-
Ανάμεσα στις 2 θρυλικές ειδικές διαδρομές (όχι πως είναι οι μόνες, αλλά ανάμεσα σε ΑΥΤΕΣ μόνο), ποια είναι η αγαπημένη σας;
Ως Χολομώντα εννοώ την διαδρομή ΠΡΟΣ πολύγυρο, όπως γινόταν μέχρι πέρσι, και Μερκούρη από Μαλακάσσα προς Τατόι, αλλά αν θέλετε μιλήστε και για τα ανάποδα.
Προσωπικά επιλέγω Χολομώντα, γιατί ήταν η πρώτη ειδική που τα έχασα ολοσχερώς (όχι χάθηκα στις σημειώσεις, τα έχασα γενικά), αλλά και η πρώτη που βγήκε όπως μου άρεσε. Η μεγαλύτερη ειδική, κολαστήριο ή παράδεισος, ανάλογα σε τι πνευματική διάσταση βρίσκεσαι τα δευτερόλεπτα πριν το go. Μια διαδρομή πυκνή, σωστή ειδική, που είσαι εσύ, ο οδηγός (ή συνοδηγός, αναλόγως τι είσαι) και το αυτοκίνητο.
Βεβαίως μην υποτιμάμε τον Μερκούρη που έχει άλλη χάρη και για πολλούς είναι καλύτερος. Δυστυχώς ακούγεται πως δεν θα ξαναγίνει... Αυτό επειδή δεν το ξαναδίνει ο δήμαρχος (αλήθεια, μήπως άλλαξε δήμαρχος στις εκλογές;;;))
-
Ανάμεσα στις 2 θρυλικές ειδικές διαδρομές (όχι πως είναι οι μόνες, αλλά ανάμεσα σε ΑΥΤΕΣ μόνο), ποια είναι η αγαπημένη σας;
Ως Χολομώντα εννοώ την διαδρομή ΠΡΟΣ πολύγυρο, όπως γινόταν μέχρι πέρσι, και Μερκούρη από Μαλακάσσα προς Τατόι, αλλά αν θέλετε μιλήστε και για τα ανάποδα.
Προσωπικά επιλέγω Χολομώντα, γιατί ήταν η πρώτη ειδική που τα έχασα ολοσχερώς (όχι χάθηκα στις σημειώσεις, τα έχασα γενικά), αλλά και η πρώτη που βγήκε όπως μου άρεσε. Η μεγαλύτερη ειδική, κολαστήριο ή παράδεισος, ανάλογα σε τι πνευματική διάσταση βρίσκεσαι τα δευτερόλεπτα πριν το go. Μια διαδρομή πυκνή, σωστή ειδική, που είσαι εσύ, ο οδηγός (ή συνοδηγός, αναλόγως τι είσαι) και το αυτοκίνητο.
Βεβαίως μην υποτιμάμε τον Μερκούρη που έχει άλλη χάρη και για πολλούς είναι καλύτερος. Δυστυχώς ακούγεται πως δεν θα ξαναγίνει... Αυτό επειδή δεν το ξαναδίνει ο δήμαρχος (αλήθεια, μήπως άλλαξε δήμαρχος στις εκλογές;;;))
-
-
This post is deleted! -
Exo kanei mia fora ton Agio Merkourio kai toulaxiston 10 ton xolomonta. To dasos kai h fisi se sindiasmo me tin arketa kali asfalto kai tin sxedon anyparkti (tis ka8imerines) kinisi tin kanoun proti stin protimisi mou.
-
na prosexete omos kai emas tous podilates paidia...oxi sanida kai opion parei o xaros!kirios sta katiforika tou merkouri prosoxi,euxaristo!...pantos trelenomai na akouo mesa sto dasos na erxetai teliomeno kana rallaki kai na skaei,kathomai stin akri kai to xazeuo parolo pou den foraei kataliti pano kai mirizei kausaerio o topos.as einai omos ekei pano epitrepontai auta.alloste einai enas akomi logos na anevaino merkouri gia podilato ektos apo to omorfo topio,sta skasimata kanei oreo antilalo...
-
Ο χρήστης ayrton senna έγραψε:
na prosexete omos kai emas tous podilates paidia...oxi sanida kai opion parei o xaros!kirios sta katiforika tou merkouri prosoxi,euxaristo!...pantos trelenomai na akouo mesa sto dasos na erxetai teliomeno kana rallaki kai na skaei,kathomai stin akri kai to xazeuo parolo pou den foraei kataliti pano kai mirizei kausaerio o topos.as einai omos ekei pano epitrepontai auta.alloste einai enas akomi logos na anevaino merkouri gia podilato ektos apo to omorfo topio,sta skasimata kanei oreo antilalo...Αν είναι δυνατόν γράφε Ελληνικά, τα γρήκλις είναι πολύ δύσκολα στην ανάγνωση...
Για ποδήλατο πηγαίνεις μόνος, ή με παρέα; Θέλω να ξεσκουριάσω σιγά σιγά...
-
ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΠΑΛΑΔΙΑ,ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΚΛΠ
-
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει!Διότι λοιπόν κάτοικος Βαρυμπόμπης τον ξέρω τον Μερκούρη και τα πάμε πολύ καλά οι δυό μας! Και ο Χολομώντας όμως μαζί με την Φτέρη κάνουν το καλίτερο τρίο πανελλαδικώς! το μονο κακό στην όλη ιστορία είναι πως λόγω του ότι άρχισα να τρέχω φέτος μάλλον δεν θα τον ευχαριστηθώ πότε τον Μερκούρη αγωνιστικά!! Ρε γ.....το!!
-
ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ ΖΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
-
Eγω προτιμω τη Φτερη
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Eγω προτιμω τη ΦτερηΙ ΚΝΟW!!!
Επίτηδες δεν την έβαλα, γιατί είναι διαφορετική. Πιστεύω πως Χολομώντας - Μερκούρης θα έχουν πιο πολλή 'σφαγή' σαν μάχη. Μέχρι τώρα έχω μετρήσει κάμποσες ανατροπές του αποτελέσματος!!
-
Επίτηδες δεν έβαλες Γιώργο την Φτέρη, ας είναι όμως θα ψηφίσω Χολμώντα και ας μην αξιώθηκα να φτάσω ως εκεί φέτος (ας όψεται το ...μικρό σπίτι στο ΛΕΙΒΑΔΙ) . Ωραίος ο Μερκούρης και η τσουλίθρα του και αγαπημένο κομμάτι μου ο 'γιατρός' και τα τελειώματα με την πυκνή δεντρίλα που όλες οι στροφές μοιάζουν (αλλά δεν είναι) ίδιες.
Ο Χολομώντας τον είδα μόνο στις δοκιμές και στην ανάποδη φορά του. Όμως όπως και να τον δεις είναι τρέλλα. Τα 'κατσαρά' του σε ρυθμό αγώνα πρέπει να είναι απίστευτη αίσθηση, πόλεμος με το τιμόνι να διορθώνεις μούτρα και κόλο που πάνε όπως θέλουν. Απίστευτη τρέλλα τα πατημένα του που σου στέλνουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Αλλά το μεγάλο του ατού είναι ότι έχει απ'ολα, στροφές και οδοστρώματα για όλα τα γούστα. Μεγάλο μείον του το μήκος του κατά τη γνώμη μου. Μετά τον Χολομώντα κάτι μου λέει ότι το Πεζάκι μου θα ήθελε καινούργια ταμπούρα πίσω και καινούργια ανάρτηση γενικώς!!! Άσε που σου δίνει την αίσθηση ότι δεν θα τελειώσει ποτέ... Αυτό βέβαια είναι κυρίως καλό, αλλά εξαρτάται από την ψυχολογία σου όπως είπε και ο Γιώργος. Με λίγα λόγια ΚΟΛΑΣΗ! -
Ο χρήστης NormalEna έγραψε:
Επίτηδες δεν έβαλες Γιώργο την Φτέρη, ας είναι όμως θα ψηφίσω Χολμώντα και ας μην αξιώθηκα να φτάσω ως εκεί φέτος (ας όψεται το ...μικρό σπίτι στο ΛΕΙΒΑΔΙ) . Ωραίος ο Μερκούρης και η τσουλίθρα του και αγαπημένο κομμάτι μου ο 'γιατρός' και τα τελειώματα με την πυκνή δεντρίλα που όλες οι στροφές μοιάζουν (αλλά δεν είναι) ίδιες.
Ο Χολομώντας τον είδα μόνο στις δοκιμές και στην ανάποδη φορά του. Όμως όπως και να τον δεις είναι τρέλλα. Τα 'κατσαρά' του σε ρυθμό αγώνα πρέπει να είναι απίστευτη αίσθηση, πόλεμος με το τιμόνι να διορθώνεις μούτρα και κόλο που πάνε όπως θέλουν. Απίστευτη τρέλλα τα πατημένα του που σου στέλνουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Αλλά το μεγάλο του ατού είναι ότι έχει απ'ολα, στροφές και οδοστρώματα για όλα τα γούστα. Μεγάλο μείον του το μήκος του κατά τη γνώμη μου. Μετά τον Χολομώντα κάτι μου λέει ότι το Πεζάκι μου θα ήθελε καινούργια ταμπούρα πίσω και καινούργια ανάρτηση γενικώς!!! Άσε που σου δίνει την αίσθηση ότι δεν θα τελειώσει ποτέ... Αυτό βέβαια είναι κυρίως καλό, αλλά εξαρτάται από την ψυχολογία σου όπως είπε και ο Γιώργος. Με λίγα λόγια ΚΟΛΑΣΗ!Το σπίτι στο Λιβάδι... Το αγόρασες τελικά, έ; Και γλίτωσες τα μεσιτικά... Εμείς πέρσι μεθυσμένοι από χαρά από την πρωτιά της πρώτης μέρας Ολύμπιο το ρίξαμε στα αμπέλια να μεθύσει κι εκείνο! Φέτος όμως στους Πετσάκους πολλή ξεραΐλα! Ούτε ξύλο να χτυπήσουμε να μην μας ξανατύχει!
Σκεφτόμουν να αφήσω μέχρι τις γιορτές περίπου αυτήν την ψηφοφορία (εκτός αν συνεχίσει και πέραν αυτού να έχει ψήφους) και το νικητή με την Φτέρη. Βλέπω πιο πολλά κοινά σε Χολομώντα - Μερκούρη, παρά με Φτέρη, οπότε την άφησα για αργότερα, σε εορταστικό κλίμα!
Πάντως ενώ τώρα ξέφυγε ο Χολομώντας, μέχρι να πιάσουν τα 10 (ο Μερκούρης δεν τα έχει ακόμα) είχε πολλές ανατροπές! Ίσως φταίνε και οι ετεροδημότες σαν εμάς, που τρώνε και πίνουν Αθήνα το δίνουν (την ψήφο) Θεσσαλονίκη!
Εμένα πάλι ο Χολομώντας μου αρέσει ακριβώς επειδή ειναι μεγάλος. Έβλεπα και στο RAC εκείνη την 50βάλε χιλιόμετρα και σιγόβραζε το κεφάλι μου! Θέλω κι εγώ πενηντάρα!!! Να λέω και να μην τελειώνω! Να ικανοποιεί το βίτσιο της πάρλας μου! Να υποφέρουν αμάξι και οδηγός και εγώ να διατάζω ακόμα! Αυτές είναι ειδικές! Τώρα η Φτέρη... Αχ, η Φτέρη!! Δεν επεκτείνομαι όμως εκεί, το φυλάω για τις γιορτές!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εμένα πάλι ο Χολομώντας μου αρέσει ακριβώς επειδή ειναι μεγάλος. Έβλεπα και στο RAC εκείνη την 50βάλε χιλιόμετρα και σιγόβραζε το κεφάλι μου! Θέλω κι εγώ πενηντάρα!!! Να λέω και να μην τελειώνω! Να ικανοποιεί το βίτσιο της πάρλας μου! Να υποφέρουν αμάξι και οδηγός και εγώ να διατάζω ακόμα! Αυτές είναι ειδικές!GeorgeTabs, δε φοβάσαι μήπως βραχνιάσεις σε 50 Km ειδική ?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εμένα πάλι ο Χολομώντας μου αρέσει ακριβώς επειδή ειναι μεγάλος. Έβλεπα και στο RAC εκείνη την 50βάλε χιλιόμετρα και σιγόβραζε το κεφάλι μου! Θέλω κι εγώ πενηντάρα!!! Να λέω και να μην τελειώνω! Να ικανοποιεί το βίτσιο της πάρλας μου! Να υποφέρουν αμάξι και οδηγός και εγώ να διατάζω ακόμα! Αυτές είναι ειδικές!Γιώργο εκεί ήμουν φέτος ! Πήγα στην περίφημη Resolfen και καθόμουν περίπου στο 27ο χιλιόμετρό τις. Ένα θα σου πω, έπρεπε να δεις πως βρόμαγαν τα φρένα ήδη, και ήθελαν άλλα τόσα μέχρι τον τερματισμό!!!
Και μιλάμε για εργοστασιακά WRC όχι για Ν1, Ν2 και λοιπούς ...τεθλιμένους συγγενείς. Πιστεύω ότι αν ρωτήσεις τον Αμαξόπουλο περί ειδικής άνω των 20 χιλιομέτρων θα σου πει να ...πας να την κάνεις μόνος σου!Όσο για το μικρό σπίτι στο λειβάδι θα σας πω μια πλάκαπου μου έκανε ο συνοδηγός μου ο Troffeo (Γ.Μάλλης) το βράδυ μετά τον αγώνα. Ήμασταν στο ΟΣΕ της Θεσσαλονίκης και πάλευα να καθαρίσω τους κιλύνδρους και τα μπουζί του άμοιρου αυτοκινήτου μου μπας και πάρει μπρός και το ανεβάσω στο τρένο (αλλιώς οι ΟΣΕτζήδες δεν με αφηναν να το βάλω στο τρένο σπροχτό!!!! ). Έρχεται λοιπόν ο Γιώργος που είχε πάει να παραδώσει το νοικιάρικο (Μουλάρι και σερβις καρ μαζί!) και μου λέει 'Πήραν από τον δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης!', κάγκελο εγώ που μέσα στην ζάλη μου ούτε που σκέφτηκα ότι κάνει πλάκα, 'Γιατί;' του λέω και ειλικρινά νόμιζα ότι κάτι παίχτηκε με τον ιδιοκτήτη της έκτασης που 'αγοράσαμε', και τι μου λέει ο αθεόφοβος 'Είναι έτοιμα τα συμβόλαια να πάμε να υπογράψουμε!!!' Περιτό να σας περιγράψω το γέλιο που ρίξαμε και το ότι μου πέρασε η όποια στενοχώρια είχα. Ας είσαι καλά Troffeo και να είσαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα περάσουμε καλύτερα!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμένα πάλι ο Χολομώντας μου αρέσει ακριβώς επειδή ειναι μεγάλος. Έβλεπα και στο RAC εκείνη την 50βάλε χιλιόμετρα και σιγόβραζε το κεφάλι μου! Θέλω κι εγώ πενηντάρα!!! Να λέω και να μην τελειώνω! Να ικανοποιεί το βίτσιο της πάρλας μου! Να υποφέρουν αμάξι και οδηγός και εγώ να διατάζω ακόμα! Αυτές είναι ειδικές!
GeorgeTabs, δε φοβάσαι μήπως βραχνιάσεις σε 50 Km ειδική ?
Ακόμα καλύτερα! Να τα δώσω όλα και να σπάσω, να φτάσω τα σωματικά μου πλέον όρια! Γιατί όχι; Και αυτό μου αρέσει, και είχε την γλύκα του στο ΕΛΠΑ που δεν προλαβαίναμε να κοιμηθούμε καλά καλά, παρόλο που παραπονιόμουν τότε. Αγώνας είναι, και αγώνα να κάνουμε! Αθλητισμός, όπως άθλος!
Και κάτι άλλο για μένα: Μωρέ βάλτε με να τρέχω κι ας πέσω σέκος στο μπάκετ από την κούραση!!
-
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΟ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ;
ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.
-
Aν και γέννημα θρέμα του Mερκούρη ψηφίζω «δαγκωτό» Xολομώντας.
-
Ο χρήστης NormalEna έγραψε:
Γιώργο εκεί ήμουν φέτος ! Πήγα στην περίφημη Resolfen και καθόμουν περίπου στο 27ο χιλιόμετρό τις. Ένα θα σου πω, έπρεπε να δεις πως βρόμαγαν τα φρένα ήδη, και ήθελαν άλλα τόσα μέχρι τον τερματισμό!!!
Και μιλάμε για εργοστασιακά WRC όχι για Ν1, Ν2 και λοιπούς ...τεθλιμένους συγγενείς. Πιστεύω ότι αν ρωτήσεις τον Αμαξόπουλο περί ειδικής άνω των 20 χιλιομέτρων θα σου πει να ...πας να την κάνεις μόνος σου!Όσο για το μικρό σπίτι στο λειβάδι θα σας πω μια πλάκαπου μου έκανε ο συνοδηγός μου ο Troffeo (Γ.Μάλλης) το βράδυ μετά τον αγώνα. Ήμασταν στο ΟΣΕ της Θεσσαλονίκης και πάλευα να καθαρίσω τους κιλύνδρους και τα μπουζί του άμοιρου αυτοκινήτου μου μπας και πάρει μπρός και το ανεβάσω στο τρένο (αλλιώς οι ΟΣΕτζήδες δεν με αφηναν να το βάλω στο τρένο σπροχτό!!!! ). Έρχεται λοιπόν ο Γιώργος που είχε πάει να παραδώσει το νοικιάρικο (Μουλάρι και σερβις καρ μαζί!) και μου λέει 'Πήραν από τον δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης!', κάγκελο εγώ που μέσα στην ζάλη μου ούτε που σκέφτηκα ότι κάνει πλάκα, 'Γιατί;' του λέω και ειλικρινά νόμιζα ότι κάτι παίχτηκε με τον ιδιοκτήτη της έκτασης που 'αγοράσαμε', και τι μου λέει ο αθεόφοβος 'Είναι έτοιμα τα συμβόλαια να πάμε να υπογράψουμε!!!' Περιτό να σας περιγράψω το γέλιο που ρίξαμε και το ότι μου πέρασε η όποια στενοχώρια είχα. Ας είσαι καλά Troffeo και να είσαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα περάσουμε καλύτερα!!
Α, ρε τυχερέ!!! Πως τους είδες; είχαν ρέψει και εκείνοι, ή μόνο τα αμάξια τους; Πλήρωσες για να δεις;
Και ο Αμαξόπουλος έτσι τρελλαμένος είναι!!! Στην Φτέρη έβρασαν οι ζάντες από τα φρένα (από άσπρες έγιναν καφέ γύρω από τα μπουλόνια!!! ) και όταν το είδε έκανε σαν παιδί που του έδωσες παγωτό!! Βασικά πέρσι πήγαμε ΔΕΘ για να κάνει τον Χολομώντα, γιατί ήθελε μεγάλη ειδική! Άσε, ίδια μυαλά έχουμε! Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!!
Αν πάλι μου πει να την κάνω μόνος μου (που σιγά μην χάσει ευκαιρία) δεν πειράζει, αφού έχω την άδεια (αφού αυτός με έστειλε) παίρνω το αμάξι και πάω!!
Όσο για το δικηγορικό σύλλογο, αν και γελάω με τον πόνο του άλλου και δεν κάνει, κόντεψα να πέσω από την καρέκλα!! Ωραίος ο Troffeo!!
Μερκούρης - Χολομώντας