρά ανεβαίνει κοντά στο 7 και στα δύο. Τέλος σε σχέση με τα δύο το Nissan έχει λίγο πιο σπορτίφ χαρακτήρα έναντι του skoda που δείχνει λίγο πιο σοβαρό.
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο
Αγρατζουνιστο
Skoda Karoq