-
Ο χρήστης BinaryTree έγραψε:
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτά τα πανιά που πάνε απ'έξω και πιάνουν με το κλείσιμο της πόρτας.
Αποδίδουν καλύτερα; Εσείς τι χρησιμοποιείται;Ιδέα δεν έχω, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ηλιοπροστασία του παρμπρίζ, σε κανένα μου αυτοκίνητο!
Εικάζω όμως ότι αυτά που είναι εξωτερικά είναι καλύτερα, γιατί η λογική λέει ότι κόβουν την ακτινοβολία (UV & IR) πριν μπει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ενώ αυτά που μπαίνουν εσωτερικά, απλά προστατεύουν το ταμπλό από UV, αλλά η ζέστη μπαίνει κανονικά μέσα στο αυτοκίνητο.
-
Ναι, αλλά μήπως χαλάνε τα λάστιχα της πόρτας;
-
Συν ότι είσαι αναγκασμένος να πιάσεις ότι σκόνη βρώμα νερά από καμμία μπόρα το καλοκαίρι...και να τα βάλεις μέσα στο αυτοκίνητο...
Εγώ προτιμώ τα εσωτερικά....και μαζί με αντιηλιακες μεμβράνες κάνουν μια χαρά τη δουλειά τούς.Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ναι, αλλά μήπως χαλάνε τα λάστιχα της πόρτας;Όχι, γιατί να τα χαλάνε?
-
Εγώ με το εξωτερικό πανί είδα μεγάλη διαφορά στην εσωτερική θερμοκρασία του αυτοκινήτου. Αν είναι να βάλεις τα εσωτερικά αλουμινοχαρτα, μη βάζεις καθόλου.
-
Στην Αμερική βγήκε επίσημα εχθές η έκδοση 3.0 '18025' του sync. Προσθέτει υποστήριξη για το sygic στο android σαν Sync app (για το ios υπήρχε υποστήριξη από την 2.3)
Η Sygic έβγαλε και επίσημο video howto
Άρα με αυτήν την έκδοση έχουμε σαν επιλογές:
- Ενσωματωμένους χάρτες
- Sygic (με πληρωμή) - Sync3 app
- Waze - android auto
- Google maps - android auto
- Apple maps - ios
Και στο μέλλον
Waze - Sync3 app -
Προσοχή χρειάζεται το γεγονός ότι μιλάμε για το Sygic Car (κόστους 30€ στο φθηνότερο πακέτο) και όχι το απλό Sygic (που δουλεύει και χωρίς συνδρομή, ή που παίρνεις την απλή πλοήγηση με 13€)
-
Αν ειναι σαν το 'νορμαλ' ειναι σιγουρα αξιολογο! Εχει και lifetime Map updates.
-
Στην Αμερική βγήκε επίσημα εχθές η έκδοση 3.0 '18025' του sync. Προσθέτει υποστήριξη για το sygic στο android σαν Sync app (για το ios υπήρχε υποστήριξη από την 2.3)
Όσα μπουν για παραγωγή τώρα θα έχουν όταν φτάσουν στα χέρια μας τη νέα έκδοση;
-
Ο χρήστης Leadergr έγραψε:
Όσα μπουν για παραγωγή τώρα θα έχουν όταν φτάσουν στα χέρια μας τη νέα έκδοση;
Οι Αμερικάνικες εκδόσεις, αν και μπαίνουν στα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, δεν συμβαδίζουν χρονικά με τις Ευρωπαϊκές.
Οι Αμερικανοί μπορούν επίσης και κατεβάζουν τις αναβαθμίσεις μόνοι τους, οπότε υπάρχει και πληροφόρηση. Αντίθετα για τις Ευρωπαϊκές αναβαθμίσεις οι πληροφορίες προέρχονται κυρίως από τι φοράνε τα μοντέλα καθώς έρχονται στις αντιπροσωπείες. Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, εδώ μου είπαν ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε αναβάθμιση.
Οπότε μάλλον αυτά που φτιάχνονται τώρα Ισπανία θα έχουν την 2.3, αυτό μπορεί να αλλάξει βέβαια. -
Τα Kuga φοράνε 2.3 από τουλάχιστον τότε που φτιάχτηκε το δικό μου, άρα από 9/2017 και δώθε. Για αυτά που φτιάχνονται τώρα κανείς δεν ξέρει, ούτε και οι ίδιοι στη Ford, και φυσικά δεν υπάρχει καν ενημέρωση για αναβάθμιση (εδώ γελάνε ).
Απλώς ελπίζουμε και περιμένουμε....να κάτσουμε τριγύρω από κανά βαρέλι να πετάμε και εμείς φελλούς ?
-
Οπότε μάλλον αυτά που φτιάχνονται τώρα Ισπανία θα έχουν την 2.3, αυτό μπορεί να αλλάξει βέβαια.
Μάλιστα.. Να δούμε! Πάντως από την αντιπροσωπεία μου έχουν πει ότι κατασκευάζονται Κολωνία, δε ξέρω γιατί.. Ισχύει ή όντως Ισπανία;
-
Οπότε μάλλον αυτά που φτιάχνονται τώρα Ισπανία θα έχουν την 2.3, αυτό μπορεί να αλλάξει βέβαια.
Μάλιστα.. Να δούμε! Πάντως από την αντιπροσωπεία μου έχουν πει ότι κατασκευάζονται Κολωνία, δε ξέρω γιατί.. Ισχύει ή όντως Ισπανία;
-
Πάντως από την αντιπροσωπεία μου έχουν πει ότι κατασκευάζονται Κολωνία, δε ξέρω γιατί.. Ισχύει ή όντως Ισπανία;Ισπανία. Δεν κατασκευάζεται κανένα Kuga στην Γερμανία. Άσχετος πωλητής....ως συνήθως!
-
Όμορφα πράγματα! Ελπίζω να μου έρθει KUGA και όχι Fiesta.
-
Λοιπόν το remap μόλις έγινε!!!! Ζήτησα και μου έστειλε ο υπεύθυνος του συνεργείου τις αναλυτικές πληροφορίες του προγράμματος και μου έστειλε ένα pdf αρχείο σαν αυτό που κατεβαίνει από το κάτωθι link επιλέγοντας το ford kuga 1.5 TDCI 120HP
https://www.rica.nl/chiptuning.php#chiptuning
Αν δεν ανοίγει το link από 120HP πάει στα 143ΗP και η ροπή από 270ΝΜ στα 335ΝΜ.
Δυναμομέτρηση δεν γινεται γιατί μου είπε το έχουν δοκιμάσει standard το εν λόγω πρόγραμμα και δεν υπάρχει απόκλιση.Αν θέλω το κάνω μόνος μου εξω.....
Τα θετικά της διαδικασίας:
Αφού πήρε το VIN του αυτοκινήτου και κατέβασε τα data του εγκεφάλου έψαξε να δει αν μπορεί να βάλει τις ρυθμίσεις όπως ήταν και είχε ήδη βάλει σε άλλο Κuga - σε 15 λεπτά ήρθε και μου είπε ότι μπορεί να το βάλει και σε 5 λεπτά το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο!!
Πήγαμε μαζί μία σχετική σύντομα βόλτα 5-10 χλμ αλλά λόγω κίνησης δεν μπόρεσα να το ανοίξω αρκετά - πρώτη εντύπωση άκρως θετική καθώς το αυτοκίνητο δεν κομπιάζει καθόλου και η αίσθησή μου είναι ότι ανεβάζει πιο γρήγορα στροφές από ότι πριν σχεδόν σαν βενζινοκινητήρας!!!
Θέλει γύρω στα 100χλμ μου ειπε να πάρει τις νέες τιμές και να 'συνηθίσει' τις νέες παραμέτρους μέχρι να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα, οπότε επειδή έχω κάνει μόνο περίπου 40χλμ ακόμα δεν θέλω να πω πολλά......αλλά ένα χαμογελάκι το είχα στην Μαραθώνος ανοίγοντάς το λιγάκι.... -
Πω ρε φίλε...
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έτσι έτσι!
-
Ειχαμε καμια απαντηση σχετικά με την εγγυηση?
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Ειχαμε καμια απαντηση σχετικά με την εγγυηση?Όχι και δεν αναμένω και σύντομα, γιατί είναι πολύ ευαίσθητο θέμα (θα πρέπει με κάποιο τρόπο να μην αδειάσουν και τον επίσημο επισκευαστή) και πιστεύω ότι θα έχει αρκετή συζήτηση μέχρι να μου απαντήσουν.
Αμέσως μόλις έχω απάντηση, θα την ανεβάσω στο φόρουμ.
Ford Kuga