-
Περασα απο αντιπροσωπεια dacia την προηγουμενη εβδομαδα. Sandero stepway υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα αλλα απλα sandero που ενδιαφερομαι ουτε ενα... Αν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα του πωλητη μονο παραγγελια για να ερθει τελη Μαρτιου. Εννοειται οτι td δεν υπαρχει περιπτωση.
-
Περασα και απο fiat και ειδα το panda. Πολυ καλο για δευτερο ομως. Πολυ μικροι χωροι,ιδιως πορτ παγκαζ και με ενα παιδι που εχουμε τωρα δεν επαρκει με τιποτα. Μου φαινεται πιο ομορφο και πιο νεανικο απο το sandero παντως... Τελικα θα καταληξω στο sandero. Ελεγα να παω για το stepway στην απλη εκδοση που ειναι και ετοιμοπαραδοτο αλλα λειπουν πολλα απο εξοπλισμο...
-
Καλησπερα σας. Ξαναεπαναφερω το θεμα και θελω την γνωμη σας.
Μεταξυ απλου sandero (style) full extra και sandero stepway life (απλος εξοπλισμος) τι θα επιλεγατε? Η διαφορα τους ειναι 400 € περιπου ακριβοτερο το stepway αλλα ετοιμοπαραδοτο ενω το απλο sandero full extra θελει παραγγελια και 2+ μηνες παραδοση πραγμα που θα με δυσκολεψει πολυ οταν ερθει η ωρα. -
Αν δεν χρειάζεσαι το επιπλέον ύψος, φυσικά το απλό Sandero.
-
Και εγω το απλο θελω αλλα για καποιο λογο το απλο σε diesel δεν το φερνουν Ελλαδα. Μονο παραγγελια με 2+ μηνες παραδοση. Πρεπει να πουλησω το δικο μου πρωτα και μετα να κανω την παραγγελια οποτε θα μεινω πολυ καιρο χωρις αυτοκινητο το οποιο χρησιμοποιω καθημερινος για να παω στην δουλεια μου καθως δεν υπαρχει μμε για την μετακινηση μου. Αυτος ειναι και ο μονος λογος που κοιταω και το stepway που υπαρχει ετοιμοπαραδοτο αλλα με ελλειψεις στον εξοπλισμο που θεωρω απαιραιτητο. Το παραπανω υψος εφοσον δεν συνοδευεται με τετρακινηση μου ειναι αδιαφορο αν και ομολογω οτι το stepway εξωτερικα ειναι ομορφοτερο...
Σπαζοκεφαλια..... -
το 'απλό' έχει μόνο 75 άλογα?
προσπάθησε να πάρεις το stepway style
-
Δυστυχως δεν φτανει το budget. Ηδη εχω κανει υπερβαση για να παω σε καινουργιο. Για stepway μονο στην εκδοση life που κοστιζει 400€ παραπανω σε λευκο (χωρις χρεωση) και με τις ελλειψεις που εχει στον εξοπλισμο...
-
Τί δεν εχει το stepway; multimedia, cruise control, ζαντες? Αυτα μπαινουν κ μετα.
Πισω παραθυρα ηλεκτρικα; μηπως τα ανοιγουμε κ ποτε;Clima λογικα κσνενα δεν εχει...
Αν ειναι τα παραπανω οι διαφορες, παρε το stepway κατα τη γνωμη μου
-
Οι διαφορες ειναι:
Ηλεκτρικα παραθυρα πισω (δεν με ενδιαφερει)
Ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι και θερμαινομενοι καθρεφτες (μου χρειαζονται)
Multimedia (μπαινει και μετα και βαζεις οτι θες αλλα εχει ενα κοστος).
Τιμονι,καθισμα οδηγου και ζωνες ασφαλειας οδηγου-συνοδηγου ρυθμιζομενα σε υψος (τα θελω,κανω πολλα χλμ και θελω οσο το δυνατον καλυτερη και ανετη θεση οδηγησης).
Το stepway απο την αλλη δεν εχει τα παραπανω αλλα διαθετει μεγαλυτερη αποσταση απο το εδαφος,μπαρες οροφης,ποδιες προφυλακτηρων μπρος-πισω,μαυρα προστατευτικα θολων και ζαντες 16' flexwheel (μοιαζουν με αλουμινιου αλλα δεν ειναι) και κοστιζει 400€ παραπανω. -
Οι μπάρες οροφής είναι καλή μαγιά ώστε στην συνέχεια με μια σχάρα και μπαγκαζιέρα να πολλαπλασιαστούν οι μεταφορικές ικανότητες του οχήματος. Τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα αν και προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας και ευκολίας, στην ουσία δεν ήταν ποτέ κάτι απαραίτητο για εμένα (αν και σε όλα μου τα αυτοκίνητα εκτός του Σέι τα είχα πάντα). Το ίδιο και με τους καθρέπτες. Μόνο στο φιατάκι μου δεν έχω και είναι το μόνο του που με ενοχλεί από την πρώτη μέρα. Βέβαια αν βρεις την θέση που σε βολεύει σπάνια χρειάζεται να τους πειράξεις.
-
Για τα πισω ηλεκτρικα παραθυρα θα συμφωνησω μαζι σου Σπυρο. Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα.
Οι ηλεκτρικοι και θερμαινομενοι καθρεφτες ομως για μενα ειναι πολυ βολικοι. Στην περιοχη μου ολο το χειμωνα θαμπωνουν και μονο με την θερμανση καθαριζουν και η ηλεκτρικη ρυθμιση τουλαχιστον του συνοδηγου βοηθαει πολυ σε 'περιεργα' παρκαρισματα και αποφυγη γραντζουνιων σε ζαντες αλουμινιου. Επισης οι ρυθμισεις σε τιμονι και καθισμα ειναι παραπανω απο καλοδεχουμενες ωστε να φερεις την θεση οδηγησης στα 'μετρα' σου.
Παντως το stepway ειναι πολυ πιο ομορφο απο το απλο και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο με βαζει σε διλλημα... -
Δες αν αυτο με τα 75 αλογα εχει πολυ κοντο σασμαν και σε κουραζει και καιει αρκετα στην εθνικη!
Και βεβαια αν μπορει να γινει 95 αλογα με προγραμμα.
Στο stepway δεν μπορεις να βαλεις εξτρα αυτα που θες οπωσδηποτε; -
Φιλε chemic το μονο που μπορω να βαλω extra στην απλη εκδοση του sandero απο τον εξοπλισμο που λειπει ειναι το multimedia δυστυχως. Ξεχασα να αναφερω επισης οτι λειπει και ο υπολογιστης ταξιδιου απο την απλη εκδοση του sandero.
Οσον αφορα το σασμαν στο 75αρι καθε αλλο παρα κοντο ειναι. Αν θυμαμαι καλα μια δοκιμη που ειχα διαβασει στα 120 χλμ με 5η εχει 2500 σ.αλ..
Με προγραμμα ναι γινεται 95αρι απο οτι μου εχουν πει. -
Οι μπάρες οροφής κάνουν θόρυβο. Θα πήγανα στο απλό με όολο τον εξοπλισμό που χρειάζομαι. Προσοχή, το αμάξι έχει 5άρι σαζμάν και αυτό δεν αλλάζει. Το έχεις οδογήσει?
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Φιλε chemic το μονο που μπορω να βαλω extra στην απλη εκδοση του sandero απο τον εξοπλισμο που λειπει ειναι το multimedia δυστυχως. Ξεχασα να αναφερω επισης οτι λειπει και ο υπολογιστης ταξιδιου απο την απλη εκδοση του sandero.
Οσον αφορα το σασμαν στο 75αρι καθε αλλο παρα κοντο ειναι. Αν θυμαμαι καλα μια δοκιμη που ειχα διαβασει στα 120 χλμ με 5η εχει 2500 σ.αλ..
Με προγραμμα ναι γινεται 95αρι απο οτι μου εχουν πει.Πολλά πράγματα διευκολύνουν τη ζωή μας αλλά δεν είναι ότι χωρίς αυτά δεν ξέρουμε προς τα που να κινηθούμε, Προσωπικά τον υπολογιστή ταξιδίου σπάνια τον συμβολεύομαι, Προτιμώ την ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας.
-
Οχι δεν το εχω οδηγησει. Παντως σε καποιες δοκιμες που εχω διαβασει η πεμπτη ταχυτητα ειναι μακρια για οικονομια.
Εννοειται οτι δεν ηρθε και η συντελεια του κοσμου αν λειπει κατι απο τον εξοπλισμο,θα ζησω και χωρις καποια απο αυτα αλλα... -
Παιδια μια απορια εχω αν γνωριζει καποιος να μου την λυσει. Στα εκθεσιακα αυτοκινητα δεν γινεται επιπλεον εκπτωση?
-
Παιδια μια απορια εχω αν γνωριζει καποιος να μου την λυσει. Στα εκθεσιακα αυτοκινητα δεν γινεται επιπλεον εκπτωση?Συνήθως γίνεται (σε κάποιες περιπτώσεις και αρκετά μεγάλη), αλλά είναι μια συνηθισμένη πρακτική, όχι κάτι το υποχρεωτικό.
-
Εξαρταται δηλαδη απο το αν θελει ο αντιπροσωπος να υποθεσω? Το ξερω οτι δεν ειναι υποχρεωτικη αλλα συνηθης τακτικη,απλα σε δυο αντιπροσωπειες διαφορετικης μαρκας που ρωτησα ηταν καθετα αρνητικοι και οι δυο...
-
Εξαρταται δηλαδη απο το αν θελει ο αντιπροσωπος να υποθεσω? Το ξερω οτι δεν ειναι υποχρεωτικη αλλα συνηθης τακτικη,απλα σε δυο αντιπροσωπειες διαφορετικης μαρκας που ρωτησα ηταν καθετα αρνητικοι και οι δυο...Είναι συνδυασμός εμπόρου και εισαγωγικής εταιρείας.
Δηλαδή:
- Να θέλει ο έμπορος να ξεστοκάρει
- Να μπορεί ο έμπορος να παράσχει επιπλέον έκπτωση, δηλαδή η εισαγωγική εταιρεία είτε να του δίνει μεγάλο περιθώριο είτε κάποιο κίνητρο.
''Αναγκαστικη'' αγορα μεταχειρισμενου φθηνου diesel