-
Πες μας τωρα οτι ηταν και πιο ανετο για τους επιβατες απ τη c5 στη Τζια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πες μας τωρα οτι ηταν και πιο ανετο για τους επιβατες απ τη c5 στη Τζια.Όχι, το έχω γράψει ήδη για τη C5 μάλιστα ένας από τους επιβάτες (ο συνοδηγός, αν αλλάζει κάτι αυτό) μου είπε ότι το Kuga είναι πιο άνετο από την Χ3 του
-
Δε μου κανει εντυπωση απο προσωπικη εμπειρια με x6 mk1μαλιστα που τη βρηκα απαραδεκτη για τετοιας αξιας αμαξι στο τομεα. Αρκει να ταν της ιδιας γενιας και το x3 που αναφερεις.
-
Τα είπε ΟΛΑ ο Αντώνης. Να προσθέσω ότι πρακτικά το Kuga για τα λεφτά του, δεν έχει ουσιαστικά μειονεκτήματα.
Μετά από 16.000χλμ είμαι πολύ ευχαριστημένος (περισσότερο από ότι περίμενα) και σήμερα πάλι το ίδιο θα αγόραζα σε αυτά τα χρήματα.
-
Άλλη μια ερώτηση...Η απόσταση από το έδαφος αλλάζει από business σε st-line; και όντως με νορμάλ οδηγήσει εντός πόλης έχεις κατανάλωση 10-11 με τον 1.5 βενζίνης;
-
Ναι (-1εκ) και Ναι
-
Με το diesel 1.5 εντός πόλης έχεις 7,2 περίπου.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάλλον θα πάω να το κλείσω μέσα στην εβδομάδα...Πιστεύετε πώς με παζάρια μπορώ να κερδίσω κάτι όσο αφορά τιμή και αξεσουάρ;Θεωρείτε κάποια αντιπροσωπεία πιο σωστή;
-
Το Adaptive cruise control είναι στάνταρ στο st-line η είναι προαιρετικό,με πληρωμή;
-
Ο χρήστης negro 1980 έγραψε:
Μάλλον θα πάω να το κλείσω μέσα στην εβδομάδα...Πιστεύετε πώς με παζάρια μπορώ να κερδίσω κάτι όσο αφορά τιμή και αξεσουάρ;Θεωρείτε κάποια αντιπροσωπεία πιο σωστή;Ίσως, κυρίως αν πας σε ήδη εκτελωνισμένο όχημα. Τι σημαίνει 'σωστή' αντιπροσωπεία ?
Το Adaptive cruise control είναι στάνταρ στο st-line η είναι προαιρετικό,με πληρωμή;
Είναι extra
-
Και κάτι άλλο,σε εκτός δρόμου διαδρομές πώς τα πάει το Kuga;έχετε εμπειρία;Όχι τίποτα κατσάβραχα αλλά λίγο ανώμαλο,χωμάτινο δρόμο τον πάει εύκολαΦρέσκο πράμα, μόνο για σένα. Sorry για τους ήχους. Αυτά που κουδουνίζουν είναι κατσαρολικά πίσω, δεν είναι το αμάξι
-
Εννοώ αν Κάποιος έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα σε κάποια αντιπροσωπεία όσο αφορά την δουλειά στα service,την εξυπηρέτηση,την συνεννόηση.Αυτή δεν είναι σωστή αντιπροσωπεία
-
Infide1 Μία χαρά το βιντεάκι σού(Στείλε και τι μαγειρεψες στα κατσαρολικα ) να πάρουμε αμάξι πού γι'αυτό έχει βγει η κατηγορία...ευρύχωρο,άνετο και για διαδρομές τόσο εντός όσο και εκτός πόλης
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Και κάτι άλλο,σε εκτός δρόμου διαδρομές πώς τα πάει το Kuga;έχετε εμπειρία;Όχι τίποτα κατσάβραχα αλλά λίγο ανώμαλο,χωμάτινο δρόμο τον πάει εύκολα
Φρέσκο πράμα, μόνο για σένα. Sorry για τους ήχους. Αυτά που κουδουνίζουν είναι κατσαρολικά πίσω, δεν είναι το αμάξι
ok, light χωματοδρομος... με εξαιρετικο σε συσταση πετροχωμα...
και χαμηλο ala nonos παει
για δωσε στο λαο ολιγον σε λασπη-νεροφαγωμα-κοτρωνες
π.χ.
για καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι το κουγκα ειναι απο τα ολιγα που μπαινουν στην οικογενεια ντουστερ-σουζ που μπορουν... -
Δεν είναι τοοοσο light προς το τέλος όσο φαίνεται στο video. Αλλά τέσπα, την άλλη φορά θα βγάλω και photo από έξω για να φανεί και η ανηφόρα που είναι αρκετά απότομη.
-
Δεν είναι τοοοσο light προς το τέλος όσο φαίνεται στο video. Αλλά τέσπα, την άλλη φορά θα βγάλω και photo από έξω για να φανεί και η ανηφόρα που είναι αρκετά απότομη.Να επιμεινω οτι μπορει περισσότερα?
Δοκιμασε λιγο γερανεια (απο κινετα-ρανταρ-μονη παναγιας-δεντροσπιτο πισια) για ξεκινημα και θα σου ανοιξει η ορεξη -
Και κάτι άλλο,σε εκτός δρόμου διαδρομές πώς τα πάει το Kuga;έχετε εμπειρία;Όχι τίποτα κατσάβραχα αλλά λίγο ανώμαλο,χωμάτινο δρόμο τον πάει εύκολα
Φρέσκο πράμα, μόνο για σένα. Sorry για τους ήχους. Αυτά που κουδουνίζουν είναι κατσαρολικά πίσω, δεν είναι το αμάξι
Πολύ ωραίο το βιντεάκι. Ποια έκδοση είναι το Kuga μπες και γλυκάθουμε και εμείς λιγάκι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
καλά, το αμάξι προφανώς και μπορεί, η καρδιά μου δεν πάει. Η διαδρομή αυτή είναι για το εξοχικό της αδελφής μου, δεν την είδα offroader ξαφνικά. Αναγκαστικά πάω από εκεί.
Το αμάξι είναι 1,5 diesel st line χωρίς 4χ4 φυσικά
-
Μάλλον θα πάω να το κλείσω μέσα στην εβδομάδα...Πιστεύετε πώς με παζάρια μπορώ να κερδίσω κάτι όσο αφορά τιμή και αξεσουάρ;Θεωρείτε κάποια αντιπροσωπεία πιο σωστή;Ναι μπορείς να κερδίσεις μια μικρή έκπτωση και 1-2 αξεσουάρ. Εγώ έμειαν πολύ ευχαριστημένος από την Βελμάρ στο Μαρούσι (Δαχτυλίδι). Εάν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου συστήσω τον πωλητή 'μου', είναι εξαιρετικός (από Τογιότα γαρ...).
-
Fanis 75 Βέβαια να μου τον συστάσεις...Πάντως εγώ από δύο αντιπροσωπείες πού έχω πάρει προσφορά έχω δει αρκετά μεγάλη διαφορά σε τιμή.
Ford Kuga